Τα Ηπειρώτικα Αυγά, της Πτηνοτροφικής Ιωαννίνων Α.Ε., που για περισσότερα από 50 χρόνια προσφέρουν σε κάθε ελληνικό νοικοκυριό φρέσκα αυγά από κότες ταϊσμένες με αγνές πρώτες ύλες, μας συστήνονται ξανά με νέο λογότυπο και νέο tagline καθώς και νέες συσκευασίες δίνοντας έμφαση στον τόπο προέλευσης αυτών.

Τα Ηπειρώτικα Αυγά, της Πτηνοτροφικής Ιωαννίνων Α.Ε., που για περισσότερα από 50 χρόνια προσφέρουν σε κάθε ελληνικό νοικοκυριό φρέσκα αυγά από κότες ταϊσμένες με αγνές πρώτες ύλες, μας συστήνονται ξανά με νέο λογότυπο και νέο tagline καθώς και νέες συσκευασίες δίνοντας έμφαση στον τόπο προέλευσης αυτών.

O σχεδιασμός του λογοτύπου, που πραγματοποιήθηκε από την αία* relate, φέρνει έναν αέρα χωριάτικου παντοπωλείου και συσκευασίας με αίσθηση vintage μεταπολεμικής εποχής καθώς τα Ηπειρώτικα Αυγά είναι αυγά όπως τα ξέραμε παλιά στις διακοπές στο χωριό, αυγά νόστιμα με βαθύ πορτοκαλί κρόκο.

Η λογική πίσω από το σχεδιασμό του νέου λογοτύπου ήταν να δημιουργηθεί ένα στιβαρό λογότυπο που να μπορεί να εφαρμοστεί από την συσκευασία, που είναι και ο κυριότερος χώρος εμφάνισης του λογοτύπου, μέχρι τη σήμανση φορτηγών και γραφείων αλλά και για χρήση digital και video.

Ipeirotika_avga_packaging

Αποφασίστηκε η αυστηρή διχρωμία (χρώμα + μαύρο) για να υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής του χρώματος ανάλογα με τους κωδικούς των διαφορετικών τύπων αυγών. Ανάμεσα στους 20 διαφορετικούς κωδικούς προϊόντων, που προσφέρουν στην ελληνική αγορά τα Ηπειρώτικα Αυγά, συμπεριλαμβάνεται και η ανανεωμένη συσκευασία που διαμορφώθηκε, από την αία* relate, για το Παστεριωμένο Ασπράδι Αυγού (500ml), που είναι και το πρώτο στην κατηγορία του που διατηρείται στο ψυγείο.

Ipeirotika_avga_aspradi

Τέλος, σαν εταιρικό χρώμα διατηρήθηκε το προϋπάρχον μωβ ενισχυμένο σε μια πιο δυνατή απόχρωση με λιγότερο μπλε και περισσότερο κόκκινο. Το σήμα διαμορφώθηκε σε ένα αυγό με τεχνική χαρακτικής με το εταιρικό μωβ σε οβάλ από πίσω ώστε να θυμίζει τον Ήλιο που ανατέλλει από τα βουνά της Ηπείρου. Όσον αφορά τη γραμματοσειρά του λογοτύπου, είναι γραμμένη σε vintage αισθητική και λογική που να θυμίζει σφραγίδα παντοπωλείου ή ταμπέλα κωδικοποίησης αποθήκης stencil. Δόθηκε ιδιαίτερη προσοχή στο να είναι ο χρωματισμός σε πλακάτες καθαρές φόρμες ώστε το λογότυπο να μπορεί να αναπαραχθεί με οποιαδήποτε τεχνική ακόμα και με stencil και να αυξομειώνεται σε μέγεθος χωρίς να χάνει σε ευκρίνεια.

Ένα ακόμα σημαντικό στοιχείο που δόθηκε έμφαση από τα Ηπειρώτικα Αυγά είναι ότι πλέον φέρουν το σήμα του ΑΠΣΙ «Η ΠΙΝΔΟΣ», στρατηγικού συνεργάτη της Πτηνοτροφικής Ιωαννίνων Α.Ε. Αυτή η πολυεπίπεδη συνεργασία εξασφαλίζει μέσω του δικτύου της «Πίνδος», πραγματικά φρέσκα αυγά στους καταναλωτές καθώς η διανομή πραγματοποιείται εντός 24 ωρών από την παραγωγή τους σε όλη τη χώρα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: https://www.ipirotika-avga.gr/index.php/el/

empty alt

Κρύβονται για να φάνε σοκολάτα

Τέσσερις στους δέκα τρώνε κρυφά σοκολάτα! Το ένοχο μυστικό αποκαλύπει δημοσκόπηση, που πραγματοποιήθηκε σε 3.000 εθελοντές για λογαριασμό του Βρετανικού Ιδρύματος Καρδιάς (BHF), και αποκάλυψε ότι άντρες και γυναίκες χρησιμοποιούν πολλά και διαφορετικά κόλπα για να κρύψουν από τον/την σύντροφό τους πόση...
empty alt

25-28 Μαΐου: Η 2η Γιορτή Μπίρας του Βύρωνα

Σε λίγες μέρες η 2η Γιορτή Μπίρας του Βύρωνα ανοίγει τις πύλες της στο θέατρο Βράχων, με ιδιαίτερες γευστικές προτάσεις και μουσικά σχήματα που θα παίξουν ζωντανά και θα μετατρέψουν το beerfest σε μια μεγάλη γιορτή! Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν πάνω από 20 μικροζυθοποιεία από διάφορες περιοχές […]
empty alt

Δείτε τι έφαγε παρουσιαστής του CNN και προκάλεσε σοκ!

Παρουσιαστής του CNN αντιμετωπίζει έντονη κριτική μετά την απόφασή του να φάει μέρος από ανθρώπινο εγκέφαλο, στο πλαίσιο ντοκιμαντέρ, για μία ινδουιστική σέκτα, της οποίας τα μέλη κανιβαλίζουν.
empty alt

Ψήφισε την Ελληνίδα που διεκδικεί τον τίτλο του Καλύτερου Young Chef στον κόσμο

Η αντίστροφη μέτρηση για το μεγάλο φινάλε του διαγωνισμού S. Pellegrino Young Chef 2018 έχει αρχίσει. Από τις 11 έως τις 13/5 στο Μιλάνο, 21 ταλαντούχοι νέοι σεφ από όλες τις γωνιές του κόσμου θα αναδείξουν τις μαγειρικές τους ικανότητες και τη δημιουργικότητά τους διεκδικώντας το σημαντικό […]
empty alt

Το Bahar Project έρχεται στην Αθήνα να σου συστήσει άλλες κουζίνες και πολιτισμούς!

Σε λίγες μέρες έρχεται στην Αθήνα το Bahar Project, ένα ταξίδι ανακάλυψης και γνώσης μέσα από τη μαγειρική.
empty alt

Πέταξε από σήμερα το χαρταετό της Καθαράς Δευτέρας και βοήθησε την ΕΛΕΠΑΠ!

Φέτος η Καθαρά Δευτέρα ήρθε… τον Ιανουάριο για τον Μακεδονικό Χαλβά, που στις 29/1 μεταμόρφωσε το χώρο του εστιατορίου Hide & Seek All Day Bar-Restaurant στο Χαλάνδρι σε Καθαροδευτεριάτικο τοπίο! Χαρταετοί, συνθέσεις από φρέσκα λουλούδια, νηστίσιμοι μεζέδες και ελληνική μουσική προσκάλεσαν τους...
empty alt

Έχεις δοκιμάσει σοκολάτα ηλικίας εκατό χρόνων;

Πριν από έναν περίπου αιώνα, κάπου ανάμεσα στο 1910 και το 1914, μια μικρή Βρετανίδα ονόματι Eileen Margaret Elmes πήρε για δώρο Χριστουγέννων ένα κουτί με σοκολάτες οι οποίες είχαν τη μορφή των χαρακτήρων από το παραμύθι της Κοκκινοσκουφίτσας.
empty alt

Μέλι με ελληνική υπογραφή «Η ΑΒ κοντά στην ελληνική γη» κατακτά επτά αστέρια στο διεθνή διαγωνισμό Great Taste Awards 2019

Το Μέλι Παρνασσού, το Μέλι Κρήτης, το Μέλι Μάνης και το Μέλι Θάσου της σειράς «Η ΑΒ κοντά στην ελληνική γη», που φτάνει αποκλειστικά στα ράφια των καταστημάτων της ΑΒ Βασιλόπουλος σε συνεργασία με τη Stayia Farm, απέσπασαν φέτος κορυφαίες διακρίσεις στο διεθνή διαγωνισμό Great Taste Awards […]
Back To Top