Τα Ηπειρώτικα Αυγά, της Πτηνοτροφικής Ιωαννίνων Α.Ε., που για περισσότερα από 50 χρόνια προσφέρουν σε κάθε ελληνικό νοικοκυριό φρέσκα αυγά από κότες ταϊσμένες με αγνές πρώτες ύλες, μας συστήνονται ξανά με νέο λογότυπο και νέο tagline καθώς και νέες συσκευασίες δίνοντας έμφαση στον τόπο προέλευσης αυτών.

Τα Ηπειρώτικα Αυγά, της Πτηνοτροφικής Ιωαννίνων Α.Ε., που για περισσότερα από 50 χρόνια προσφέρουν σε κάθε ελληνικό νοικοκυριό φρέσκα αυγά από κότες ταϊσμένες με αγνές πρώτες ύλες, μας συστήνονται ξανά με νέο λογότυπο και νέο tagline καθώς και νέες συσκευασίες δίνοντας έμφαση στον τόπο προέλευσης αυτών.

O σχεδιασμός του λογοτύπου, που πραγματοποιήθηκε από την αία* relate, φέρνει έναν αέρα χωριάτικου παντοπωλείου και συσκευασίας με αίσθηση vintage μεταπολεμικής εποχής καθώς τα Ηπειρώτικα Αυγά είναι αυγά όπως τα ξέραμε παλιά στις διακοπές στο χωριό, αυγά νόστιμα με βαθύ πορτοκαλί κρόκο.

Η λογική πίσω από το σχεδιασμό του νέου λογοτύπου ήταν να δημιουργηθεί ένα στιβαρό λογότυπο που να μπορεί να εφαρμοστεί από την συσκευασία, που είναι και ο κυριότερος χώρος εμφάνισης του λογοτύπου, μέχρι τη σήμανση φορτηγών και γραφείων αλλά και για χρήση digital και video.

Ipeirotika_avga_packaging

Αποφασίστηκε η αυστηρή διχρωμία (χρώμα + μαύρο) για να υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής του χρώματος ανάλογα με τους κωδικούς των διαφορετικών τύπων αυγών. Ανάμεσα στους 20 διαφορετικούς κωδικούς προϊόντων, που προσφέρουν στην ελληνική αγορά τα Ηπειρώτικα Αυγά, συμπεριλαμβάνεται και η ανανεωμένη συσκευασία που διαμορφώθηκε, από την αία* relate, για το Παστεριωμένο Ασπράδι Αυγού (500ml), που είναι και το πρώτο στην κατηγορία του που διατηρείται στο ψυγείο.

Ipeirotika_avga_aspradi

Τέλος, σαν εταιρικό χρώμα διατηρήθηκε το προϋπάρχον μωβ ενισχυμένο σε μια πιο δυνατή απόχρωση με λιγότερο μπλε και περισσότερο κόκκινο. Το σήμα διαμορφώθηκε σε ένα αυγό με τεχνική χαρακτικής με το εταιρικό μωβ σε οβάλ από πίσω ώστε να θυμίζει τον Ήλιο που ανατέλλει από τα βουνά της Ηπείρου. Όσον αφορά τη γραμματοσειρά του λογοτύπου, είναι γραμμένη σε vintage αισθητική και λογική που να θυμίζει σφραγίδα παντοπωλείου ή ταμπέλα κωδικοποίησης αποθήκης stencil. Δόθηκε ιδιαίτερη προσοχή στο να είναι ο χρωματισμός σε πλακάτες καθαρές φόρμες ώστε το λογότυπο να μπορεί να αναπαραχθεί με οποιαδήποτε τεχνική ακόμα και με stencil και να αυξομειώνεται σε μέγεθος χωρίς να χάνει σε ευκρίνεια.

Ένα ακόμα σημαντικό στοιχείο που δόθηκε έμφαση από τα Ηπειρώτικα Αυγά είναι ότι πλέον φέρουν το σήμα του ΑΠΣΙ «Η ΠΙΝΔΟΣ», στρατηγικού συνεργάτη της Πτηνοτροφικής Ιωαννίνων Α.Ε. Αυτή η πολυεπίπεδη συνεργασία εξασφαλίζει μέσω του δικτύου της «Πίνδος», πραγματικά φρέσκα αυγά στους καταναλωτές καθώς η διανομή πραγματοποιείται εντός 24 ωρών από την παραγωγή τους σε όλη τη χώρα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: https://www.ipirotika-avga.gr/index.php/el/

empty alt

Το ελαιόλαδο σε βοηθάει να μη γίνεις…χρυσόψαρο!

Το λένε και «ελληνικό χρυσάφι». Είναι το ελαιόλαδο και αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της μεσογειακής διατροφής που έχει πολλές φορές αναγνωριστεί για τη συμβολή της στην καλή υγεία του οργανισμού.
empty alt

Ένα δαχτυλίδι φτιαγμένο από Campari

Το Campari, το γνωστό λικέρ με το έντονο κόκκινο χρώμα, μεταμορφώθηκε σε βρώσιμα «δαχτυλίδια κοκτέιλ», ιδανικά για όσες αγαπούν τα κοσμήματα και… το αλκοόλ.
empty alt

Η είδηση που έλειπε για να φτιάξει η μέρα σου: αβοκάντο χωρίς κουκούτσι

Αν απολαμβάνεις τα αβοκάντο, ξέρεις πολύ καλά ότι ο μεγαλύτερος μπελάς κατά την προετοιμασία τους για το φαγητό είναι η αφαίρεση του πυρήνα.
empty alt

Διεθνής διάκριση για νεαρή Ελληνίδα σεφ

Κράτησε στη μνήμη σου αυτό το όνομα, γιατί ίσως να το συναντάς όλο και συχνότερα στο μέλλον: Η νεαρή σεφ Κωνσταντίνα Βούλγαρη Κοντεσοπούλου είναι η νικήτρια του τοπικού διαγωνισμού S.
empty alt

Τι απειλεί τα γαλλικά κρουασάν;

«Καμπανάκι» έκρουσαν οι αρτοποιοί και οι κατασκευαστές γλυκών και μπισκότων την Γαλλία λόγω της τεράστιας αύξησης στην τιμή του βούτυρου τον τελευταίο χρόνο που φαίνεται να «απειλεί» σοβαρά πλέον τα διάσημα γαλλικά κρουασάν, τα μπριός, τις τάρτες και όλη την παραγωγή γλυκών! Ο Γενικός Γραμματέας...
empty alt

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει!

Το 1ο Athens Street Food Festival που πραγματοποιήθηκε πριν από ένα χρόνο είχε γίνει talk of the town, με πάνω από 40.000 επισκέπτες κάθε ηλικίας και κέρδισε επάξια μια θέση στα βασικά φεστιβάλ της πόλης μας, δημιουργώντας παράλληλα ένα ολόκληρο ρεύμα υπέρ του street food! Φέτος, το […]
empty alt

Είναι λάθος η αποφυγή της γλουτένης;

Σύμφωνα με νέα αμερικανική έρευνα, οι άνθρωποι που αποφεύγουν τη γλουτένη, μπορεί να αυξήσουν τον κίνδυνο εμφάνισης διαβήτη τύπου 2, ενώ η κατανάλωση περισσότερης γλουτένης μειώνει αυτό τον κίνδυνο.
empty alt

ΑΒ Βασιλόπουλος: Δημιουργούμε την ΑΒ του αύριο

Η ΑΒ Βασιλόπουλος επισφραγίζει τη μεγάλη διαδρομή των 80 χρόνων της και δημιουργεί σήμερα την ΑΒ του αύριο.
Back To Top