Έξι προϊόντα Ελλήνων παραγωγών που ανήκουν στις σειρές «Η ΑΒ κοντά στην ελληνική γη» και «ΑΒ Επιλογή», ξεχώρισαν στο φετινό διαγωνισμό του International Taste Institute.

Έξι προϊόντα Ελλήνων παραγωγών που ανήκουν στις σειρές «Η ΑΒ κοντά στην ελληνική γη» και «ΑΒ Επιλογή», ξεχώρισαν στο φετινό διαγωνισμό του International Taste Institute.

Γεμίσαμε αστέρια! Αστέρια με παγκόσμια λάμψη και αξία, τα οποία αντανακλούν την ανώτερη γεύση των γνήσιων ελληνικών προϊόντων, που φροντίζουμε να βρίσκετε καθημερινά στα ράφια των καταστημάτων ΑΒ. Από αυτά τα αστέρια, που μας κάνουν υπερήφανους για τις επιλογές μας, τη στήριξη στους Έλληνες παραγωγούς και την ανάδειξη της γευστικής παράδοσης της χώρας μας.

Έξι από αυτά τα προϊόντα, τέσσερα από τη σειρά «Η ΑΒ κοντά στην ελληνική γη» και δύο από τη σειρά «ΑΒ Επιλογή», «λάμπουν» πια ακόμη περισσότερο, καθώς επέστρεψαν με επτά συνολικά χρυσά αστέρια Ανώτερης Γεύσης (Superior Taste Awards) από το φημισμένο διεθνή διαγωνισμό του International Taste Institute (ITI) 2020.

Πρόκειται για τα:

«ΑΒ Επιλογή» Κρανιός, Superior Taste Award με δύο Αστέρια! Το εξαιρετικά νόστιμο αυτό ψάρι, με αφράτο και τρυφερό ψαχνό, αποτελεί πλούσια πηγή ανόργανων στοιχείων, βιταμίνης D και λιπαρών οξέων που ο οργανισμός μας δεν μπορεί να συνθέσει από μόνος του.
«ΑΒ Επιλογή» Κοτόπουλο από Γιαννιώτικες φάρμες «Μαργαρίτα», Superior Taste Award με ένα Αστέρι. Το κοτόπουλο μεγαλώνει στην ορεινή περιοχή των Ιωαννίνων με 100% φυτικές τροφές, το 65% των οποίων αποτελεί το καλαμπόκι, που του χαρίζουν αυτήν την ανώτερη γεύση.
«Η ΑΒ κοντά στην ελληνική γη» παξιμάδια Κυθήρων λαδιού, Superior Taste Award με ένα Αστέρι. Ιδανικά για κάθε στιγμή της ημέρας, παρασκευάζονται με ελαιόλαδο Κυθήρων και την παραδοσιακή συνταγή του νησιού.
«Η ΑΒ κοντά στην ελληνική γη» κριθαρένιο παξιμαδάκι πετρόμυλου Ασή Γωνιάς Κρήτης, Superior Taste Award με ένα Αστέρι. Προέρχεται από ένα από τα ορεινότερα χωριά της Κρήτης και φτιάχνεται όπως τα παλιά τα χρόνια, με αλεύρι κριθαρένιο ολικής άλεσης αλεσμένο σε παραδοσιακό πετρόμυλο με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και προζύμι.
«Η ΑΒ κοντά στην ελληνική γη» χυλοπιτάκι Κορίνθου, Superior Taste Award με ένα Αστέρι. Ονομαστό για την εξαιρετική του νοστιμιά, παρασκευάζεται με παραδοσιακό τρόπο από σιμιγδάλι, φρέσκα αυγά και φρέσκο παστεριωμένο αγελαδινό γάλα.
«Η ΑΒ κοντά στην ελληνική γη» γλυκός τραχανάς Λαμίας, Superior Taste Award με ένα Αστέρι. Φτιάχνεται με τις πατροπαράδοτες μεθόδους της Φθιώτιδας, από σκληρό σιτάρι και φρέσκο παστεριωμένο πρόβειο γάλα και φημίζεται για την υπέροχη γεύση του.

Απολαύστε και εσείς τα βραβευμένα ελληνικά προϊόντα που θα βρείτε στα καταστήματα ΑΒ, ανάμεσα σε πολλές ακόμη προτάσεις, που ξεχωρίζουν για την ποιότητα και τη νοστιμιά τους.

ΑΒ Βασιλόπουλος. Για ό,τι θέλεις να είσαι!
Και είναι ωραίο να γεμίζουν με «αστέρια» τα αγαπημένα σου προϊόντα!

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ.

ab_otithes

 

empty alt

Τα γονίδια φταίνε

Για τις ιδιοτροπίες που εκδηλώνει το παιδί στο φαγητό φταίνε τα γονίδια. Αυτό υποστηρίζει διεθνή μελέτη που δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό περιοδικό Journal of Child Psychology and Psyshiatry.
empty alt

Το λίφτινγκ της φύσης

Τα σημάδια του γήρατος μειώνουν ορισμένα πράσινα λαχανικά χάρη σε μια ουσία που περιέχουν και υπάρχει σε αφθονία στο μπρόκολο, το λάχανο, το αβοκάντο, το αγγούρι, τα φασόλια σόγιας και σε άλλα λαχανικά.
empty alt

Το καλύτερο εστιατόριο στο Λονδίνο για το TripAdvisor (κυριολεκτικά) δεν υπάρχει

Ένας νεαρός συντάκτης φαγητού ονόματι Oobah Butler άρχισε να αναρωτιέται μήπως δεν πηγαίνει κάτι καλά στο Tripadvisor γιατί διάφοροι «ιδιοκτήτες εστιατορίων μου πρόσφεραν δέκα λίρες για να γράψω μια θετική κριτική του χώρου τους, παρόλο που δεν είχα φάει ποτέ εκεί».
empty alt

Διεθνής διάκριση για νεαρή Ελληνίδα σεφ

Κράτησε στη μνήμη σου αυτό το όνομα, γιατί ίσως να το συναντάς όλο και συχνότερα στο μέλλον: Η νεαρή σεφ Κωνσταντίνα Βούλγαρη Κοντεσοπούλου είναι η νικήτρια του τοπικού διαγωνισμού S.
empty alt

Οι Ιάπωνες έφτιαξαν το πρώτο παγωτό που δεν λιώνει

Όχι ότι μέσα στο καταχείμωνο αντιμετωπίζεις τέτοιες ανησυχίες, αλλά σε μερικούς μήνες δεν θα χρειάζεται να κάνεις αγώνα δρόμου με αντίπαλο το χρόνο για να φας το παγωτό σου προτού λιώσει και τρέξει στο χωνάκι και στο χέρι σου.
empty alt

Στις ΗΠΑ ανοίγει ένα μουσείο για το αβοκάντο

Και εκεί που νομίζαμε ότι τα είχαμε δει όλα για το αβοκάντο, το απόλυτο φρούτο της γενιάς των Millennials, έρχονται το καλοκαίρι τα εγκαίνια ενός Μουσείου του Αβοκάντο (του λεγόμενου CADO Museum) στις ΗΠΑ και πιο συγκεκριμένα στο Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνια.
empty alt

Κάθε μέρα δώρα από τη Misko. O μεγάλος νικητής του Smart fortwo!

Η MISKO, η πιο αγαπημένη μάρκα ζυμαρικών στην Ελλάδα εδώ και 92 χρόνια, προσφέρει «ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΑΡΑ» αλλά και ΔΩΡΑ! Ο απολαυστικός διαγωνισμός «ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΔΩΡΑ», που έτρεξε μέσα από τις ειδικές συσκευασίες στα σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα από τον Απρίλιο μέχρι και τον Αύγουστο, […]
empty alt

Γιατί «ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΑΡΑ»;

Γιατί τα ζυμαρικά MISKO είναι πάντα εδώ για να μας προσφέρουν καθημερινές στιγμές απόλαυσης, γεμίζοντάς μας χαρά με την εξαιρετική τους γεύση και τη μοναδική, διαχρονική τους ποιότητα.
Back To Top