Στην μεγαλύτερη και σημαντικότερη έκθεση Τροφίμων & Ποτών της Ν.Α. Ευρώπης παρουσίασε η Οξοποιία Ζαφειρόπουλος τα νέα προϊόντα Μουστάρδας και Έξτρα Παρθένου Ελαιόλαδου καθώς και τις νέες επαγγελματικές συσκευασίες της.

Στην μεγαλύτερη και σημαντικότερη έκθεση Τροφίμων & Ποτών της Ν.Α. Ευρώπης παρουσίασε η Οξοποιία Ζαφειρόπουλος τα νέα προϊόντα Μουστάρδας και Έξτρα Παρθένου Ελαιόλαδου καθώς και τις νέες επαγγελματικές συσκευασίες της. Η 5η Food Expo, η οποία ολοκληρώθηκε με επιτυχία και μεγάλο αριθμό επισκεπτών, αποτελεί πλέον έναν ισχυρό θεσμό που ενισχύει κάθε χρόνο όλο και περισσότερο τη φήμη του, ως ευρωπαϊκή συνάντηση επαγγελματιών του κλάδου Τροφίμων και Ποτών.

Στην 5η Food Expo η Οξοποιία Ζαφειρόπουλος συμμετείχε με σκοπό να παρουσιάσει την ήδη ευρεία γκάμα επαγγελματικών προϊόντων που διαθέτει σε βαλσαμικό ξίδι, απλό ξίδι και βαλσαμικές κρέμες αλλά και για να πραγματοποιήσει την πρώτη εμφάνιση τριών νέων κωδικών Μουστάρδας ΠΑΝ (Απαλή, Πικάντικη και με Πάστα Ελιάς) οι οποίες ξεκινούν πλέον να διατίθενται στην αγορά.

Παράλληλα, ακολουθώντας πάντα την τάση και τις ανάγκες της εποχής, παρουσίασε τις νέες, τυποποιημένες, επαγγελματικές συσκευασίες μίας χρήσης για Λάδι, όπως επιβάλλεται πλέον από τον νόμο για τους χώρους εστίασης, και για Ξίδι. Γυάλινες συσκευασίες 100 ml αλλά και πλαστικές των 20 ml σε Ξίδι Κόκκινο, Ξίδι Βαλσαμικό αλλά και Έξτρα Παρθένο Ελαιόλαδο και Βινεγκρέτ είναι η νέα επένδυση της εταιρίας για να καλύψει τις ανάγκες των εστιατορίων, ξενοδοχείων και τροφοδοσίας τροφίμων.

Η Οξοποιία Ζαφειρόπουλος, απευθυνόμενη τόσο σε επαγγελματίες όσο και καταναλωτές, εδώ και 40 χρόνια επενδύει στην καινοτομία και παράγει συνεχώς νέα προϊόντα υψηλής ποιότητας και μοναδικής γεύσης, βασιζόμενα στη χρήση ελληνικών πρώτων υλών, επιτυγχάνοντας έναν εξαιρετικό συνδυασμό παράδοσης και γνώσης με τη σύγχρονη τεχνογνωσία.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα www.vinegarpan.gr/el/ και στη σελίδα www.facebook.com/ZafiropoulosVinegars/

empty alt

Μαστίχα Χίου κατά της χοληστερίνης

“Η μαστίχα Χίου θα αποτελέσει σύντομα μία εναλλακτική επιλογή σε άτομα με αυξημένα επίπεδα χοληστερόλης, που δεν επιθυμούν ή δεν χρειάζεται να ακολουθήσουν φαρμακευτική αγωγή”.
empty alt

Burger Fest 2017: 18 – 21 Μαΐου στην Τεχνόπολη

Το food festival της Αθήνας αφιερωμένο στο burger επιστρέφει 18 έως 21 Μαΐου, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, και οι οπαδοί των burgers το περιμένουν πώς και τι! Τα Burger Houses που θα συμμετάσχουν στο Burger Fest ‘17 είναι τα εξής: – Barbeque Franklyn Smokehouse – Beerger […]
empty alt

Δες γιατί πρέπει να τρως μπροστά σε καθρέφτη

Σου έχει κοπεί η όρεξη; Νιώθεις ότι το φαγητό σου είναι άνοστο και δεν είσαι ευχαριστημένος με τίποτα; Φάε μπροστά σε ένα καθρέφτη! Η όρεξη σου θα επανέλθει και το φαγητό σου θα σου φαίνεται πεντανόστιμο.
empty alt

Η νέα hot vlogger μαγειρικής στο YouTube είναι 106 ετών

Αν πιστεύεις ότι είσαι υπερβολικά μεγάλος σε ηλικία για να φτιάξεις ένα vlog, δεν έχεις γνωρίσει ακόμα τη Mastanamma.
empty alt

Μια σειρά αντικειμένων κουζίνας που είναι αφιερωμένη στον Άγιο Βαλεντίνο!

Καθώς, όπως λένε, ο έρωτας περνάει από το στομάχι, το γαλλικό brand Le Creuset λανσάρισε ενόψει της γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου μια σειρά από είδη κουζίνας με άκρως ρομαντική διάθεση και ευρηματικό design.
empty alt

Πώς είναι ένα σοκολατένιο αυγό αξίας σχεδόν 6.000 ευρώ;

Ένα από τα ακριβότερα (αν όχι το ακριβότερο) σοκολατένια αυγά παρουσίασε η σοκολατοποιία πολυτελείας Godiva διά χειρός της pastry chef Cherish Finden.
empty alt

Ο Μάγειρας του Αιώνα

Αποχαιρετάμε τον Paul Bocuse, τον «μάγειρα του αιώνα» όπως τον χαρακτήρισε το 2011 ο οδηγός Gault et Millau, που πέθανε πριν λίγες ώρες σε ηλικία 91 ετών.
empty alt

Αυτά τα κρεμμύδια δεν θα σε κάνουν να κλαις

Αν το σκέφτεσαι διπλά προτού χρησιμοποιήσεις κρεμμύδια σε μια συνταγή επειδή το καθάρισμά τους πάντα σε κάνει να κλαις, ίσως ζηλέψεις τους Αμερικανούς διαβάζοντας αυτή την είδηση.
Back To Top