Είναι γνωστό ότι το αβοκάντο γνωρίζει μεγάλες δόξες διεθνώς, αλλά πλέον η υπόθεση φαίνεται να… έχει ξεφεύγει. Γιατί η νέα τάση που κυκλοφορεί τις τελευταίες μέρες στο διαδίκτυο είναι να κάνεις πρόταση γάμου με ένα αβοκάντο! Όχι, δεν πρόκειται για φάρσα: ο ερωτευμένος, αφού κόψει στα δύο το αβοκάντο […]

Είναι γνωστό ότι το αβοκάντο γνωρίζει μεγάλες δόξες διεθνώς, αλλά πλέον η υπόθεση φαίνεται να… έχει ξεφεύγει. Γιατί η νέα τάση που κυκλοφορεί τις τελευταίες μέρες στο διαδίκτυο είναι να κάνεις πρόταση γάμου με ένα αβοκάντο!

Όχι, δεν πρόκειται για φάρσα: ο ερωτευμένος, αφού κόψει στα δύο το αβοκάντο και αφαιρέσει τον πυρήνα του, βυθίζει στη μαλακή σάρκα του φρούτου ένα δαχτυλίδι αρραβώνων και, τη στιγμή της πρότασης, απλά προσφέρει το αβοκάντο στην καλή του!

Η αρχή έγινε όταν μία ημέρα πριν από τη Γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου ένας λογαριασμός στο Instagram (FoodDeco) ανέβασε μια φωτογραφία με ένα δαχτυλίδι μέσα σε αβοκάντο. Και αμέσως μετά, κάποια ζευγάρια έσπευσαν να εφαρμόσουν την ιδέα…

avocado_proposal

Η αλήθεια είναι ότι θα προτιμούσαμε να χρησιμοποιήσουμε ένα ώριμο αβοκάντο για να φτιάξουμε μια νόστιμη γκουακαμόλε. Πάντως είναι εντυπωσιακό το πόσο ωραίο χρώμα διατηρεί η σάρκα του στις φωτογραφίες, η οποία φυσιολογικά αρχίζει να μαυρίζει μόλις εκτίθεται στον αέρα. Χάρη σε μερικές σταγόνες από χυμό λεμονιού, ίσως; Ή χάρη στη δύναμη της αγάπης, που κάνει θαύματα;

empty alt

Η γιαπωνέζα μπλόγκερ που καταβροχθίζει μπροστά από μια κάμερα!

Μικρή στο μάτι… Η μικροσκοπική γιαπωνέζα μπλόγκερ Kinoshita Yuka, κατέγραψε σε βίντεο τον εαυτό της να καταβροχθίζει μέσα σε ελάχιστα λεπτά,  4.307 θερμίδες επιλέγοντας ένα άκρως ανθυγιεινό μενού.
empty alt

«Κοιμήθηκα με τα μαλλιά μου μέσα σ’ ένα άδειο κουτί πίτσας»

Έχεις διαβάσει άρθρα, έχεις ακούσει ειδικούς, έχεις ίσως ζήσει μια εμπειρία διατροφικής διαταραχής. Έχεις όμως δει ποτέ ένα θεατρικό έργο που να πραγματεύεται αυτό το φλέγον ζήτημα; Το έργο «Κοιμήθηκα με τα μαλλιά μου μέσα σ’ ένα άδειο κουτί πίτσας» της Έρσης Νιαώτη ανεβαίνει από τον Θεατρικό […]
empty alt

Ένα δαχτυλίδι φτιαγμένο από Campari

Το Campari, το γνωστό λικέρ με το έντονο κόκκινο χρώμα, μεταμορφώθηκε σε βρώσιμα «δαχτυλίδια κοκτέιλ», ιδανικά για όσες αγαπούν τα κοσμήματα και… το αλκοόλ.
empty alt

8-9/4: Το πρώτο Φεστιβάλ Vegan και Νηστίσιμων Γεύσεων

«Πιστεύετε ότι οι Vegan τρώνε μόνο μαρούλια; Ετοιμαστείτε για μια ευχάριστη έκπληξη!». Μας ιντριγκάρει το σλόγκαν του 1ου Φεστιβάλ Vegan και Νηστίσιμων Γεύσεων που γίνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα! Και αυτό γιατί δεν είναι λίγοι οι μύθοι που κυκλοφορούν γύρω από τη διατροφή των βίγκανς και […]
empty alt

Ψήφισε την Ελληνίδα που διεκδικεί τον τίτλο του Καλύτερου Young Chef στον κόσμο

Η αντίστροφη μέτρηση για το μεγάλο φινάλε του διαγωνισμού S. Pellegrino Young Chef 2018 έχει αρχίσει. Από τις 11 έως τις 13/5 στο Μιλάνο, 21 ταλαντούχοι νέοι σεφ από όλες τις γωνιές του κόσμου θα αναδείξουν τις μαγειρικές τους ικανότητες και τη δημιουργικότητά τους διεκδικώντας το σημαντικό […]
empty alt

O Bob Dylan λανσάρει τη δική του σειρά ουίσκι

Δύο χρόνια μετά τη βράβευσή του με το Νόμπελ Λογοτεχνίας, ο Bob Dylan επιστρέφει στην επικαιρότητα για έναν εντελώς διαφορετικό λόγο: για το λανσάρισμα της δικής του σειράς ουίσκι με τίτλο Heaven’s Door Spirits, από το σούπερ επιτυχημένο τραγούδι του «Knockin’ on Heaven’s Door» (1973).
empty alt

Μέλι με ελληνική υπογραφή «Η ΑΒ κοντά στην ελληνική γη» κατακτά επτά αστέρια στο διεθνή διαγωνισμό Great Taste Awards 2019

Το Μέλι Παρνασσού, το Μέλι Κρήτης, το Μέλι Μάνης και το Μέλι Θάσου της σειράς «Η ΑΒ κοντά στην ελληνική γη», που φτάνει αποκλειστικά στα ράφια των καταστημάτων της ΑΒ Βασιλόπουλος σε συνεργασία με τη Stayia Farm, απέσπασαν φέτος κορυφαίες διακρίσεις στο διεθνή διαγωνισμό Great Taste Awards […]
empty alt

Βρώσιμα πιάτα, ποτήρια και καλαμάκια είναι το μέλλον

«Είναι τα βρώσιμα πιάτα, ποτήρια και καλαμάκια το μέλλον της συσκευασίας;». Αυτό τον τίτλο έχει ένα καινούριο, μεγάλο αφιέρωμα της βρετανικής εφημερίδας Telegraph στη νέα τάση που υπόσχεται να μειώσει τη χρήση πλαστικών, ανακουφίζοντας τον πλανήτη από ένα μεγάλο φορτίο.
Back To Top