Η εταιρεία Ροδούλα με πάνω από 20 χρόνια επιτυχημένης πορείας στον χώρο της ζύμης και του γλυκού προμηθεύοντας καταστήματα εστίασης, στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ενισχύει την παρουυσία της τα τελευταία 4 χρονιά και στο κομμάτι του Supermarket. Η εταιρεία ξεκίνησε με τον no.1 κωδικό της την Πατσαβουρόπιτα που δημιούργησε trend με το πατσαβουριασμένο φύλλο της και πλέον εχει εντάξει στην γκάμα της τις γλυκές απολαύσεις που κερδίζουν τις καρδιές των καταναλωτών ολο ένα και περισσότερο.
Στο δίκτυο καταστημάτων του ΑΒ και online θα βρείτε τις 4 απίθανες πατσαβουρόπιτες Νάξου, Κρήτης και τις νέες γεύσεις Μυτιλήνης με κασέρι και κεφαλοτύρι καθώς και τη Vegan πίτα με φυτικό τυρί.
Η νέα κατηγορία έτοιμων γλυκών τώρα είναι διαθέσιμη και στον ΑΒ. Θα βρείτε αποκλειστικά τη νέα γεύση Τούρτα Εκμέκ Κανταΐφι και την Τούρτα Σοκολατίνα Αμυγδάλου, αλλά και την Μπουγάτσα με Βανίλια Μαδαγασκάρης που θα σας ξελογιάσουν από την πρώτη μπουκιά.
Η Ροδουλα δυναμώνει την συνεργασία της με τον ΑΒ
- Πληροφορίες
Η εταιρεία Ροδούλα με πάνω από 20 χρόνια επιτυχημένης πορείας στον χώρο της ζύμης και του γλυκού προμηθεύοντας καταστήματα εστίασης, στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ενισχύει την παρουυσία της τα τελευταία 4 χρονιά και στο κομμάτι του Supermarket.
Βρώμη για γερή καρδιά
Μια ακόμη ευεργετική επίδραση για όσους έχουν στην διατροφή τους την βρώμη. Δημοσίευση στο επιστημονικό περιοδικό «British Journal of Nutrition» αναφέρει ότι η κατανάλωση βρώμης και τροφών που περιέχουν β γλυκάνη (διαλυτική ίνα) , μπορεί να μειώσει τα επίπεδα της λεγόμενης LDL «κακής» χοληστερόλης και της απολιποπρωτείνης...
H λύση στο πρόβλημα της πείνας στον κόσμο;
Πώς μπορούμε να χορτάσουμε εκατομμύρια ανθρώπους στον πλανήτη; Αυτό το ερώτημα βασανίζει επιστήμονες, οικονομολόγους και πολιτικούς. Η απάντηση ίσως να είναι να πάρουμε στοιχεία από τον αέρα, να προσθέσουμε λίγη ηλιακή ενέργεια και να τα μετατρέψουμε σε μια ιδιαίτερα θρεπτική πρωτεΐνη.
8-9/4: Το πρώτο Φεστιβάλ Vegan και Νηστίσιμων Γεύσεων
«Πιστεύετε ότι οι Vegan τρώνε μόνο μαρούλια; Ετοιμαστείτε για μια ευχάριστη έκπληξη!». Μας ιντριγκάρει το σλόγκαν του 1ου Φεστιβάλ Vegan και Νηστίσιμων Γεύσεων που γίνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα! Και αυτό γιατί δεν είναι λίγοι οι μύθοι που κυκλοφορούν γύρω από τη διατροφή των βίγκανς και […]
Ο Έκτορας Μποτρίνι κατέκτησε και πάλι το χρυσό
Ο σκούφος αποτελεί το κατεξοχήν σήμα κατατεθέν ενός σεφ. Αν είσαι ο Έκτορας Μποτρίνι, οι σκούφοι είναι ατελείωτοι και μάλιστα φτιαγμένοι από χρυσάφι.
Μεγάλος νικητής για τους Χρυσούς Σκούφους 2018 ο Έκτορας Μποτρίνι
Θριαμβευτής των Χρυσών Σκούφων 2018 αναδείχθηκε το «Etrusco» του Έκτορα Μποτρίνι, ανεβαίνοντας μάλιστα βαθμολογικά σε σχέση με πέρυσι.
Πώς μπορείς να κερδίσεις χρήματα τρώγοντας αβοκάντο
Αν λατρεύεις την γκουακαμόλε και δεν θα έλεγες «όχι» σε μερικά έξτρα χρήματα, σου έχουμε τη λύση.
Tα 5 νέα συναρπαστικά προϊόντα ρυζιού Uncle Ben’s
Πέντε νέες και συναρπαστικές γεύσεις ρυζιού παρουσίασε χθες το Uncle Ben’s, σε μια ξεχωριστή εκδήλωση με live cooking από τον Chef Νικόλα Σακελλαρίου και παρουσιαστές το μοναδικό δίδυμο των Μάκη Παπαδημητρίου και Γιώργο Χρυσοστόμου.
ΑΒ Βασιλόπουλος: Δωρεά εξοπλισμού νέας γενιάς και διεθνώς καινοτόμου λογισμικού, για την υποστήριξη πάνω από 30 κλινών ΜΕΘ
Το συνολικό κόστος της δωρεάς ανέρχεται σε 494.000 ευρώ και καλύπτει κρίσιμες ανάγκες σε εξοπλισμό για Μονάδες Εντατικής Θεραπείας Η δωρεά περιλαμβάνει εξοπλισμό που αξιοποιεί AI τεχνολογίες, καθώς και ένα πρότυπο σύστημα διαχείρισης δεδομένων, το οποίο θα είναι ένα από τα πρώτα που θα...