Συμπεριφέρεται στο κρέας με τρυφερότητα και ιδιαίτερη φροντίδα… Και όταν έρχεται η ώρα να το αλατίσει, τότε η στιγμή γίνεται viral! Ο άντρας που κατάφερε να εισβάλει στα social media το 2017 και να τα αναστατώσει ονομάζεται Nusret Gökçe και είναι Τούρκος κρεοπώλης και σεφ.

Συμπεριφέρεται στο κρέας με τρυφερότητα και ιδιαίτερη φροντίδα… Και όταν έρχεται η ώρα να το αλατίσει, τότε η στιγμή γίνεται viral! Ο άντρας που κατάφερε να εισβάλει στα social media το 2017 και να τα αναστατώσει ονομάζεται Nusret Gökçe και είναι Τούρκος κρεοπώλης και σεφ. Τα τελευταία 24ωρα ο εν λόγω χασάπης έχει καταφέρει να σαρώσει, όχι λόγω της εξωτερικής του εμφάνισης αλλά χάρη στο ιδιαίτερο ταπεραμέντο του. Αρκεί να δει κανείς τα βίντεο που ανεβάζει στο Instagram. O Gökçe κόβει με αέρινες κινήσεις το κρέας, το απλώνει με μαεστρία και στο τέλος ρίχνει αλάτι με απίστευτο τρόπο και φινέτσα. Το βίντεο που ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και που τον δείχνει να κόβει και να αλατίζει με το δικό του μοναδικό στιλ μια μπριζόλα, έχει συγκεντρώσει πάνω από 2 εκατομμύρια views και ανεβαίνει!

Τώρα, ο διάσημος πλέον χασάπης, σκοπεύει να δραστηριοποιηθεί επαγγελματικά και στην Αγγλική πρωτεύουσα καθώς σκοπεύει εκεί να ανοίξει το δικό του εστιατόριο. Όπως αναφέρει η τουρκική εφημερίδα Hurriyet, σκοπός του είναι να επεκτείνει την αλυσίδα των εστιατορίων του με την επωνυμία Nusr-et σε Λονδίνο αλλά και Νέα Υόρκη τους ερχόμενους μήνες. Ο ίδιος δεν ομιλεί την αγγλικήν ή όποια άλλη ξένη γλώσσα, αλλά αυτό δεν τον εμποδίζει να «επικοινωνεί με τον κόσμο μέσω του κρέατος».

«Δεν θέλω να κάνω επίδειξη, απλά αυτό είναι το σήμα κατατεθέν μου, η υπογραφή μου. Μπορείς να το δεις ως μια τελευταία πινελιά σε έναν πίνακα ζωγραφικής…», δηλώνει ο ίδιος.

Δείτε το βίντεο:

 

 

empty alt

Διεθνής διάκριση για νεαρή Ελληνίδα σεφ

Κράτησε στη μνήμη σου αυτό το όνομα, γιατί ίσως να το συναντάς όλο και συχνότερα στο μέλλον: Η νεαρή σεφ Κωνσταντίνα Βούλγαρη Κοντεσοπούλου είναι η νικήτρια του τοπικού διαγωνισμού S.
empty alt

Κοιμάστε νωρίς; Τότε τρώτε υγιεινά!

Εσείς τι ώρα ξυπνάτε. Πρωί ή… μεσημέρι; Μάθετε ότι όσοι βάζουν το ξυπνητήρι τους νωρίς το πρωί, και πέφτουν για ύπνο επίσης πιο νωρίς, ενστικτωδώς επιλέγουν μια πιο υγιεινή διατροφή στη διάρκεια της μέρας.
empty alt

Έρχεται τον Ιούνιο το Sani Gourmet

Η γνωστή ετήσια γαστρονομική διοργάνωση, το Sani Gourmet έρχεται φέτος στη Χαλκιδική, από τις 23 μέχρι τις 27 Ιουνίου, με ταλαντούχους σεφ από την Ελλάδα και το εξωτερικό! Η διοργάνωση διαρκεί πέντε ημέρες που θα περιλαμβάνουν αφιερώματα σε πολλές και διαφορετικές κουζίνες.
empty alt

Σε ποια χώρα απαγορεύεται να πίνεις έξω πάνω από ένα αναψυκτικό;

Tα εστιατόρια και άλλοι χώροι εστίασης και πώλησης αναψυκτικών στη Γαλλία απαγορεύεται εφεξής να διαθέτουν απεριόριστο αριθμό αναψυκτικών που περιέχουν ζάχαρη, με την αγορά ενός μόνο τέτοιου προϊόντος, σε μία προσπάθεια καταπολέμησης της παχυσαρκίας, όπως αναφέρει το BBC.
empty alt

“Reversed Volumes”

Τα ανακάλυψα πρόσφατα, μου έχουν γίνει εμμονή και τα βρίσκω τέλειο δώρο που θα χαροποιήσει σίγουρα φίλους και γνωστούς που γιορτάζουν! Η εναλλακτική του να πας ακόμα ένα σοκολατένιο αυγό, ένα τσουρέκι ή έστω μια πάβλοβα στο σπίτι του εορτάζοντα είναι ένα έργο Τέχνης εμπνευσμένο από τροφές! […]
empty alt

Το fidget spinner στην υπηρεσία της γαστρονομίας

Θα τα βρεις στα χέρια σχεδόν όλων των παιδιών (και πολλών ενηλίκων για να είμαστε ειλικρινείς…) που κάνουν πλέον διαγωνισμό ποιο θα έχει τα πιο πολλά.
empty alt

Το Bahar Project έρχεται στην Αθήνα να σου συστήσει άλλες κουζίνες και πολιτισμούς!

Σε λίγες μέρες έρχεται στην Αθήνα το Bahar Project, ένα ταξίδι ανακάλυψης και γνώσης μέσα από τη μαγειρική.
empty alt

Ενισχυμένη η υπηρεσία για «παράδοση στο σπίτι» στα ΑΒ. Νέα συνεργασία με τη SPEEDEX

Στην ΑΒ Βασιλόπουλος, η φροντίδα για τους πελάτες μας καθώς και η γρήγορη και σωστή εξυπηρέτησή τους, είναι η δική μας προτεραιότητα.
Back To Top