Συμπεριφέρεται στο κρέας με τρυφερότητα και ιδιαίτερη φροντίδα… Και όταν έρχεται η ώρα να το αλατίσει, τότε η στιγμή γίνεται viral! Ο άντρας που κατάφερε να εισβάλει στα social media το 2017 και να τα αναστατώσει ονομάζεται Nusret Gökçe και είναι Τούρκος κρεοπώλης και σεφ.

Συμπεριφέρεται στο κρέας με τρυφερότητα και ιδιαίτερη φροντίδα… Και όταν έρχεται η ώρα να το αλατίσει, τότε η στιγμή γίνεται viral! Ο άντρας που κατάφερε να εισβάλει στα social media το 2017 και να τα αναστατώσει ονομάζεται Nusret Gökçe και είναι Τούρκος κρεοπώλης και σεφ. Τα τελευταία 24ωρα ο εν λόγω χασάπης έχει καταφέρει να σαρώσει, όχι λόγω της εξωτερικής του εμφάνισης αλλά χάρη στο ιδιαίτερο ταπεραμέντο του. Αρκεί να δει κανείς τα βίντεο που ανεβάζει στο Instagram. O Gökçe κόβει με αέρινες κινήσεις το κρέας, το απλώνει με μαεστρία και στο τέλος ρίχνει αλάτι με απίστευτο τρόπο και φινέτσα. Το βίντεο που ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και που τον δείχνει να κόβει και να αλατίζει με το δικό του μοναδικό στιλ μια μπριζόλα, έχει συγκεντρώσει πάνω από 2 εκατομμύρια views και ανεβαίνει!

Τώρα, ο διάσημος πλέον χασάπης, σκοπεύει να δραστηριοποιηθεί επαγγελματικά και στην Αγγλική πρωτεύουσα καθώς σκοπεύει εκεί να ανοίξει το δικό του εστιατόριο. Όπως αναφέρει η τουρκική εφημερίδα Hurriyet, σκοπός του είναι να επεκτείνει την αλυσίδα των εστιατορίων του με την επωνυμία Nusr-et σε Λονδίνο αλλά και Νέα Υόρκη τους ερχόμενους μήνες. Ο ίδιος δεν ομιλεί την αγγλικήν ή όποια άλλη ξένη γλώσσα, αλλά αυτό δεν τον εμποδίζει να «επικοινωνεί με τον κόσμο μέσω του κρέατος».

«Δεν θέλω να κάνω επίδειξη, απλά αυτό είναι το σήμα κατατεθέν μου, η υπογραφή μου. Μπορείς να το δεις ως μια τελευταία πινελιά σε έναν πίνακα ζωγραφικής…», δηλώνει ο ίδιος.

Δείτε το βίντεο:

 

 

empty alt

Τα γονίδια φταίνε

Για τις ιδιοτροπίες που εκδηλώνει το παιδί στο φαγητό φταίνε τα γονίδια. Αυτό υποστηρίζει διεθνή μελέτη που δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό περιοδικό Journal of Child Psychology and Psyshiatry.
empty alt

Έρχεται τον Ιούνιο το Sani Gourmet

Η γνωστή ετήσια γαστρονομική διοργάνωση, το Sani Gourmet έρχεται φέτος στη Χαλκιδική, από τις 23 μέχρι τις 27 Ιουνίου, με ταλαντούχους σεφ από την Ελλάδα και το εξωτερικό! Η διοργάνωση διαρκεί πέντε ημέρες που θα περιλαμβάνουν αφιερώματα σε πολλές και διαφορετικές κουζίνες.
empty alt

Burger Fest 2017: 18 – 21 Μαΐου στην Τεχνόπολη

Το food festival της Αθήνας αφιερωμένο στο burger επιστρέφει 18 έως 21 Μαΐου, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, και οι οπαδοί των burgers το περιμένουν πώς και τι! Τα Burger Houses που θα συμμετάσχουν στο Burger Fest ‘17 είναι τα εξής: – Barbeque Franklyn Smokehouse – Beerger […]
empty alt

Βγήκε το… λάδι των Μπραντ Πιτ, Αντζελίνα Τζολί

Χωρίσουν αλλά όχι τα… Château που έχουν από κοινού! Οι Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί, μπορεί να επέλεξαν χωριστούς δρόμους, αλλά το Château Miraval στη νότια Γαλλία, δεν πωλείται και μάλιστα έβγαλε και την πρώτη του συγκομιδή ελαιόλαδου.
empty alt

Αντίο κόκκινο και λευκό, καλώς ήρθες μπλε κρασί!

«Το ροζέ κρασί είναι ξεπερασμένο. Το λευκό και το κόκκινο ανήκουν στους προηγούμενους αιώνες», με αυτή τη φράση το περιοδικό Time μάς συστήνει το… μπλε κρασί, προϊόν μιας ισπανικής εταιρείας.
empty alt

Το S.Pellegrino και το Acqua Panna στηρίζουν την υψηλή γαστρονομία

Τα αγαπημένα fine dining νερά S.Pellegrino και Acqua Panna, η επιλογή των κορυφαίων εστιατορίων και σεφ διεθνώς, έδωσαν φέτος δυναμικό «παρών» σε δύο από τους πιο σημαντικούς θεσμούς της ελληνικής γαστρονομίας.
empty alt

Μεγάλος νικητής για τους Χρυσούς Σκούφους 2018 ο Έκτορας Μποτρίνι

Θριαμβευτής των Χρυσών Σκούφων 2018 αναδείχθηκε το «Etrusco» του Έκτορα Μποτρίνι, ανεβαίνοντας μάλιστα βαθμολογικά σε σχέση με πέρυσι.
empty alt

Περισσότερα χρήματα της γενιάς των Μιλένιαλ πηγαίνουν στον καφέ παρά στην αποταμίευση

Αν δεν μπορείς να φανταστείς την ημέρα σου χωρίς δύο (και τρία και τέσσερα….) φλιτζάνια καφέ, τότε είσαι ένας άξιος εκπρόσωπος της γενιάς των Μιλένιαλ.
Back To Top