Νέες γεύσεις, νέες συσκευασίες που απαντούν στις επιθυμίες και τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή

Η σειρά προϊόντων με την υπογραφή ΗΠΕΙΡΟΣ διευρύνεται και πάλι με την προσθήκη τριών νέων, πρωτοποριακών προϊόντων: ΗΠΕΙΡΟΣ Αλειφωτή με φέτα, ΗΠΕΙΡΟΣ Καπνιστή και ΗΠΕΙΡΟΣ Ταλαγάνι Ελαφρύ. Τα τρία προϊόντα απαντούν στις γευστικές επιθυμίες, τις διατροφικές ανάγκες, αλλά και τις συνήθειες κατανάλωσης του σύγχρονου ελληνικού νοικοκυριού και υπογράφονται από τη μοναδική, διαχρονική ποιότητα ΗΠΕΙΡΟΣ.

epiros_2

Στην ΗΠΕΙΡΟΣ Αλειφωτή συνδυάζονται δυο παραδοσιακά Π.Ο.Π. τυριά, η Φέτα ΗΠΕΙΡΟΣ και το Κατίκι Δομοκού Ορεινές Πλαγιές, σε αναλογία 50:50 με αποτέλεσμα ένα μοναδικό αλειφόμενο τυρί, με κρεμώδη υφή όπου είναι αισθητά τα κομματάκια φέτας. Έχει πλούσια, οικεία, αγαπημένη γεύση και υψηλή διατροφική αξία, καθώς αποτελεί εξαιρετική πηγή ασβεστίου και έχει υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη. Η ΗΠΕΙΡΟΣ Αλειφωτή έρχεται να δώσει γεύση -σκέτη, αλειμμένη σε ψωμί, παξιμάδια ή σε σαλάτες- ως συνοδευτικό του φαγητού, αλλά και ως συστατικό για επιτυχημένες συνταγές.

epiros_4

Η ΗΠΕΙΡΟΣ Καπνιστή φτιάχνεται με φέτα ΗΠΕΙΡΟΣ που καπνίζεται με φυσικό τρόπο με ξύλο οξιάς και χαρίζει ένα ιδιαίτερο γευστικό αποτέλεσμα που συνδυάζει την πλούσια, ελαφρώς όξινη γεύση της φέτας ΗΠΕΙΡΟΣ με τις πικάντικες νότες που προσδίδει στο τυρί το κάπνισμα με οξιά. Η ΗΠΕΙΡΟΣ Καπνιστή κυκλοφορεί στην καινοτόμο συσκευασία Vacuum Twin Pack 200γρ., που αποτελείται από δυο ανεξάρτητες, αποσπώμενες μερίδες των 100γρ., προσφέροντας στον καταναλωτή τη δυνατότητα να απολαύσει την ποσότητα που χρειάζεται κάθε φορά, χωρίς να ανησυχεί για το πώς θα διατηρηθεί φρέσκο το υπόλοιπο τυρί!
Τέλος, η ΗΠΕΙΡΟΣ παρουσιάζει τη δική της εκδοχή Ταλαγάνι, το ΗΠΕΙΡΟΣ Ταλαγάνι Ελαφρύ, με μόλις 15% λιπαρά και όλη την απολαυστική γεύση του δημοφιλούς τυριού σχάρας. Το ΗΠΕΙΡΟΣ Ταλαγάνι Ελαφρύ φτιάχνεται από ελληνικό αιγοπρόβειο γάλα, έχει μαστιχωτή υφή και δεν λιώνει στο ψήσιμο. Αποτελεί το ιδανικό τυρί τόσο για αλμυρά όσο και γλυκά πιάτα, με τα χαμηλά λιπαρά του να απενοχοποιούν την καθημερινή του χρήση.

epiros_3

Η ΗΠΕΙΡΟΣ μένει πιστή στο όραμά της να εξελίσσει και να εμπλουτίζει συνεχώς το προϊοντικό της χαρτοφυλάκιο προσφέροντας υψηλής ποιότητας, καινοτόμα προϊόντα, βασισμένα στην πλούσια τυροκομική μας παράδοση.

Σχετικά με την ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΕΒΕ

H ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΕΒΕ είναι ένα από τα πιο σύγχρονα εργοστάσια παραγωγής τυροκομικών προϊόντων στην Ελλάδα. Επεξεργάζεται ετησίως παραπάνω από 32.000 τόνους αιγοπρόβειου γάλακτος και διαθέτει ιδιόκτητες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, στον Αμμότοπο Άρτας, στην Ήπειρο.
Η παραγωγική δυνατότητα, οι τεχνικές, το πρωτοποριακό πνεύμα και οι συνεχείς επενδύσεις σε τεχνολογία, έρευνα και ανάπτυξη, σε συνδυασμό με την εμπειρία και τη γνώση της παράδοσης, εγγυώνται την άριστη ποιότητα των προϊόντων της, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται η «ΗΠΕΙΡΟΣ Φέτα ΠΟΠ», η «ΗΠΕΙΡΟΣ Φέτα ΠΟΠ με Λιγότερο Αλάτι», η «ΗΠΕΙΡΟΣ Μαλακή», το «ΗΠΕΙΡΟΣ Ελαφρύ», το «ΗΠΕΙΡΟΣ Κατσικίσιο», η «Ζεμύθα ΗΠΕΙΡΟΣ», το «ΗΠΕΙΡΟΣ Οικογενειακό», η «Γραβιέρα ΗΠΕΙΡΟΣ», η «Κεφαλογραβιέρα ΗΠΕΙΡΟΣ», το «Κεφαλοτύρι ΗΠΕΙΡΟΣ», το «Ανθότυρο ΗΠΕΙΡΟΣ» και άλλα.

Σχετικό URL: www.epirοs.gr

empty alt

Το λίφτινγκ της φύσης

Τα σημάδια του γήρατος μειώνουν ορισμένα πράσινα λαχανικά χάρη σε μια ουσία που περιέχουν και υπάρχει σε αφθονία στο μπρόκολο, το λάχανο, το αβοκάντο, το αγγούρι, τα φασόλια σόγιας και σε άλλα λαχανικά.
empty alt

Η πιο γλυκιά δουλειά στον κόσμο; Δηλώστε συμμετοχή!

Είναι η ιδανική δουλειά για έναν εθισμένο στη σοκολάτα… Το όνειρο λοιπόν γίνεται πραγματικότητα από την Mondelez International, την εταιρεία πίσω από μερικά διάσημα brands όπως Oreo και Cadbury, η οποία ανακοίνωσε την πρόθεσή της να εντάξει στην ομάδα έναν δοκιμαστή σοκολάτας.
empty alt

Ποιο ελληνικό νησί ψήφισε η Telegraph για το φαγητό του;

Οι ειδικοί της Telegraph ταξίδεψαν, ερεύνησαν και προτείνουν τα 19 καλύτερα ελληνικά νησιά, με κριτήριο τι είδους διακοπές θέλει να κάνει κανείς.
empty alt

Burger Fest 2017: 18 – 21 Μαΐου στην Τεχνόπολη

Το food festival της Αθήνας αφιερωμένο στο burger επιστρέφει 18 έως 21 Μαΐου, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, και οι οπαδοί των burgers το περιμένουν πώς και τι! Τα Burger Houses που θα συμμετάσχουν στο Burger Fest ‘17 είναι τα εξής: – Barbeque Franklyn Smokehouse – Beerger […]
empty alt

Ο Έκτορας Μποτρίνι κατέκτησε και πάλι το χρυσό

Ο σκούφος αποτελεί το κατεξοχήν σήμα κατατεθέν ενός σεφ. Αν είσαι ο Έκτορας Μποτρίνι, οι σκούφοι είναι ατελείωτοι και μάλιστα φτιαγμένοι από χρυσάφι.
empty alt

Τα Marks & Spencer Food σε ταξιδεύουν γευστικά στην Ιταλία!

Ο Σεπτέμβριος είναι πλέον εδώ και τα Marks & Spencer Food προτείνουν γεύσεις με ιταλική φινέτσα. Δοκιμάστε σπαγγέτι με λαχταριστή Sause Carbonara, μια συνταγή εύκολη, γρήγορη και πεντανόστιμη.
empty alt

Ζεμύθεια 2018: οι βουκολικοί αθλητικοί αγώνες από τη Ζεμύθα ΗΠΕΙΡΟΣ

Όταν ένα τυροκομικό προϊόν τόσο μοναδικό όσο η Ζεμύθα ΗΠΕΙΡΟΣ βγαίνει στο προσκήνιο, δεν θα μπορούσε παρά να «βγει» με έναν μοναδικό τρόπο.
empty alt

Κουνουπίδι: διαδέχεται το ρύζι και το αλεύρι;

Ένα πρώην μεγαλοστέλεχος του μάρκετινγκ, η Gail Becker, από τότε που απέκτησε δύο παιδιά με κοιλιοκάκη άρχισε να αναζητά τροφές χωρίς γλουτένη, προσπάθεια που την οδήγησε στην απόφαση να φτιάξει τη δική της ζύμη, αντικαθιστώντας το λευκό αλεύρι με κουνουπίδι.
Back To Top