Ειδήσεις
Το πρώτο online κινηματογραφικό φεστιβάλ με επίκεντρο τη μουσική, δωρεάν για όλους
Τέσσερα κορυφαία βραβεία για την ΑΒ Βασιλόπουλος
Φέτος η βασιλόπιτα θα είναι αλμυρή!
Γιατί όλοι χρειαζόμαστε έναν Άγιο Βασίλη!
Με μία ξεχωριστή Τελετή Απονομής ολοκληρώθηκε η 8η διοργάνωση
Ένα γευστικό ταξίδι απόλαυσης και αποκάλυψης
Διοργανώνει Pasta Parties για όλα τα παιδιά σε πέντε ΜΚΟ στα πλαίσια της ενέργειας «ΚΑΘΕ ΣΤΑΣΗ ΧΑΡΑ»
Η πλούσια και κρεμώδης υφή της συμπληρώνει το μυστικό τής ασύγκριτης γεύσης της
Μια μεγάλη γιορτή με προϊόντα υψηλής γαστρονομίας & περιορισμένης παραγωγής
Εύκολα, υγιεινά και νόστιμα γεύματα κάθε μέρα!
Ενίσχυσε την αγορά εξοπλισμού στο νέο Κέντρο Μαθησιακής και Παιδαγωγικής Υποστήριξης των Παιδικών Χωριών SOS, στην Αθήνα
Γιατί τα ζυμαρικά MISKO ήταν, είναι και θα είναι εδώ να γεμίζουν το πιάτο μας…
Για τη νέα γραμμή παραγωγής, η εταιρεία επένδυσε 2 εκατ. ευρώ
Νέα προσθήκη στα εστιατόρια με Bib Gourmand στην Αθήνα το 7 Food Sins
Το πρόγραμμα υλοποιεί ο ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ με εκτελεστικό οργανισμό τη Novacert ΕΠΕ
Εμείς, σίγουρα όχι! Πάντως σε λίγες μέρες βγαίνει σε δημοπρασία ένα τέτοιο γλύκισμα… αντίκα, με μια ενδιαφέρουσα ιστορία.
Οι βιομηχανίες τροφίμων επενδύουν σε λαχανικά για να αντικαταστήσουν το αλεύρι, το ρύζι και άλλους απλούς υδατάνθρακες, σύμφωνα με ένα πρόσφατο άρθρο των New York Times.
Έχε τα μάτια σου ανοιχτά: ίσως να έρθουν και στην Ελλάδα!
Μια αλυσίδα από πιτσαρίες αποφάσισε να τιμήσει το καλοκαίρι, την εποχή που τα τραπεζάκια βγαίνουν έξω.
Η ιστορία του πιο υγιεινού ελληνικού σνακ και πώς συνδέεται με την οικογένεια Καραμολέγκου.
Κι όμως, αυτή ακριβώς είναι η προσφορά προς τους υποψήφιους εθελοντές μιας νέας επιστημονικής μελέτης.
Υπόσχονται να μειώσουν με έξυπνο, έως και απολαυστικό τρόπο τη χρήση πλαστικών.
Ένα βρετανικό προϊόν κατέκτησε τον τίτλο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή στα 30α ετήσια Παγκόσμια Βραβεία Τυριού.
Φτιάχνεται από… κρέας και προέρχεται, όπως πολλά άλλα παράξενα, από την Ιαπωνία.
Μια εταιρεία από την Καλιφόρνια λανσάρισε μια σειρά από μπάρες σοκολάτας σε γεύση… αβοκάντο, αυγόφετας και ντόνατς!
Ήρθε από τον Καναδά στη Βρετανία, διεκδικώντας μια θέση στο μενού μας.
Αλλά τα παράξενα χαρακτηριστικά του δεν σταματούν εδώ: Επεκτείνονται και στο ροζ χρώμα του.
Ανακάλυψε το νέο τυρί Philadelphia Cottage Active.
Ο φούρνος Smart Steam της Candy σού δίνει και την επιλογή του μαγειρέματος στον ατμό, πέρα από όλες τις κλασικές λειτουργίες, για καλύτερη υγεία, γεύση και άρωμα.
Οι γλυκές φιγούρες, που ετοιμάστηκαν ειδικά για τα εγκαίνια μιας έκθεσής της, ανήκουν σε μια candy arist που δουλεύει με παραδοσιακές μεθόδους.
Μόλις ανακοινώθηκε μια στρατηγικής σημασία συνεργασία.
Η τάση που κερδίζει ολοένα έδαφος τιμάται στο Vegan Life Festival την Κυριακή 7/10 στο Γκάζι.
Μπορείς να το παρακολουθήσεις την Πέμπτη 4/10 στις 21.00, αποκλειστικά στο FOX Life.
Στο Pasta World Championship, 18 «μαέστροι» από το χώρο της παγκόσμιας γαστρονομίας διαγωνίζονται για τον τίτλο του Master of Pasta.
Οι προτάσεις τους για το Σεπτέμβριο έχουν ιταλική φινέτσα.
Γνώρισε τον καινούριο αυτό θεσμό.
Οι καλύτεροι καρποί της ελληνικής γης φτάνουν στο τραπέζι μας.
Η νέα μουστάρδα «Απαλή» εγκαινιάζει την καινούργια σειρά προϊόντων μουστάρδας της Οξοποιίας Ζαφειρόπουλος.
Έρχεται στις 27-30/9 στο Ξέφωτο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.
Κι όμως, κάποιος σκέφτηκε να φτιάξει παγωτό μαγιονέζα.
Εκτός από το MoMa υπάρχει και το… MoFaD.
Μόλις κυκλοφόρησε από μια ισραηλινή εταιρεία και δεν περιέχει καθόλου αλκοόλ.
Στα Σελφ Σέρβις Excellence Awards 2018.
Το πώς, σου το διδάσκουν ο Πάνος Ιωαννίδης και η Barilla.
Ένα και μοναδικό Avozilla υπόσχεται γκουακαμόλε για ολόκληρο πλήθος.
Εγκαινιάζεται επίσημα το Σεπτέμβριο στο Σαν Φρανσίσκο.
Γευστική πανδαισία με νησιώτικες επιρροές.
Από τις 21 Ιουνίου, μάγειρες από διάφορες γωνιές του κόσμου μοιράζονται με το κοινό συνταγές και ιστορίες από τον τόπο τους.
Τι λένε όσοι τον έχουν δοκιμάσει και ποια είναι η θρεπτική του αξία;
Ονομάζεται Heaven's Door Spirits, μια αναφορά στην επιτυχία του 1973 «Knockin' on Heaven's Door».
Η νέα καμπάνια της Μύθος σε ταξιδεύει στις πιο απολαυστικές φάσεις με τους φίλους σου, που έχουν ένα κοινό: την αίσθηση ελευθερίας.
Μόλις κυκλοφόρησαν από τον Αγροτικό Πτηνοτροφικό Συνεταιρισμό Ιωαννίνων «Πίνδος».
Το τρίπτυχο επιτυχίας για την KAFEA TERRA
Έκανε την εμφάνισή της στη Βρετανία και πηγαίνει την τάση #healthyliving σε άλλο επίπεδο.
Η Κωνσταντίνα Βούλγαρη-Κοντεσοπούλου διαγωνίζεται το Μάιο για το υψηλού κύρους βραβείο S. Pellegrino Young Chef 2018.
Πρόκειται, ουσιαστικά, για μια μεγάλη περιοδική έκθεση που εγκαινιάζεται το καλοκαίρι στο Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνια.
Διοργανώνεται από τις 13 έως τις 16/4 και περιλαμβάνει, ακόμα, συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις, εκθέσεις και άλλες εκδηλώσεις όπου συνομιλούν ο ελληνικός και ο ιταλικός πολιτισμός.
Φέρει την υπογραφή της Cherish Finden, pastry chef της σοκολατοποιίας Godiva.
Μέρες που είναι, αξίζει να ανακαλύψεις την ιστορία της καναδικής εταιρείας Sweet Jesus.
Τα αγαπημένα fine dining νερά είναι υποστηρικτές των «Χρυσών Σκούφων» και των
«Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας».
Σε βγάζει από το δίλημμα του τι να παραγγείλεις.
Η εταιρεία διευρύνει την γκάμα της με καινούρια προϊόντα Μουστάρδας και Έξτρα Παρθένου Ελαιόλαδου, τα οποία παρουσίασε για πρώτη φορά.
Σίγουρα θα κατακτήσει το Instagram.
Δεν είναι μόνο το γάλα αμυγδάλου και σόγιας…
Ποια είναι η διαφορά του από τα άλλα και γιατί έχει αρχίσει να κατακτά την αγορά;
Γνώρισε τη Lauren Ko, που αν και ασχολείται ερασιτεχνικά με τη ζαχαροπλαστική, έχει «σπάσει» το Instagram.
Το «Etrusco» αναδείχθηκε πρώτο, ανεβαίνοντας μάλιστα βαθμολογικά σε σχέση με πέρυσι.
Στα Marks & Spencer Food θα βρεις πολλές και ταυτόχρονα εκλεκτές επιλογές του ροφήματος.
Ανακάλυψε τη νέα, παράξενη τάση.
Η Πλουμίτσα από τη Χίο μαγειρεύει στο εστιατόριο Enoteca Maria στο Στάτεν Άιλαντ.
Προβλέπεται να γίνει βασική ατραξιόν για τους λάτρεις της ζάχαρης.
Και ταιριάζει στις συνταγές της Σαρακοστής.
Ή τουλάχιστον αυτό συμβαίνει στη Βρετανία, σύμφωνα με ένα νέο άρθρο της Guardian.
Οι δημιουργίες της θυμίζουν κεντήματα ή καλειδοσκοπικές εικόνες.
Θα σε κάνει να τα βλέπεις όλα ροζ.
Στις ΗΠΑ, από όπου ξεκινούν πολλές νέες τάσεις, οι πιο περιζήτητοι bartenders αναμειγνύουν το αλκοόλ με αντιπροσωπευτικά υλικά του κινήματος #healthyfood.
Στις ΗΠΑ κάνουν θραύση μικρά αρχιτεκτονικά θαύματα χτισμένα από ζάχαρη και αλεύρι.
Στήριξε ένα θεραπευτικό και εκπαιδευτικό πρόγραμμα αποκατάστασης παιδιών με ένα «κλικ» στο www.petaxartaeto.gr του Μακεδονικού Χαλβά.
Το design της συνδυάζει το ρομαντισμό με τη σχεδιαστική έμπνευση.
Αποχαιρετάμε τον Paul Bocuse.
Αντιστέκεται ακόμα και σε καυτές θερμοκρασίες.
Ανήκει στην Amazon και ίσως μας δίνει μια εικόνα από το shopping του μέλλοντος.
Στο O’Naturel ίσως χρειαστείς μερικά επιπλέον ποτηράκια κρασί για να απολαύσεις χωρίς αμηχανία το φαγητό σου.
Ανακάλυψε το εντυπωσιακό προϊόν μιας ισπανικής εταιρείας.
Ο πρωταθλητής του τένις συμμετέχει σε έναν «αγώνα μαγειρικής» με τον βραβευμένο σεφ Davide Oldani στο… ρυθμό του Ζορμπά.
Τι έδειξε μια νέα έρευνα.
Διατηρήθηκε σε άριστη κατάσταση για ενάμιση αιώνα.
Μέχρι τις 8/2/18 προλαβαίνεις να δηλώσεις συμμετοχή σε ένα Διεθνή Διαγωνισμό Σχεδιασμού.
Λανσάριστηκαν από ένα εστιατόριο στις ΗΠΑ, με αφορμή την πρεμιέρα της νέας ταινίας.
Είναι μια φάρσα που ξεκίνησε από έναν Βρετανό συντάκτη και πήρε διαστάσεις χιονοστιβάδας.
Αν είσαι διατεθειμένος να δώσεις 5.000 δολάρια για να αποκτήσεις ένα σετ, η εταιρεία που τα φτιάχνει δέχεται μόνο για μία μέρα (6/12) παραγγελίες.
Ακόμα και ένα μήνα αφού έχει παρέλθει η ημερομηνία «Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από…». Στόχος της, όπως δήλωσε, να περιορίσει τη σπατάλη φαγητού.
Βάλε φωτιά στην ερωτική ζωή σου.
Μακαρονάδες όλου του κόσμου, ενωθείτε.
Στο (οινο)πνεύμα των γιορτών μπήκε για τα καλά ένα βρετανικό αποστακτήριο.
Έχει αρχίσει να κατακτά και την ευρωπαϊκή αγορά και επιδεικνύει ένα πλήθος από ωφέλιμες ιδιότητες για την υγεία.
Η τάση #avocadotoast περνάει σε άλλο επίπεδο.
Το La Moneda Reserva Malbec από τη Χιλή είναι αναμφίβολα μια value for money επιλογή!
Η πτώση της παγκόσμιας παραγωγής του στο χαμηλότερο επίπεδο των τελευταίων πενήντα χρόνων, λόγω οικονομικής κρίσης και δυσμενών καιρικών συνθηκών, μπορεί να οδηγήσει σε αύξηση της τιμής του.
Πλέον, τη λένε, σε μια νέα σειρά αμερικανικών προϊόντων. Διαβάζοντας τη σκέψη μας και κερδίζοντάς μας με το χιούμορ και την ειλικρίνειά τους.
Μια τέλεια ιδέα για να ξεκινήσει η happy hour από το γραφείο.
Παραπέμπει στην πόλη που φιλοξενεί το καλύτερο εστιατόριο στον κόσμο!
Μια νέα ποικιλία, που αναπτύχθηκε από ισπανική εταιρεία, περιέχει 30% λιγότερα λιπαρά.
Φαντάσου τον Pennywise από το It να σου φέρνει στο σπίτι τα ντόνατς που έχεις παραγγείλει. Κι όμως αυτό ακριβώς έκανε μια αμερικανική εταιρεία.
Έρχεται με τη φιλοδοξία να καταλάβει μια θέση στις πρώτες προτιμήσεις των νεαρών καταναλωτών.
Γεύσεις ελληνικές και μια ελπίδα του σεφ.
Μετά τη γάλακτος, τη μαύρη και τη λευκή, πλέον έχουμε και την… κόκκινη σοκολάτα, που λανσαρίστηκε από ελβετική εταιρεία.
Ξέρουν ότι η ζωή είναι ωραία πάνω σε ένα ροζ(ε) συννεφάκι.
Η Muhammara, που σημαίνει «πολύ κόκκινη» φτιάχνεται από ψητές κόκκινες πιπεριές.
Αναπτύχθηκε από Κορεάτες ερευνητές και χρησιμοποιεί τη νανοτεχνολογία.
Έρχεται να δώσει περισσότερη λάμψη στα cocktail πάρτι. Κυριολεκτικά μιλώντας.
Μια χάι-τεκ πρωτεΐνη μπορεί να χορτάσει εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον πλανήτη, σύμφωνα με μια ομάδα Φινλανδών επιστημόνων.
Τα θεματικά μπισκότα που έχει δημιουργήσει, Direwolf Loaves, γίνονται ανάρπαστα.
Τι είναι τα λεγόμενα Engay Foods και ποια η σχέση τους με… τις βρεφικές κρέμες;
Η Κωνσταντίνα Βούλγαρη Κοντεσοπούλου ανακηρύχθηκε νικήτρια για τις χώρες της Μεσογείου στον Τοπικό Διαγωνισμό S. Pellegrino Young Chef 2018, παρουσιάζοντας ένα πιάτο εμπνευσμένο από την αρχαία Ελλάδα.
Με την ονομασία Winter is Here, το καινούριο προϊόν μιας βελγικής ζυθοποιίας υπόσχεται να συνοδέψει ιδανικά βραδιές binge watching.
Κάθε βιντεάκι της συγκεντρώνει εκατομμύρια προβολές.
Η τέχνη του καφέ σε άλλο επίπεδο.
Διατηρεί τη μνήμη και περιορίζει τις βλάβες στον εγκέφαλο.
Θα έρθει άραγε και στην Ελλάδα;
Από το recycling στο upcycling!
Ένα μικρό βήμα για το κοτόπουλο, ένα μεγάλο (ίσως) για την ανθρωπότητα!
5 μέρες, 5 εστιατόρια, 5 διαφορετικές κουζίνες!
Μία εξέλιξη θέτει σε «κίνδυνο» τα κρουασάν, τα μπριος και τις τάρτες.
Πότε πρέπει να «βγαίνεις» για φαγητό με τον εαυτό σου, σύμφωνα με την επιστήμη!
Πώς ένας σεφ αξιοποίησε το γκατζετάκι που κάνει θραύση σε όλο τον κόσμο!
Είναι η απάντηση στο «χαρούμενο» Unicorn latte και σαρώνει το Instagram!
Στην Κίνα, τη Μαλαισία και την Ταϊβάν πάντως το προτιμούν!
Κάποιος σκέφτηκε να βάλει καφέ μέσα σε αβοκάντο και εγένετο το …avolatte!
Ένα μοναδικό γευστιγνωστικό δείπνο στην ταράτσα του Monk Wine Bar-Restaurant.
Δοκίμασε εκλεκτά κρεατικά, μαθαίνοντας τα μυστικά του καλού ψησίματος στις 25 Μαΐου στο Carnicero!
Κάνε wine hopping στα οινοποιεία που γιορτάζουν τις «Ανοιχτές Πόρτες 2017»
Μη χάσεις την ευκαιρία να δοκιμάσεις αυτό το σάντουιτς στο Street Food and Tunes στο six d.o.g.s.
Με φαγητό, μουσική και πολλές εκπλήξεις!
Μέχρι τις 21 Μαΐου, στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου
Η επόμενη δυνατή τάση στη ζαχαροπλαστική
Με τα περισσότερα retweets στην ιστορία του μέσου
Τα αυγά-συννεφάκια που σου φτιάχνουν το κέφι
Τέσσερις ημέρες με burgers, μουσική και happenings
Μια έκθεση για την ανάδειξη και προώθηση εκλεκτών προϊόντων
5-6-7, 12-13-14, 19-20-21 Μαϊου, στο Γκάζι
Απλησίαστα αλλά εξαιρετικού design!
Οι μινιατούρες της Rachel Dyke που σε ξελιγώνουν αλλά δεν τρώγονται!
Ένα εργαστήρι για παιδιά, εμπνευσμένο από τον κόσμο των μπαχαρικών, από τις 26/4!
Στις 24 Απριλίου, στο Κέντρο Ίδρυμα Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος
Ο Γάλλος ζαχαροπλάστης και τα διάσημα γλυκά του!
Το ιδανικό δώρο για food & art lovers!
Λουκουμάδες από μακαρόνια; Σοβαρά τώρα;
Πίνουμε μια ρακή σε αυτό, και συμφωνούμε απόλυτα!
Στο Αττικό Φυτωριακό Πάρκο στο Κορωπί
Τι γεννάει η φαντασία του ανθρώπου!
Λιγότερο πλύσιμο για το Brown & Bean στο Πλίμουθ
Η εξήγησή της έχει επιστημονική βάση!
Μια γιαγιά έχει διαδώσει την ελληνική κουζίνα!
Συνταγές για το τραπέζι σας με τη σφραγίδα του Έκτορα Μποτρίνι
Στα ράφια το πρώτο ελαιόλαδο του πρώην ζευγαριού.
Ινδουιστική φυλή τον προσκάλεσε σε δείπνο...
Οι βραδινοί τύποι τρώνε περισσότερα λίπη και ζάχαρη.
Για να έχετε περισσότερες ελπίδες να κρατήσετε τη δίαιτά, αρχίστε να τρώτε στο αυτοκίνητό σας!
Μπορεί να μειώσει έως 40% τον κίνδυνο εμφάνισης της νόσου.
Στους δρόμους της Αβάνα για καλό σκοπό.
Το... πιάτο του νέου πλανητάρχη στο μικροσκόπιο.
Φράουλες, μπρόκολο, μπιζέλια, βατόμουρα, καρπούζι και άλλα φαγώσιμα ζωντανεύουν μπροστά σας.
Θα ενδίδατε σε έναν τέτοιο... πειρασμό;
Η γοητευτική σταρ κόβει με τα σικ δόντια της τα μέλη μιας ζουμερής αράχνης.
Βρέθηκε, επιτέλους, λύση στο αιώνιο πρόβλημα της κολλημένης σάλτσας στο εσωτερικό του μπουκαλιού.
Η εκκεντρική σταρ, διαθέτει πολλλούς επιχειρηματικούς άσσους στο μανίκι της.
Τα δυο εστιατόριά του, Etrusco και Botrini’s «φόρεσαν» Χρυσούς Σκούφους
Δύο χρυσούς σκούφους το Etrusco στην Κέρκυρα και έναν το Botrini's στο Χαλάνδρι. Δυο εστιατόρια με διακρίσεις ένας chef που εξομολογείτε.
Μάθετε να επιμένετε μεσογειακά και θα είστε πάντα κερδισμένοι!
Η Σοφία Λόρεν επιβεβαιώθηκε από τους επιστήμονες!
Το νέο είναι... φρέσκο και έρχεται σα μέτρο στην καταπολέμηση της παχυσαρκίας.
Νέα ήθη, νέοι... σταρ! Δείτε το βίντεο...
Χθες 9/1/2017 μαζί με την Brainfood Media παρουσιάσαμε την νέα μου έκδοση Cucina amore mio "Οι ερωτικές μου συνταγές" στο Botrini's.
Δοκιμάστε σοκολάτα και πληρωθείτε γι αυτό!
Ξεχάστε το δείπνο στον καναπέ, μπροστά από την τηλεόραση.
Το κατάστημα στη Μαδρίτη, όπου οι άστεγοι βρίσκουν μια ζεστή αγκαλιά.
Επιστήμονες ανακάλυψαν το γενετικό «κλειδί» για να αποκαταστήσουν τη γεύση της ντομάτας.
Σερβίρεται με νιφάδες χρυσού, οι οποίες σχηματίζουν το όνομα του Προέδρου των ΗΠΑ.
Κόβει και αλατίζει το κρέας με το μοναδικό, ιδιαίτερο ταπεραμέντο του.
Ποιος λατρεύει το μπρόκολο και τα μήλα και ποιος προτιμά τα fast food...
Η γνωστή παρουσιάστρια αδυνάτισε και αποκαλύπτει τον τρόπο. Σίγουρα θα εμπνευστείς!
Με ένα κλικ κάνετε τον πιο δυνατό συνδυασμό.
Οι απανταχού επιστήμονες και καλλιεργητές καφέ μπορούν πλέον να αξιοποιήσουν τα νέα γενετικά δεδομένα για να δημιουργήσουν φυτά καφέ.
Ένας premium καφές 100% Arabica, medium roasted, με γεύση από το γνωστό ουίσκι
Η σημαντικότερη πηγή ενέργειας για όσους αθλούνται είναι το γλυκογόνο λένε οι έρευνες.
Είναι γενναίοι αυτοί οι άντρες που μπορούν να φάνε καυτερά φαγητά. Αυτό τώρα έχει και την επιστημονική σφραγίδα και μάλιστα από το Πανεπιστήμιο της Γκρενόμπλ.
Τέσσερις στους δέκα τρώνε κρυφά σοκολάτα!
Η νηστεία με βάση τους κανόνες της Ορθόδοξης Εκκλησίας θα βρεθεί στο μικροσκόπιο της επιστημονικής μελέτης.
Πλαστικά μπουκάλια, καλλυντικά, παιδικά προϊόντα και συσκευασίες τροφίμων μπορούν να μειώσουν τα επίπεδα βιταμίνης D στο αίμα.
Τα σημάδια του γήρατος μειώνουν ορισμένα πράσινα λαχανικά.
Η μαστίχα Χίου θα αποτελέσει σύντομα μία εναλλακτική επιλογή σε άτομα με αυξημένα επίπεδα χοληστερόλης.
Ποια μπορεί να είναι η πιο πλήρης και ισορροπημένη τροφή;
Ένα ακόμη ευεργετικό αποτέλεσμα της κανέλας φέρνουν στο φως επιστήμονες.
Τα κράνμπερι (φίγγι) μπορούν να ελέγξουν τις λοιμώξεις?
Για τις ιδιοτροπίες που εκδηλώνει το παιδί στο φαγητό φταίνε τα γονίδια.
Μια ακόμη ευεργετική επίδραση για όσους έχουν στην διατροφή τους την βρώμη.
Ούτε τα λάιτ αναψυκτικά είναι αθώα.
Η έλλειψη ύπνου οδηγεί σε μεγάλη ενεργοποίηση των περιοχών του εγκεφάλου που σχετίζονται με τα αισθήματα επιβράβευσης όταν τρώμε.