Έκτορας Μποτρίνι: μοναδικές συνταγές και θέματα από τον βραβευμένο σεφ.

Ειδήσεις

ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΙΑΤΟ ΣΟΥ!
Κυκλοφόρησε το νέο καλοκαιρινό ΑΒ Food Stories!
Η «Ημέρα Εθελοντισμού ΑΒ» 2019 και οι 5.000 εθελοντές της βραβεύονται στα Corporate Affairs Excellence Awards 2020
ΑΒ Βασιλόπουλος & ΣΜΟΕ. Μια αποκλειστική συνεργασία που φέρνει κορυφαία κρασιά από μικρά ελληνικά οινοποιεία, για μεγάλες απολαύσεις!
NEO Τόστιμο! Το Κρίς Κρίς επαναλανσάρει το Τόστιμο και καινοτομεί ξανά
CRI: Διπλή (επι)βράβευση της ΑΒ Βασιλόπουλος!
Healthy Tips από τα ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΑΥΓΑ! Οι 8 πιο χρηστικές συμβουλές υγείας, για να τις εφαρμόσεις από σήμερα κιόλας
Αυτό το καλοκαίρι απολαμβάνουμε την pizza μετα…μουσικής!
Το πρώτο online κινηματογραφικό φεστιβάλ με επίκεντρο τη μουσική, δωρεάν για όλους
BOOST ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ: ΨΩΜΙ ΓΙΑ ΤΟΣΤ PROTEIN ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟ
Αμοργιανές Μυρωδιές
Ελληνικές γεύσεις με παγκόσμια λάμψη αποκλειστικά στα ΑΒ
Ηπειρώτικα Αυγά: Παστεριωμένο 100% Ασπράδι Αυγού…με Ονομασία Προέλευσης!
Η Ροδουλα δυναμώνει την συνεργασία της με τον ΑΒ
ΑΒ Βασιλόπουλος: Δωρεά εξοπλισμού νέας γενιάς και διεθνώς καινοτόμου λογισμικού, για την υποστήριξη πάνω από 30 κλινών ΜΕΘ
Ενισχυμένη η υπηρεσία για «παράδοση στο σπίτι» στα ΑΒ. Νέα συνεργασία με τη SPEEDEX
Τα ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΑΥΓΑ με νέα ταυτότητα!
«Για ό,τι θέλεις να είσαι»
Το S.Pellegrino & Acqua Panna στους Χρυσούς Σκούφους 2020
Τέσσερα κορυφαία βραβεία για την ΑΒ Βασιλόπουλος
Τέσσερα κορυφαία βραβεία για την ΑΒ Βασιλόπουλος
Οι «Γεύσεις του Κόσμου» της 3αλφα μας ταξιδεύουν στα καταστήματα ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ με εξωτικά Live Cooking Events!
Τα MISKO Ολικής Άλεσης αγκαλιάζουν τις ενέργειες για την ισορροπημένη διατροφή!
Τα ΑΒ Food Tours ξεκίνησαν και μας φέρνουν γλυκιές κι αλμυρές επιλογές για snacking, μόνο στα ΑΒ!
Κοζανίτικη Πρωτόπιτα από την alfa
Φέτος η βασιλόπιτα θα είναι αλμυρή!
«Δώρα Αγάπης» από την ΑΒ Βασιλόπουλος
Γιατί όλοι χρειαζόμαστε έναν Άγιο Βασίλη!
Απονεμήθηκαν τα Αριστεία Εταιρικής Υπευθυνότητας του Συνδέσμου Διαφημιζομένων Ελλάδος
Με μία ξεχωριστή Τελετή Απονομής ολοκληρώθηκε η 8η διοργάνωση
Barilla Pesto alla Genovese… και έγινε!
Ένα γευστικό ταξίδι απόλαυσης και αποκάλυψης
H MISKO γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Ζυμαρικών στις 25 Οκτωβρίου και μοιράζει χαρά!
Διοργανώνει Pasta Parties για όλα τα παιδιά σε πέντε ΜΚΟ στα πλαίσια της ενέργειας «ΚΑΘΕ ΣΤΑΣΗ ΧΑΡΑ»
Τρία νέα πρωτοποριακά προϊόντα προστίθενται στη σειρά τυριών ΗΠΕΙΡΟΣ
Τριήμερο Φεστιβάλ με «ΓΕΥΣΗ από το ΜΕΛΛΟΝ» στο ΑΒ Ελληνικό
Εταιρική Υπευθυνότητα: Περιβάλλον ώρα μηδέν. Ανοιχτή συζήτηση στο πλαίσιο των Αριστείων Εταιρικής Υπευθυνότητας 2019
Μακεδονικός Χαλβάς: Το πιο θρεπτικό και υγιεινό “boost” του 9ου Spetses Mini Marathon!
ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ από τη MISKO! Ο πιο νόστιμος διαγωνισμός… μόλις ξεκίνησε!
Μέλι με ελληνική υπογραφή «Η ΑΒ κοντά στην ελληνική γη» κατακτά επτά αστέρια στο διεθνή διαγωνισμό Great Taste Awards 2019
Μύλοι Λούλη. Μια γιορτή φρέσκου ψωμιού στον Πειραιά
Κάθε μέρα δώρα από τη Misko. O μεγάλος νικητής του Smart fortwo!
ΑΒ Βασιλόπουλος: Δημιουργούμε την ΑΒ του αύριο
Η «επανάσταση» στο τοστ ξεκινά με Adoro Creamy Gouda!
Η πλούσια και κρεμώδης υφή της συμπληρώνει το μυστικό τής ασύγκριτης γεύσης της
ΑΒ Βασιλόπουλος: 80 χρόνια και του πουλιού το γάλα
Μια μεγάλη γιορτή με προϊόντα υψηλής γαστρονομίας & περιορισμένης παραγωγής
Γίνε κι εσύ Master of Dinner με την Barilla, τον Πάνου Ιωαννίδη & την ομάδα του!
Tα 5 νέα συναρπαστικά προϊόντα ρυζιού Uncle Ben’s
Εύκολα, υγιεινά και νόστιμα γεύματα κάθε μέρα!
Η MISKO στηρίζει τα παιδικά χωριά SOS
Ενίσχυσε την αγορά εξοπλισμού στο νέο Κέντρο Μαθησιακής και Παιδαγωγικής Υποστήριξης των Παιδικών Χωριών SOS, στην Αθήνα
Γιατί «ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΑΡΑ»;
Γιατί τα ζυμαρικά MISKO ήταν, είναι και θα είναι εδώ να γεμίζουν το πιάτο μας…
Ηπειρώτικο Στραγγιστό γιαούρτι από την ΔΩΔΩΝΗ
Για τη νέα γραμμή παραγωγής, η εταιρεία επένδυσε 2 εκατ. ευρώ
Παρουσιάστηκε ο νέος Οδηγός MICHELIN Main Cities of Europe 2019
Νέα προσθήκη στα εστιατόρια με Bib Gourmand στην Αθήνα το 7 Food Sins
Η ΔΩΔΩΝΗ συμμετέχει στο πρόγραμμα ενημέρωσης της φέτας ΠΟΠ με τον διακριτικό τίτλο FETA PDO, LET’S GET REAL!
Το πρόγραμμα υλοποιεί ο ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ με εκτελεστικό οργανισμό τη Novacert ΕΠΕ
Έχεις δοκιμάσει σοκολάτα ηλικίας εκατό χρόνων;
Εμείς, σίγουρα όχι! Πάντως σε λίγες μέρες βγαίνει σε δημοπρασία ένα τέτοιο γλύκισμα… αντίκα, με μια ενδιαφέρουσα ιστορία.
Κουνουπίδι: διαδέχεται το ρύζι και το αλεύρι;
Οι βιομηχανίες τροφίμων επενδύουν σε λαχανικά για να αντικαταστήσουν το αλεύρι, το ρύζι και άλλους απλούς υδατάνθρακες, σύμφωνα με ένα πρόσφατο άρθρο των New York Times.
Αυτά τα κρεμμύδια δεν θα σε κάνουν να κλαις
Έχε τα μάτια σου ανοιχτά: ίσως να έρθουν και στην Ελλάδα!
Στον Καναδά το «τραπεζάκι» στην πίτσα ντελίβερι συνοδεύεται από καρέκλες
Μια αλυσίδα από πιτσαρίες αποφάσισε να τιμήσει το καλοκαίρι, την εποχή που τα τραπεζάκια βγαίνουν έξω.
Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ένα… παξιμάδι
Η ιστορία του πιο υγιεινού ελληνικού σνακ και πώς συνδέεται με την οικογένεια Καραμολέγκου.
Πώς μπορείς να κερδίσεις χρήματα τρώγοντας αβοκάντο
Κι όμως, αυτή ακριβώς είναι η προσφορά προς τους υποψήφιους εθελοντές μιας νέας επιστημονικής μελέτης.
Βρώσιμα πιάτα, ποτήρια και καλαμάκια είναι το μέλλον
Υπόσχονται να μειώσουν με έξυπνο, έως και απολαυστικό τρόπο τη χρήση πλαστικών.
Αυτό είναι το καλύτερο τυρί στον κόσμο
Ένα βρετανικό προϊόν κατέκτησε τον τίτλο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή στα 30α ετήσια Παγκόσμια Βραβεία Τυριού.
Εσύ θα δοκίμαζες αυτή την τούρτα;
Φτιάχνεται από… κρέας και προέρχεται, όπως πολλά άλλα παράξενα, από την Ιαπωνία.
Αν συνηθίζεις να τρως σοκολάτα για πρωινό, φάε τις νέες σοκολάτες με γεύση πρωινού
Μια εταιρεία από την Καλιφόρνια λανσάρισε μια σειρά από μπάρες σοκολάτας σε γεύση… αβοκάντο, αυγόφετας και ντόνατς!
Καφές από μανιτάρια: η νέα τρέλα
Ήρθε από τον Καναδά στη Βρετανία, διεκδικώντας μια θέση στο μενού μας.
Ένα καινούριο τυρί έχει άρωμα Prosecco
Αλλά τα παράξενα χαρακτηριστικά του δεν σταματούν εδώ: Επεκτείνονται και στο ροζ χρώμα του.
To Philadelphia Cottage πρωτοπορεί και στην υγιεινή διατροφή
Ανακάλυψε το νέο τυρί Philadelphia Cottage Active.
Πέντε σημαντικοί λόγοι να μαγειρέψεις στον ατμό!
Ο φούρνος Smart Steam της Candy σού δίνει και την επιλογή του μαγειρέματος στον ατμό, πέρα από όλες τις κλασικές λειτουργίες, για καλύτερη υγεία, γεύση και άρωμα.
Yayoi Kusama: Η διάσημη Γιαπωνέζα εικαστικός και σε ζαχαρωτό
Οι γλυκές φιγούρες, που ετοιμάστηκαν ειδικά για τα εγκαίνια μιας έκθεσής της, ανήκουν σε μια candy arist που δουλεύει με παραδοσιακές μεθόδους.
Η CRETA FARMS τώρα και στα ράφια της αλυσίδας Δ. ΜΑΣΟΥΤΗΣ
Μόλις ανακοινώθηκε μια στρατηγικής σημασία συνεργασία.
Ένα vegan φεστιβάλ στην Αθήνα
Η τάση που κερδίζει ολοένα έδαφος τιμάται στο Vegan Life Festival την Κυριακή 7/10 στο Γκάζι.
«Wasted»: Το ντοκιμαντέρ του Anthony Bourdain κάνει πρεμιέρα
Μπορείς να το παρακολουθήσεις την Πέμπτη 4/10 στις 21.00, αποκλειστικά στο FOX Life.
Επιστρέφει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ζυμαρικών!
Στο Pasta World Championship, 18 «μαέστροι» από το χώρο της παγκόσμιας γαστρονομίας διαγωνίζονται για τον τίτλο του Master of Pasta.
Τα Marks & Spencer Food σε ταξιδεύουν γευστικά στην Ιταλία!
Οι προτάσεις τους για το Σεπτέμβριο έχουν ιταλική φινέτσα.
Ζεμύθεια 2018: οι βουκολικοί αθλητικοί αγώνες από τη Ζεμύθα ΗΠΕΙΡΟΣ
Γνώρισε τον καινούριο αυτό θεσμό.
Όσπρια 3αλφα διά χειρός Ελλήνων παραγωγών
Οι καλύτεροι καρποί της ελληνικής γης φτάνουν στο τραπέζι μας.
Το τέλειο συνοδευτικό για μεσογειακές γεύσεις!
Η νέα μουστάρδα «Απαλή» εγκαινιάζει την καινούργια σειρά προϊόντων μουστάρδας της Οξοποιίας Ζαφειρόπουλος.
Το γαστρονομικό φεστιβάλ Taste of Athens για πρώτη φορά στην Αθήνα
Έρχεται στις 27-30/9 στο Ξέφωτο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.
Αυτή η νέα γεύση παγωτού μάλλον θα συνόδευε τέλεια… μια σαλάτα με θαλασσινά
Κι όμως, κάποιος σκέφτηκε να φτιάξει παγωτό μαγιονέζα.
Το νεοϋορκέζικο μουσείο φαγητού και ποτού είναι μοναδικό στο είδος του
Εκτός από το MoMa υπάρχει και το… MoFaD.
Εμφιαλωμένο νερό που έχει γεύση κρασιού
Μόλις κυκλοφόρησε από μια ισραηλινή εταιρεία και δεν περιέχει καθόλου αλκοόλ.
Χρυσό βραβείο για την Μπατζίνα της Χρυσής Ζύμης
Στα Σελφ Σέρβις Excellence Awards 2018.
Γίνε master of pasta από την άνεση της κουζίνας σου
Το πώς, σου το διδάσκουν ο Πάνος Ιωαννίδης και η Barilla.
Έρχεται το αβοκάντο-γίγας
Ένα και μοναδικό Avozilla υπόσχεται γκουακαμόλε για ολόκληρο πλήθος.
Το πρώτο αυτοματοποιημένο μπεργκεράδικο στις ΗΠΑ έχει ελληνική υπογραφή
Εγκαινιάζεται επίσημα το Σεπτέμβριο στο Σαν Φρανσίσκο.
H Barilla «έτρεξε» σε Τήνο και Λευκάδα!
Γευστική πανδαισία με νησιώτικες επιρροές.
Το Bahar Project έρχεται στην Αθήνα να σου συστήσει άλλες κουζίνες και πολιτισμούς!
Από τις 21 Ιουνίου, μάγειρες από διάφορες γωνιές του κόσμου μοιράζονται με το κοινό συνταγές και ιστορίες από τον τόπο τους.
Στην Αυστραλία, πίνουν καφέ… από μπρόκολο
Τι λένε όσοι τον έχουν δοκιμάσει και ποια είναι η θρεπτική του αξία;
Διεθνές βραβείο για το Εν Ελλάδι Pork Steak της Creta Farms
O Bob Dylan λανσάρει τη δική του σειρά ουίσκι
Ονομάζεται Heaven's Door Spirits, μια αναφορά στην επιτυχία του 1973 «Knockin' on Heaven's Door».
Κάνε την κάθε σου μέρα την καλύτερη της ζωής σου!
Η νέα καμπάνια της Μύθος σε ταξιδεύει στις πιο απολαυστικές φάσεις με τους φίλους σου, που έχουν ένα κοινό: την αίσθηση ελευθερίας.
Αλλαντικά από 100% φρέσκο ορεινό κοτόπουλο, χωρίς γλουτένη
Μόλις κυκλοφόρησαν από τον Αγροτικό Πτηνοτροφικό Συνεταιρισμό Ιωαννίνων «Πίνδος».
The Bean, the Blend, the Barista
Το τρίπτυχο επιτυχίας για την KAFEA TERRA
Η νέα τρέλα; «Υγιεινά πάρτι» που συνδυάζουν το δείπνο με επιτόπια ιατρικά τσεκάπ
Έκανε την εμφάνισή της στη Βρετανία και πηγαίνει την τάση #healthyliving σε άλλο επίπεδο.
Ψήφισε την Ελληνίδα που διεκδικεί τον τίτλο του Καλύτερου Young Chef στον κόσμο
Η Κωνσταντίνα Βούλγαρη-Κοντεσοπούλου διαγωνίζεται το Μάιο για το υψηλού κύρους βραβείο S. Pellegrino Young Chef 2018.
Στις ΗΠΑ ανοίγει ένα μουσείο για το αβοκάντο
Πρόκειται, ουσιαστικά, για μια μεγάλη περιοδική έκθεση που εγκαινιάζεται το καλοκαίρι στο Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνια.
Γνώρισε την ιταλική γαστρονομία σε ένα μεγάλο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη
Διοργανώνεται από τις 13 έως τις 16/4 και περιλαμβάνει, ακόμα, συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις, εκθέσεις και άλλες εκδηλώσεις όπου συνομιλούν ο ελληνικός και ο ιταλικός πολιτισμός.
Πώς είναι ένα σοκολατένιο αυγό αξίας σχεδόν 6.000 ευρώ;
Φέρει την υπογραφή της Cherish Finden, pastry chef της σοκολατοποιίας Godiva.
Η παγωτοποιία που κατηγορείται ως «βλάσφημη»
Μέρες που είναι, αξίζει να ανακαλύψεις την ιστορία της καναδικής εταιρείας Sweet Jesus.
Το S.Pellegrino και το Acqua Panna στηρίζουν την υψηλή γαστρονομία
Τα αγαπημένα fine dining νερά είναι υποστηρικτές των «Χρυσών Σκούφων» και των «Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας».
Καφές ή κρασί; Αυτό το ποτό συνδυάζει και τα δύο μαζί
Σε βγάζει από το δίλημμα του τι να παραγγείλεις.
Η Οξοποιία Ζαφειρόπουλος στην 5η Food Expo με νέα προϊόντα
Η εταιρεία διευρύνει την γκάμα της με καινούρια προϊόντα Μουστάρδας και Έξτρα Παρθένου Ελαιόλαδου, τα οποία παρουσίασε για πρώτη φορά.
Το ροζ μαρούλι είναι η νέα τάση
Σίγουρα θα κατακτήσει το Instagram.
Ένα γάλα φυτικής προέλευσης που δεν ήξερες ότι υπάρχει
Δεν είναι μόνο το γάλα αμυγδάλου και σόγιας…
Η νέα τάση; Vegan κρασί!
Ποια είναι η διαφορά του από τα άλλα και γιατί έχει αρχίσει να κατακτά την αγορά;
Τα γλυκά της είναι τόσο όμορφα, που μόλις με 35 posts ξεπέρασε τους 100.000 followers
Γνώρισε τη Lauren Ko, που αν και ασχολείται ερασιτεχνικά με τη ζαχαροπλαστική, έχει «σπάσει» το Instagram.
Μεγάλος νικητής για τους Χρυσούς Σκούφους 2018 ο Έκτορας Μποτρίνι
Το «Etrusco» αναδείχθηκε πρώτο, ανεβαίνοντας μάλιστα βαθμολογικά σε σχέση με πέρυσι.
Τον Μάρτιο, κάθε ώρα θα είναι ώρα για τσάι
Στα Marks & Spencer Food θα βρεις πολλές και ταυτόχρονα εκλεκτές επιλογές του ροφήματος.
Πώς μπορείς να κάνεις πρόταση γάμου με ένα αβοκάντο
Ανακάλυψε τη νέα, παράξενη τάση.
Μια Ελληνίδα γιαγιά σεφ στη Νέα Υόρκη
Η Πλουμίτσα από τη Χίο μαγειρεύει στο εστιατόριο Enoteca Maria στο Στάτεν Άιλαντ.
Ανοίγει το πρώτο Μουσείο Γλυκών στη Νέα Υόρκη
Προβλέπεται να γίνει βασική ατραξιόν για τους λάτρεις της ζάχαρης.
Η νέα διατροφική τάση που σαρώνει στη Δύση βρίσκεται ήδη στο ντουλάπι σου
Και ταιριάζει στις συνταγές της Σαρακοστής.
Εκτοξεύονται οι πωλήσεις των vegan προϊόντων
Ή τουλάχιστον αυτό συμβαίνει στη Βρετανία, σύμφωνα με ένα νέο άρθρο της Guardian.
Οι τάρτες που φτιάχνει μια Γερμανίδα είναι τόσο όμορφες, που κάποιος θα δίσταζε να τις φάει
Οι δημιουργίες της θυμίζουν κεντήματα ή καλειδοσκοπικές εικόνες.
Τώρα κυκλοφορεί και ροζέ βότκα!
Θα σε κάνει να τα βλέπεις όλα ροζ.
Τα πιο hot cocktails περιέχουν ρόκα, γιαούρτι και τσάι kombucha
Στις ΗΠΑ, από όπου ξεκινούν πολλές νέες τάσεις, οι πιο περιζήτητοι bartenders αναμειγνύουν το αλκοόλ με αντιπροσωπευτικά υλικά του κινήματος #healthyfood.
Μια νέα γενιά Αμερικανών δημιουργών συνδυάζει ζαχαροπλαστική και αρχιτεκτονική
Στις ΗΠΑ κάνουν θραύση μικρά αρχιτεκτονικά θαύματα χτισμένα από ζάχαρη και αλεύρι.
Πέταξε από σήμερα το χαρταετό της Καθαράς Δευτέρας και βοήθησε την ΕΛΕΠΑΠ!
Στήριξε ένα θεραπευτικό και εκπαιδευτικό πρόγραμμα αποκατάστασης παιδιών με ένα «κλικ» στο www.petaxartaeto.gr του Μακεδονικού Χαλβά.
Μια σειρά αντικειμένων κουζίνας που είναι αφιερωμένη στον Άγιο Βαλεντίνο!
Το design της συνδυάζει το ρομαντισμό με τη σχεδιαστική έμπνευση.
Ο Μάγειρας του Αιώνα
Αποχαιρετάμε τον Paul Bocuse.
Οι Ιάπωνες έφτιαξαν το πρώτο παγωτό που δεν λιώνει
Αντιστέκεται ακόμα και σε καυτές θερμοκρασίες.
Στις ΗΠΑ άνοιξε το πρώτο κατάστημα χωρίς υπαλλήλους και χωρίς ταμεία
Ανήκει στην Amazon και ίσως μας δίνει μια εικόνα από το shopping του μέλλοντος.
Στο Παρίσι άνοιξε πρόσφατα ένα εστιατόριο γυμνιστών
Στο O’Naturel ίσως χρειαστείς μερικά επιπλέον ποτηράκια κρασί για να απολαύσεις χωρίς αμηχανία το φαγητό σου.
Αντίο κόκκινο και λευκό, καλώς ήρθες μπλε κρασί!
Ανακάλυψε το εντυπωσιακό προϊόν μιας ισπανικής εταιρείας.
H Barilla ενώνει τις δυνάμεις της με τον Roger Federer
Ο πρωταθλητής του τένις συμμετέχει σε έναν «αγώνα μαγειρικής» με τον βραβευμένο σεφ Davide Oldani στο… ρυθμό του Ζορμπά.
Περισσότερα χρήματα της γενιάς των Μιλένιαλ πηγαίνουν στον καφέ παρά στην αποταμίευση
Τι έδειξε μια νέα έρευνα.
Αυτό το φαγητό, που βρέθηκε σε ένα ναυάγιο 150 ετών, είναι ακόμα βρώσιμο
Διατηρήθηκε σε άριστη κατάσταση για ενάμιση αιώνα.
Διαγωνισμός: Σχεδίασε ένα χώρο εστίασης
Μέχρι τις 8/2/18 προλαβαίνεις να δηλώσεις συμμετοχή σε ένα Διεθνή Διαγωνισμό Σχεδιασμού.
Ραβιόλια εμπνευσμένα από το Star Wars
Λανσάριστηκαν από ένα εστιατόριο στις ΗΠΑ, με αφορμή την πρεμιέρα της νέας ταινίας.
Το καλύτερο εστιατόριο στο Λονδίνο για το TripAdvisor (κυριολεκτικά) δεν υπάρχει
Είναι μια φάρσα που ξεκίνησε από έναν Βρετανό συντάκτη και πήρε διαστάσεις χιονοστιβάδας.
Η είδηση που έλειπε για να φτιάξει η μέρα σου: αβοκάντο χωρίς κουκούτσι
Κι όμως, υπάρχουν!
Μόνο για σήμερα, μπορείς να κάνεις δικά σου αυτά τα ποτήρια από… τυρί
Αν είσαι διατεθειμένος να δώσεις 5.000 δολάρια για να αποκτήσεις ένα σετ, η εταιρεία που τα φτιάχνει δέχεται μόνο για μία μέρα (6/12) παραγγελίες.
Βρετανική αλυσίδα σουπερμάρκετ αρχίζει να πουλάει «ληγμένα» προϊόντα
Ακόμα και ένα μήνα αφού έχει παρέλθει η ημερομηνία «Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από…». Στόχος της, όπως δήλωσε, να περιορίσει τη σπατάλη φαγητού.
Η λιχουδιά που θα σε κάνει περιζήτητο στα sites γνωριμιών
Βάλε φωτιά στην ερωτική ζωή σου.
Ένα νέο θεματικό πάρκο αφιερωμένο στα ζυμαρικά άνοιξε (πού αλλού;) στην Ιταλία
Μακαρονάδες όλου του κόσμου, ενωθείτε.
Χριστουγεννιάτικα στολίδια γεμάτα με αλκοόλ
Στο (οινο)πνεύμα των γιορτών μπήκε για τα καλά ένα βρετανικό αποστακτήριο.
Γάλα καμήλας: το νέο superfood;
Έχει αρχίσει να κατακτά και την ευρωπαϊκή αγορά και επιδεικνύει ένα πλήθος από ωφέλιμες ιδιότητες για την υγεία.
Στο Μπρούκλιν άνοιξε ένα εστιατόριο αφιερωμένο στο αβοκάντο
Η τάση #avocadotoast περνάει σε άλλο επίπεδο.
Το καλύτερο κρασί στον κόσμο κοστίζει 6 ευρώ
Το La Moneda Reserva Malbec από τη Χιλή είναι αναμφίβολα μια value for money επιλογή!
Το κρασί κινδυνεύει να γίνει είδος πολυτελείας;
Η πτώση της παγκόσμιας παραγωγής του στο χαμηλότερο επίπεδο των τελευταίων πενήντα χρόνων, λόγω οικονομικής κρίσης και δυσμενών καιρικών συνθηκών, μπορεί να οδηγήσει σε αύξηση της τιμής του.
Αν οι ετικέτες του κρασιού έλεγαν την αλήθεια…
Πλέον, τη λένε, σε μια νέα σειρά αμερικανικών προϊόντων. Διαβάζοντας τη σκέψη μας και κερδίζοντάς μας με το χιούμορ και την ειλικρίνειά τους.
Ήρθε το πρώτο Gin & Tonic σε tea bags!
Μια τέλεια ιδέα για να ξεκινήσει η happy hour από το γραφείο.
Η τάση στη γαστρονομία που τείνει να γίνει διαχρονική
Παραπέμπει στην πόλη που φιλοξενεί το καλύτερο εστιατόριο στον κόσμο!
Έρχεται το αβοκάντο light!
Μια νέα ποικιλία, που αναπτύχθηκε από ισπανική εταιρεία, περιέχει 30% λιγότερα λιπαρά.
Παράδοση κατ’ οίκον από έναν ανατριχιαστικό κλόουν
Φαντάσου τον Pennywise από το It να σου φέρνει στο σπίτι τα ντόνατς που έχεις παραγγείλει. Κι όμως αυτό ακριβώς έκανε μια αμερικανική εταιρεία.
Ένα δαχτυλίδι φτιαγμένο από Campari
Μην το πιείς, φόρεσέ το!
Ροζ αφρώδες γάλα: Η επόμενη μεγάλη τάση;
Έρχεται με τη φιλοδοξία να καταλάβει μια θέση στις πρώτες προτιμήσεις των νεαρών καταναλωτών.
Αποκλειστικό: Αυτό είναι το μενού που ετοίμασε ο Έκτορας Μποτρίνι για το δείπνο Τσίπρα -Τζεντιλόνι
Γεύσεις ελληνικές και μια ελπίδα του σεφ.
Δημιουργήθηκε ένα νέο είδος σοκολάτας!
Μετά τη γάλακτος, τη μαύρη και τη λευκή, πλέον έχουμε και την… κόκκινη σοκολάτα, που λανσαρίστηκε από ελβετική εταιρεία.
Αυτό το κρασί λατρεύουν οι Μιλένιαλς
Ξέρουν ότι η ζωή είναι ωραία πάνω σε ένα ροζ(ε) συννεφάκι.
Μια σάλτσα από την Ανατολή κατακτά την Ευρώπη
Η Muhammara, που σημαίνει «πολύ κόκκινη» φτιάχνεται από ψητές κόκκινες πιπεριές.
Νέο σπρέι παρατείνει τη διάρκεια ζωής των φρούτων για μήνες
Αναπτύχθηκε από Κορεάτες ερευνητές και χρησιμοποιεί τη νανοτεχνολογία.
Η νέα τάση στο Instagram που μπορεί να αντικαταστήσει τα mason jars
Έρχεται να δώσει περισσότερη λάμψη στα cocktail πάρτι. Κυριολεκτικά μιλώντας.
H λύση στο πρόβλημα της πείνας στον κόσμο;
Μια χάι-τεκ πρωτεΐνη μπορεί να χορτάσει εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον πλανήτη, σύμφωνα με μια ομάδα Φινλανδών επιστημόνων.
Ο Hot Pie του Game of Thrones είναι ζαχαροπλάστης και στην αληθινή ζωή
Τα θεματικά μπισκότα που έχει δημιουργήσει, Direwolf Loaves, γίνονται ανάρπαστα.
Η παράξενη τάση από την Ιαπωνία που συνδέεται με τη μακροζωία
Τι είναι τα λεγόμενα Engay Foods και ποια η σχέση τους με… τις βρεφικές κρέμες;
Διεθνής διάκριση για νεαρή Ελληνίδα σεφ
Η Κωνσταντίνα Βούλγαρη Κοντεσοπούλου ανακηρύχθηκε νικήτρια για τις χώρες της Μεσογείου στον Τοπικό Διαγωνισμό S. Pellegrino Young Chef 2018, παρουσιάζοντας ένα πιάτο εμπνευσμένο από την αρχαία Ελλάδα.
Έρχεται η ιδανική μπίρα για τους φαν του Game of Thrones
Με την ονομασία Winter is Here, το καινούριο προϊόν μιας βελγικής ζυθοποιίας υπόσχεται να συνοδέψει ιδανικά βραδιές binge watching.
Η νέα hot vlogger μαγειρικής στο YouTube είναι 106 ετών
Κάθε βιντεάκι της συγκεντρώνει εκατομμύρια προβολές.
Μία 17χρονη φτιάχνει τέχνη από τον αφρό του latte!
Η τέχνη του καφέ σε άλλο επίπεδο.
Το ελαιόλαδο σε βοηθάει να μη γίνεις…χρυσόψαρο!
Διατηρεί τη μνήμη και περιορίζει τις βλάβες στον εγκέφαλο.
Επιτέλους! Το ΑΤΜ μπύρας έγινε πραγματικότητα!
Θα έρθει άραγε και στην Ελλάδα;
Τρελαίνεσαι για τηγανητές πατάτες;
Σου έχω άσχημα νέα….
Αυτό το παγωτό είναι φτιαγμένο από…σκουπίδια!
Από το recycling στο upcycling!
Αυτός είναι ο λόγος που ένα sandwich θα ταξιδέψει στο διάστημα
Ένα μικρό βήμα για το κοτόπουλο, ένα μεγάλο (ίσως) για την ανθρωπότητα!
Ταξίδεψε στις γεύσεις του κόσμου με το Refugee Food Festival!
5 μέρες, 5 εστιατόρια, 5 διαφορετικές κουζίνες!
Τι απειλεί τα γαλλικά κρουασάν;
Μία εξέλιξη θέτει σε «κίνδυνο» τα κρουασάν, τα μπριος και τις τάρτες.
Δες γιατί πρέπει να τρως μπροστά σε καθρέφτη
Πότε πρέπει να «βγαίνεις» για φαγητό με τον εαυτό σου, σύμφωνα με την επιστήμη!
Το fidget spinner στην υπηρεσία της γαστρονομίας
Πώς ένας σεφ αξιοποίησε το γκατζετάκι που κάνει θραύση σε όλο τον κόσμο!
Επιτέλους! Ήρθε ο goth latte για τις μέρες που έχεις τις «μαύρες» σου
Είναι η απάντηση στο «χαρούμενο» Unicorn latte και σαρώνει το Instagram!
Εσύ θα έπινες cheese tea; (ναι είναι τσάι με τυρί)
Στην Κίνα, τη Μαλαισία και την Ταϊβάν πάντως το προτιμούν!
«Πώς πίνεις τον καφέ σου; Με αβοκάντο!»
Κάποιος σκέφτηκε να βάλει καφέ μέσα σε αβοκάντο και εγένετο το …avolatte!
Στις 6 Ιουνίου πάμε κέντρο για να δοκιμάσουμε κρασιά Χατζημιχάλη
Ένα μοναδικό γευστιγνωστικό δείπνο στην ταράτσα του Monk Wine Bar-Restaurant.
Μπορείς να πεις όχι σε ένα λαχταριστό BBQ event;
Δοκίμασε εκλεκτά κρεατικά, μαθαίνοντας τα μυστικά του καλού ψησίματος στις 25 Μαΐου στο Carnicero!
27-28 Μαΐου: Αυτό το Σαββατοκύριακο θα είναι γεμάτο κρασί!
Κάνε wine hopping στα οινοποιεία που γιορτάζουν τις «Ανοιχτές Πόρτες 2017»
Η 24η Μαΐου είναι αφιερωμένη στο λατρεμένο Bánh mì
Μη χάσεις την ευκαιρία να δοκιμάσεις αυτό το σάντουιτς στο Street Food and Tunes στο six d.o.g.s.
25-28 Μαΐου: Η 2η Γιορτή Μπίρας του Βύρωνα
Με φαγητό, μουσική και πολλές εκπλήξεις!
Η γαστρονομική έκθεση «Ελλάδος γεύση» συνεχίζεται
Μέχρι τις 21 Μαΐου, στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου
19, 20 και 21/5: Τελευταίο τριήμερο για το Athens Street Food Festival!
Τα ανθισμένα ντόνατς!
Η επόμενη δυνατή τάση στη ζαχαροπλαστική
Πώς οι κοτομπουκιές ενός έφηβου έσπασαν το Twitter
Με τα περισσότερα retweets στην ιστορία του μέσου
Cloud eggs: Η νέα μανία του Instagram
Τα αυγά-συννεφάκια που σου φτιάχνουν το κέφι
Burger Fest 2017: 18 – 21 Μαΐου στην Τεχνόπολη
Τέσσερις ημέρες με burgers, μουσική και happenings
5,6,7/5: Η 2η Gourmet Exhibition στη Θεσσαλονίκη
Μια έκθεση για την ανάδειξη και προώθηση εκλεκτών προϊόντων
Το Athens Street Food Festival επιστρέφει!
5-6-7, 12-13-14, 19-20-21 Μαϊου, στο Γκάζι
Νέα σειρά κουζινικών από την Dolce & Gabbana
Απλησίαστα αλλά εξαιρετικού design!
Τουρτίτσα θα πάρετε;
Οι μινιατούρες της Rachel Dyke που σε ξελιγώνουν αλλά δεν τρώγονται!
Έρχεται τον Ιούνιο το Sani Gourmet
Στη Χαλκιδική, 23-27/6
«Χρώματα και Αρώματα» στο Ίδρυμα Θεοχαράκη
Ένα εργαστήρι για παιδιά, εμπνευσμένο από τον κόσμο των μπαχαρικών, από τις 26/4!
«Βιολογική γεωργία και ασφάλεια τροφίμων… απ’ το χωράφι στο ράφι»
Στις 24 Απριλίου, στο Κέντρο Ίδρυμα Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος
Γρίφος: Γιατί όλοι μιλάνε για τα Rubik’s Cakes;
Ο Γάλλος ζαχαροπλάστης και τα διάσημα γλυκά του!
“Reversed Volumes”
Το ιδανικό δώρο για food & art lovers!
Spaghetti donuts: Τα νέα αγαπημένα των food bloggers
Λουκουμάδες από μακαρόνια; Σοβαρά τώρα;
Ποιο ελληνικό νησί ψήφισε η Telegraph για το φαγητό του;
Πίνουμε μια ρακή σε αυτό, και συμφωνούμε απόλυτα!
8-9/4: Το πρώτο Φεστιβάλ Vegan και Νηστίσιμων Γεύσεων
Στο Αττικό Φυτωριακό Πάρκο στο Κορωπί
Έφτιαξαν ρεπλίκα της Beyonce από.. τυρί
Τι γεννάει η φαντασία του ανθρώπου!
Εστιατόριο σερβίρει το πρώτο πιάτο στο χέρι σου!
Λιγότερο πλύσιμο για το Brown & Bean στο Πλίμουθ
Γιατί η Gwyneth Paltrow αρνείται να φάει χταπόδι;
Η εξήγησή της έχει επιστημονική βάση!
Πώς μια γιαγιά μαγείρισσα από τη Χίο έγινε viral σε όλο τον κόσμο
Μια γιαγιά έχει διαδώσει την ελληνική κουζίνα!
Συνεργασία newsbeast.gr και botrini.gr
Συνταγές για το τραπέζι σας με τη σφραγίδα του Έκτορα Μποτρίνι
Βγήκε το… λάδι των Μπραντ Πιτ, Αντζελίνα Τζολί
Στα ράφια το πρώτο ελαιόλαδο του πρώην ζευγαριού.
Δείτε τι έφαγε παρουσιαστής του CNN και προκάλεσε σοκ!
Ινδουιστική φυλή τον προσκάλεσε σε δείπνο...
Κοιμάστε νωρίς; Τότε τρώτε υγιεινά!
Οι βραδινοί τύποι τρώνε περισσότερα λίπη και ζάχαρη.
Είναι λάθος η αποφυγή της γλουτένης;
Τι λέει νέα έρευνα.
Ο μεγαλύτερος πειρασμός σε μια δίαιτα, είναι η… παρέα!
Για να έχετε περισσότερες ελπίδες να κρατήσετε τη δίαιτά, αρχίστε να τρώτε στο αυτοκίνητό σας!
Η μεσογειακή δίαιτα, ασπίδα κατά του καρκίνου του στήθους
Μπορεί να μειώσει έως 40% τον κίνδυνο εμφάνισης της νόσου.
Go vegan! Φόρεσαν μπικίνι από φύλλα… μαρουλιού και διαδήλωσαν
Στους δρόμους της Αβάνα για καλό σκοπό.
Τι λέει για την προσωπικότητα του Τραμπ, η… μπριζόλα του!
Το... πιάτο του νέου πλανητάρχη στο μικροσκόπιο.
Φαγητά που αποψύχονται… Το πιο απίστευτο χαλαρωτικό βίντεο!
Φράουλες, μπρόκολο, μπιζέλια, βατόμουρα, καρπούζι και άλλα φαγώσιμα ζωντανεύουν μπροστά σας.
Χορτοφάγοι δοκιμάζουν κρέας για πρώτη φορά έπειτα από χρόνια!
Θα ενδίδατε σε έναν τέτοιο... πειρασμό;
Η Αντζελίνα Τζολί μαγειρεύει και τρώει… ταραντούλες και σκορπιούς!
Η γοητευτική σταρ κόβει με τα σικ δόντια της τα μέλη μιας ζουμερής αράχνης.
Να το κόλπο για να βγαίνει εύκολα η κέτσαπ από το μπουκάλι
Βρέθηκε, επιτέλους, λύση στο αιώνιο πρόβλημα της κολλημένης σάλτσας στο εσωτερικό του μπουκαλιού.
Η Lady Gaga λανσάρει το δικό της κρασί!
Η εκκεντρική σταρ, διαθέτει πολλλούς επιχειρηματικούς άσσους στο μανίκι της.
Ο Έκτορας Μποτρίνι κατέκτησε και πάλι το χρυσό
Τα δυο εστιατόριά του, Etrusco και Botrini’s «φόρεσαν» Χρυσούς Σκούφους
2 + 1 = Botrini
Δύο χρυσούς σκούφους το Etrusco στην Κέρκυρα και έναν το Botrini's στο Χαλάνδρι. Δυο εστιατόρια με διακρίσεις ένας chef που εξομολογείτε.
Η μεσογειακή διατροφή κάνει την «καλή» χοληστερίνη… καλύτερη
Μάθετε να επιμένετε μεσογειακά και θα είστε πάντα κερδισμένοι!
Οι εραστές των ζυμαρικών, είναι πιο υγιείς
Η Σοφία Λόρεν επιβεβαιώθηκε από τους επιστήμονες!
Σε ποια χώρα απαγορεύεται να πίνεις έξω πάνω από ένα αναψυκτικό;
Το νέο είναι... φρέσκο και έρχεται σα μέτρο στην καταπολέμηση της παχυσαρκίας.
Η γιαπωνέζα μπλόγκερ που καταβροχθίζει μπροστά από μια κάμερα!
Νέα ήθη, νέοι... σταρ! Δείτε το βίντεο...
«Cucina amore mio» παρουσίαση του νέου μου βιβλίου.
Χθες 9/1/2017 μαζί με την Brainfood Media παρουσιάσαμε την νέα μου έκδοση Cucina amore mio "Οι ερωτικές μου συνταγές" στο Botrini's.
«Κοιμήθηκα με τα μαλλιά μου μέσα σ’ ένα άδειο κουτί πίτσας»
Η πιο γλυκιά δουλειά στον κόσμο; Δηλώστε συμμετοχή!
Δοκιμάστε σοκολάτα και πληρωθείτε γι αυτό!
“Chef’s Table by Volvo” σε συνεργασία με τον Έκτορα Μποτρίνι
Το καλύτερο εστιατόριο για… μοναχικούς!
Ξεχάστε το δείπνο στον καναπέ, μπροστά από την τηλεόραση.
Robin Hood: Το εστιατόριο όπου πληρώνουν οι πλούσιοι και τρώνε οι φτωχοί
Το κατάστημα στη Μαδρίτη, όπου οι άστεγοι βρίσκουν μια ζεστή αγκαλιά.
Θυμηθείτε ξανά την πραγματική γεύση της… ντομάτας!
Επιστήμονες ανακάλυψαν το γενετικό «κλειδί» για να αποκαταστήσουν τη γεύση της ντομάτας.
Η χρυσή πίτσα «Τραμπ» που θα θρέψει εκατοντάδες άστεγους
Σερβίρεται με νιφάδες χρυσού, οι οποίες σχηματίζουν το όνομα του Προέδρου των ΗΠΑ.
Ο τούρκος… χασάπης που έγινε viral!
Κόβει και αλατίζει το κρέας με το μοναδικό, ιδιαίτερο ταπεραμέντο του.
Το διατροφικό crash test των δυο πλανηταρχών: Τι τρώει ο Ομπάμα και τι ο Τραμπ!
Ποιος λατρεύει το μπρόκολο και τα μήλα και ποιος προτιμά τα fast food...
Το μυστικό που βοήθησε την Oprah Winfrey να χάσει 20 κιλά
Η γνωστή παρουσιάστρια αδυνάτισε και αποκαλύπτει τον τρόπο. Σίγουρα θα εμπνευστείς!
Η εφαρμογή που φέρνει πιο κοντά το κρασί με το τυρί!
Με ένα κλικ κάνετε τον πιο δυνατό συνδυασμό.
Αποκωδικοποίησαν το DNA της ποικιλίας καφέ «αράμπικα»
Οι απανταχού επιστήμονες και καλλιεργητές καφέ μπορούν πλέον να αξιοποιήσουν τα νέα γενετικά δεδομένα για να δημιουργήσουν φυτά καφέ.
«Μεθύστε» με τον νέο καφέ με άρωμα… Jack Daniel’s
Ένας premium καφές 100% Arabica, medium roasted, με γεύση από το γνωστό ουίσκι
Υδατάνθρακες για την άσκηση
Η σημαντικότερη πηγή ενέργειας για όσους αθλούνται είναι το γλυκογόνο λένε οι έρευνες.
Τα «καυτερά» είναι για τους άντρες
Είναι γενναίοι αυτοί οι άντρες που μπορούν να φάνε καυτερά φαγητά. Αυτό τώρα έχει και την επιστημονική σφραγίδα και μάλιστα από το Πανεπιστήμιο της Γκρενόμπλ.
Κρύβονται για να φάνε σοκολάτα
Τέσσερις στους δέκα τρώνε κρυφά σοκολάτα!
Η νηστεία στο μικροσκόπιο
Η νηστεία με βάση τους κανόνες της Ορθόδοξης Εκκλησίας θα βρεθεί στο μικροσκόπιο της επιστημονικής μελέτης.
Επικίνδυνα πλαστικά μπουκάλια
Πλαστικά μπουκάλια, καλλυντικά, παιδικά προϊόντα και συσκευασίες τροφίμων μπορούν να μειώσουν τα επίπεδα βιταμίνης D στο αίμα.
Το λίφτινγκ της φύσης
Τα σημάδια του γήρατος μειώνουν ορισμένα πράσινα λαχανικά.
Μαστίχα Χίου κατά της χοληστερίνης
Η μαστίχα Χίου θα αποτελέσει σύντομα μία εναλλακτική επιλογή σε άτομα με αυξημένα επίπεδα χοληστερόλης.
Αυγό: η υπερτροφή
Ποια μπορεί να είναι η πιο πλήρης και ισορροπημένη τροφή;
Η άμυνα της κανέλας
Ένα ακόμη ευεργετικό αποτέλεσμα της κανέλας φέρνουν στο φως επιστήμονες.
Η ασπίδα των κράνμπερι
Τα κράνμπερι (φίγγι) μπορούν να ελέγξουν τις λοιμώξεις?
Τα γονίδια φταίνε
Για τις ιδιοτροπίες που εκδηλώνει το παιδί στο φαγητό φταίνε τα γονίδια.
Βρώμη για γερή καρδιά
Μια ακόμη ευεργετική επίδραση για όσους έχουν στην διατροφή τους την βρώμη.
Τα μυστικά των αιωνόβιων Ιταλών
Θέλεις να ζήσεις πολύ?
Τα ένοχα λάιτ αναψυκτικά
Ούτε τα λάιτ αναψυκτικά είναι αθώα.
Ο λίγος ύπνος παχαίνει
Η έλλειψη ύπνου οδηγεί σε μεγάλη ενεργοποίηση των περιοχών του εγκεφάλου που σχετίζονται με τα αισθήματα επιβράβευσης όταν τρώμε.