Ακόμα πιο απολαυστικό και μαλακό!

To Κρίς Κρίς, για περισσότερα από 50 χρόνια, μας προσφέρει αγαπημένα προϊόντα, καθώς είναι το πρώτο που δημιούργησε το συσκευασμένο ψωμί τοστ στην Ελλάδα. Το 2009, το Κρίς Κρίς καινοτομεί λανσάροντας το Τόστιμο, ένα ψωμί που αγαπήθηκε από τους Έλληνες καταναλωτές, «Τόσο νόστιμο που τρώγεται και σκέτο!».

Οι σύγχρονες καταναλωτικές συνήθειες αλλάζουν και όλοι μας αναζητούμε ποιοτικά προϊόντα που καλύπτουν τις καθημερινές ανάγκες και παράλληλα προσφέρουν καινούριες γευστικές εμπειρίες.

Το Κρίς Κρίς επαναλανσάρει τη σειρά Τόστιμο με νέα, πιο απολαυστική συνταγή για ακόμα πιο αφράτες και μαλακές φέτες ψωμιού τόσο στις ήδη υπάρχουσες γεύσεις Κρις Κρίς Τόστιμο Σίτου & Κρίς Κρίς Τόστιμο Ολικής Άλεσης, όσο και στις 2 νέες, ξεχωριστές γεύσεις.

Νέο Κρίς Κρίς Τόστιμο με Χαρούπι, μία νέα μοναδική γεύση, εμπνευσμένη από την αυθεντική αξία του Χαρουπιού.
Νέο Κρίς Κρίς Τόστιμο Καλαμπόκι – Ηλιόσπορος, με την αγαπημένη γεύση του Καλαμποκιού και τη θρεπτική αξία του Ηλιόσπορου.

Παράλληλα, οι συσκευασίες της σειράς σε νέο μέγεθος, ανανεώνονται με νέα μοντέρνα εικαστικά.

Το νέο ΤΟΣΤΙΜΟ, πιο απολαυστικό και μαλακό από ποτέ, είναι εμπνευσμένο από τον σύγχρονο κόσμο και τους απαιτητικούς ρυθμούς ζωής και μας προσφέρει μια μεγάλη οικογένεια ποιοτικών, απολαυστικών και καινοτόμων προϊόντων, για να απολαμβάνουμε μικρές στιγμές χαράς στην καθημερινότητά μας!

empty alt

Αυγό: η υπερτροφή

Ποια μπορεί να είναι η πιο πλήρης και ισορροπημένη τροφή; Η απάντηση είναι είναι το αυγό σύμφνωνα με τους ειδικούς αφου αποτελεί την σημαντικότερη φυσική πηγή πρωτεϊνης για τον ανθρώπινο οργανισμό.
empty alt

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει!

Το 1ο Athens Street Food Festival που πραγματοποιήθηκε πριν από ένα χρόνο είχε γίνει talk of the town, με πάνω από 40.000 επισκέπτες κάθε ηλικίας και κέρδισε επάξια μια θέση στα βασικά φεστιβάλ της πόλης μας, δημιουργώντας παράλληλα ένα ολόκληρο ρεύμα υπέρ του street food! Φέτος, το […]
empty alt

Ένα δαχτυλίδι φτιαγμένο από Campari

Το Campari, το γνωστό λικέρ με το έντονο κόκκινο χρώμα, μεταμορφώθηκε σε βρώσιμα «δαχτυλίδια κοκτέιλ», ιδανικά για όσες αγαπούν τα κοσμήματα και… το αλκοόλ.
empty alt

Ζεμύθεια 2018: οι βουκολικοί αθλητικοί αγώνες από τη Ζεμύθα ΗΠΕΙΡΟΣ

Όταν ένα τυροκομικό προϊόν τόσο μοναδικό όσο η Ζεμύθα ΗΠΕΙΡΟΣ βγαίνει στο προσκήνιο, δεν θα μπορούσε παρά να «βγει» με έναν μοναδικό τρόπο.
empty alt

Αυτή η νέα γεύση παγωτού μάλλον θα συνόδευε τέλεια… μια σαλάτα με θαλασσινά

Με παγωτά που περιέχουν από ενεργό άνθρακα μέχρι τσάι matcha, οι εταιρείες παρασκευής παγωτού φαίνεται να συναγωνίζονται η μία την άλλη για το ποια θα φτιάξει την πιο ασυνήθιστη γεύση.
empty alt

Ανοίγει το πρώτο Μουσείο Γλυκών στη Νέα Υόρκη

Πριν από ενάμιση περίπου χρόνο, τον Ιούλιο του 2016, λειτούργησε στη Νέα Υόρκη το λεγόμενο Μουσείο του Παγωτού, που παρά το όνομά του ήταν μια περιοδική έκθεση διάρκειας ενός μήνα.
empty alt

«Για ό,τι θέλεις να είσαι»

Η νέα επικοινωνία της ΑΒ Βασιλόπουλος είναι εδώ για κάθε (εσ)ένα ξεχωριστά Για σένα που είσαι της υγιεινής διατροφής, αλλά θα κλάψεις με την αγαπημένη σου σειρά πάνω από ένα μπολ “υγιεινό” παγωτό.
empty alt

Η «Ημέρα Εθελοντισμού ΑΒ» 2019 και οι 5.000 εθελοντές της βραβεύονται στα Corporate Affairs Excellence Awards 2020

Διάκριση της εταιρείας στην κατηγορία Εσωτερική Επικοινωνία
Back To Top