Ακόμα πιο απολαυστικό και μαλακό!

To Κρίς Κρίς, για περισσότερα από 50 χρόνια, μας προσφέρει αγαπημένα προϊόντα, καθώς είναι το πρώτο που δημιούργησε το συσκευασμένο ψωμί τοστ στην Ελλάδα. Το 2009, το Κρίς Κρίς καινοτομεί λανσάροντας το Τόστιμο, ένα ψωμί που αγαπήθηκε από τους Έλληνες καταναλωτές, «Τόσο νόστιμο που τρώγεται και σκέτο!».

Οι σύγχρονες καταναλωτικές συνήθειες αλλάζουν και όλοι μας αναζητούμε ποιοτικά προϊόντα που καλύπτουν τις καθημερινές ανάγκες και παράλληλα προσφέρουν καινούριες γευστικές εμπειρίες.

Το Κρίς Κρίς επαναλανσάρει τη σειρά Τόστιμο με νέα, πιο απολαυστική συνταγή για ακόμα πιο αφράτες και μαλακές φέτες ψωμιού τόσο στις ήδη υπάρχουσες γεύσεις Κρις Κρίς Τόστιμο Σίτου & Κρίς Κρίς Τόστιμο Ολικής Άλεσης, όσο και στις 2 νέες, ξεχωριστές γεύσεις.

Νέο Κρίς Κρίς Τόστιμο με Χαρούπι, μία νέα μοναδική γεύση, εμπνευσμένη από την αυθεντική αξία του Χαρουπιού.
Νέο Κρίς Κρίς Τόστιμο Καλαμπόκι – Ηλιόσπορος, με την αγαπημένη γεύση του Καλαμποκιού και τη θρεπτική αξία του Ηλιόσπορου.

Παράλληλα, οι συσκευασίες της σειράς σε νέο μέγεθος, ανανεώνονται με νέα μοντέρνα εικαστικά.

Το νέο ΤΟΣΤΙΜΟ, πιο απολαυστικό και μαλακό από ποτέ, είναι εμπνευσμένο από τον σύγχρονο κόσμο και τους απαιτητικούς ρυθμούς ζωής και μας προσφέρει μια μεγάλη οικογένεια ποιοτικών, απολαυστικών και καινοτόμων προϊόντων, για να απολαμβάνουμε μικρές στιγμές χαράς στην καθημερινότητά μας!

empty alt

Διαγωνισμός: Σχεδίασε ένα χώρο εστίασης

Μετά το πρόγραμμα «ROOM18: Το Νέο Αστικό Ξενοδοχείο» (2016) η Διεθνής Επιθεώρηση Αρχιτεκτονικής Δομές προκήρυξε έναν Διεθνή Διαγωνισμού Σχεδιασμού με αντικείμενο το σχεδιασμό ενός εσωτερικού χώρου εστίασης για 8 άτομα, εμβαδού 24-30μ2.
empty alt

Η Αντζελίνα Τζολί μαγειρεύει και τρώει… ταραντούλες και σκορπιούς!

Φυσικά δε περιμένει κανείς η Αντζελίνα Τζολί να είναι μια κλασική μαμά, που να μαγειρεύει στα παιδιά της βαρετά φαγητά… κεφτεδάκια με πατάτες και ρολό κιμά.
empty alt

Φαγητά που αποψύχονται… Το πιο απίστευτο χαλαρωτικό βίντεο!

Είναι πραγματικά παράδοξο το τι μπορεί να σε χαλαρώσει! Όπως για παράδειγμα το να παρακολουθείς ένα time-lapse βίντεο διάρκειας περίπου 8 λεπτών (για την ακρίβεια 7:40) στο οποίο πρωταγωνιστούν καταψυγμένα τρόφιμα που χάνουν μπροστά στα μάτια μας τον πάγο τους.
empty alt

Γάλα καμήλας: το νέο superfood;

Μπορεί να προσθέτεις κέιλ στις ομελέτες σου, να απολαμβάνεις το φρυγανισμένο ψωμί σου με μια φέτα αβοκάντο και να έχεις καθιερώσει κάθε απόγευμα να πίνεις ένα τσάι matcha, όμως δεν είσαι αρκετά ενημερωμένος για ό,τι νεότερο συμβαίνει στη διατροφή αν δεν έχεις δοκιμάσει ακόμα γάλα καμήλας.
empty alt

ΑΒ Βασιλόπουλος: Δημιουργούμε την ΑΒ του αύριο

Η ΑΒ Βασιλόπουλος επισφραγίζει τη μεγάλη διαδρομή των 80 χρόνων της και δημιουργεί σήμερα την ΑΒ του αύριο.
empty alt

Μακεδονικός Χαλβάς: Το πιο θρεπτικό και υγιεινό “boost” του 9ου Spetses Mini Marathon!

Με τη διαχρονική υποστήριξη του Μακεδονικού Χαλβά, που προσέφερε απόλαυση, δύναμη και ενέργεια σε χιλιάδες αθλητές όλων των ηλικιών, πραγματοποιήθηκε και φέτος το μεγαλύτερο multi-sport event της Ελλάδας, το Spetses Mini Marathon! Η φετινή, ένατη κατά σειρά, διοργάνωση έλαβε χώρα το τριήμερο 4-6...
empty alt

Μέλι με ελληνική υπογραφή «Η ΑΒ κοντά στην ελληνική γη» κατακτά επτά αστέρια στο διεθνή διαγωνισμό Great Taste Awards 2019

Το Μέλι Παρνασσού, το Μέλι Κρήτης, το Μέλι Μάνης και το Μέλι Θάσου της σειράς «Η ΑΒ κοντά στην ελληνική γη», που φτάνει αποκλειστικά στα ράφια των καταστημάτων της ΑΒ Βασιλόπουλος σε συνεργασία με τη Stayia Farm, απέσπασαν φέτος κορυφαίες διακρίσεις στο διεθνή διαγωνισμό Great Taste Awards […]
empty alt

H MISKO γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Ζυμαρικών στις 25 Οκτωβρίου και μοιράζει χαρά!

Η Παγκόσμια Ημέρα Ζυμαρικών αποτελεί ημέρα χαράς καθώς γιορτάζει το δημοφιλέστερο φαγητό του κόσμου: τα μακαρόνια! Η MISKO, η αγαπημένη μάρκα ζυμαρικών, αποτελεί αναπόσπαστο πιάτο σε κάθε οικογενειακό τραπέζι για περισσότερα από 92 χρόνια μοιράζοντας κάθε μέρα χαρά σε όλους! Ειδικά για την...
Back To Top