Σου έχει τύχει να πας σε ένα καλό εστιατόριο και να δεις κάποιον να πιάνει το φαγητό του… με το χέρι; Ετοιμάσου τώρα να μάθεις πώς σε εστιατόριο στην Αγγλία όχι μόνο στο επιτρέπουν αλλά στο επιβάλλουν κιόλας!   Αν πας στο Brown & Bean στο Πλίμουθ, […]

Σου έχει τύχει να πας σε ένα καλό εστιατόριο και να δεις κάποιον να πιάνει το φαγητό του… με το χέρι; Ετοιμάσου τώρα να μάθεις πώς σε εστιατόριο στην Αγγλία όχι μόνο στο επιτρέπουν αλλά στο επιβάλλουν κιόλας!

 

Αν πας στο Brown & Bean στο Πλίμουθ, που προσφέρει μοντέρνα ευρωπαϊκή κουζίνα, το πρώτο από τα εννιά πιάτα του μενού δεν θα σου σερβιριστεί στο πιάτο αλλά στο χέρι σου.

Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου, και νικητής του βρετανικού Masterchef το 2012, Anton Piertrowski βρήκε αυτόν τον ευφάνταστο τρόπο για να σερβίρει το αφυδατωμένο χοιρινό με «καμμένο» πουρέ μήλου και ανθό από ραπανάκι και μήλο.

Πραγματικά πρωτότυπος τρόπος για να γίνει το εστιατόριό σου θέμα συζήτησης, αν και θα θέλαμε να μάθουμε πώς το αντιμετώπισαν οι πρώτοι πελάτες που το δοκίμασαν!

Πάντως ο λαντζέρης στην κουζίνα σίγουρα θα πήρε μια ανάσα…

empty alt

Ο λίγος ύπνος παχαίνει

Ο λίγος ύπνος παχαίνει. Η προειδοποίηση έρχεται από βρετανούς επιστήμονες οι οποίοι αναλύοντας συνδυαστικά τα ευρήματα προγενέστερων μελετών ανακάλυψαν πως όσοι δεν ξεκουράζονται επαρκώς, καταναλώνουν σε καθημερινή βάση 385 θερμίδες περισσότερες απ’ ό,τι όσοι κοιμούνται όσο χρειάζεται ο οργανισμός τους.
empty alt

Φαγητά που αποψύχονται… Το πιο απίστευτο χαλαρωτικό βίντεο!

Είναι πραγματικά παράδοξο το τι μπορεί να σε χαλαρώσει! Όπως για παράδειγμα το να παρακολουθείς ένα time-lapse βίντεο διάρκειας περίπου 8 λεπτών (για την ακρίβεια 7:40) στο οποίο πρωταγωνιστούν καταψυγμένα τρόφιμα που χάνουν μπροστά στα μάτια μας τον πάγο τους.
empty alt

Διεθνής διάκριση για νεαρή Ελληνίδα σεφ

Κράτησε στη μνήμη σου αυτό το όνομα, γιατί ίσως να το συναντάς όλο και συχνότερα στο μέλλον: Η νεαρή σεφ Κωνσταντίνα Βούλγαρη Κοντεσοπούλου είναι η νικήτρια του τοπικού διαγωνισμού S.
empty alt

Ένα δαχτυλίδι φτιαγμένο από Campari

Το Campari, το γνωστό λικέρ με το έντονο κόκκινο χρώμα, μεταμορφώθηκε σε βρώσιμα «δαχτυλίδια κοκτέιλ», ιδανικά για όσες αγαπούν τα κοσμήματα και… το αλκοόλ.
empty alt

Αυτό είναι το καλύτερο τυρί στον κόσμο

Εμφανίστηκε στην αγορά μόλις πριν από δύο χρόνια, αλλά το Cornish Ken, ένα τυρί της βρετανικής εταιρείας Lynher Dairies Cheese Company, κατάφερε να διακριθεί ανάμεσα σε 3.000 άλλα, από 34 χώρες, στον 30ο Παγκόσμιο Διαγωνισμό Τυριού και να κατακτήσει τον τίτλο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή.
empty alt

Στον Καναδά το «τραπεζάκι» στην πίτσα ντελίβερι συνοδεύεται από καρέκλες

Επιτέλους, το πλαστικό αξεσουάρ σαν μικροσκοπικό τραπεζάκι, που συνοδεύει κάθε πίτσα ντελίβερι για να μην ακουμπάει το χαρτόνι στα υλικά της επικάλυψης, έγινε μέρος μιας ολοκληρωμένης τραπεζαρίας.
empty alt

Ηπειρώτικο Στραγγιστό γιαούρτι από την ΔΩΔΩΝΗ

Η ΔΩΔΩΝΗ, η κορυφαία γαλακτοβιομηχανία της Ηπείρου, δημιούργησε το νέο ΔΩΔΩΝΗ Ηπειρώτικο Στραγγιστό, εμπνευσμένη από την παραδοσιακή ηπειρώτικη συνταγή, απαντώντας στις ανάγκες των σύγχρονων καταναλωτών.
empty alt

Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ένα… παξιμάδι

Γεννημένος στις Κυκλάδες, ο Μανώλης Καραμολέγκος μεγάλωσε στον οικογενειακό φούρνο των γονιών του, όπου είχε την τύχη να γευτεί ίσως ένα από τα νοστιμότερα παξιμάδια της Ελλάδας.
Back To Top