Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες δρόμου στην Τήνο και στη Λευκάδα. Η Barilla για πρώτη χρονιά έδωσε το παρών δείχνοντας έμπρακτα τη στήριξη της στους αθλητές, τις οικογένειες και τους επισκέπτες και προσφέροντάς τους υγιεινά και νόστιμα γεύματα που αναδεικνύουν τα τοπικά προϊόντα της ελληνικής γης.


Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες δρόμου στην Τήνο και στη Λευκάδα. Η Barilla για πρώτη χρονιά έδωσε το παρών δείχνοντας έμπρακτα τη στήριξη της στους αθλητές, τις οικογένειες και τους επισκέπτες και προσφέροντάς τους υγιεινά και νόστιμα γεύματα που αναδεικνύουν τα τοπικά προϊόντα της ελληνικής γης.

Συγκεκριμένα, διοργάνωσε δύο Pasta Parties όπου τα σοκάκια μετατράπηκαν σε ένα τεράστιο κυριακάτικο τραπέζι και όλοι οι παρευρισκόμενοι, παρά την κούραση τους, ταξίδεψαν στη γεύση με συντροφιά σημαντικούς και επώνυμους καλεσμένους.

Διάσημοι σεφ στο Tinos Running Experience

Το 5ο Tinos Running Experience Vodafone 2018, που πραγματοποιήθηκε στις 8, 9 και 10 Ιουνίου, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. To νησί της Τήνου το βράδυ της Παρασκευής υποδέχθηκε το Pasta Party στο γραφικό και πανέμορφο χωριό Κέχρος με δύο αγαπημένους σεφ, οι οποίοι δημιούργησαν με ιδιαίτερο μεράκι συνταγές ειδικά για την περίσταση.

Ο Ηλίας Μαμαλάκης και ο Αλέξανδρος Παπανδρέου μοιράστηκαν με τους παρευρισκόμενους μοναδικές στιγμές απόλαυσης, με τα ζυμαρικά Barilla να παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Οι αγαπημένοι σεφ, χρησιμοποιώντας την αφρόκρεμα των ελληνικών παραδοσιακών προϊόντων όπως λούζα, παλαιωμένη γραβιέρα και κρίταμο, δημιούργησαν μια πανδαισία γεύσεων, συνδυάζοντας τοπικά προϊόντα με τα ελληνικά σχήματα ζυμαρικών της Barilla.

Όλα όσα συνέβησαν στον Λευκάδιο Ημιμαραθώνιο

Ο 8ος Πράσινος Λευκάδιος Ημιμαραθώνιος έγινε στις 9 Ιουνίου και πλήθος κόσμου έσπευσε να στηρίξει για ακόμη μια χρονιά τη διοργάνωση. Επισκέπτες, αθλητές και κάτοικοι έτρεξαν τον αγώνα των 10 χιλιομέτρων και το Λαϊκό Δρόμο Υγείας των 5 χιλιομέτρων.

Το πρωί της εκδήλωσης οργανώθηκε από τη Barilla το Pasta Party, όπου όλοι απόλαυσαν ένα ευχάριστο γεύμα, δοκιμάζοντας τα υψηλής διατροφικής αξίας και ποιότητας ζυμαρικά της Barilla συνοδευόμενα από φρέσκα υλικά από την ελληνική ύπαιθρο, σε ένα γιορτινό περιβάλλον το οποίο έδενε απόλυτα με το λευκαδίτικο τοπίο. Οι παρευρισκόμενοι φόρτισαν τις μπαταρίες τους και ετοιμάστηκαν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στoν αγώνα.

Οι αθλητές έκαναν το γύρο της λιμνοθάλασσας έχοντας δίπλα τους Μύλους και τις καλύτερες παραλίες του νησιού, με φόντο ένα όμορφο ηλιοβασίλεμα.

empty alt

Διεθνής διάκριση για νεαρή Ελληνίδα σεφ

Κράτησε στη μνήμη σου αυτό το όνομα, γιατί ίσως να το συναντάς όλο και συχνότερα στο μέλλον: Η νεαρή σεφ Κωνσταντίνα Βούλγαρη Κοντεσοπούλου είναι η νικήτρια του τοπικού διαγωνισμού S.
empty alt

Το ροζ μαρούλι είναι η νέα τάση

Στην εποχή που οι ζωηρόχρωμες τροφές κερδίζουν πόντους προτίμησης απλώς και μόνο για τη φωτογένειά τους, από το μαύρο παγωτό με ενεργό άνθρακα μέχρι τα καταπράσινα σμούθι με σπιρουλίνα, έρχεται το ροζ μαρούλι να προστεθεί στην παλέτα της διατροφής μας.
empty alt

H Barilla «έτρεξε» σε Τήνο και Λευκάδα!

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες δρόμου στην Τήνο και στη Λευκάδα. Η Barilla για πρώτη χρονιά έδωσε το παρών δείχνοντας έμπρακτα τη στήριξη της στους αθλητές, τις οικογένειες και τους επισκέπτες και προσφέροντάς τους υγιεινά και νόστιμα γεύματα που αναδεικνύουν τα τοπικά προϊόντα...
empty alt

Στο Παρίσι άνοιξε πρόσφατα ένα εστιατόριο γυμνιστών

Το O’Naturel, που άνοιξε πριν από μερικές εβδομάδες στο Παρίσι, σερβίρει ένα μενού κλασικής γαλλικής κουζίνας, που περιλαμβάνει φουά γκρα και κρεμ μπριλέ.
empty alt

Tα 5 νέα συναρπαστικά προϊόντα ρυζιού Uncle Ben’s

Πέντε νέες και συναρπαστικές γεύσεις ρυζιού παρουσίασε χθες το Uncle Ben’s, σε μια ξεχωριστή εκδήλωση με live cooking από τον Chef Νικόλα Σακελλαρίου και παρουσιαστές το μοναδικό δίδυμο των Μάκη Παπαδημητρίου και Γιώργο Χρυσοστόμου.
empty alt

ΑΒ Βασιλόπουλος: Δημιουργούμε την ΑΒ του αύριο

Η ΑΒ Βασιλόπουλος επισφραγίζει τη μεγάλη διαδρομή των 80 χρόνων της και δημιουργεί σήμερα την ΑΒ του αύριο.
empty alt

Barilla Pesto alla Genovese… και έγινε!

Η σάλτσα Barilla Pesto alla Genovese, με την υπογραφή της κορυφαίας εταιρείας ζυμαρικών στον κόσμο, μετέφερε μια μοναδική γευστική εμπειρία δημιουργίας, αποκάλυψης και απόλαυσης στους επισκέπτες του Golden Hall.
empty alt

ΑΒ Βασιλόπουλος: Δωρεά εξοπλισμού νέας γενιάς και διεθνώς καινοτόμου λογισμικού, για την υποστήριξη πάνω από 30 κλινών ΜΕΘ

Το συνολικό κόστος της δωρεάς ανέρχεται σε 494.000 ευρώ και καλύπτει κρίσιμες ανάγκες σε εξοπλισμό για Μονάδες Εντατικής Θεραπείας Η δωρεά περιλαμβάνει εξοπλισμό που αξιοποιεί AI τεχνολογίες, καθώς και ένα πρότυπο σύστημα διαχείρισης δεδομένων, το οποίο θα είναι ένα από τα πρώτα που θα...
Back To Top