Φυσικά δε περιμένει κανείς η Αντζελίνα Τζολί να είναι μια κλασική μαμά, που να μαγειρεύει στα παιδιά της βαρετά φαγητά… κεφτεδάκια με πατάτες και ρολό κιμά.

Φυσικά δε περιμένει κανείς η Αντζελίνα Τζολί να είναι μια κλασική μαμά, που να μαγειρεύει στα παιδιά της βαρετά φαγητά… κεφτεδάκια με πατάτες και ρολό κιμά. Εναλλακτικά, η 41χρονη σταρ, προτιμά να τσιγαρίζει ζουμερές ταραντούλες…

Στο πλαίσιο της πρόσφατης συνέντευξής της στο BBC κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της στην Καμπότζη όπου μίλησε για το πολύκροτο διαζύγιό της με τον Μπραντ Πιτ, θέλησε να δείξει on camera την τοπική κουζίνα μαγειρεύοντας…. σκορπιούς, τριζόνια και αράχνες. Στο πλευρό της είχε και τα παιδιά της, που στάθηκαν μαζί της μπροστά στην κάμερα και δοκίμασαν τις περίεργες αυτές λιχουδιές.

Δείτε το βίντεο:

 

empty alt

Παράδοση κατ’ οίκον από έναν ανατριχιαστικό κλόουν

Για δύο ημέρες η αμερικανική εταιρεία ντόνατς Hurts Donut Company ανάθεσε τις παραδόσεις κατ’ οίκον όχι στο «κλασικό» delivery boy, αλλά στον… Pennywise από το It.
empty alt

Ραβιόλια εμπνευσμένα από το Star Wars

Ήταν αναμενόμενο. Με αφορμή την πρόσφατη πρεμιέρα της τελευταίας ταινίας Star Wars (Star Wars: Οι τελευταίοι Jedi), μια αμερικανική πιτσαρία στο Όστιν του Τέξας, σέρβιρε ραβιόλια στο σχήμα του Άστρου του Θανάτου (Death Star), τα οποία μάλιστα κάποιος μπορούσε να συνοδεύσει με ποτά εμπνευσμένα από...
empty alt

Το καλύτερο εστιατόριο στο Λονδίνο για το TripAdvisor (κυριολεκτικά) δεν υπάρχει

Ένας νεαρός συντάκτης φαγητού ονόματι Oobah Butler άρχισε να αναρωτιέται μήπως δεν πηγαίνει κάτι καλά στο Tripadvisor γιατί διάφοροι «ιδιοκτήτες εστιατορίων μου πρόσφεραν δέκα λίρες για να γράψω μια θετική κριτική του χώρου τους, παρόλο που δεν είχα φάει ποτέ εκεί».
empty alt

Το καλύτερο εστιατόριο για… μοναχικούς!

Φίλοι, συγγενείς, γνωστοί, συνάδελφοι, γείτονες, συμμαθητές, τέλος πάντων όσοι γνωρίζετε είναι απασχολημένοι, αλλά εσείς παρόλα αυτά θέλετε να δειπνήσετε και γιατί όχι, αν προκύψει θα γνωρίσετε και νέους φίλους! Λοιπόν ένα εστιατόριο στην Φινλανδία έχει τη λύση.
empty alt

Αποκωδικοποίησαν το DNA της ποικιλίας καφέ «αράμπικα»

Επιστήμονες στις ΗΠΑ αποκωδικοποίησαν το πλήρες γονιδίωμα του φυτού του καφέ, που παράγει τη δημοφιλέστατη σε όλο τον κόσμο ποικιλία «αράμπικα» (arabica), η οποία αποτελεί πάνω από το 70% της παγκόσμιας παραγωγής καφέ.
empty alt

Η τάση στη γαστρονομία που τείνει να γίνει διαχρονική

Μετά το γαλλικό και το ιταλικό φαγητό, μια άλλη εθνική κουζίνα (ή μάλλον… πολυεθνική) κατακτά τα τελευταία χρόνια τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους του κόσμου.
empty alt

To Philadelphia Cottage πρωτοπορεί και στην υγιεινή διατροφή

Το Philadelphia, ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης στην κατηγορία του τυριού κρέμα, επεκτείνει και ενδυναμώνει την οικογένεια του Cottage Cheese, απαντώντας στις σύγχρονες ανάγκες των καταναλωτών με το νέο τυρί Philadelphia Cottage ACTIVE, το οποίο είναι πλούσιο σε πρωτεΐνη με μόνο 2,5% λιπαρά! Το νέο τυρί...
empty alt

Αντίο κόκκινο και λευκό, καλώς ήρθες μπλε κρασί!

«Το ροζέ κρασί είναι ξεπερασμένο. Το λευκό και το κόκκινο ανήκουν στους προηγούμενους αιώνες», με αυτή τη φράση το περιοδικό Time μάς συστήνει το… μπλε κρασί, προϊόν μιας ισπανικής εταιρείας.
Back To Top