Πέντε νέες και συναρπαστικές γεύσεις ρυζιού παρουσίασε χθες το Uncle Ben’s, σε μια ξεχωριστή εκδήλωση με live cooking από τον Chef Νικόλα Σακελλαρίου και παρουσιαστές το μοναδικό δίδυμο των Μάκη Παπαδημητρίου και Γιώργο Χρυσοστόμου.

Πέντε νέες και συναρπαστικές γεύσεις ρυζιού παρουσίασε χθες το Uncle Ben’s, σε μια ξεχωριστή εκδήλωση με live cooking από τον Chef Νικόλα Σακελλαρίου και παρουσιαστές το μοναδικό δίδυμο των Μάκη Παπαδημητρίου και Γιώργο Χρυσοστόμου.

Σε ένα σκηνικό στημένο ακριβώς όπως μια πρόσκληση σε σπιτικό γεύμα, ο Chef και οι δύο ηθοποιοί παρουσίασαν 5 πρωτότυπες συνταγές, που ανέδειξαν την ταχύτητα, την ευκολία και την εγγυημένη απόλαυση που χαρακτηρίζουν τις νέες συνταγές ρυζιού Uncle Ben’s.

Το γεύμα ξεκίνησε με μια ομελέτα για την οποία χρησιμοποιήθηκε το ‘Uncle Ben’s Καστανό Ρύζι με Κινόα’ και στη συνέχεια ετοιμάστηκε ένα ογκρατέν με το ’Uncle Ben’s Σπιτικό Πιλάφι’. Για τη σαλάτα του μενού αξιοποιήθηκε το ’Uncle Ben’s Ρύζι 5 Δημητριακών’ που έδεσε αρμονικά με ρόκα, πορτοκάλι, αβοκάντο και φέτα, ενώ το κυρίως πιάτο αποτέλεσε το ‘Uncle Ben’s Ταϊλανδέζικο Ρύζι’ μαζί με γαρίδες, ομελέτα και τρίχρωμες πιπεριές. Η έκπληξη ήρθε από το επιδόρπιο για το οποίο ο Νικόλας Σακελλαρίου δημιούργησε ένα διαφορετικό ρυζόγαλο με το ‘Uncle Ben’s Καστανό Ρύζι με Κινόα’ και τα απίστευτα αρώματα των εσπεριδοειδών και του μελιού.

uncleben_inside

Μιλώντας στους καλεσμένους, η κα. Ανέλ Μόσχου, Marketing Director της Mars East Med, τόνισε: «Η Mars είναι μια εταιρεία με παρουσία σε πάνω από 80 χώρες που προσφέρει στους καταναλωτές πολλά αγαπημένα brands, όπως, μεταξύ άλλων, οι σοκολάτες Mars, Twix, Snickers, οι τσίχλες Orbit, τα προϊόντα pet care Pedigree και φυσικά τα προϊόντα Uncle Ben’s, που φέτος συμπληρώνουν 60 χρόνια παρουσίας στην ελληνική αγορά και είναι εδώ για να δείχνουν στο ελληνικό κοινό διαρκώς νέους τρόπους για να μαγειρεύει και να απολαμβάνει το ρύζι, το μοναδικό αυτό προϊόν που βρίσκεται στη βάση της διατροφικής μας πυραμίδας».

Από την πλευρά της, η κα. Δέσποινα Ρέτσα, Brand Manager Uncle Ben’s υπογράμμισε: «Το ρύζι έχει υψηλή θρεπτική αξία και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλές περιστάσεις και γεύματα καθημερινά, είτε ως κυρίως, είτε ως συνοδευτικό. Όραμά μας στην Mars είναι να μπορέσουμε να φέρουμε περισσότερο κόσμο στο τραπέζι του γεύματος ή του δείπνου ώστε όλοι να μπορούν να απολαμβάνουν και να μοιράζονται με τους αγαπημένους τους, εύκολα, υγιεινά, προσιτά και πιο νόστιμα γεύματα. Τα νέα προϊόντα Uncle Ben’s είναι έτοιμα σε 2-3 λεπτά, περιέχουν μόνο φυσικά συστατικά και μεγάλη ποικιλία γεύσεων και κάνουν ακόμα πιο εύκολη τη δημιουργία απίθανων συνταγών και συνδυασμών».

uncleben_inside_2

Το νέο προϊόν ρυζιού που είναι έτοιμο σε 2 λεπτά θα το βρείτε σε 5 νέους κωδικούς – ’Καστανό Ρύζι με Μεσογειακά Λαχανικά’, ‘Ρύζι με Κινόα’, ‘Ρύζι με 5 Δημητριακά’, ‘Ταϊλανδέζικο Ρύζι’ και ‘Σπιτικό Πιλάφι’ –που ήρθαν για να μας προτρέψουν να αγαπήσουμε ξανά το ρύζι και να κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη. Τόσο απλά, τόσο γρήγορα, τόσο απολαυστικά!

Δελτίο τύπου.

empty alt

Το λίφτινγκ της φύσης

Τα σημάδια του γήρατος μειώνουν ορισμένα πράσινα λαχανικά χάρη σε μια ουσία που περιέχουν και υπάρχει σε αφθονία στο μπρόκολο, το λάχανο, το αβοκάντο, το αγγούρι, τα φασόλια σόγιας και σε άλλα λαχανικά.
empty alt

Νέα σειρά κουζινικών από την Dolce & Gabbana

Ο διάσημος ιταλικός οίκος Dolce & Gabbana δεν κάνει μόνο θραύση στις πασαρέλες αλλά και στις…κουζίνες! Και όταν συνεργάζεται με έναν άλλο οίκο, γνωστό για το απαράμιλλο design του στις συσκευές κουζίνας, τη Smeg, το αποτέλεσμα δεν μπορεί παρά να είναι χάρμα οφθαλμών! Αποτέλεσμα της συνεργασίας, η […]
empty alt

Η γαστρονομική έκθεση «Ελλάδος γεύση» συνεχίζεται

Έχει ξεκινήσει από τις 18 και θα διαρκέσει έως τις 21 Μαΐου, η έκθεση «Ελλάδος Γεύση» που φιλοξενείται στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου. Στην έκθεση συμμετέχουν οι περιφέρειες Αττικής, Νοτίου Αιγαίου, Πελοποννήσου, Ηπείρου και Κεντρικής Μακεδονίας προβάλλοντας τη γαστρονομία των περιοχών τους.
empty alt

Μεγάλος νικητής για τους Χρυσούς Σκούφους 2018 ο Έκτορας Μποτρίνι

Θριαμβευτής των Χρυσών Σκούφων 2018 αναδείχθηκε το «Etrusco» του Έκτορα Μποτρίνι, ανεβαίνοντας μάλιστα βαθμολογικά σε σχέση με πέρυσι.
empty alt

Εκτοξεύονται οι πωλήσεις των vegan προϊόντων

Μέσα στην τελευταία δεκαετία έχει τετραπλασιαστεί ο αριθμός των ανθρώπων που ακολουθεί μια vegan διατροφή (δηλαδή απέχει όχι μόνο από το κρέας, αλλά από κάθε τροφή ζωικής προέλευσης).
empty alt

Κοζανίτικη Πρωτόπιτα από την alfa

Μια πολύ ξεχωριστή αλμυρή βασιλόπιτα, με παραμυθένια γεύση και μαγική ιστορία κυκλοφορεί η alfa: λέγεται Κοζανίτικη Πρωτόπιτα και διαδίδει σε όλη την Ελλάδα ένα πρωτοχρονιάτικο έθιμο της Κοζάνης – της πόλης όπου, έφηβος ακόμη, ο Αθανάσιος Κουκουτάρης έβαλε τα θεμέλια για την ίδρυση της...
empty alt

ΑΒ Βασιλόπουλος: Δωρεά εξοπλισμού νέας γενιάς και διεθνώς καινοτόμου λογισμικού, για την υποστήριξη πάνω από 30 κλινών ΜΕΘ

Το συνολικό κόστος της δωρεάς ανέρχεται σε 494.000 ευρώ και καλύπτει κρίσιμες ανάγκες σε εξοπλισμό για Μονάδες Εντατικής Θεραπείας Η δωρεά περιλαμβάνει εξοπλισμό που αξιοποιεί AI τεχνολογίες, καθώς και ένα πρότυπο σύστημα διαχείρισης δεδομένων, το οποίο θα είναι ένα από τα πρώτα που θα...
empty alt

Αμοργιανές Μυρωδιές

Έχετε σκεφτεί πόσες παραδοσιακές συνταγές έχουν τα νησιά μας; Κάθε νησί έχει και την δική του μυρωδιά, τα δικά του χρώματα, έτσι και η Αμοργός.
Back To Top