Πέντε νέες και συναρπαστικές γεύσεις ρυζιού παρουσίασε χθες το Uncle Ben’s, σε μια ξεχωριστή εκδήλωση με live cooking από τον Chef Νικόλα Σακελλαρίου και παρουσιαστές το μοναδικό δίδυμο των Μάκη Παπαδημητρίου και Γιώργο Χρυσοστόμου.

Πέντε νέες και συναρπαστικές γεύσεις ρυζιού παρουσίασε χθες το Uncle Ben’s, σε μια ξεχωριστή εκδήλωση με live cooking από τον Chef Νικόλα Σακελλαρίου και παρουσιαστές το μοναδικό δίδυμο των Μάκη Παπαδημητρίου και Γιώργο Χρυσοστόμου.

Σε ένα σκηνικό στημένο ακριβώς όπως μια πρόσκληση σε σπιτικό γεύμα, ο Chef και οι δύο ηθοποιοί παρουσίασαν 5 πρωτότυπες συνταγές, που ανέδειξαν την ταχύτητα, την ευκολία και την εγγυημένη απόλαυση που χαρακτηρίζουν τις νέες συνταγές ρυζιού Uncle Ben’s.

Το γεύμα ξεκίνησε με μια ομελέτα για την οποία χρησιμοποιήθηκε το ‘Uncle Ben’s Καστανό Ρύζι με Κινόα’ και στη συνέχεια ετοιμάστηκε ένα ογκρατέν με το ’Uncle Ben’s Σπιτικό Πιλάφι’. Για τη σαλάτα του μενού αξιοποιήθηκε το ’Uncle Ben’s Ρύζι 5 Δημητριακών’ που έδεσε αρμονικά με ρόκα, πορτοκάλι, αβοκάντο και φέτα, ενώ το κυρίως πιάτο αποτέλεσε το ‘Uncle Ben’s Ταϊλανδέζικο Ρύζι’ μαζί με γαρίδες, ομελέτα και τρίχρωμες πιπεριές. Η έκπληξη ήρθε από το επιδόρπιο για το οποίο ο Νικόλας Σακελλαρίου δημιούργησε ένα διαφορετικό ρυζόγαλο με το ‘Uncle Ben’s Καστανό Ρύζι με Κινόα’ και τα απίστευτα αρώματα των εσπεριδοειδών και του μελιού.

uncleben_inside

Μιλώντας στους καλεσμένους, η κα. Ανέλ Μόσχου, Marketing Director της Mars East Med, τόνισε: «Η Mars είναι μια εταιρεία με παρουσία σε πάνω από 80 χώρες που προσφέρει στους καταναλωτές πολλά αγαπημένα brands, όπως, μεταξύ άλλων, οι σοκολάτες Mars, Twix, Snickers, οι τσίχλες Orbit, τα προϊόντα pet care Pedigree και φυσικά τα προϊόντα Uncle Ben’s, που φέτος συμπληρώνουν 60 χρόνια παρουσίας στην ελληνική αγορά και είναι εδώ για να δείχνουν στο ελληνικό κοινό διαρκώς νέους τρόπους για να μαγειρεύει και να απολαμβάνει το ρύζι, το μοναδικό αυτό προϊόν που βρίσκεται στη βάση της διατροφικής μας πυραμίδας».

Από την πλευρά της, η κα. Δέσποινα Ρέτσα, Brand Manager Uncle Ben’s υπογράμμισε: «Το ρύζι έχει υψηλή θρεπτική αξία και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλές περιστάσεις και γεύματα καθημερινά, είτε ως κυρίως, είτε ως συνοδευτικό. Όραμά μας στην Mars είναι να μπορέσουμε να φέρουμε περισσότερο κόσμο στο τραπέζι του γεύματος ή του δείπνου ώστε όλοι να μπορούν να απολαμβάνουν και να μοιράζονται με τους αγαπημένους τους, εύκολα, υγιεινά, προσιτά και πιο νόστιμα γεύματα. Τα νέα προϊόντα Uncle Ben’s είναι έτοιμα σε 2-3 λεπτά, περιέχουν μόνο φυσικά συστατικά και μεγάλη ποικιλία γεύσεων και κάνουν ακόμα πιο εύκολη τη δημιουργία απίθανων συνταγών και συνδυασμών».

uncleben_inside_2

Το νέο προϊόν ρυζιού που είναι έτοιμο σε 2 λεπτά θα το βρείτε σε 5 νέους κωδικούς – ’Καστανό Ρύζι με Μεσογειακά Λαχανικά’, ‘Ρύζι με Κινόα’, ‘Ρύζι με 5 Δημητριακά’, ‘Ταϊλανδέζικο Ρύζι’ και ‘Σπιτικό Πιλάφι’ –που ήρθαν για να μας προτρέψουν να αγαπήσουμε ξανά το ρύζι και να κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη. Τόσο απλά, τόσο γρήγορα, τόσο απολαυστικά!

Δελτίο τύπου.

empty alt

Τα γονίδια φταίνε

Για τις ιδιοτροπίες που εκδηλώνει το παιδί στο φαγητό φταίνε τα γονίδια. Αυτό υποστηρίζει διεθνή μελέτη που δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό περιοδικό Journal of Child Psychology and Psyshiatry.
empty alt

Το fidget spinner στην υπηρεσία της γαστρονομίας

Θα τα βρεις στα χέρια σχεδόν όλων των παιδιών (και πολλών ενηλίκων για να είμαστε ειλικρινείς…) που κάνουν πλέον διαγωνισμό ποιο θα έχει τα πιο πολλά.
empty alt

Η παγωτοποιία που κατηγορείται ως «βλάσφημη»

Μια καναδική παγωτοποιία έχει κατηγορηθεί ως «βλάσφημη» από χιλιάδες πιστούς στο διαδίκτυο, λόγω του ονόματός της. Η Sweet Jesus (ένα λογοπαίγνιο που θα μπορούσε να αποδοθεί στα ελληνικά ως «Χριστούλη μου!»), ονομάστηκε έτσι από την αγγλική φράση που χρησιμοποιείται συστηματικά στην καθομιλουμένη...
empty alt

Το ροζ μαρούλι είναι η νέα τάση

Στην εποχή που οι ζωηρόχρωμες τροφές κερδίζουν πόντους προτίμησης απλώς και μόνο για τη φωτογένειά τους, από το μαύρο παγωτό με ενεργό άνθρακα μέχρι τα καταπράσινα σμούθι με σπιρουλίνα, έρχεται το ροζ μαρούλι να προστεθεί στην παλέτα της διατροφής μας.
empty alt

Τώρα κυκλοφορεί και ροζέ βότκα!

Ενώ το ροζέ κρασί φαίνεται να κερδίζει έδαφος στη γενιά των Μιλένιαλς, μόλις έκανε την εμφάνισή του και ένα ακόμα ποτό στο πιο «θηλυκό» και ρομαντικό χρώμα: η ροζέ βότκα.
empty alt

Στο Παρίσι άνοιξε πρόσφατα ένα εστιατόριο γυμνιστών

Το O’Naturel, που άνοιξε πριν από μερικές εβδομάδες στο Παρίσι, σερβίρει ένα μενού κλασικής γαλλικής κουζίνας, που περιλαμβάνει φουά γκρα και κρεμ μπριλέ.
empty alt

ΑΒ Βασιλόπουλος & ΣΜΟΕ. Μια αποκλειστική συνεργασία που φέρνει κορυφαία κρασιά από μικρά ελληνικά οινοποιεία, για μεγάλες απολαύσεις!

Η Ελλάδα είναι μια μικρή σε μέγεθος χώρα, που κρύβει όμως μεγάλη ομορφιά, το μέτρο και την αρμονία.
empty alt

Αυτό το καλοκαίρι απολαμβάνουμε την pizza μετα…μουσικής!

Ξέρουμε πως αυτό το καλοκαίρι θα είναι διαφορετικό.  Αλλά αυτό που δεν πρέπει να ξεχνάμε είναι ότι θα το ζήσουμε! Οι νέες καταστάσεις έχουν επηρεάσει την καθημερινότητα μας αλλά και κάποιες από τις αγαπημένες μας δραστηριότητες, όπως τις μουσικές σκηνές, τις συναυλίες, τους κινηματογράφους.
Back To Top