Έκτορας Μποτρίνι: μοναδικές συνταγές και θέματα από τον βραβευμένο σεφ.

Η γαστρονομική έκθεση «Ελλάδος γεύση» συνεχίζεται

0     

Η γαστρονομική έκθεση «Ελλάδος γεύση» συνεχίζεται

Έχει ξεκινήσει από τις 18 και θα διαρκέσει έως τις 21 Μαΐου, η έκθεση «Ελλάδος Γεύση» που φιλοξενείται στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου.

Στην έκθεση συμμετέχουν οι περιφέρειες Αττικής, Νοτίου Αιγαίου, Πελοποννήσου, Ηπείρου και Κεντρικής Μακεδονίας προβάλλοντας τη γαστρονομία των περιοχών τους.

Εμείς ως επισκέπτες έχουμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε παραδοσιακά εδέσματα που προετοιμάζουν διάσημοι σεφ καθημερινά στο «Παραδοσιακό Παντοπωλείο», αποστάγματα από όλη την Ελλάδα και να πιούμε τον καφέ μας δωρεάν στα τραπεζάκια της «Πλατείας του Χωριού».

Επιπλέον, θα γνωρίσουμε καλύτερα τον ελληνικό πολιτισμό μέσα από τις μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις, και θα προετοιμάσουμε το επόμενο ταξίδι μας στην Ελλάδα με τη βοήθεια των δήμων και Περιφερειών που συμμετέχουν.

Η έκθεση «Ελλάδος Γεύση» πραγματοποιείται με την αιγίδα του υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης, του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, του υπουργείου Τουρισμού, του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας, της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος και με τη στήριξη του δήμου Περιστερίου.

 

Από την Αλεξάνδρα Παπαδάκη