Πριν από ενάμιση περίπου χρόνο, τον Ιούλιο του 2016, λειτούργησε στη Νέα Υόρκη το λεγόμενο Μουσείο του Παγωτού, που παρά το όνομά του ήταν μια περιοδική έκθεση διάρκειας ενός μήνα.

Πριν από ενάμιση περίπου χρόνο, τον Ιούλιο του 2016, λειτούργησε στη Νέα Υόρκη το λεγόμενο Μουσείο του Παγωτού, που παρά το όνομά του ήταν μια περιοδική έκθεση διάρκειας ενός μήνα. Φέτος το καλοκαίρι, ωστόσο, αναμένεται να ανοίξει ένα αληθινό μουσείο γλυκών στην ίδια πόλη, αυτή τη φορά με μόνιμα εκθέματα, το λεγόμενο Museum of Candy.

Πρότζεκτ της διεθνούς αλυσίδας ζαχαροπλαστείων Sugar Factory –που έχουν στηρίξει κατά καιρούς επώνυμοι όπως οι Kylie Jenner, Kendall Jenner, Britney Spears και Kim Kardashian, στη φωτό το εσωτερικό ενός καταστήματος– το Μουσείο των Γλυκών θα εκτείνεται σε 30.000 τ.μ. και αναμένεται να προσελκύσει «γλυκατζήδες» αλλά και φανατικούς του Instagram από όλο τον κόσμο. Θα περιλαμβάνει 15 διαφορετικές αίθουσες, καθεμία με το δικό της θέμα, διάφορα πωλητήρια γλυκών, ένα εστιατόριο και ένα café.

Όπως σχολίασε σχετικά η δημιουργός των Sugar Factory, Charissa Davidovici, η ιδέα γεννήθηκε όταν παρατήρησε με την ομάδα της ότι πλήθη κόσμου συνέρρεαν σε καταστήματα της αλυσίδας της για να φωτογραφηθούν μπροστά σε τεράστια ομοιώματα ζαχαρωτών.

Η εταιρεία σχεδιάζει ήδη να ανοίξει αντίστοιχα μουσεία και σε άλλες πόλεις της Αμερικής, ωστόσο η επιλογή της Νέας Υόρκης για το πρώτο του είδους τους δεν είναι τυχαία καθώς, όπως τη χαρακτήρισε η Davidovici, «είναι το επίκεντρο της διασκέδασης».

empty alt

Ο μεγαλύτερος πειρασμός σε μια δίαιτα, είναι η… παρέα!

Εντάξει, αυτό είναι γνωστό και χωρίς να το πουν και οι επιστήμονες: ο μεγαλύτερος πειρασμός για όποιον ή όποια προσπαθεί να χάσει κιλά, είναι όταν πρέπει να φάει με παρέα συγγενική, φιλική ή επαγγελματική, σύμφωνα με μια νέα μικρή αμερικανική επιστημονική έρευνα.
empty alt

Διαγωνισμός: Σχεδίασε ένα χώρο εστίασης

Μετά το πρόγραμμα «ROOM18: Το Νέο Αστικό Ξενοδοχείο» (2016) η Διεθνής Επιθεώρηση Αρχιτεκτονικής Δομές προκήρυξε έναν Διεθνή Διαγωνισμού Σχεδιασμού με αντικείμενο το σχεδιασμό ενός εσωτερικού χώρου εστίασης για 8 άτομα, εμβαδού 24-30μ2.
empty alt

Μία 17χρονη φτιάχνει τέχνη από τον αφρό του latte!

Μέχρι τώρα ξέραμε ότι επιδέξιοι baristas μπορούν να κάνουν διάφορα σχέδια στον αφρό του καφέ, όπως καρδούλες, δεντράκια, κλπ.
empty alt

Οι εραστές των ζυμαρικών, είναι πιο υγιείς

Η σταρ του ιταλικού σινεμά, Σοφία Λόρεν, είχε πει κάποτε ότι χρωστά τη λυγερή σιλουέτα της στις μακαρονάδες: «Ο,τι βλέπετε, το χρωστάω στο spaghetti».
empty alt

Μόνο για σήμερα, μπορείς να κάνεις δικά σου αυτά τα ποτήρια από… τυρί

Αναρωτιέσαι τι δώρο θα κάνεις σε ένα φίλο που αγαπά το αλκοόλ και το καλό τυρί και μπορείς να διαθέσεις ένα… τουλάχιστον γενναιόδωρο ποσό; Τότε, σου έχουμε την τέλεια πρόταση.
empty alt

Το S.Pellegrino και το Acqua Panna στηρίζουν την υψηλή γαστρονομία

Τα αγαπημένα fine dining νερά S.Pellegrino και Acqua Panna, η επιλογή των κορυφαίων εστιατορίων και σεφ διεθνώς, έδωσαν φέτος δυναμικό «παρών» σε δύο από τους πιο σημαντικούς θεσμούς της ελληνικής γαστρονομίας.
empty alt

Διεθνές βραβείο για το Εν Ελλάδι Pork Steak της Creta Farms

Το ελληνικό προϊόν διακρίθηκε στην κατηγορία της Ανώτερης Γεύσης.
empty alt

H MISKO γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Ζυμαρικών στις 25 Οκτωβρίου και μοιράζει χαρά!

Η Παγκόσμια Ημέρα Ζυμαρικών αποτελεί ημέρα χαράς καθώς γιορτάζει το δημοφιλέστερο φαγητό του κόσμου: τα μακαρόνια! Η MISKO, η αγαπημένη μάρκα ζυμαρικών, αποτελεί αναπόσπαστο πιάτο σε κάθε οικογενειακό τραπέζι για περισσότερα από 92 χρόνια μοιράζοντας κάθε μέρα χαρά σε όλους! Ειδικά για την...
Back To Top