Μικρή στο μάτι… Η μικροσκοπική γιαπωνέζα μπλόγκερ Kinoshita Yuka, κατέγραψε σε βίντεο τον εαυτό της να καταβροχθίζει μέσα σε ελάχιστα λεπτά,  4.307 θερμίδες επιλέγοντας ένα άκρως ανθυγιεινό μενού.

Μικρή στο μάτι… Η μικροσκοπική γιαπωνέζα μπλόγκερ Kinoshita Yuka, κατέγραψε σε βίντεο τον εαυτό της να καταβροχθίζει μέσα σε ελάχιστα λεπτά,  4.307 θερμίδες επιλέγοντας ένα άκρως ανθυγιεινό μενού. Ανάμεσα σε αυτά που έβαλε στο πιάτο της και αργότερα στο στομάχι της, ήταν ένα ολόκληρο κοτόπουλο!

Το πεντάλεπτο αυτό κλιπ, ανέβηκε στο κανάλι της στο YouTube το οποίο είχε πάνω από 740.000 views και συνεχώς αυξάνονται, από τη πρώτη στιγμή που ανέβηκε, πριν περίπου 2 μήνες.

«Το λίπος λιώνει και το κρέας είναι τοσο νόστιμο», λέει η ίδια. «Μου αρέσει η πέτσα του κοτόπουλου», συμπληρώνει. Η Yuka, ξεκίνησε το να… τραπεζώνει τον εαυτό της μπροστά από μια κάμερα, ανεβάζοντας τα βίντεο στο κανάλι της στο YouTube, το 2014 πέντε χρόνια μετά τη συμμετοχή της σε διαγωνισμό φαγητού. Η 32χρονη χαριτωμένη κοπέλα, ανέβαζε καθημερινά βίντεο, στα οποία καταγράφεται να καταναλώνει γεύματα από 5.000 μέχρι 23.000 θερμίδες! Φυσικά, όλα αυτά τα κάνει γιατί εκατομμύρια χρήστες λατρεύουν να τη βλέπει να τρώει… Αν δε το πιστεύετε, μάθετε ότι μέχρι τον Νοέμβριο του 2016, τα βίντεό της έχουν συγκεντρώσει πάνω από 680 εκατομμύρια views!

 

empty alt

Υδατάνθρακες για την άσκηση

Η σημαντικότερη πηγή ενέργειας για όσους αθλούνται είναι το γλυκογόνο λένε οι έρευνες. Τροφές που περιέχουν υδατάνθρακες είναι πολύ βασικές, αφού βοηθούν στην καλύτερη απόδοση της αερόβιας άσκησης.
empty alt

Πώς οι κοτομπουκιές ενός έφηβου έσπασαν το Twitter

Όταν ο νεαρός Wilkerson ζήτησε από τα Wendy’s δωρεάν κοτομπουκιές για ένα χρόνο, με αντάλλαγμα retweets, η εταιρεία απάντησε λακωνικά τον αριθμό που ήθελε: 18 εκατομμύρια! Ένα απίστευτο νούμερο, όπως καταλαβαίνεις.
empty alt

Το ελαιόλαδο σε βοηθάει να μη γίνεις…χρυσόψαρο!

Το λένε και «ελληνικό χρυσάφι». Είναι το ελαιόλαδο και αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της μεσογειακής διατροφής που έχει πολλές φορές αναγνωριστεί για τη συμβολή της στην καλή υγεία του οργανισμού.
empty alt

Το κρασί κινδυνεύει να γίνει είδος πολυτελείας;

Οι τρεις κορυφαίες χώρες στην οινοποιία έχουν δει τα τελευταία χρόνια την παραγωγή κρασιού να πέφτει κατακόρυφα, προσεγγίζοντας το χαμηλότερο επίπεδο των τελευταίων πενήντα χρόνων, σύμφωνα με την Independent.
empty alt

Παράδοση κατ’ οίκον από έναν ανατριχιαστικό κλόουν

Για δύο ημέρες η αμερικανική εταιρεία ντόνατς Hurts Donut Company ανάθεσε τις παραδόσεις κατ’ οίκον όχι στο «κλασικό» delivery boy, αλλά στον… Pennywise από το It.
empty alt

Το ροζ μαρούλι είναι η νέα τάση

Στην εποχή που οι ζωηρόχρωμες τροφές κερδίζουν πόντους προτίμησης απλώς και μόνο για τη φωτογένειά τους, από το μαύρο παγωτό με ενεργό άνθρακα μέχρι τα καταπράσινα σμούθι με σπιρουλίνα, έρχεται το ροζ μαρούλι να προστεθεί στην παλέτα της διατροφής μας.
empty alt

Μέλι με ελληνική υπογραφή «Η ΑΒ κοντά στην ελληνική γη» κατακτά επτά αστέρια στο διεθνή διαγωνισμό Great Taste Awards 2019

Το Μέλι Παρνασσού, το Μέλι Κρήτης, το Μέλι Μάνης και το Μέλι Θάσου της σειράς «Η ΑΒ κοντά στην ελληνική γη», που φτάνει αποκλειστικά στα ράφια των καταστημάτων της ΑΒ Βασιλόπουλος σε συνεργασία με τη Stayia Farm, απέσπασαν φέτος κορυφαίες διακρίσεις στο διεθνή διαγωνισμό Great Taste Awards […]
empty alt

Ηπειρώτικα Αυγά: Παστεριωμένο 100% Ασπράδι Αυγού…με Ονομασία Προέλευσης!

Τα Ηπειρώτικα Αυγά της Πτηνοτροφικής Ιωαννίνων Α.Ε. προσφέρουν στην ελληνική αγορά τη Νο1 πηγή πρωτεΐνης από φρέσκα αυγά με ονομασία προέλευσης! Το παστεριωμένο 100% ασπράδι αυγού κυκλοφορεί στην αγορά από τα Ηπειρώτικα Αυγά σε χαρτοκυτίο Pure Pak για τη διασφάλιση της ασφάλειας του προϊόντος και...

Back To Top