Υπάρχουν διάφοροι υποτιθέμενοι κανόνες επιτυχίας στα διαδικτυακά ραντεβού, αλλά όπως ανακάλυψαν ειδικοί αναλυτές της εφαρμογής γνωριμιών Zoosk, το φαγητό είναι πάντα σέξι.

Υπάρχουν διάφοροι υποτιθέμενοι κανόνες επιτυχίας στα διαδικτυακά ραντεβού, αλλά όπως ανακάλυψαν ειδικοί αναλυτές της εφαρμογής γνωριμιών Zoosk, το φαγητό είναι πάντα σέξι. Ιδιαίτερα κάποιες συγκεκριμένες τροφές.

Αφού έκαναν μια δημοσκόπηση σε 7.000 αδέσμευτους χρήστες, ανέλυσαν 3,7 εκατομμύρια online προφίλ και 364 εκατομμύρια πρώτα μηνύματα, διαπίστωσαν ότι η λιχουδιά που ανοίγει το δρόμο για μια νέα διαδικτυακή γνωριμία είναι η μεξικανική σάλτσα γκουακαμόλε. Μια κυριολεκτικά καυτή ανακάλυψη.

Ακόμα και η απλή αναφορά της λέξης «γκουακαμόλε» αρκεί για να εκτοξεύσει κάποιος τις πιθανότητες να βρει ανταπόκριση στο μήνυμα που στέλνει στο υποψήφιο ταίρι. Ο παραπάνω όρος αυξάνει τις απαντήσεις σε ερωτικά μηνύματα κατά 144%, ενώ τα αντίστοιχα ποσοστά αύξησης που συνοδεύουν τις λέξεις «πατάτα» και «σοκολάτα» ανέρχονται στο 101% και 100% αντίστοιχα. Ποιος θα το φανταζόταν ότι το «γκουακαμόλε» είναι ισχυρότερο αφροδισιακό από τη σοκολάτα.

«Οι προτιμήσεις μας στο φαγητό επηρεάζουν το πώς αλληλεπιδρούμε με τον άλλο ερωτικά», σχολιάζουν οι ειδικοί. «Και συνήθως όταν το φαγητό συναντά το ρομάντζο, το αποτέλεσμα είναι θετικό».

Αν, τώρα, μετά την αναφορά του γκουακαμόλε καταφέρεις να εξασφαλίσεις ένα ραντεβού, διάβασε εδώ πώς θα σχεδιάσεις το απόλυτο ερωτικό μενού.

empty alt

Τα ένοχα λάιτ αναψυκτικά

Ούτε τα λάιτ αναψυκτικά είναι αθώα. Αυτό υποστήρηξαν με δημοσίευσή τους στην Ευρωπαική Επιθεώρηση Ενδοκρινολοφίας (EJE) πριν από λίγες μέρες επιστήμονες από το Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Καρολίνσκα, στη Σουηδία.
empty alt

Cloud eggs: Η νέα μανία του Instagram

To 2016 ήταν η χρονιά του sushi burger- το 2017 φαίνεται να ανήκει στο cloud egg! Αυτά τα αυγά έχουν γίνει το νέο trend που τρως για πρωινό και σου φτιάχνει τη διάθεση καθώς ο κρόκος στη μέση αντιπροσωπεύει τον ήλιο και τα φουσκωμένα ασπράδια μοιάζουν με […]
empty alt

Η μεσογειακή διατροφή κάνει την «καλή» χοληστερίνη… καλύτερη

Ζούμε στη Μεσόγειο, τρεφόμαστε από τα πιο ζηλευτά φρούτα και λαχανικά και σύσσωμη η επιστημονική κοινότητα εκθειάζει τα οφέλη της συγκεκριμένης διατροφής.
empty alt

Μια σάλτσα από την Ανατολή κατακτά την Ευρώπη

Μια σάλτσα που έρχεται από το Χαλέπι της Συρίας και η οποία χρησιμοποιείται συχνά στην τουρκική κουζίνα, η λεγόμενη Muhammara, έχει αρχίσει να εξαπλώνεται και στη δυτική γαστρονομία χάρη στην ιδιαίτερη γεύση και την ευελιξία της, καθώς μπορεί να αναλάβει πολλούς ρόλους: να χρησιμοποιηθεί ως...
empty alt

To Philadelphia Cottage πρωτοπορεί και στην υγιεινή διατροφή

Το Philadelphia, ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης στην κατηγορία του τυριού κρέμα, επεκτείνει και ενδυναμώνει την οικογένεια του Cottage Cheese, απαντώντας στις σύγχρονες ανάγκες των καταναλωτών με το νέο τυρί Philadelphia Cottage ACTIVE, το οποίο είναι πλούσιο σε πρωτεΐνη με μόνο 2,5% λιπαρά! Το νέο τυρί...
empty alt

Οι Ιάπωνες έφτιαξαν το πρώτο παγωτό που δεν λιώνει

Όχι ότι μέσα στο καταχείμωνο αντιμετωπίζεις τέτοιες ανησυχίες, αλλά σε μερικούς μήνες δεν θα χρειάζεται να κάνεις αγώνα δρόμου με αντίπαλο το χρόνο για να φας το παγωτό σου προτού λιώσει και τρέξει στο χωνάκι και στο χέρι σου.
empty alt

Μια νέα γενιά Αμερικανών δημιουργών συνδυάζει ζαχαροπλαστική και αρχιτεκτονική

Μερικοί από τους καλύτερους σήμερα ζαχαροπλάστες στην Αμερική έχουν ένα αναπάντεχο υπόβαθρο: σπουδές στην αρχιτεκτονική. Στη δημιουργία κάθε γλυκού ακολουθούν τα ίδια βήματα με την κατασκευή ενός κτιρίου.
empty alt

Πώς μπορείς να κερδίσεις χρήματα τρώγοντας αβοκάντο

Αν λατρεύεις την γκουακαμόλε και δεν θα έλεγες «όχι» σε μερικά έξτρα χρήματα, σου έχουμε τη λύση.
Back To Top