Ξέρουμε πως αυτό το καλοκαίρι θα είναι διαφορετικό.  Αλλά αυτό που δεν πρέπει να ξεχνάμε είναι ότι θα το ζήσουμε! Οι νέες καταστάσεις έχουν επηρεάσει την καθημερινότητα μας αλλά και κάποιες από τις αγαπημένες μας δραστηριότητες, όπως τις μουσικές σκηνές, τις συναυλίες, τους κινηματογράφους.

Ξέρουμε πως αυτό το καλοκαίρι θα είναι διαφορετικό.  Αλλά αυτό που δεν πρέπει να ξεχνάμε είναι ότι θα το ζήσουμε!

Οι νέες καταστάσεις έχουν επηρεάσει την καθημερινότητα μας αλλά και κάποιες από τις αγαπημένες μας δραστηριότητες, όπως τις μουσικές σκηνές, τις συναυλίες, τους κινηματογράφους. Δεν τις ξεχνάμε όμως…Κρατάμε ότι μας ευχαριστεί και το προσαρμόζουμε στα νέα δεδομένα!

Σε αυτό το πλαίσιο, γεννήθηκε το πρώτο online κινηματογραφικό φεστιβάλ με επίκεντρο τη μουσικήδωρεάν για όλους, το Backstage Film Festival. Για να κάνουμε κάθε καλοκαιρινή βραδιά μουσική αλλά και...γευστική!

Από τις 22 Ιουνίου και μέχρι τις 19 Ιουλίου, δίνουμε ραντεβού κάθε βράδυ στο Avopolis, στο www.avopolis.gr/backstage, που μετατρέπεται στο δικό σας home cinema, χωρίς περιορισμούς και χωρίς υποχρέωση εγγραφής. Φτιάχνετε τον δικό σας σκηνικό, κάθεστε στον καναπέ, αυξάνετε την ένταση και απολαμβάνετε. Κάθε βραδιά γίνεται μια interactive μουσικοκινηματογραφική εμπειρία, με δώρα, ειδικές προσφορές και trivia.

Έτσι, καθημερινά στις 22:00, στο Avopolis θα προβάλλεται εντελώς δωρεάν, μια ταινία μουσικού ενδιαφέροντος, με ελληνικούς υπότιτλους, κορυφαία ποιότητα εικόνας και δυνατότητα full screen mode, με σύνθημα το «Films louder than Music».

Τι θα δούμε;

Το ντοκιμαντέρ Sun Ra – A Joyful Noise (1980) του Robert Mugge, το κλασικό ντοκιμαντέρ για τη μουσική και όχι μόνο, του ιδιοφυούς jazz θρύλου Sun Ra. (προβολή: Πέμπτη 2/7, 22:00)

Το ντοκιμαντέρ Blue Note – A Story of Modern Jazz (Julian Benedikt, Andreas Morell, 1997), για τη δισκογραφική εταιρία Blue Note Records. (προβολή: Τετάρτη 8/7, 22:00)

Το Piazzolla, the Years of the Shark (Daniel Rosenfeld, 2018), που παρουσιάζει τον Astor Piazzolla, τον μεγαλύτερο συνθέτη τάνγκο μουσικής στον κόσμο. Μοναδικό υλικό από την ιδιωτική συλλογή του Daniel Pazzolla, γιου του Astor, μαζί με πλάνα από συναυλίες και οικογενειακά φιλμ. (προβολή: Δευτέρα 13/7, 22:00)

Κάθισε λοιπόν αναπαυτικά, συντονίσου για ταινιούλα λίγο πριν τις 10 το βράδυ, αλλά 15’ πριν διάλεξε την αγαπημένη σου γεύση από την Pizza της Χρυσής Ζύμης (Barbeque, Margherita, Special) και βάλε την στον φούρνο, γιατί… το σηκώνει η βραδιά. Πίτσα, ανοιχτά παράθυρα ή βεράντα και η ένταση δυνατά για να απολαύσουμε μουσικάρες. #Xrisizimi #Denetixepetixe #Pizzalovers #pizza

Διαβάστε εδώ το πλήρες πρόγραμμα του festival

Η κεντρική σελίδα του Backstage Festival

Facebook event για να ενημερώνεστε για τις προβολές: https://www.facebook.com/events/1201434966859337/

empty alt

Γάλα καμήλας: το νέο superfood;

Μπορεί να προσθέτεις κέιλ στις ομελέτες σου, να απολαμβάνεις το φρυγανισμένο ψωμί σου με μια φέτα αβοκάντο και να έχεις καθιερώσει κάθε απόγευμα να πίνεις ένα τσάι matcha, όμως δεν είσαι αρκετά ενημερωμένος για ό,τι νεότερο συμβαίνει στη διατροφή αν δεν έχεις δοκιμάσει ακόμα γάλα καμήλας.
empty alt

Ο Hot Pie του Game of Thrones είναι ζαχαροπλάστης και στην αληθινή ζωή

Θυμάσαι τον Hot Pie, το ορφανό αγόρι που λατρεύει τη ζαχαροπλαστική και το οποίο ξανασυνάντησε την Arya στο δεύτερο επεισόδιο της 7ης σεζόν; Αυτόν που, όπως της εκμυστηρεύτηκε, το μυστικό για την επιτυχία μιας πίτας είναι «να τσιγαρίσεις το βούτυρο πριν φτιάξεις τη ζύμη»; Ο Ben Hawkey, […]
empty alt

Χριστουγεννιάτικα στολίδια γεμάτα με αλκοόλ

Γιατί να έχεις ένα απλό στολίδι για το χριστουγεννιάτικο δέντρο, όταν μπορείς να επιλέξεις ένα άλλο που περιέχει ουίσκι, τζιν ή βότκα; Με αυτό το σκεπτικό, ένα βρετανικό αποστακτήριο ονόματι The Lakes Distillery λανσάρισε μια σειρά με τρία είδη χριστουγεννιάτικης μπάλας, που η καθεμία περιέχει ένα...
empty alt

Go vegan! Φόρεσαν μπικίνι από φύλλα… μαρουλιού και διαδήλωσαν

Καλλίγραμμες κοπέλες, πήραν μαρούλια και αντί να φτιάξουν μια χορταστική σαλάτα, έφτιαξαν μπικίνι! Με αυτά το χορταστικά μπικίνι βγήκαν χθες στους κεντρικούς δρόμους της Αβάνας για να ενθαρρύνουν ντόπιους και επισκέπτες να γίνουν χορτοφάγοι.
empty alt

«Βιολογική γεωργία και ασφάλεια τροφίμων… απ’ το χωράφι στο ράφι»

Τι είναι τα βιολογικά προϊόντα; Πώς παράγονται; Είναι ασφαλή; Στις διαλέξεις που γίνονται στο ΚΙΠΣΝ μαθαίνουμε τις αρχές της βιολογικής γεωργίας, ενημερωνόμαστε για τους κανόνες παραγωγής των προϊόντων της, τους ελέγχους που γίνονται και πώς να ξεχωρίζουμε τα βιολογικά προϊόντα στο ράφι.
empty alt

Καφές από μανιτάρια: η νέα τρέλα

Μια νέα τάση έχει αρχίσει να κατακτά την Ευρώπη. Ένα χαρμάνι καφέ που περιέχει «προσαρμογόνα» ή, όπως είναι ευρύτερα γνωστά, μανιτάρια.
empty alt

Το νεοϋορκέζικο μουσείο φαγητού και ποτού είναι μοναδικό στο είδος του

Ένα νέο είδος μουσείου που «ζωντανεύει τον κόσμο του φαγητού με εκθέματα που μπορείτε να γευτείτε, να αγγίξετε και να μυρίσετε».
empty alt

ΑΒ Βασιλόπουλος & ΣΜΟΕ. Μια αποκλειστική συνεργασία που φέρνει κορυφαία κρασιά από μικρά ελληνικά οινοποιεία, για μεγάλες απολαύσεις!

Η Ελλάδα είναι μια μικρή σε μέγεθος χώρα, που κρύβει όμως μεγάλη ομορφιά, το μέτρο και την αρμονία.
Back To Top