Η ΔΩΔΩΝΗ, η κορυφαία γαλακτοβιομηχανία της Ηπείρου, δημιούργησε το νέο ΔΩΔΩΝΗ Ηπειρώτικο Στραγγιστό, εμπνευσμένη από την παραδοσιακή ηπειρώτικη συνταγή, απαντώντας στις ανάγκες των σύγχρονων καταναλωτών.

Η ΔΩΔΩΝΗ, η κορυφαία γαλακτοβιομηχανία της Ηπείρου, δημιούργησε το νέο ΔΩΔΩΝΗ Ηπειρώτικο Στραγγιστό, εμπνευσμένη από την παραδοσιακή ηπειρώτικη συνταγή, απαντώντας στις ανάγκες των σύγχρονων καταναλωτών.

Το ΔΩΔΩΝΗ Ηπειρώτικο Στραγγιστό είναι ένα προϊόν με υψηλή θρεπτική αξία, πλούσια γεύση και μοναδική υφή. Παράγεται από 100% ηπειρώτικο φρέσκο γάλα, το οποίο συλλέγει καθημερινά η ΔΩΔΩΝΗ από 60 επιλεγμένες φάρμες της Ηπείρου, τις οποίες υποστηρίζει τεχνικά καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Στόχος της εταιρείας είναι να προσφέρει στο κοινό μια νέα επιλογή στραγγιστού γιαουρτιού, που συνδέει την ηπειρώτικη παράδοση με τη σύγχρονη διατροφική τάση για προϊόντα αυθεντικής προέλευσης, πλούσια σε θρεπτικά συστατικά.

Διαθέσιμο στα ψυγεία των σούπερ μάρκετ σε όλη την Ελλάδα, το νέο ΔΩΔΩΝΗ Ηπειρώτικο Στραγγιστό – πλήρες και ελαφρύ με 2% λιπαρά – αποτελεί ιδανική επιλογή για κάθε στιγμή της ημέρας.

Για την παραγωγή του συγκεκριμένου προϊόντος, η ΔΩΔΩΝΗ προχώρησε στη δημιουργία ειδικής γραμμής παραγωγής στις εγκαταστάσεις της στα Ιωάννινα, πραγματοποιώντας μία επένδυση της τάξεως των 2 εκατ. ευρώ.

Μετρώντας πλέον 8 κωδικούς γιαουρτιών, τα επόμενα χρόνια η εταιρεία σκοπεύει να ενισχύσει σημαντικά τη συγκεκριμένη κατηγορία, παράγοντας νέους κωδικούς προϊόντων με στόχο την αύξηση του μεριδίου αγοράς στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό.

Όπως σημείωσε ο κ. Μιχάλης Παναγιωτάκης, αναπληρωτής CEO της εταιρεία: «Συνεχίζοντας προσηλωμένοι στην δημιουργία νέων προϊόντων, όντας μέρος της Γεύσης του Καλού, του ολιστικού τρόπου ζωής και λειτουργίας μας με διαρκή στόχο την αναβάθμιση τόσο της διατροφής και όσο και της ποιότητας ζωής των καταναλωτών μας, δημιουργήσαμε αυτό το ξεχωριστό προϊόν. Το νέο στραγγιστό γιαούρτι, το ΔΩΔΩΝΗ Ηπειρώτικο Στραγγιστό, είναι πολύ πλούσιο σε πρωτεΐνες, καθώς παράγεται αποκλειστικά από 100% ποιοτικό, ηπειρώτικο γάλα ημέρας. Στόχος μας στη ΔΩΔΩΝΗ για το μέλλον, ειναι να συνεχίσουμε να διερευνούμε τη συνολική κατηγορία των γιαουρτιών μας, ώστε να ικανοποιούμε πλήρως τις ανάγκες των καταναλωτών εντός κι εκτός συνόρων».

Με σημείο εκκίνησης την Ήπειρο, η ΔΩΔΩΝΗ εδώ και 56 χρόνια μεταφέρει καθημερινά τη Γεύση του Καλού, δημιουργώντας 100 διαφορετικά είδη και διατηρώντας τη μεγαλύτερη ζώνη γάλακτος στην Ελλάδα, με πάνω από 5.500 παραγωγούς.

Δελτίο τύπου.

empty alt

Η νηστεία στο μικροσκόπιο

Η νηστεία με βάση τους κανόνες της Ορθόδοξης Εκκλησίας και η παραδοσιακή διατροφή θα βρεθεί στο μικροσκόπιο της επιστημονικής μελέτης που εξασφάλισε χρηματοδότηση από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Έρευνας (ERC Starting Grant).
empty alt

Μαστίχα Χίου κατά της χοληστερίνης

“Η μαστίχα Χίου θα αποτελέσει σύντομα μία εναλλακτική επιλογή σε άτομα με αυξημένα επίπεδα χοληστερόλης, που δεν επιθυμούν ή δεν χρειάζεται να ακολουθήσουν φαρμακευτική αγωγή”.
empty alt

Αν οι ετικέτες του κρασιού έλεγαν την αλήθεια…

Αν το αλκοόλ μάς κάνει πιο ειλικρινείς (μερικές φορές αδυσώπητα ειλικρινείς), η αμερικανική εταιρεία Delicate Estates το έχει πιάσει το νόημα.
empty alt

Στις 6 Ιουνίου πάμε κέντρο για να δοκιμάσουμε κρασιά Χατζημιχάλη

Αν δεν πρόλαβες να πας σε κάποιο Οινοποιείο για να δοκιμάσεις τα αγαπημένα σου κρασιά με τις «Ανοιχτές Πόρτες», την Τρίτη 6 Ιουνίου είναι η επόμενη ευκαιρία σου! Τα κρασιά του Κτήματος Χατζημιχάλη στην Αταλάντη θα πραγματοποιήσουν ένα γευσιγνωστικό δείπνο στο Roof Garden του Monk Wine...
empty alt

Αυτό το φαγητό, που βρέθηκε σε ένα ναυάγιο 150 ετών, είναι ακόμα βρώσιμο

Το 1856 το ατμόπλοιο Arabia, που ξεκίνησε για ένα ταξίδι στον ποταμό Μιζούρι των ΗΠΑ για να μεταφέρει προμήθειες σε 16 πόλεις, συγκρούστηκε με έναν τεράστιο κορμό δέντρου που είχε πέσει στον ποταμό και βυθίστηκε, ευτυχώς χωρίς μεγάλες απώλειες (εκτός από ένα άτυχο μουλάρι που είχε προσδεθεί στο […]
empty alt

Το S.Pellegrino και το Acqua Panna στηρίζουν την υψηλή γαστρονομία

Τα αγαπημένα fine dining νερά S.Pellegrino και Acqua Panna, η επιλογή των κορυφαίων εστιατορίων και σεφ διεθνώς, έδωσαν φέτος δυναμικό «παρών» σε δύο από τους πιο σημαντικούς θεσμούς της ελληνικής γαστρονομίας.
empty alt

Καφές ή κρασί; Αυτό το ποτό συνδυάζει και τα δύο μαζί

Κάποιες μέρες που βγαίνεις βόλτα με φίλους, δεν ξέρεις τι να παραγγείλεις: Η ώρα σε εμπνέει και για καφέ και για κρασί.
empty alt

Η ΔΩΔΩΝΗ συμμετέχει στο πρόγραμμα ενημέρωσης της φέτας ΠΟΠ με τον διακριτικό τίτλο FETA PDO, LET’S GET REAL!

Η Γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ, κορυφαία εταιρεία παραγωγής και διάθεσης φέτας ΠΟΠ στην Ελλάδα αλλά και σε 50 χώρες διεθνώς, συμμετέχει στο πρόγραμμα FETA PDO, LET’S GET REAL!, το οποίο υλοποιεί ο ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ με εκτελεστικό οργανισμό τη Novacert ΕΠΕ, για την προάσπιση της φέτας ΠΟΠ και την εκπαίδευση […]
Back To Top