Επιβιβάστηκαν για 2η συνεχόμενη χρονιά στο Magic Diabetes Bus αλλά και έδωσαν δυναμικό παρών στη Διημερίδα «Ημέρες Διαβήτη 2019», στο 15o Πανελλήνιο Συνέδριο Διατροφής & Διαιτολογίας και στο 4ο Πανελλήνιο Συνέδριο Κλινικής Διατροφής & Μεταβολισμού.

Επιβιβάστηκαν για 2η συνεχόμενη χρονιά στο Magic Diabetes Bus αλλά και έδωσαν δυναμικό παρών στη Διημερίδα «Ημέρες Διαβήτη 2019», στο 15o Πανελλήνιο Συνέδριο Διατροφής & Διαιτολογίας και στο 4ο Πανελλήνιο Συνέδριο Κλινικής Διατροφής & Μεταβολισμού.

Έχοντας ως όχημα και πλεονέκτημα τον αρμονικό συνδυασμό της ισορροπημένης διατροφής και γεύσης, τα MISKO Ολικής Άλεσης, με τα πλούσια θρεπτικά συστατικά τους, πρωταγωνίστησαν σε ενέργειες που προήγαγαν την υγιεινή διατροφή και την πρόληψη.

Για 2η χρονιά, τα MISKO Ολικής Άλεσης φόρεσαν τα γιορτινά τους και πιο νόστιμα από ποτέ ανέλαβαν δράση για καλό σκοπό. Μαζί με το Magic Diabetes Bus της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας «Με Οδηγό τον Διαβήτη», βγήκαν στους δρόμους της Αθήνας από τις 15 έως και τις 20 Δεκεμβρίου. H εξαήμερη αυτή Χριστουγεννιάτικη αποστολή μετέφερε τόσο το πνεύμα των Χριστουγέννων όσο και «μηνύματα για καλύτερη ζωή» σε 6 δήμους της Αθηναϊκής πρωτεύουσας.

misko_olikis_ins2

Πάνω από 5.500 άνθρωποι «επιβιβάστηκαν» στο «μαγικό λεωφορείο» και «ταξίδεψαν» μαζί με τα MISKO Ολικής Άλεσης, σε μια διαδρομή ψυχαγωγίας, ευαισθητοποίησης, πρόληψης, ενημέρωσης και αντιμετώπισης του Σακχαρώδους Διαβήτη και της αξίας του εμβολιασμού, ενώ παρέχονταν παράλληλα δωρεάν διαγνωστικές εξετάσεις προς το ευρύ κοινό. Συνολικά πραγματοποιήθηκαν πάνω από 3.000 μετρήσεις, ενώ διαπιστώθηκαν συνολικά 25 αδιάγνωστα περιστατικά. Για όσους υποβλήθηκαν σε εξετάσεις, τους περίμενε και δώρο έκπληξη από την αγαπημένη τους σειρά ζυμαρικών MISKO.

misko_olikis_ins1

Παράλληλα, τα MISKO Ολικής Άλεσης υποστήριξαν έμπρακτα όλη τη δράση δίνοντας το παρών μέσα από ένα διαδραστικό παιχνίδι, όπου μικροί και μεγάλοι δημιούργησαν ξεχωριστά χριστουγεννιάτικα στολίδια από ζυμαρικά MISKO Ολικής Άλεσης. Καθ’ όλη την διάρκεια αυτής της διαδρομής, η προωθητική ομάδα της MISKO ενημέρωσε πάνω από 5.500 επισκέπτες για τις «μαγικές» ιδιότητες των ζυμαρικών MISKO Ολικής Άλεσης, τα οποία είναι κατάλληλα για άτομα με σακχαρώδη διαβήτη, μιας και οι διαλυτές φυτικές ίνες που περιέχουν καθυστερούν την πέψη και την απορρόφηση των υδατανθράκων, με αποτέλεσμα να καθυστερούν αντίστοιχα την είσοδο της γλυκόζης στην κυκλοφορία του αίματος και να μειώνουν τελικά τη μεταγευματική αύξηση των επιπέδων της γλυκόζης στο αίμα.

Οι ενέργειες της MISKO όμως, δεν σταμάτησαν εδώ καθώς το Δεκέμβριο τα ζυμαρικά MISKO Ολικής Άλεσης αγκάλιασαν και στήριξαν ενέργειες και συνέδρια με θέμα την ισορροπημένη διατροφή και το διαβήτη. Τα MISKO Ολικής Άλεσης πρωταγωνίστησαν στη Διημερίδα «Ημέρες Διαβήτη 2019» όπου το διαβητικό κοινό απήλαυσε τις tailor made συνταγές ζυμαρικών, καθώς και στο 15ο Πανελλήνιο Συνέδριο Διατροφής & Διαιτολογίας και το 4ο Πανελλήνιο Συνέδριο Κλινικής Διατροφής & Μεταβολισμού, όπου οι συμμετέχοντες ενημερώθηκαν για τα οφέλη της σειράς MISKO Ολικής Άλεσης λαμβάνοντας εκπτωτικά κουπόνια και προϊόντα για να τα απολαύσουν … χωρίς τύψεις!

empty alt

Τρελαίνεσαι για τηγανητές πατάτες;

Το ότι γενικά πρέπει να αποφεύγεις τα τηγανητά το ξέρεις. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι μπορείς να το τηρήσεις και πάντα βέβαια, ειδικά όταν πρόκειται για τηγανητές πατάτες, ένα φαγητό που λατρεύουν πολλοί ως συνοδευτικό αλλά και ως κυρίως! Όμως, η επιστήμη ήρθε να «χτυπήσει αλύπητα» και […]
empty alt

Η Οξοποιία Ζαφειρόπουλος στην 5η Food Expo με νέα προϊόντα

Στην μεγαλύτερη και σημαντικότερη έκθεση Τροφίμων & Ποτών της Ν.Α. Ευρώπης παρουσίασε η Οξοποιία Ζαφειρόπουλος τα νέα προϊόντα Μουστάρδας και Έξτρα Παρθένου Ελαιόλαδου καθώς και τις νέες επαγγελματικές συσκευασίες της.
empty alt

Ένα καινούριο τυρί έχει άρωμα Prosecco

Αν συνηθίζεις να συνοδεύεις το κρασί με ένα πλατό τυριών, τώρα υπάρχει ένα προϊόν που συνδυάζει και τα δύο: το βρετανικό τυρί Wensleydale με άρωμα Prosecco, το οποίο επιπλέον έχει ένα εντυπωσιακό ροζ χρώμα που οφείλει στις νότες ράσμπερι με τις οποίες έχει εμπλουτιστεί.
empty alt

Μια νέα γενιά Αμερικανών δημιουργών συνδυάζει ζαχαροπλαστική και αρχιτεκτονική

Μερικοί από τους καλύτερους σήμερα ζαχαροπλάστες στην Αμερική έχουν ένα αναπάντεχο υπόβαθρο: σπουδές στην αρχιτεκτονική. Στη δημιουργία κάθε γλυκού ακολουθούν τα ίδια βήματα με την κατασκευή ενός κτιρίου.
empty alt

Στο Παρίσι άνοιξε πρόσφατα ένα εστιατόριο γυμνιστών

Το O’Naturel, που άνοιξε πριν από μερικές εβδομάδες στο Παρίσι, σερβίρει ένα μενού κλασικής γαλλικής κουζίνας, που περιλαμβάνει φουά γκρα και κρεμ μπριλέ.
empty alt

Ο Μάγειρας του Αιώνα

Αποχαιρετάμε τον Paul Bocuse, τον «μάγειρα του αιώνα» όπως τον χαρακτήρισε το 2011 ο οδηγός Gault et Millau, που πέθανε πριν λίγες ώρες σε ηλικία 91 ετών.
empty alt

Ηπειρώτικο Στραγγιστό γιαούρτι από την ΔΩΔΩΝΗ

Η ΔΩΔΩΝΗ, η κορυφαία γαλακτοβιομηχανία της Ηπείρου, δημιούργησε το νέο ΔΩΔΩΝΗ Ηπειρώτικο Στραγγιστό, εμπνευσμένη από την παραδοσιακή ηπειρώτικη συνταγή, απαντώντας στις ανάγκες των σύγχρονων καταναλωτών.
empty alt

Μέλι με ελληνική υπογραφή «Η ΑΒ κοντά στην ελληνική γη» κατακτά επτά αστέρια στο διεθνή διαγωνισμό Great Taste Awards 2019

Το Μέλι Παρνασσού, το Μέλι Κρήτης, το Μέλι Μάνης και το Μέλι Θάσου της σειράς «Η ΑΒ κοντά στην ελληνική γη», που φτάνει αποκλειστικά στα ράφια των καταστημάτων της ΑΒ Βασιλόπουλος σε συνεργασία με τη Stayia Farm, απέσπασαν φέτος κορυφαίες διακρίσεις στο διεθνή διαγωνισμό Great Taste Awards […]
Back To Top