Η αγαπημένη μάρκα ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ παράγει καθημερινά μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων κορυφαίας διατροφικής αξίας, υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών και απαράμιλλης γεύσης.

Η αγαπημένη μάρκα ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ παράγει καθημερινά μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων κορυφαίας διατροφικής αξίας, υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών και απαράμιλλης γεύσης. «Ακούγοντας» τις νέες διατροφικές ανάγκες των καταναλωτών που αναζητούν ισορροπημένες, υγιεινές και πάντα νόστιμες επιλογές, καινοτομεί για ακόμη μία φορά και δημιουργεί το PROTEIN! Το πρώτο ψωμί για τοστ από τον Καραμολέγκο με υψηλό ποσοστό πρωτεΐνης και, ταυτόχρονα, χαμηλούς υδατάνθρακες.

Με 9,6g πρωτεΐνης ανά δύο φέτες, δηλαδή το 20% της ΠΠΑ (Προσλαμβανόμενης Ποσότητας Αναφοράς), το Protein αποτελεί ιδανική λύση για όλους όσοι αναζητούν να εντάξουν στο ημερήσιο διατροφολόγιό τους ένα extra boost ενέργειας, στη μορφή ενός ψωμιού για τοστ. Ο σημερινός καταναλωτής που βιώνει μια έντονη και απαιτητική καθημερινότητα, αλλά και φυσικά όσοι αθλούνται περισσότερο ή λιγότερο συστηματικά, θα βρουν στο νόστιμο αυτό ψωμί την επιπλέον πρωτεΐνη που χρειάζονται για να γεμίσουν τον οργανισμό τους με δύναμη που διαρκεί όλη την ημέρα.

Το ψωμί για τοστ PROTEIN από τον ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟ είναι η νόστιμη, δυναμωτική και χορταστική επιλογή που έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα για το καθημερινό σνακ όπου και να βρίσκεσαι (στο γραφείο, στο δρόμο, στο γυμναστήριο) για κάθε ώρα της ημέρας.

Πώς καταφέραμε να δημιουργήσουμε ένα ψωμί πλούσιο σε πρωτεΐνες; Πολύ απλά και φυσικά αντικαταστήσαμε ποσότητα άλευρων σίτου με ένα μίγμα επιλεγμένων, γευστικών και θρεπτικών άλευρων σπόρων: λιναρόσπορου, φάβας και βρώμης, πλούσιων σε πρωτεΐνες και φυτικές ίνες και με χαμηλούς υδατάνθρακες. Έτσι, πετύχαμε ταυτόχρονα ένα χαμηλό ποσοστό σε υδατάνθρακες, κατά -30% (σε σχέση με τα λευκά σταρένια ψωμιά), διατηρώντας ασυναγώνιστη γεύση.

Γιατι επιλέξαμε τους συγκεκριμένους σπόρους;

• Ο λιναρόσπορος περιέχει πρωτεΐνη, πλούσια σε αμινοξέα, αποτελώντας εναλλακτική λύση της πρωτεΐνης που εκλαμβάνεται από το κρέας, αλλά και υψηλή περιεκτικότητα σε ω-3 λιπαρά. Έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες, μειώνει τη χοληστερόλη και την αρτηριακή πίεση, ενώ είναι πηγή φυτικών ινών.

• Η φάβα είναι και αυτή πλούσια σε φυτικές πρωτεΐνες, υδατάνθρακες, διαλυτές φυτικές ίνες και μαγνήσιο, που την καθιστούν ένα τρόφιμο υψηλής διατροφικής αξίας. Μειώνει τα επίπεδα της κακής χοληστερόλης (LDL) και βοηθά στην καλή λειτουργία του εντέρου.

• Τέλος, η βρώμη περιέχει συνολικά οκτώ βασικά αμινοξέα και αποτελεί μια πηγή πρωτεϊνών σπουδαίας βιολογικής αξίας. Επιλέχθηκε γιατί συμβάλλει στην απώλεια βάρους και προσφέρει υψηλά ποσοστά ενέργειας στον οργανισμό. Πλούσια πηγή φυτικών ινών, ειδικά β-γλυκάνης, πλούσια σε βιταμίνες, μέταλλα και αντιοξειδωτικά.

Δοκιμάστε το ψωμί για τοστ PROTEIN από τον ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟ και βρείτε και εσείς έναν σύμμαχο υγείας, θρέψης και γεύσης στην καθημερινή σας διατροφή!

kar

empty alt

Στις 6 Ιουνίου πάμε κέντρο για να δοκιμάσουμε κρασιά Χατζημιχάλη

Αν δεν πρόλαβες να πας σε κάποιο Οινοποιείο για να δοκιμάσεις τα αγαπημένα σου κρασιά με τις «Ανοιχτές Πόρτες», την Τρίτη 6 Ιουνίου είναι η επόμενη ευκαιρία σου! Τα κρασιά του Κτήματος Χατζημιχάλη στην Αταλάντη θα πραγματοποιήσουν ένα γευσιγνωστικό δείπνο στο Roof Garden του Monk Wine...
empty alt

Η γαστρονομική έκθεση «Ελλάδος γεύση» συνεχίζεται

Έχει ξεκινήσει από τις 18 και θα διαρκέσει έως τις 21 Μαΐου, η έκθεση «Ελλάδος Γεύση» που φιλοξενείται στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου. Στην έκθεση συμμετέχουν οι περιφέρειες Αττικής, Νοτίου Αιγαίου, Πελοποννήσου, Ηπείρου και Κεντρικής Μακεδονίας προβάλλοντας τη γαστρονομία των περιοχών τους.
empty alt

Χρυσό βραβείο για την Μπατζίνα της Χρυσής Ζύμης

Χρυσό βραβείο απέσπασε η Μπατζίνα της Χρυσής Ζύμης για την Καμπάνια Λανσαρίσματος στα Σελφ Σέρβις Excellence Awards 2018.
empty alt

Τα Marks & Spencer Food σε ταξιδεύουν γευστικά στην Ιταλία!

Ο Σεπτέμβριος είναι πλέον εδώ και τα Marks & Spencer Food προτείνουν γεύσεις με ιταλική φινέτσα. Δοκιμάστε σπαγγέτι με λαχταριστή Sause Carbonara, μια συνταγή εύκολη, γρήγορη και πεντανόστιμη.
empty alt

Εκτοξεύονται οι πωλήσεις των vegan προϊόντων

Μέσα στην τελευταία δεκαετία έχει τετραπλασιαστεί ο αριθμός των ανθρώπων που ακολουθεί μια vegan διατροφή (δηλαδή απέχει όχι μόνο από το κρέας, αλλά από κάθε τροφή ζωικής προέλευσης).
empty alt

Γίνε master of pasta από την άνεση της κουζίνας σου

Πώς θα σου φαινόταν να κάνεις μαθήματα μαγειρικής από την άνεση του σπιτιού σου και μάλιστα από τους ειδικούς των ζυμαρικών; Να εκπαιδευτείς πάνω σε αυθεντικά, ιταλικά πιάτα παρέα με έναν από τους πιο καταξιωμένους σεφ του είδους; H Barilla σου δίνει την ευκαιρία να εξελίξεις τις […]
empty alt

Γνώρισε την ιταλική γαστρονομία σε ένα μεγάλο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη

Μια πρωτότυπη διοργάνωση φιλοξενεί η Τεχνόπολη στο Γκάζι από τις 13 έως τις 16/4: στο «Φεστιβάλ των δύο πολιτισμών: Ελλάδα-Ιταλία», οι κουλτούρες των δύο γειτονικών χωρών συνομιλούν μέσα από ένα πλήθος δράσεων για τη μουσική, το θέατρο, το χορό, τον κινηματογράφο, τη ζωγραφική, τη γλώσσα, τη μόδα...
empty alt

Ένα καινούριο τυρί έχει άρωμα Prosecco

Αν συνηθίζεις να συνοδεύεις το κρασί με ένα πλατό τυριών, τώρα υπάρχει ένα προϊόν που συνδυάζει και τα δύο: το βρετανικό τυρί Wensleydale με άρωμα Prosecco, το οποίο επιπλέον έχει ένα εντυπωσιακό ροζ χρώμα που οφείλει στις νότες ράσμπερι με τις οποίες έχει εμπλουτιστεί.

Back To Top