Η αγαπημένη μάρκα ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ παράγει καθημερινά μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων κορυφαίας διατροφικής αξίας, υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών και απαράμιλλης γεύσης.

Η αγαπημένη μάρκα ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ παράγει καθημερινά μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων κορυφαίας διατροφικής αξίας, υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών και απαράμιλλης γεύσης. «Ακούγοντας» τις νέες διατροφικές ανάγκες των καταναλωτών που αναζητούν ισορροπημένες, υγιεινές και πάντα νόστιμες επιλογές, καινοτομεί για ακόμη μία φορά και δημιουργεί το PROTEIN! Το πρώτο ψωμί για τοστ από τον Καραμολέγκο με υψηλό ποσοστό πρωτεΐνης και, ταυτόχρονα, χαμηλούς υδατάνθρακες.

Με 9,6g πρωτεΐνης ανά δύο φέτες, δηλαδή το 20% της ΠΠΑ (Προσλαμβανόμενης Ποσότητας Αναφοράς), το Protein αποτελεί ιδανική λύση για όλους όσοι αναζητούν να εντάξουν στο ημερήσιο διατροφολόγιό τους ένα extra boost ενέργειας, στη μορφή ενός ψωμιού για τοστ. Ο σημερινός καταναλωτής που βιώνει μια έντονη και απαιτητική καθημερινότητα, αλλά και φυσικά όσοι αθλούνται περισσότερο ή λιγότερο συστηματικά, θα βρουν στο νόστιμο αυτό ψωμί την επιπλέον πρωτεΐνη που χρειάζονται για να γεμίσουν τον οργανισμό τους με δύναμη που διαρκεί όλη την ημέρα.

Το ψωμί για τοστ PROTEIN από τον ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟ είναι η νόστιμη, δυναμωτική και χορταστική επιλογή που έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα για το καθημερινό σνακ όπου και να βρίσκεσαι (στο γραφείο, στο δρόμο, στο γυμναστήριο) για κάθε ώρα της ημέρας.

Πώς καταφέραμε να δημιουργήσουμε ένα ψωμί πλούσιο σε πρωτεΐνες; Πολύ απλά και φυσικά αντικαταστήσαμε ποσότητα άλευρων σίτου με ένα μίγμα επιλεγμένων, γευστικών και θρεπτικών άλευρων σπόρων: λιναρόσπορου, φάβας και βρώμης, πλούσιων σε πρωτεΐνες και φυτικές ίνες και με χαμηλούς υδατάνθρακες. Έτσι, πετύχαμε ταυτόχρονα ένα χαμηλό ποσοστό σε υδατάνθρακες, κατά -30% (σε σχέση με τα λευκά σταρένια ψωμιά), διατηρώντας ασυναγώνιστη γεύση.

Γιατι επιλέξαμε τους συγκεκριμένους σπόρους;

• Ο λιναρόσπορος περιέχει πρωτεΐνη, πλούσια σε αμινοξέα, αποτελώντας εναλλακτική λύση της πρωτεΐνης που εκλαμβάνεται από το κρέας, αλλά και υψηλή περιεκτικότητα σε ω-3 λιπαρά. Έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες, μειώνει τη χοληστερόλη και την αρτηριακή πίεση, ενώ είναι πηγή φυτικών ινών.

• Η φάβα είναι και αυτή πλούσια σε φυτικές πρωτεΐνες, υδατάνθρακες, διαλυτές φυτικές ίνες και μαγνήσιο, που την καθιστούν ένα τρόφιμο υψηλής διατροφικής αξίας. Μειώνει τα επίπεδα της κακής χοληστερόλης (LDL) και βοηθά στην καλή λειτουργία του εντέρου.

• Τέλος, η βρώμη περιέχει συνολικά οκτώ βασικά αμινοξέα και αποτελεί μια πηγή πρωτεϊνών σπουδαίας βιολογικής αξίας. Επιλέχθηκε γιατί συμβάλλει στην απώλεια βάρους και προσφέρει υψηλά ποσοστά ενέργειας στον οργανισμό. Πλούσια πηγή φυτικών ινών, ειδικά β-γλυκάνης, πλούσια σε βιταμίνες, μέταλλα και αντιοξειδωτικά.

Δοκιμάστε το ψωμί για τοστ PROTEIN από τον ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟ και βρείτε και εσείς έναν σύμμαχο υγείας, θρέψης και γεύσης στην καθημερινή σας διατροφή!

kar

empty alt

Τι απειλεί τα γαλλικά κρουασάν;

«Καμπανάκι» έκρουσαν οι αρτοποιοί και οι κατασκευαστές γλυκών και μπισκότων την Γαλλία λόγω της τεράστιας αύξησης στην τιμή του βούτυρου τον τελευταίο χρόνο που φαίνεται να «απειλεί» σοβαρά πλέον τα διάσημα γαλλικά κρουασάν, τα μπριός, τις τάρτες και όλη την παραγωγή γλυκών! Ο Γενικός Γραμματέας...
empty alt

Η λιχουδιά που θα σε κάνει περιζήτητο στα sites γνωριμιών

Υπάρχουν διάφοροι υποτιθέμενοι κανόνες επιτυχίας στα διαδικτυακά ραντεβού, αλλά όπως ανακάλυψαν ειδικοί αναλυτές της εφαρμογής γνωριμιών Zoosk, το φαγητό είναι πάντα σέξι.
empty alt

Είναι λάθος η αποφυγή της γλουτένης;

Σύμφωνα με νέα αμερικανική έρευνα, οι άνθρωποι που αποφεύγουν τη γλουτένη, μπορεί να αυξήσουν τον κίνδυνο εμφάνισης διαβήτη τύπου 2, ενώ η κατανάλωση περισσότερης γλουτένης μειώνει αυτό τον κίνδυνο.
empty alt

Ήρθε το πρώτο Gin & Tonic σε tea bags!

Αναρωτιέσαι, νωρίς το απόγευμα, αν θα παραγγείλεις τσάι ή ποτό; Θα ήθελες να μετατρέψεις τις πιο δύσκολες ώρες στο γραφείο σε happy hours, προσθέτοντας μία τζούρα αλκοόλ στο τσάι σου χωρίς να το πάρει χαμπάρι το αφεντικό; Μόλις ήρθε η λύση σε όλα τα προβλήματά σου.
empty alt

Η Αντζελίνα Τζολί μαγειρεύει και τρώει… ταραντούλες και σκορπιούς!

Φυσικά δε περιμένει κανείς η Αντζελίνα Τζολί να είναι μια κλασική μαμά, που να μαγειρεύει στα παιδιά της βαρετά φαγητά… κεφτεδάκια με πατάτες και ρολό κιμά.
empty alt

Μια Ελληνίδα γιαγιά σεφ στη Νέα Υόρκη

Στο Στάτεν Άιλαντ της Νέας Υόρκης λειτουργεί ένα ξεχωριστό εστιατόριο. Στο Enoteca Maria, του Ιταλού Τζόντι Σκαραβέλα, δεν μαγειρεύει κάποιος φημισμένος σεφ αλλά γιαγιάδες από όλο τον κόσμο, από τις Φιλιππίνες μέχρι και την Αργεντινή.
empty alt

Αυτή η νέα γεύση παγωτού μάλλον θα συνόδευε τέλεια… μια σαλάτα με θαλασσινά

Με παγωτά που περιέχουν από ενεργό άνθρακα μέχρι τσάι matcha, οι εταιρείες παρασκευής παγωτού φαίνεται να συναγωνίζονται η μία την άλλη για το ποια θα φτιάξει την πιο ασυνήθιστη γεύση.
empty alt

Tα 5 νέα συναρπαστικά προϊόντα ρυζιού Uncle Ben’s

Πέντε νέες και συναρπαστικές γεύσεις ρυζιού παρουσίασε χθες το Uncle Ben’s, σε μια ξεχωριστή εκδήλωση με live cooking από τον Chef Νικόλα Σακελλαρίου και παρουσιαστές το μοναδικό δίδυμο των Μάκη Παπαδημητρίου και Γιώργο Χρυσοστόμου.
Back To Top