Η αγαπημένη μάρκα ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ παράγει καθημερινά μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων κορυφαίας διατροφικής αξίας, υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών και απαράμιλλης γεύσης.

Η αγαπημένη μάρκα ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ παράγει καθημερινά μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων κορυφαίας διατροφικής αξίας, υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών και απαράμιλλης γεύσης. «Ακούγοντας» τις νέες διατροφικές ανάγκες των καταναλωτών που αναζητούν ισορροπημένες, υγιεινές και πάντα νόστιμες επιλογές, καινοτομεί για ακόμη μία φορά και δημιουργεί το PROTEIN! Το πρώτο ψωμί για τοστ από τον Καραμολέγκο με υψηλό ποσοστό πρωτεΐνης και, ταυτόχρονα, χαμηλούς υδατάνθρακες.

Με 9,6g πρωτεΐνης ανά δύο φέτες, δηλαδή το 20% της ΠΠΑ (Προσλαμβανόμενης Ποσότητας Αναφοράς), το Protein αποτελεί ιδανική λύση για όλους όσοι αναζητούν να εντάξουν στο ημερήσιο διατροφολόγιό τους ένα extra boost ενέργειας, στη μορφή ενός ψωμιού για τοστ. Ο σημερινός καταναλωτής που βιώνει μια έντονη και απαιτητική καθημερινότητα, αλλά και φυσικά όσοι αθλούνται περισσότερο ή λιγότερο συστηματικά, θα βρουν στο νόστιμο αυτό ψωμί την επιπλέον πρωτεΐνη που χρειάζονται για να γεμίσουν τον οργανισμό τους με δύναμη που διαρκεί όλη την ημέρα.

Το ψωμί για τοστ PROTEIN από τον ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟ είναι η νόστιμη, δυναμωτική και χορταστική επιλογή που έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα για το καθημερινό σνακ όπου και να βρίσκεσαι (στο γραφείο, στο δρόμο, στο γυμναστήριο) για κάθε ώρα της ημέρας.

Πώς καταφέραμε να δημιουργήσουμε ένα ψωμί πλούσιο σε πρωτεΐνες; Πολύ απλά και φυσικά αντικαταστήσαμε ποσότητα άλευρων σίτου με ένα μίγμα επιλεγμένων, γευστικών και θρεπτικών άλευρων σπόρων: λιναρόσπορου, φάβας και βρώμης, πλούσιων σε πρωτεΐνες και φυτικές ίνες και με χαμηλούς υδατάνθρακες. Έτσι, πετύχαμε ταυτόχρονα ένα χαμηλό ποσοστό σε υδατάνθρακες, κατά -30% (σε σχέση με τα λευκά σταρένια ψωμιά), διατηρώντας ασυναγώνιστη γεύση.

Γιατι επιλέξαμε τους συγκεκριμένους σπόρους;

• Ο λιναρόσπορος περιέχει πρωτεΐνη, πλούσια σε αμινοξέα, αποτελώντας εναλλακτική λύση της πρωτεΐνης που εκλαμβάνεται από το κρέας, αλλά και υψηλή περιεκτικότητα σε ω-3 λιπαρά. Έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες, μειώνει τη χοληστερόλη και την αρτηριακή πίεση, ενώ είναι πηγή φυτικών ινών.

• Η φάβα είναι και αυτή πλούσια σε φυτικές πρωτεΐνες, υδατάνθρακες, διαλυτές φυτικές ίνες και μαγνήσιο, που την καθιστούν ένα τρόφιμο υψηλής διατροφικής αξίας. Μειώνει τα επίπεδα της κακής χοληστερόλης (LDL) και βοηθά στην καλή λειτουργία του εντέρου.

• Τέλος, η βρώμη περιέχει συνολικά οκτώ βασικά αμινοξέα και αποτελεί μια πηγή πρωτεϊνών σπουδαίας βιολογικής αξίας. Επιλέχθηκε γιατί συμβάλλει στην απώλεια βάρους και προσφέρει υψηλά ποσοστά ενέργειας στον οργανισμό. Πλούσια πηγή φυτικών ινών, ειδικά β-γλυκάνης, πλούσια σε βιταμίνες, μέταλλα και αντιοξειδωτικά.

Δοκιμάστε το ψωμί για τοστ PROTEIN από τον ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟ και βρείτε και εσείς έναν σύμμαχο υγείας, θρέψης και γεύσης στην καθημερινή σας διατροφή!

kar

empty alt

Ένα δαχτυλίδι φτιαγμένο από Campari

Το Campari, το γνωστό λικέρ με το έντονο κόκκινο χρώμα, μεταμορφώθηκε σε βρώσιμα «δαχτυλίδια κοκτέιλ», ιδανικά για όσες αγαπούν τα κοσμήματα και… το αλκοόλ.
empty alt

25-28 Μαΐου: Η 2η Γιορτή Μπίρας του Βύρωνα

Σε λίγες μέρες η 2η Γιορτή Μπίρας του Βύρωνα ανοίγει τις πύλες της στο θέατρο Βράχων, με ιδιαίτερες γευστικές προτάσεις και μουσικά σχήματα που θα παίξουν ζωντανά και θα μετατρέψουν το beerfest σε μια μεγάλη γιορτή! Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν πάνω από 20 μικροζυθοποιεία από διάφορες περιοχές […]
empty alt

Να το κόλπο για να βγαίνει εύκολα η κέτσαπ από το μπουκάλι

Πόσες φορές έχεις πιάσει τον εαυτό σου να εκνευρίζεσαι όταν έπειτα από πολλαπλά τραντάγματα του μπουκαλιού της κέτσαπ, το περιεχόμενο δεν λέει να πέσει με τίποτα! Αυτό που πιθανόν αγνοείς, είναι ότι επιστήμονες του Πανεπιστημίου ΜΙΤ των ΗΠΑ ανακάλυψαν ένα νέο πολύ ολισθηρό υλικό επίστρωσης, το...
empty alt

The Bean, the Blend, the Barista

Από την ίδρυση της «Kafea Εμπορική Τεχνική ΑΕ», το 1988, που τα πρώτα στέκια της Αθήνας ανακάλυπταν τον αυθεντικό Ιταλικό espresso illy, έως σήμερα, έχουν κυλήσει πολλές σταγόνες αρωματικού espresso! Όσοι τότε προέβλεπαν ότι ο νέος καφές είναι ένας πειραματισμός, μία εφήμερη, ξενόφερτη μόδα που θα...
empty alt

Ανοίγει το πρώτο Μουσείο Γλυκών στη Νέα Υόρκη

Πριν από ενάμιση περίπου χρόνο, τον Ιούλιο του 2016, λειτούργησε στη Νέα Υόρκη το λεγόμενο Μουσείο του Παγωτού, που παρά το όνομά του ήταν μια περιοδική έκθεση διάρκειας ενός μήνα.
empty alt

Το Bahar Project έρχεται στην Αθήνα να σου συστήσει άλλες κουζίνες και πολιτισμούς!

Σε λίγες μέρες έρχεται στην Αθήνα το Bahar Project, ένα ταξίδι ανακάλυψης και γνώσης μέσα από τη μαγειρική.
empty alt

Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ένα… παξιμάδι

Γεννημένος στις Κυκλάδες, ο Μανώλης Καραμολέγκος μεγάλωσε στον οικογενειακό φούρνο των γονιών του, όπου είχε την τύχη να γευτεί ίσως ένα από τα νοστιμότερα παξιμάδια της Ελλάδας.
empty alt

Ελληνικές γεύσεις με παγκόσμια λάμψη αποκλειστικά στα ΑΒ

Έξι προϊόντα Ελλήνων παραγωγών που ανήκουν στις σειρές «Η ΑΒ κοντά στην ελληνική γη» και «ΑΒ Επιλογή», ξεχώρισαν στο φετινό διαγωνισμό του International Taste Institute.
Back To Top