Επιβιβάστηκαν για 2η συνεχόμενη χρονιά στο Magic Diabetes Bus αλλά και έδωσαν δυναμικό παρών στη Διημερίδα «Ημέρες Διαβήτη 2019», στο 15o Πανελλήνιο Συνέδριο Διατροφής & Διαιτολογίας και στο 4ο Πανελλήνιο Συνέδριο Κλινικής Διατροφής & Μεταβολισμού.

Επιβιβάστηκαν για 2η συνεχόμενη χρονιά στο Magic Diabetes Bus αλλά και έδωσαν δυναμικό παρών στη Διημερίδα «Ημέρες Διαβήτη 2019», στο 15o Πανελλήνιο Συνέδριο Διατροφής & Διαιτολογίας και στο 4ο Πανελλήνιο Συνέδριο Κλινικής Διατροφής & Μεταβολισμού.

Έχοντας ως όχημα και πλεονέκτημα τον αρμονικό συνδυασμό της ισορροπημένης διατροφής και γεύσης, τα MISKO Ολικής Άλεσης, με τα πλούσια θρεπτικά συστατικά τους, πρωταγωνίστησαν σε ενέργειες που προήγαγαν την υγιεινή διατροφή και την πρόληψη.

Για 2η χρονιά, τα MISKO Ολικής Άλεσης φόρεσαν τα γιορτινά τους και πιο νόστιμα από ποτέ ανέλαβαν δράση για καλό σκοπό. Μαζί με το Magic Diabetes Bus της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας «Με Οδηγό τον Διαβήτη», βγήκαν στους δρόμους της Αθήνας από τις 15 έως και τις 20 Δεκεμβρίου. H εξαήμερη αυτή Χριστουγεννιάτικη αποστολή μετέφερε τόσο το πνεύμα των Χριστουγέννων όσο και «μηνύματα για καλύτερη ζωή» σε 6 δήμους της Αθηναϊκής πρωτεύουσας.

misko_olikis_ins2

Πάνω από 5.500 άνθρωποι «επιβιβάστηκαν» στο «μαγικό λεωφορείο» και «ταξίδεψαν» μαζί με τα MISKO Ολικής Άλεσης, σε μια διαδρομή ψυχαγωγίας, ευαισθητοποίησης, πρόληψης, ενημέρωσης και αντιμετώπισης του Σακχαρώδους Διαβήτη και της αξίας του εμβολιασμού, ενώ παρέχονταν παράλληλα δωρεάν διαγνωστικές εξετάσεις προς το ευρύ κοινό. Συνολικά πραγματοποιήθηκαν πάνω από 3.000 μετρήσεις, ενώ διαπιστώθηκαν συνολικά 25 αδιάγνωστα περιστατικά. Για όσους υποβλήθηκαν σε εξετάσεις, τους περίμενε και δώρο έκπληξη από την αγαπημένη τους σειρά ζυμαρικών MISKO.

misko_olikis_ins1

Παράλληλα, τα MISKO Ολικής Άλεσης υποστήριξαν έμπρακτα όλη τη δράση δίνοντας το παρών μέσα από ένα διαδραστικό παιχνίδι, όπου μικροί και μεγάλοι δημιούργησαν ξεχωριστά χριστουγεννιάτικα στολίδια από ζυμαρικά MISKO Ολικής Άλεσης. Καθ’ όλη την διάρκεια αυτής της διαδρομής, η προωθητική ομάδα της MISKO ενημέρωσε πάνω από 5.500 επισκέπτες για τις «μαγικές» ιδιότητες των ζυμαρικών MISKO Ολικής Άλεσης, τα οποία είναι κατάλληλα για άτομα με σακχαρώδη διαβήτη, μιας και οι διαλυτές φυτικές ίνες που περιέχουν καθυστερούν την πέψη και την απορρόφηση των υδατανθράκων, με αποτέλεσμα να καθυστερούν αντίστοιχα την είσοδο της γλυκόζης στην κυκλοφορία του αίματος και να μειώνουν τελικά τη μεταγευματική αύξηση των επιπέδων της γλυκόζης στο αίμα.

Οι ενέργειες της MISKO όμως, δεν σταμάτησαν εδώ καθώς το Δεκέμβριο τα ζυμαρικά MISKO Ολικής Άλεσης αγκάλιασαν και στήριξαν ενέργειες και συνέδρια με θέμα την ισορροπημένη διατροφή και το διαβήτη. Τα MISKO Ολικής Άλεσης πρωταγωνίστησαν στη Διημερίδα «Ημέρες Διαβήτη 2019» όπου το διαβητικό κοινό απήλαυσε τις tailor made συνταγές ζυμαρικών, καθώς και στο 15ο Πανελλήνιο Συνέδριο Διατροφής & Διαιτολογίας και το 4ο Πανελλήνιο Συνέδριο Κλινικής Διατροφής & Μεταβολισμού, όπου οι συμμετέχοντες ενημερώθηκαν για τα οφέλη της σειράς MISKO Ολικής Άλεσης λαμβάνοντας εκπτωτικά κουπόνια και προϊόντα για να τα απολαύσουν … χωρίς τύψεις!

empty alt

«Cucina amore mio» παρουσίαση του νέου μου βιβλίου.

Χθες το βράδυ ήταν όμορφα. Υποδέχτηκα στο Botrini’s τους φίλους μου, προσωπικούς κι επαγγελματικούς: συναδέλφους σεφ, δημοσιογράφους, φωτογράφους, ανθρώπους που με στηρίζουν τόσα χρόνια… Ήμουν χαρούμενος, όχι μόνο γιατί παρουσιάσαμε το καινούργιο μου site www.botrini.gr και το καινούργιο μου...
empty alt

Αυτό το φαγητό, που βρέθηκε σε ένα ναυάγιο 150 ετών, είναι ακόμα βρώσιμο

Το 1856 το ατμόπλοιο Arabia, που ξεκίνησε για ένα ταξίδι στον ποταμό Μιζούρι των ΗΠΑ για να μεταφέρει προμήθειες σε 16 πόλεις, συγκρούστηκε με έναν τεράστιο κορμό δέντρου που είχε πέσει στον ποταμό και βυθίστηκε, ευτυχώς χωρίς μεγάλες απώλειες (εκτός από ένα άτυχο μουλάρι που είχε προσδεθεί στο […]
empty alt

Η γιαπωνέζα μπλόγκερ που καταβροχθίζει μπροστά από μια κάμερα!

Μικρή στο μάτι… Η μικροσκοπική γιαπωνέζα μπλόγκερ Kinoshita Yuka, κατέγραψε σε βίντεο τον εαυτό της να καταβροχθίζει μέσα σε ελάχιστα λεπτά,  4.307 θερμίδες επιλέγοντας ένα άκρως ανθυγιεινό μενού.
empty alt

Μια νέα γενιά Αμερικανών δημιουργών συνδυάζει ζαχαροπλαστική και αρχιτεκτονική

Μερικοί από τους καλύτερους σήμερα ζαχαροπλάστες στην Αμερική έχουν ένα αναπάντεχο υπόβαθρο: σπουδές στην αρχιτεκτονική. Στη δημιουργία κάθε γλυκού ακολουθούν τα ίδια βήματα με την κατασκευή ενός κτιρίου.
empty alt

Οι Ιάπωνες έφτιαξαν το πρώτο παγωτό που δεν λιώνει

Όχι ότι μέσα στο καταχείμωνο αντιμετωπίζεις τέτοιες ανησυχίες, αλλά σε μερικούς μήνες δεν θα χρειάζεται να κάνεις αγώνα δρόμου με αντίπαλο το χρόνο για να φας το παγωτό σου προτού λιώσει και τρέξει στο χωνάκι και στο χέρι σου.
empty alt

Γίνε master of pasta από την άνεση της κουζίνας σου

Πώς θα σου φαινόταν να κάνεις μαθήματα μαγειρικής από την άνεση του σπιτιού σου και μάλιστα από τους ειδικούς των ζυμαρικών; Να εκπαιδευτείς πάνω σε αυθεντικά, ιταλικά πιάτα παρέα με έναν από τους πιο καταξιωμένους σεφ του είδους; H Barilla σου δίνει την ευκαιρία να εξελίξεις τις […]
empty alt

Το πρώτο αυτοματοποιημένο μπεργκεράδικο στις ΗΠΑ έχει ελληνική υπογραφή

Φαντάσου το μπέργκερ σου να σου το ετοιμάζει όχι υπάλληλος αλλά ένα μεγάλο ρομπότ. Αυτό το σενάριο γίνεται πραγματικότητα στο πρώτο μπεργκεράδικο με αυτόματο μηχάνημα παρασκευής μπέργκερ, που θα λειτουργεί επίσημα από το Σεπτέμβριο στο Σαν Φρανσίσκο.
empty alt

Ζεμύθεια 2018: οι βουκολικοί αθλητικοί αγώνες από τη Ζεμύθα ΗΠΕΙΡΟΣ

Όταν ένα τυροκομικό προϊόν τόσο μοναδικό όσο η Ζεμύθα ΗΠΕΙΡΟΣ βγαίνει στο προσκήνιο, δεν θα μπορούσε παρά να «βγει» με έναν μοναδικό τρόπο.
Back To Top