Φίλοι, συγγενείς, γνωστοί, συνάδελφοι, γείτονες, συμμαθητές, τέλος πάντων όσοι γνωρίζετε είναι απασχολημένοι, αλλά εσείς παρόλα αυτά θέλετε να δειπνήσετε και γιατί όχι, αν προκύψει θα γνωρίσετε και νέους φίλους! Λοιπόν ένα εστιατόριο στην Φινλανδία έχει τη λύση.

Φίλοι, συγγενείς, γνωστοί, συνάδελφοι, γείτονες, συμμαθητές, τέλος πάντων όσοι γνωρίζετε είναι απασχολημένοι, αλλά εσείς παρόλα αυτά θέλετε να δειπνήσετε και γιατί όχι, αν προκύψει θα γνωρίσετε και νέους φίλους! Λοιπόν ένα εστιατόριο στην Φινλανδία έχει τη λύση.

Ονομάζεται «Take in» εδράζει στο Ελσίνκι και ιδού πώς λειτουργεί: η υπηρεσία ντελίφερι Wolt (λειτουργεί σε Ελλίνκι, Σουηδία και Εσθονία) συνεργάζεται με 20 εστιατόρια από όπου ο χρήστης μπορεί να παραγγείλει το φαγητό του. Άρα περιμένει στο εστιατόριο την άφιξη του φαγητού που έχει παραγγείλει ενώ ταυτόχρονα μπορεί να κάνει επαφές με τους άλλους… πεινασμένους που αναμένουν και εκείνοι το δικό τους έδεσμα. Το εστιατόριο δεν διαθέτει κουζίνα, έχει όμως μπαρ το οποίο είναι στη διάθεση των πελατών του ενώ υπάρχει προσωπικό για να κάνει την παραμονή σας όσο πιο ευχάριστη γίνεται.

Ποιο είναι το συν σε μια τέτοια ιδέα; Αντί να παραγγέλνετε φαγητό από το καναπέ του σπιτιού σας και να το καταναλώνετε μπροστά από την τηλεόραση, έρχεστε σε επαφή με άλλους μοναχικούς… «Θέλουμε να είμαστε κάτι σαν ένα σαλόνι στην πόλη», λέει ο υπεύθυνος της Wolt.

empty alt

Robin Hood: Το εστιατόριο όπου πληρώνουν οι πλούσιοι και τρώνε οι φτωχοί

Κάποτε υπήρχε ο Ρομπέν των Δασών ο λαϊκός ήρωας που μοίραζε τα χρήμτα που άρπαζε από τους πλούσιους, στους φτωχούς.
empty alt

Μια Ελληνίδα γιαγιά σεφ στη Νέα Υόρκη

Στο Στάτεν Άιλαντ της Νέας Υόρκης λειτουργεί ένα ξεχωριστό εστιατόριο. Στο Enoteca Maria, του Ιταλού Τζόντι Σκαραβέλα, δεν μαγειρεύει κάποιος φημισμένος σεφ αλλά γιαγιάδες από όλο τον κόσμο, από τις Φιλιππίνες μέχρι και την Αργεντινή.
empty alt

Ανοίγει το πρώτο Μουσείο Γλυκών στη Νέα Υόρκη

Πριν από ενάμιση περίπου χρόνο, τον Ιούλιο του 2016, λειτούργησε στη Νέα Υόρκη το λεγόμενο Μουσείο του Παγωτού, που παρά το όνομά του ήταν μια περιοδική έκθεση διάρκειας ενός μήνα.
empty alt

Πέντε σημαντικοί λόγοι να μαγειρέψεις στον ατμό!

Οι περισσότεροι από εμάς από τη μία αναζητούμε την υγιεινή διατροφή, με πολλά λαχανικά, άπαχο κρέας και λίγα λίπη.
empty alt

Τα ΑΒ Food Tours ξεκίνησαν και μας φέρνουν γλυκιές κι αλμυρές επιλογές για snacking, μόνο στα ΑΒ!

Στην ΑΒ Βασιλόπουλος, εδώ και 80 χρόνια, ξεχωρίζουμε για την άριστη ποιότητα και την ποικιλία των προϊόντων μας, ενώ συνεχίζουμε να ανακαλύπτουμε νέες και μοναδικές γεύσεις για κάθε γούστο.
empty alt

Πώς μπορείς να κερδίσεις χρήματα τρώγοντας αβοκάντο

Αν λατρεύεις την γκουακαμόλε και δεν θα έλεγες «όχι» σε μερικά έξτρα χρήματα, σου έχουμε τη λύση.
empty alt

Τριήμερο Φεστιβάλ με «ΓΕΥΣΗ από το ΜΕΛΛΟΝ» στο ΑΒ Ελληνικό

Με οδηγό τη «χαρά να προσφέρει το καλύτερο», η ΑΒ Βασιλόπουλος γιορτάζει τα 80 της χρόνια και μας προσκαλεί στο κατάστημα του μέλλοντος στο ΑΒ Ελληνικό, για να ανακαλύψουμε ολοκαίνουρια τμήματα και νέες ψηφιακές υπηρεσίες.
empty alt

Τα MISKO Ολικής Άλεσης αγκαλιάζουν τις ενέργειες για την ισορροπημένη διατροφή!

Επιβιβάστηκαν για 2η συνεχόμενη χρονιά στο Magic Diabetes Bus αλλά και έδωσαν δυναμικό παρών στη Διημερίδα «Ημέρες Διαβήτη 2019», στο 15o Πανελλήνιο Συνέδριο Διατροφής & Διαιτολογίας και στο 4ο Πανελλήνιο Συνέδριο Κλινικής Διατροφής & Μεταβολισμού.
Back To Top