Η ΑΒ Βασιλόπουλος, 80 χρόνια τώρα, αναζητά με μεράκι τα πιο εκλεκτά προϊόντα από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο και μοιράζεται με όλους όσοι την εμπιστεύονται καθημερινά, την ίδια αγάπη για ποιότητα, ποικιλία και ανώτερη γεύση.

Η ΑΒ Βασιλόπουλος, 80 χρόνια τώρα, αναζητά με μεράκι τα πιο εκλεκτά προϊόντα από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο και μοιράζεται με όλους όσοι την εμπιστεύονται καθημερινά, την ίδια αγάπη για ποιότητα, ποικιλία και ανώτερη γεύση. Για να γιορτάσει την επέτειο των 80 χρόνων της, φέρνει αποκλειστικά στα καταστήματά της μια μοναδική ποικιλία από εξαιρετικά προϊόντα περιορισμένης παραγωγής.

Γραβιέρα Κρήτης Π.Ο.Π. 15μηνης ωρίμασης, ένα εξαίσιο τυρί που η οικογένεια Γυπαράκη Χανίων, παραγωγοί με σημαντική παράδοση και σπουδαιότητα στα τυροκομικά Κρήτης, δημιούργησε σε περιορισμένο αριθμό για την ΑΒ. Έχει ωριμάσει σε ιδανικές συνθήκες θερμοκρασίας και υγρασίας και χωρίς αμφιβολία η έντονη, πικάντικη γεύση του θα ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.
Πορκέτα “Tacquolina” ψητής γαλοπούλας, ένα Ιταλικό, αυθεντικό προϊόν που παράγεται με χειροποίητο τρόπο από την οικογένεια Renzini, η οποία έχει βαθιές ρίζες και παράδοση στην παραγωγή αλλαντικών υψηλής γαστρονομίας. Πρόκειται για 100% κρέας γαλοπούλας, η γεύση του οποίου αναδεικνύεται από το πιπέρι, το κρασί, το σκόρδο, το μάραθο και το δενδρολίβανο. Το αποτέλεσμα είναι μοναδικό, καθώς η ανάλαφρη γεύση της γαλοπούλας συναντά τα έντονα αρώματα της πορκέτας.
Μορταδέλα “Oltre”αγριογούρουνο με τρούφα, με ανώτερη γεύση, που οφείλεται στις εκλεκτές πρώτες ύλες και απογειώνεται από την ισορροπημένη ένταση της θερινής τρούφας (tuber aestivum) και των επιλεγμένων μυρωδικών. Πρόκειται για ακόμα μία χειροποίητη δημιουργία της οικογένειας Renzini, με συνδυασμό άπαχου κρέατος άγριου χοίρου και χοιρινού σε ιδανικές αναλογίες, που έχει χαμηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά και σιγοψήνεται για περισσότερες από 18 ώρες.
Λευκός Ξηρός Οίνος «1939», στον οποίο συναντώνται δυο εξαιρετικές ποικιλίες, η βελούδινη malvazia και η πλούσια viognier. Ένα μοναδικό γεύστικό αποτέλεσμα που προκύπτει από το συνδυασμό του λίτσι με το γκρέιπφρουτ και το λάιμ και στο φόντο αγιόκλημα, αρώματα νυχτολούλουδων και νότες από τριαντάφυλλο και εσπεριδοειδή.
Ερυθρός Ξηρός Οίνος «1939», όπου το κυριαρχικό Ξινόμαυρο δένει αρμονικά με το Pinot Noir, μια από τις ευγενέστερες γαλλικές ποικιλίες. Αρώματα από δεντρολίβανο, μπαχαρικό γαρύφαλλο, πράσινο σύκο με νότες ελιάς και ντομάτας, έρχονται για να προσφέρουν ένα πραγματικά σπάνιο και φίνο κρασί.

Τα προϊόντα ενδέχεται να μην υπάρχουν σε κάποια καταστήματα ΑΒ & συνεργατών και διατίθενται μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Για περισσότερες πληροφορίες: https://www2.ab.gr/80xronia/eklekta-proionta/.

80 χρόνια έμπνευσης, δημιουργίας, επιλογής κορυφαίων πρώτων υλών και αδιαπραγμάτευτης ποιότητας. 80 χρόνια που η ΑΒ Βασιλόπουλος φροντίζει να προσφέρει «και του πουλιού το γάλα».

80 χρόνια | Αφιερωμένοι σε εσάς!

Λίγα Λόγια για την ΑΒ Βασιλόπουλος

Η ΑΒ Βασιλόπουλος μετρά 80 χρόνια διαρκούς παρουσίας στην ελληνική αγορά τροφίμων και έχει ταυτιστεί στη συνείδηση των συνεργατών, των προμηθευτών και των πελατών της με την παροχή άριστης ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών. Διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο 460 καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα και απασχολεί περισσότερους από 14.000 εργαζομένους, συμβάλλοντας δυναμικά στην εθνική οικονομία και απασχόληση, ενώ αποτελεί και έναν από τους πιο σημαντικούς επενδυτικούς φορείς.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της ΑΒ Βασιλόπουλος: https://www2.ab.gr/80xronia/

empty alt

Η είδηση που έλειπε για να φτιάξει η μέρα σου: αβοκάντο χωρίς κουκούτσι

Αν απολαμβάνεις τα αβοκάντο, ξέρεις πολύ καλά ότι ο μεγαλύτερος μπελάς κατά την προετοιμασία τους για το φαγητό είναι η αφαίρεση του πυρήνα.
empty alt

Αυτό το παγωτό είναι φτιαγμένο από…σκουπίδια!

Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο δυτικός κόσμος είναι οι απίστευτες ποσότητες φαγητού που μπορεί να καταναλωθεί αλλά καταλήγει στα σκουπίδια γιατί δεν έχει ωραία εμφάνιση, γιατί πέρασε η ημερομηνία λήξης, κλπ.
empty alt

Έρχεται τον Ιούνιο το Sani Gourmet

Η γνωστή ετήσια γαστρονομική διοργάνωση, το Sani Gourmet έρχεται φέτος στη Χαλκιδική, από τις 23 μέχρι τις 27 Ιουνίου, με ταλαντούχους σεφ από την Ελλάδα και το εξωτερικό! Η διοργάνωση διαρκεί πέντε ημέρες που θα περιλαμβάνουν αφιερώματα σε πολλές και διαφορετικές κουζίνες.
empty alt

Γάλα καμήλας: το νέο superfood;

Μπορεί να προσθέτεις κέιλ στις ομελέτες σου, να απολαμβάνεις το φρυγανισμένο ψωμί σου με μια φέτα αβοκάντο και να έχεις καθιερώσει κάθε απόγευμα να πίνεις ένα τσάι matcha, όμως δεν είσαι αρκετά ενημερωμένος για ό,τι νεότερο συμβαίνει στη διατροφή αν δεν έχεις δοκιμάσει ακόμα γάλα καμήλας.
empty alt

Ένα γάλα φυτικής προέλευσης που δεν ήξερες ότι υπάρχει

Πλέον στην αγορά θα βρεις μια μεγάλη ποικιλία σε γάλα φυτικής προέλευσης, όπως γάλα αμυγδάλου, γάλα φουντουκιού και γάλα σόγιας.
empty alt

H Barilla ενώνει τις δυνάμεις της με τον Roger Federer

Στο νέο διαφημιστικό της Barilla, που προβάλλεται ήδη σε 40 χώρες, ο καταξιωμένος πρωταθλητής του τένις Roger Federer συμμετέχει σε έναν «αγώνα μαγειρικής» με το βραβευμένο με Michelin Star σεφ Davide Oldani, με στόχο να ετοιμάσουν ένα πιάτο σπαγγέτι με κόκκινη σάλτσα υπό τους ήχους του Ζορμπά.
empty alt

Πώς είναι ένα σοκολατένιο αυγό αξίας σχεδόν 6.000 ευρώ;

Ένα από τα ακριβότερα (αν όχι το ακριβότερο) σοκολατένια αυγά παρουσίασε η σοκολατοποιία πολυτελείας Godiva διά χειρός της pastry chef Cherish Finden.
empty alt

Ηπειρώτικο Στραγγιστό γιαούρτι από την ΔΩΔΩΝΗ

Η ΔΩΔΩΝΗ, η κορυφαία γαλακτοβιομηχανία της Ηπείρου, δημιούργησε το νέο ΔΩΔΩΝΗ Ηπειρώτικο Στραγγιστό, εμπνευσμένη από την παραδοσιακή ηπειρώτικη συνταγή, απαντώντας στις ανάγκες των σύγχρονων καταναλωτών.
Back To Top