Η ΑΒ Βασιλόπουλος, 80 χρόνια τώρα, αναζητά με μεράκι τα πιο εκλεκτά προϊόντα από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο και μοιράζεται με όλους όσοι την εμπιστεύονται καθημερινά, την ίδια αγάπη για ποιότητα, ποικιλία και ανώτερη γεύση.

Η ΑΒ Βασιλόπουλος, 80 χρόνια τώρα, αναζητά με μεράκι τα πιο εκλεκτά προϊόντα από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο και μοιράζεται με όλους όσοι την εμπιστεύονται καθημερινά, την ίδια αγάπη για ποιότητα, ποικιλία και ανώτερη γεύση. Για να γιορτάσει την επέτειο των 80 χρόνων της, φέρνει αποκλειστικά στα καταστήματά της μια μοναδική ποικιλία από εξαιρετικά προϊόντα περιορισμένης παραγωγής.

Γραβιέρα Κρήτης Π.Ο.Π. 15μηνης ωρίμασης, ένα εξαίσιο τυρί που η οικογένεια Γυπαράκη Χανίων, παραγωγοί με σημαντική παράδοση και σπουδαιότητα στα τυροκομικά Κρήτης, δημιούργησε σε περιορισμένο αριθμό για την ΑΒ. Έχει ωριμάσει σε ιδανικές συνθήκες θερμοκρασίας και υγρασίας και χωρίς αμφιβολία η έντονη, πικάντικη γεύση του θα ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.
Πορκέτα “Tacquolina” ψητής γαλοπούλας, ένα Ιταλικό, αυθεντικό προϊόν που παράγεται με χειροποίητο τρόπο από την οικογένεια Renzini, η οποία έχει βαθιές ρίζες και παράδοση στην παραγωγή αλλαντικών υψηλής γαστρονομίας. Πρόκειται για 100% κρέας γαλοπούλας, η γεύση του οποίου αναδεικνύεται από το πιπέρι, το κρασί, το σκόρδο, το μάραθο και το δενδρολίβανο. Το αποτέλεσμα είναι μοναδικό, καθώς η ανάλαφρη γεύση της γαλοπούλας συναντά τα έντονα αρώματα της πορκέτας.
Μορταδέλα “Oltre”αγριογούρουνο με τρούφα, με ανώτερη γεύση, που οφείλεται στις εκλεκτές πρώτες ύλες και απογειώνεται από την ισορροπημένη ένταση της θερινής τρούφας (tuber aestivum) και των επιλεγμένων μυρωδικών. Πρόκειται για ακόμα μία χειροποίητη δημιουργία της οικογένειας Renzini, με συνδυασμό άπαχου κρέατος άγριου χοίρου και χοιρινού σε ιδανικές αναλογίες, που έχει χαμηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά και σιγοψήνεται για περισσότερες από 18 ώρες.
Λευκός Ξηρός Οίνος «1939», στον οποίο συναντώνται δυο εξαιρετικές ποικιλίες, η βελούδινη malvazia και η πλούσια viognier. Ένα μοναδικό γεύστικό αποτέλεσμα που προκύπτει από το συνδυασμό του λίτσι με το γκρέιπφρουτ και το λάιμ και στο φόντο αγιόκλημα, αρώματα νυχτολούλουδων και νότες από τριαντάφυλλο και εσπεριδοειδή.
Ερυθρός Ξηρός Οίνος «1939», όπου το κυριαρχικό Ξινόμαυρο δένει αρμονικά με το Pinot Noir, μια από τις ευγενέστερες γαλλικές ποικιλίες. Αρώματα από δεντρολίβανο, μπαχαρικό γαρύφαλλο, πράσινο σύκο με νότες ελιάς και ντομάτας, έρχονται για να προσφέρουν ένα πραγματικά σπάνιο και φίνο κρασί.

Τα προϊόντα ενδέχεται να μην υπάρχουν σε κάποια καταστήματα ΑΒ & συνεργατών και διατίθενται μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Για περισσότερες πληροφορίες: https://www2.ab.gr/80xronia/eklekta-proionta/.

80 χρόνια έμπνευσης, δημιουργίας, επιλογής κορυφαίων πρώτων υλών και αδιαπραγμάτευτης ποιότητας. 80 χρόνια που η ΑΒ Βασιλόπουλος φροντίζει να προσφέρει «και του πουλιού το γάλα».

80 χρόνια | Αφιερωμένοι σε εσάς!

Λίγα Λόγια για την ΑΒ Βασιλόπουλος

Η ΑΒ Βασιλόπουλος μετρά 80 χρόνια διαρκούς παρουσίας στην ελληνική αγορά τροφίμων και έχει ταυτιστεί στη συνείδηση των συνεργατών, των προμηθευτών και των πελατών της με την παροχή άριστης ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών. Διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο 460 καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα και απασχολεί περισσότερους από 14.000 εργαζομένους, συμβάλλοντας δυναμικά στην εθνική οικονομία και απασχόληση, ενώ αποτελεί και έναν από τους πιο σημαντικούς επενδυτικούς φορείς.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της ΑΒ Βασιλόπουλος: https://www2.ab.gr/80xronia/

empty alt

Τα «καυτερά» είναι για τους άντρες

Είναι γενναίοι αυτοί οι άντρες που μπορούν να φάνε καυτερά φαγητά. Αυτό τώρα έχει και την επιστημονική σφραγίδα και μάλιστα από το Πανεπιστήμιο της Γκρενόμπλ.
empty alt

Η ασπίδα των κράνμπερι

Τα κράνμπερι (φίγγι) μπορούν να ελέγξουν τις λοιμώξεις. Αυτό υποστηρίζουν τα αποτελέσματα της έρευνα επιστημόνων του Πανεπιστημίου Μακ Γκιλ και του Ινστιτούτου «Armand-Frappier», με επικεφαλής τους Δρ Ερικ Ντεζιελ και Ναταλι Τουφενκτζι.
empty alt

2 + 1 = Botrini

Τα τελευταία χρόνια, μόλις ανακοινώνονταν τα αποτελέσματα, έπαιρνα τον πατέρα μου στο τηλέφωνο και του έλεγα πως το Etrusco είχε και πάλι πάρει δύο χρυσούς σκούφους (πρώτο στην Ελλάδα) και το Botrini’s έναν (δεύτερο στην Ελλάδα).
empty alt

Γιατί η Gwyneth Paltrow αρνείται να φάει χταπόδι;

Η 44χρονη ηθοποιός και ιδιοκτήτρια του site Goop ασχολείται επισταμένα με το φαγητό και τις πρώτες ύλες.
empty alt

Αν συνηθίζεις να τρως σοκολάτα για πρωινό, φάε τις νέες σοκολάτες με γεύση πρωινού

Όλοι ξέρουμε ότι η καλύτερη ώρα για να απολαύσεις μια σοκολάτα είναι νωρίς το πρωί, γιατί τότε έχεις περισσότερες πιθανότητες να την «κάψεις» μέσα στην ημέρα.
empty alt

Χρυσό βραβείο για την Μπατζίνα της Χρυσής Ζύμης

Χρυσό βραβείο απέσπασε η Μπατζίνα της Χρυσής Ζύμης για την Καμπάνια Λανσαρίσματος στα Σελφ Σέρβις Excellence Awards 2018.
empty alt

Εταιρική Υπευθυνότητα: Περιβάλλον ώρα μηδέν. Ανοιχτή συζήτηση στο πλαίσιο των Αριστείων Εταιρικής Υπευθυνότητας 2019

Ο Σύνδεσμος Διαφημιζομένων Ελλάδος (ΣΔΕ), στο πλαίσιο της 8ης διοργάνωσης των Αριστείων Εταιρικής Υπευθυνότητας, πραγματοποίησε την Τρίτη, 8 Οκτωβρίου 20196, ανοιχτή συζήτηση με θέμα: «Εταιρική Υπευθυνότητα: Περιβάλλον ώρα μηδέν».
empty alt

Τέσσερα κορυφαία βραβεία για την ΑΒ Βασιλόπουλος

Με τους ανθρώπους μας και τους πελάτες μας, προσφέρουμε στην Κοινωνία και το Περιβάλλον! Να δίνεις τις ευκαιρίες στους ανθρώπους σου να γίνονται καλύτεροι.
Back To Top