Έκτορας Μποτρίνι: μοναδικές συνταγές και θέματα από τον βραβευμένο σεφ.

Το πρώτο αυτοματοποιημένο μπεργκεράδικο στις ΗΠΑ έχει ελληνική υπογραφή

0     

Το πρώτο αυτοματοποιημένο μπεργκεράδικο στις ΗΠΑ έχει ελληνική υπογραφή

burger

Φαντάσου το μπέργκερ σου να σου το ετοιμάζει όχι υπάλληλος αλλά ένα μεγάλο ρομπότ. Αυτό το σενάριο γίνεται πραγματικότητα στο πρώτο μπεργκεράδικο με αυτόματο μηχάνημα παρασκευής μπέργκερ, που θα λειτουργεί επίσημα από το Σεπτέμβριο στο Σαν Φρανσίσκο. Μάλιστα, η συγκεκριμένη εφεύρεση φέρει την υπογραφή ενός Έλληνα, του Αλέξανδρου Βαρδακώστα, συνιδρυτή της startup εταιρείας Creator.

Στις 27/6 το αυτοματοποιημένο μπεργκεράδικο θα κάνει avant-premiere, σερβίροντας μπέργκερ με το, εξαιρετικά χαμηλό για τα δεδομένα των ΗΠΑ, αντίτιμο των 6 δολαρίων.

Χάρη στην εφεύρεση του Βαρδακώστα, η διαδικασία παρασκευής ενός μπέργκερ αυτοματοποιείται από την αρχή μέχρι το τέλος. Το αποτέλεσμα θα είναι όχι μόνο γρήγορο και οικονομικό, αλλά και υγιεινό, καθώς θα χρησιμοποιείται κρέας απαλλαγμένο από ορμόνες, από ζώα ελευθέρας βοσκής. Επιπλέον, οι πελάτες του αυτοματοποιημένου μπεργκεράδικου θα έχουν τη δυνατότητα να καθορίζουν την ακριβή ποσότητα των υλικών που θέλουν να περιέχει το μπέργκερ τους, μέσω ειδικής εφαρμογής.

«Αυτό είναι το είδος του μπέργκερ που μπορείς να πάρεις με 12 ή 18 δολάρια σε ένα καλό εστιατόριο, μόνο που θα κοστίζει 6 δολάρια», σχολίασε ο Βαρδακώστας. «Επενδύουμε περισσότερα στα υλικά μας από οποιοδήποτε άλλο μπεργκεράδικο».

Δες το αυτόματο μηχάνημα παρασκευής μπέργκερ επί το έργον εδώ.