Για τη Γερμανίδα εικαστικό, φωτογράφο και ζαχαροπλάστη Karin Pfeiff Boscheck, τα γλυκά δεν είναι απλώς νόστιμες δημιουργίες αλλά βρώσιμα έργα τέχνης.

Για τη Γερμανίδα εικαστικό, φωτογράφο και ζαχαροπλάστη Karin Pfeiff Boscheck, τα γλυκά δεν είναι απλώς νόστιμες δημιουργίες αλλά βρώσιμα έργα τέχνης.

Αντιμετωπίζοντας τη ζύμη κάπως σαν πηλό, δαντέλα ή κρύσταλλο, φτιάχνει τάρτες με μοτίβα λουλουδιών, αστεριών και φύλλων, οι οποίες θυμίζουν κεντήματα, βιτρό ή τις εικόνες ενός καλειδοσκόπιου.

Φυσικά, κάθε γλυκό που φωτογραφίζει και ανεβάζει στο ιστολόγιό της (Our Delicious Food) κάνει το γύρο του διαδικτύου. Στο ίδιο μπλογκ μοιράζεται και τις συνταγές της, για να δοκιμάζουν και οι αναγνώστες της την τύχη τους στην παρασκευή τόσο όμορφων γλυκών, που πραγματικά κάποιος θα δίσταζε να κόψει και να φάει!

Δες παρακάτω μερικές από τις γλυκές δημιουργίες της:

pie4pie3pie2pie1

empty alt

Μαστίχα Χίου κατά της χοληστερίνης

“Η μαστίχα Χίου θα αποτελέσει σύντομα μία εναλλακτική επιλογή σε άτομα με αυξημένα επίπεδα χοληστερόλης, που δεν επιθυμούν ή δεν χρειάζεται να ακολουθήσουν φαρμακευτική αγωγή”.
empty alt

Τρελαίνεσαι για τηγανητές πατάτες;

Το ότι γενικά πρέπει να αποφεύγεις τα τηγανητά το ξέρεις. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι μπορείς να το τηρήσεις και πάντα βέβαια, ειδικά όταν πρόκειται για τηγανητές πατάτες, ένα φαγητό που λατρεύουν πολλοί ως συνοδευτικό αλλά και ως κυρίως! Όμως, η επιστήμη ήρθε να «χτυπήσει αλύπητα» και […]
empty alt

Στις 6 Ιουνίου πάμε κέντρο για να δοκιμάσουμε κρασιά Χατζημιχάλη

Αν δεν πρόλαβες να πας σε κάποιο Οινοποιείο για να δοκιμάσεις τα αγαπημένα σου κρασιά με τις «Ανοιχτές Πόρτες», την Τρίτη 6 Ιουνίου είναι η επόμενη ευκαιρία σου! Τα κρασιά του Κτήματος Χατζημιχάλη στην Αταλάντη θα πραγματοποιήσουν ένα γευσιγνωστικό δείπνο στο Roof Garden του Monk Wine...
empty alt

Έρχεται το αβοκάντο-γίγας

Αν δεν έχεις σιχαθεί ακόμα τα αβοκάντο, τώρα είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα το κάνεις. Γιατί μόλις εθεάθη στη μακρινή γη της Αυστραλίας ένα αβοκάντο γίγας ονόματι Avozilla, που πήρε το όνομά του από το avocado και το κινηματογραφικό τέρας Godzilla.
empty alt

Το τέλειο συνοδευτικό για μεσογειακές γεύσεις!

Πλούσια σε σιναρόσπορο και κουρκουμά, και χωρίς συντηρητικά, η Μουστάρδα «Απαλή», που εγκαινιάζει την καινούργια σειρά προϊόντων μουστάρδας της Οξοποιίας Ζαφειρόπουλος, ταιριάζει τέλεια με τις μεσογειακές γεύσεις.
empty alt

Μια Ελληνίδα γιαγιά σεφ στη Νέα Υόρκη

Στο Στάτεν Άιλαντ της Νέας Υόρκης λειτουργεί ένα ξεχωριστό εστιατόριο. Στο Enoteca Maria, του Ιταλού Τζόντι Σκαραβέλα, δεν μαγειρεύει κάποιος φημισμένος σεφ αλλά γιαγιάδες από όλο τον κόσμο, από τις Φιλιππίνες μέχρι και την Αργεντινή.
empty alt

Ελληνικές γεύσεις με παγκόσμια λάμψη αποκλειστικά στα ΑΒ

Έξι προϊόντα Ελλήνων παραγωγών που ανήκουν στις σειρές «Η ΑΒ κοντά στην ελληνική γη» και «ΑΒ Επιλογή», ξεχώρισαν στο φετινό διαγωνισμό του International Taste Institute.
empty alt

Αυτό το καλοκαίρι απολαμβάνουμε την pizza μετα…μουσικής!

Ξέρουμε πως αυτό το καλοκαίρι θα είναι διαφορετικό.  Αλλά αυτό που δεν πρέπει να ξεχνάμε είναι ότι θα το ζήσουμε! Οι νέες καταστάσεις έχουν επηρεάσει την καθημερινότητα μας αλλά και κάποιες από τις αγαπημένες μας δραστηριότητες, όπως τις μουσικές σκηνές, τις συναυλίες, τους κινηματογράφους.
Back To Top