Με παγωτά που περιέχουν από ενεργό άνθρακα μέχρι τσάι matcha, οι εταιρείες παρασκευής παγωτού φαίνεται να συναγωνίζονται η μία την άλλη για το ποια θα φτιάξει την πιο ασυνήθιστη γεύση.

Με παγωτά που περιέχουν από ενεργό άνθρακα μέχρι τσάι matcha, οι εταιρείες παρασκευής παγωτού φαίνεται να συναγωνίζονται η μία την άλλη για το ποια θα φτιάξει την πιο ασυνήθιστη γεύση.

Ωστόσο μια σκοτσέζικη εταιρεία, η ICE Artisan Ice Cream, μάλλον το πήγε πολύ μακριά, λανσάροντας παγωτό μαγιονέζα. Πόσταρε μάλιστα μια φωτογραφία του προϊόντος της στο Instagram, προκαλώντας διχασμένες αντιδράσεις.

«Ανακάλυψα ότι κάποιος έφτιαξε παγωτό μαγιονέζα. Το μόνο που έχω να πω είναι ότι το γεγονός πως μπορούμε να κάνουμε κάτι δεν σημαίνει και ότι πρέπει να το κάνουμε», «Όποιος εμπνεύστηκε το παγωτό με γεύση μαγιονέζα χρειάζεται ψυχοθεραπεία»: Αυτά είναι μερικά μόνο από τα ενδεικτικά σχόλια που καταδικάζουν αυτή την ιδέα, αν και δεν έλειψαν και οι θετικές αντιδράσεις όπως: «Πιθανότατα δεν θα έχει άσχημη γεύση. Ίσως κάνει το παγωτό πολύ κρεμώδες και ελαφρύ αντί να του δώσει γεύση μαγιονέζας. Μια συνταγή για κέικ σοκολάτας που φτιάχνω περιέχει μαγιονέζα, η οποία δίνει στο κέικ υγρασία και αναδεικνύει τη γεύση της σοκολάτας».

Όποιος κι αν έχει δίκιο, πάντως, εμείς μάλλον θα παραμείνουμε σε πιο «παραδοσιακές» γεύσεις.

empty alt

«Χρώματα και Αρώματα» στο Ίδρυμα Θεοχαράκη

Τι υπέροχο να ανακαλύπτει κανείς τον μοναδικό κόσμο των μπαχαρικών μέσα από ένα ταξίδι σε πολιτισμούς και κουλτούρες! Στο εργαστήρι «Χρώματα και Αρώματα» που διοργανώνει το Ίδρυμα Θεοχαράκη, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν, να δημιουργήσουν και να «ταξιδέψουν»! Μια συνάντηση πολιτισμών...
empty alt

Έφτιαξαν ρεπλίκα της Beyonce από.. τυρί

Όταν η διάσημη τραγουδίστρια ανακοίνωσε τη δίδυμη εγκυμοσύνη της τον Φεβρουάριο με μερικές ομολογουμένως εξαίσιες φωτογραφίες, το νέο έκανε τον γύρο του κόσμου σε λίγες μόνο ώρες.
empty alt

Η 24η Μαΐου είναι αφιερωμένη στο λατρεμένο Bánh mì

Αυτό το σάντουιτς θέλεις να το δοκιμάσεις. Πώς το ξέρω; Μα είναι ένα από τα πιο αγαπημένα γαστρονομικά trends διεθνώς.
empty alt

Η μεσογειακή διατροφή κάνει την «καλή» χοληστερίνη… καλύτερη

Ζούμε στη Μεσόγειο, τρεφόμαστε από τα πιο ζηλευτά φρούτα και λαχανικά και σύσσωμη η επιστημονική κοινότητα εκθειάζει τα οφέλη της συγκεκριμένης διατροφής.
empty alt

Ποιο ελληνικό νησί ψήφισε η Telegraph για το φαγητό του;

Οι ειδικοί της Telegraph ταξίδεψαν, ερεύνησαν και προτείνουν τα 19 καλύτερα ελληνικά νησιά, με κριτήριο τι είδους διακοπές θέλει να κάνει κανείς.
empty alt

Δείτε τι έφαγε παρουσιαστής του CNN και προκάλεσε σοκ!

Παρουσιαστής του CNN αντιμετωπίζει έντονη κριτική μετά την απόφασή του να φάει μέρος από ανθρώπινο εγκέφαλο, στο πλαίσιο ντοκιμαντέρ, για μία ινδουιστική σέκτα, της οποίας τα μέλη κανιβαλίζουν.
empty alt

Η τάση στη γαστρονομία που τείνει να γίνει διαχρονική

Μετά το γαλλικό και το ιταλικό φαγητό, μια άλλη εθνική κουζίνα (ή μάλλον… πολυεθνική) κατακτά τα τελευταία χρόνια τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους του κόσμου.
empty alt

NEO Τόστιμο! Το Κρίς Κρίς επαναλανσάρει το Τόστιμο και καινοτομεί ξανά

Ακόμα πιο απολαυστικό και μαλακό!
Back To Top