Η Παγκόσμια Ημέρα Ζυμαρικών αποτελεί ημέρα χαράς καθώς γιορτάζει το δημοφιλέστερο φαγητό του κόσμου: τα μακαρόνια! Η MISKO, η αγαπημένη μάρκα ζυμαρικών, αποτελεί αναπόσπαστο πιάτο σε κάθε οικογενειακό τραπέζι για περισσότερα από 92 χρόνια μοιράζοντας κάθε μέρα χαρά σε όλους! Ειδικά για την Παγκόσμια Ημέρα Ζυμαρικών στις […]

Η Παγκόσμια Ημέρα Ζυμαρικών αποτελεί ημέρα χαράς καθώς γιορτάζει το δημοφιλέστερο φαγητό του κόσμου: τα μακαρόνια! Η MISKO, η αγαπημένη μάρκα ζυμαρικών, αποτελεί αναπόσπαστο πιάτο σε κάθε οικογενειακό τραπέζι για περισσότερα από 92 χρόνια μοιράζοντας κάθε μέρα χαρά σε όλους! Ειδικά για την Παγκόσμια Ημέρα Ζυμαρικών στις 25 Οκτωβρίου, η MISKO έχει ετοιμάσει κάτι πολύ ιδιαίτερο… να προσφέρει ΧΑΡΑ όπως μόνο εκείνη ξέρει, δημιουργώντας τις πιο νόστιμες συνταγές ζυμαρικών αποκλειστικά για τους μικρούς και εκλεκτούς της φίλους.

Πιο συγκεκριμένα, η MISKO βάζει μπρος τις μηχανές και ξεκινά το δρομολόγιό της με τις «Γεύσεις του Ακάκιου» για να μοιράσει ΧΑΡΑ καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας. Από τη Δευτέρα 21 μέχρι και την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου, η ειδικά διαμορφωμένη καντίνα «Οι Γεύσεις του Ακάκιου» θα επισκέπτεται κάθε μέρα και ένα διαφορετικό Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό για να προσφέρει χαρά σε όλα τα παιδιά που φιλοξενούνται εκεί.

imera_zimarikon1

Το πιο αγαπημένο φαγητό των παιδιών θα τους περιμένει με την επιστροφή τους από το σχολείο σ΄ ένα γιορτινό περιβάλλον με μουσική, μπαλόνια και δώρα ώστε να γιορτάσουν την Παγκόσμια Ημέρα Ζυμαρικών με τα πιο νόστιμα πιάτα με την υπογραφή της MISKO.

Οι «Γεύσεις του Ακάκιου» θα βρίσκονται:

1η στάση : Δευτέρα 21/10 Χριστοδούλειο Ίδρυμα, Χαϊδάρι
2η στάση : Τρίτη 22/10 Λύρειο Παιδικό Ίδρυμα, Νέος Βουτζάς
3η στάση : Τετάρτη 23/10 Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα, Πειραιάς
4 στάση : Πέμπτη 24/10 Παιδικά Χωριά SOS, Βάρη
5 στάση : Παρασκευή 25/10 Χαμόγελο του Παιδιού, Μελίσσια

ΚΑΘΕ ΣΤΑΣΗ ΧΑΡΑ για όλα τα παιδιά, με δώρα και MISKO ζυμαρικά.

empty alt

Το καλύτερο κρασί στον κόσμο κοστίζει 6 ευρώ

Δεν χρειάζεται να ξοδέψεις μια περιουσία για να απολαύσεις το καλύτερο κρασί στον κόσμο. Αυτό τον τίτλο για το 2017 κατέκτησε μια χιλιανή ετικέτα κόκκινου κρασιού που πωλείται online στην τιμή των 5,5 λιρών (κάτι παραπάνω από 6 ευρώ).
empty alt

Ποιο ελληνικό νησί ψήφισε η Telegraph για το φαγητό του;

Οι ειδικοί της Telegraph ταξίδεψαν, ερεύνησαν και προτείνουν τα 19 καλύτερα ελληνικά νησιά, με κριτήριο τι είδους διακοπές θέλει να κάνει κανείς.
empty alt

Έρχεται το αβοκάντο-γίγας

Αν δεν έχεις σιχαθεί ακόμα τα αβοκάντο, τώρα είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα το κάνεις. Γιατί μόλις εθεάθη στη μακρινή γη της Αυστραλίας ένα αβοκάντο γίγας ονόματι Avozilla, που πήρε το όνομά του από το avocado και το κινηματογραφικό τέρας Godzilla.
empty alt

Στις ΗΠΑ ανοίγει ένα μουσείο για το αβοκάντο

Και εκεί που νομίζαμε ότι τα είχαμε δει όλα για το αβοκάντο, το απόλυτο φρούτο της γενιάς των Millennials, έρχονται το καλοκαίρι τα εγκαίνια ενός Μουσείου του Αβοκάντο (του λεγόμενου CADO Museum) στις ΗΠΑ και πιο συγκεκριμένα στο Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνια.
empty alt

Η νέα τρέλα; «Υγιεινά πάρτι» που συνδυάζουν το δείπνο με επιτόπια ιατρικά τσεκάπ

Σε κάθε πάρτι που σέβεται τον εαυτό του, οι καλεσμένοι καταναλώνουν σεβαστές ποσότητες αλκοόλ και φαγητού και χορεύουν μέχρι το πρωί, σωστά; Αυτή η περιγραφή θεωρείται ξεπερασμένη, τουλάχιστον για τους οπαδούς της τάσης #healthyliving, που διαρκώς κερδίζει έδαφος ακόμα και σε νεότερες ηλικίες.
empty alt

Πώς είναι ένα σοκολατένιο αυγό αξίας σχεδόν 6.000 ευρώ;

Ένα από τα ακριβότερα (αν όχι το ακριβότερο) σοκολατένια αυγά παρουσίασε η σοκολατοποιία πολυτελείας Godiva διά χειρός της pastry chef Cherish Finden.
empty alt

Τριήμερο Φεστιβάλ με «ΓΕΥΣΗ από το ΜΕΛΛΟΝ» στο ΑΒ Ελληνικό

Με οδηγό τη «χαρά να προσφέρει το καλύτερο», η ΑΒ Βασιλόπουλος γιορτάζει τα 80 της χρόνια και μας προσκαλεί στο κατάστημα του μέλλοντος στο ΑΒ Ελληνικό, για να ανακαλύψουμε ολοκαίνουρια τμήματα και νέες ψηφιακές υπηρεσίες.
empty alt

CRI: Διπλή (επι)βράβευση της ΑΒ Βασιλόπουλος!

Αργυρό βραβείο για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη & Τιμητικός Έπαινος στις δράσεις «για τον Άνθρωπο»
Back To Top