Η Παγκόσμια Ημέρα Ζυμαρικών αποτελεί ημέρα χαράς καθώς γιορτάζει το δημοφιλέστερο φαγητό του κόσμου: τα μακαρόνια! Η MISKO, η αγαπημένη μάρκα ζυμαρικών, αποτελεί αναπόσπαστο πιάτο σε κάθε οικογενειακό τραπέζι για περισσότερα από 92 χρόνια μοιράζοντας κάθε μέρα χαρά σε όλους! Ειδικά για την Παγκόσμια Ημέρα Ζυμαρικών στις […]

Η Παγκόσμια Ημέρα Ζυμαρικών αποτελεί ημέρα χαράς καθώς γιορτάζει το δημοφιλέστερο φαγητό του κόσμου: τα μακαρόνια! Η MISKO, η αγαπημένη μάρκα ζυμαρικών, αποτελεί αναπόσπαστο πιάτο σε κάθε οικογενειακό τραπέζι για περισσότερα από 92 χρόνια μοιράζοντας κάθε μέρα χαρά σε όλους! Ειδικά για την Παγκόσμια Ημέρα Ζυμαρικών στις 25 Οκτωβρίου, η MISKO έχει ετοιμάσει κάτι πολύ ιδιαίτερο… να προσφέρει ΧΑΡΑ όπως μόνο εκείνη ξέρει, δημιουργώντας τις πιο νόστιμες συνταγές ζυμαρικών αποκλειστικά για τους μικρούς και εκλεκτούς της φίλους.

Πιο συγκεκριμένα, η MISKO βάζει μπρος τις μηχανές και ξεκινά το δρομολόγιό της με τις «Γεύσεις του Ακάκιου» για να μοιράσει ΧΑΡΑ καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας. Από τη Δευτέρα 21 μέχρι και την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου, η ειδικά διαμορφωμένη καντίνα «Οι Γεύσεις του Ακάκιου» θα επισκέπτεται κάθε μέρα και ένα διαφορετικό Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό για να προσφέρει χαρά σε όλα τα παιδιά που φιλοξενούνται εκεί.

imera_zimarikon1

Το πιο αγαπημένο φαγητό των παιδιών θα τους περιμένει με την επιστροφή τους από το σχολείο σ΄ ένα γιορτινό περιβάλλον με μουσική, μπαλόνια και δώρα ώστε να γιορτάσουν την Παγκόσμια Ημέρα Ζυμαρικών με τα πιο νόστιμα πιάτα με την υπογραφή της MISKO.

Οι «Γεύσεις του Ακάκιου» θα βρίσκονται:

1η στάση : Δευτέρα 21/10 Χριστοδούλειο Ίδρυμα, Χαϊδάρι
2η στάση : Τρίτη 22/10 Λύρειο Παιδικό Ίδρυμα, Νέος Βουτζάς
3η στάση : Τετάρτη 23/10 Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα, Πειραιάς
4 στάση : Πέμπτη 24/10 Παιδικά Χωριά SOS, Βάρη
5 στάση : Παρασκευή 25/10 Χαμόγελο του Παιδιού, Μελίσσια

ΚΑΘΕ ΣΤΑΣΗ ΧΑΡΑ για όλα τα παιδιά, με δώρα και MISKO ζυμαρικά.

empty alt

Το ελαιόλαδο σε βοηθάει να μη γίνεις…χρυσόψαρο!

Το λένε και «ελληνικό χρυσάφι». Είναι το ελαιόλαδο και αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της μεσογειακής διατροφής που έχει πολλές φορές αναγνωριστεί για τη συμβολή της στην καλή υγεία του οργανισμού.
empty alt

Μια σάλτσα από την Ανατολή κατακτά την Ευρώπη

Μια σάλτσα που έρχεται από το Χαλέπι της Συρίας και η οποία χρησιμοποιείται συχνά στην τουρκική κουζίνα, η λεγόμενη Muhammara, έχει αρχίσει να εξαπλώνεται και στη δυτική γαστρονομία χάρη στην ιδιαίτερη γεύση και την ευελιξία της, καθώς μπορεί να αναλάβει πολλούς ρόλους: να χρησιμοποιηθεί ως...
empty alt

Γάλα καμήλας: το νέο superfood;

Μπορεί να προσθέτεις κέιλ στις ομελέτες σου, να απολαμβάνεις το φρυγανισμένο ψωμί σου με μια φέτα αβοκάντο και να έχεις καθιερώσει κάθε απόγευμα να πίνεις ένα τσάι matcha, όμως δεν είσαι αρκετά ενημερωμένος για ό,τι νεότερο συμβαίνει στη διατροφή αν δεν έχεις δοκιμάσει ακόμα γάλα καμήλας.
empty alt

Go vegan! Φόρεσαν μπικίνι από φύλλα… μαρουλιού και διαδήλωσαν

Καλλίγραμμες κοπέλες, πήραν μαρούλια και αντί να φτιάξουν μια χορταστική σαλάτα, έφτιαξαν μπικίνι! Με αυτά το χορταστικά μπικίνι βγήκαν χθες στους κεντρικούς δρόμους της Αβάνας για να ενθαρρύνουν ντόπιους και επισκέπτες να γίνουν χορτοφάγοι.
empty alt

Ψήφισε την Ελληνίδα που διεκδικεί τον τίτλο του Καλύτερου Young Chef στον κόσμο

Η αντίστροφη μέτρηση για το μεγάλο φινάλε του διαγωνισμού S. Pellegrino Young Chef 2018 έχει αρχίσει. Από τις 11 έως τις 13/5 στο Μιλάνο, 21 ταλαντούχοι νέοι σεφ από όλες τις γωνιές του κόσμου θα αναδείξουν τις μαγειρικές τους ικανότητες και τη δημιουργικότητά τους διεκδικώντας το σημαντικό […]
empty alt

H MISKO γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Ζυμαρικών στις 25 Οκτωβρίου και μοιράζει χαρά!

Η Παγκόσμια Ημέρα Ζυμαρικών αποτελεί ημέρα χαράς καθώς γιορτάζει το δημοφιλέστερο φαγητό του κόσμου: τα μακαρόνια! Η MISKO, η αγαπημένη μάρκα ζυμαρικών, αποτελεί αναπόσπαστο πιάτο σε κάθε οικογενειακό τραπέζι για περισσότερα από 92 χρόνια μοιράζοντας κάθε μέρα χαρά σε όλους! Ειδικά για την...
empty alt

Μύλοι Λούλη. Μια γιορτή φρέσκου ψωμιού στον Πειραιά

H εταιρεία Μύλοι Λούλη, με βαθιά ιστορία και παράδοση 7 γενιών, σε συνεργασία με το Σωματείο Αρτοποιών Πειραιώς & Νήσων, υπό την αιγίδα του Δήμου Πειραιά και με την ευγενική υποστήριξη του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά, συνδιοργάνωσε από τις 21-24 Σεπτεμβρίου την Γιορτή Ψωμιού στην πλατεία...
empty alt

Αμοργιανές Μυρωδιές

Έχετε σκεφτεί πόσες παραδοσιακές συνταγές έχουν τα νησιά μας; Κάθε νησί έχει και την δική του μυρωδιά, τα δικά του χρώματα, έτσι και η Αμοργός.
Back To Top