Η Παγκόσμια Ημέρα Ζυμαρικών αποτελεί ημέρα χαράς καθώς γιορτάζει το δημοφιλέστερο φαγητό του κόσμου: τα μακαρόνια! Η MISKO, η αγαπημένη μάρκα ζυμαρικών, αποτελεί αναπόσπαστο πιάτο σε κάθε οικογενειακό τραπέζι για περισσότερα από 92 χρόνια μοιράζοντας κάθε μέρα χαρά σε όλους! Ειδικά για την Παγκόσμια Ημέρα Ζυμαρικών στις […]

Η Παγκόσμια Ημέρα Ζυμαρικών αποτελεί ημέρα χαράς καθώς γιορτάζει το δημοφιλέστερο φαγητό του κόσμου: τα μακαρόνια! Η MISKO, η αγαπημένη μάρκα ζυμαρικών, αποτελεί αναπόσπαστο πιάτο σε κάθε οικογενειακό τραπέζι για περισσότερα από 92 χρόνια μοιράζοντας κάθε μέρα χαρά σε όλους! Ειδικά για την Παγκόσμια Ημέρα Ζυμαρικών στις 25 Οκτωβρίου, η MISKO έχει ετοιμάσει κάτι πολύ ιδιαίτερο… να προσφέρει ΧΑΡΑ όπως μόνο εκείνη ξέρει, δημιουργώντας τις πιο νόστιμες συνταγές ζυμαρικών αποκλειστικά για τους μικρούς και εκλεκτούς της φίλους.

Πιο συγκεκριμένα, η MISKO βάζει μπρος τις μηχανές και ξεκινά το δρομολόγιό της με τις «Γεύσεις του Ακάκιου» για να μοιράσει ΧΑΡΑ καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας. Από τη Δευτέρα 21 μέχρι και την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου, η ειδικά διαμορφωμένη καντίνα «Οι Γεύσεις του Ακάκιου» θα επισκέπτεται κάθε μέρα και ένα διαφορετικό Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό για να προσφέρει χαρά σε όλα τα παιδιά που φιλοξενούνται εκεί.

imera_zimarikon1

Το πιο αγαπημένο φαγητό των παιδιών θα τους περιμένει με την επιστροφή τους από το σχολείο σ΄ ένα γιορτινό περιβάλλον με μουσική, μπαλόνια και δώρα ώστε να γιορτάσουν την Παγκόσμια Ημέρα Ζυμαρικών με τα πιο νόστιμα πιάτα με την υπογραφή της MISKO.

Οι «Γεύσεις του Ακάκιου» θα βρίσκονται:

1η στάση : Δευτέρα 21/10 Χριστοδούλειο Ίδρυμα, Χαϊδάρι
2η στάση : Τρίτη 22/10 Λύρειο Παιδικό Ίδρυμα, Νέος Βουτζάς
3η στάση : Τετάρτη 23/10 Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα, Πειραιάς
4 στάση : Πέμπτη 24/10 Παιδικά Χωριά SOS, Βάρη
5 στάση : Παρασκευή 25/10 Χαμόγελο του Παιδιού, Μελίσσια

ΚΑΘΕ ΣΤΑΣΗ ΧΑΡΑ για όλα τα παιδιά, με δώρα και MISKO ζυμαρικά.

empty alt

Ένα νέο θεματικό πάρκο αφιερωμένο στα ζυμαρικά άνοιξε (πού αλλού;) στην Ιταλία

Στην Μπολόνια της βόρειας Ιταλίας, γνωστή και ως «la grassa» («η στρουμπουλή») για τον πλούτο και τις τοπικές λιχουδιές της, πατρίδα για τα τορτελίνια, την Παρμεζάνα, το προσούτο και το βαλσαμικό ξίδι, μόλις άνοιξε τις πόρτες του το πρώτο θεματικό πάρκο που είναι αφιερωμένο στα ζυμαρικά.
empty alt

Πώς μια γιαγιά μαγείρισσα από τη Χίο έγινε viral σε όλο τον κόσμο

Όσα γκουρμέ πιάτα κι αν δοκιμάσεις, πάντα θα επιζητάς το ζεστό, καλομαγειρεμένο φαγητάκι της γιαγιάς σου. Αυτό που έχεις συνδέσει με τις παιδικές σου αναμνήσεις, τα ροζιασμένα της χέρια και την ανιδιοτελή της αγάπη.
empty alt

Αποκωδικοποίησαν το DNA της ποικιλίας καφέ «αράμπικα»

Επιστήμονες στις ΗΠΑ αποκωδικοποίησαν το πλήρες γονιδίωμα του φυτού του καφέ, που παράγει τη δημοφιλέστατη σε όλο τον κόσμο ποικιλία «αράμπικα» (arabica), η οποία αποτελεί πάνω από το 70% της παγκόσμιας παραγωγής καφέ.
empty alt

«Κοιμήθηκα με τα μαλλιά μου μέσα σ’ ένα άδειο κουτί πίτσας»

Έχεις διαβάσει άρθρα, έχεις ακούσει ειδικούς, έχεις ίσως ζήσει μια εμπειρία διατροφικής διαταραχής. Έχεις όμως δει ποτέ ένα θεατρικό έργο που να πραγματεύεται αυτό το φλέγον ζήτημα; Το έργο «Κοιμήθηκα με τα μαλλιά μου μέσα σ’ ένα άδειο κουτί πίτσας» της Έρσης Νιαώτη ανεβαίνει από τον Θεατρικό […]
empty alt

Ταξίδεψε στις γεύσεις του κόσμου με το Refugee Food Festival!

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων στις 20 Ιουνίου το Refugee Food Festival έρχεται στην Αθήνα από τις 18 Ιουνίου έως τις 22 Ιουνίου.
empty alt

Το διατροφικό crash test των δυο πλανηταρχών: Τι τρώει ο Ομπάμα και τι ο Τραμπ!

Ο Μπαράκ Ομπάμα δε μένει πια εδώ (Λευκός Οίκος)… Στις 20 Ιανουαρίου όλος ο πλανήτης παρακολούθησε τον Ντόναλντ Τραμπ να ορκίζεται μπροστά από το Καπιτώλιο ως ο 45ος πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών και έκτοτε παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα τις όποιες νέες κινήσεις του.
empty alt

Ζεμύθεια 2018: οι βουκολικοί αθλητικοί αγώνες από τη Ζεμύθα ΗΠΕΙΡΟΣ

Όταν ένα τυροκομικό προϊόν τόσο μοναδικό όσο η Ζεμύθα ΗΠΕΙΡΟΣ βγαίνει στο προσκήνιο, δεν θα μπορούσε παρά να «βγει» με έναν μοναδικό τρόπο.
empty alt

Ανοίγει το πρώτο Μουσείο Γλυκών στη Νέα Υόρκη

Πριν από ενάμιση περίπου χρόνο, τον Ιούλιο του 2016, λειτούργησε στη Νέα Υόρκη το λεγόμενο Μουσείο του Παγωτού, που παρά το όνομά του ήταν μια περιοδική έκθεση διάρκειας ενός μήνα.
Back To Top