Όλοι ξέρουμε ότι η καλύτερη ώρα για να απολαύσεις μια σοκολάτα είναι νωρίς το πρωί, γιατί τότε έχεις περισσότερες πιθανότητες να την «κάψεις» μέσα στην ημέρα.

Όλοι ξέρουμε ότι η καλύτερη ώρα για να απολαύσεις μια σοκολάτα είναι νωρίς το πρωί, γιατί τότε έχεις περισσότερες πιθανότητες να την «κάψεις» μέσα στην ημέρα. Την επόμενη φορά που θα το κάνεις, λοιπόν, μπορείς να συνδυάσεις… δύο σε ένα, καταναλώνοντας μια σοκολάτα με γεύση πρωινού!

Κι όμως, αυτή ακριβώς είναι η περιγραφή μιας νέας σειράς με σοκολάτες που υπογράφει η αμερικανική εταιρεία Compartes. Ανάμεσα στις επιλογές της; Σοκολάτα με γεύση αυγόφετας, αβοκάντο, δημητριακών, καλαμποκίσιου ψωμιού αλλά και καφέ με ντόνατς!

Όμως η εκκεντρικότητα δεν σταματά στις γεύσεις, αλλά συνεχίζεται και στο σχεδιασμό, καθώς αυτές οι μπάρες σοκολάτας αποτελούνται από τριγωνάκια αντί για τα «κλασικά» τετραγωνάκια ή ορθογώνια.

«Νομίζω ότι τα πάντα έχουν ωραιότερη γεύση όταν συνδυάζονται με σοκολάτα» είναι το προσωπικό μότο του ιδρυτή της εταιρείας Compartes, Jonathan Grahm, ο οποίος όχι αναπάντεχα, τρώει σοκολάτα για πρωινό: «Συνήθως τα πρωινά επισκέπτομαι το εργαστήριο και κάνω δοκιμές και αυτό είναι το πρωινό μου, το οποίο μάλιστα είναι διαφορετικό κάθε φορά. Σήμερα το πρωί, για παράδειγμα, δοκίμασα σοκολάτα σε γεύση μηλόπιτας, σοκολάτα σε γεύση πατατάκια και σοκολάτα ουίσκι. Όταν εργάζεσαι όλη μέρα σε ένα εργαστήριο σοκολάτας, κάθε πρωινό σου είναι μια καινούρια περιπέτεια!».

empty alt

Φαγητά που αποψύχονται… Το πιο απίστευτο χαλαρωτικό βίντεο!

Είναι πραγματικά παράδοξο το τι μπορεί να σε χαλαρώσει! Όπως για παράδειγμα το να παρακολουθείς ένα time-lapse βίντεο διάρκειας περίπου 8 λεπτών (για την ακρίβεια 7:40) στο οποίο πρωταγωνιστούν καταψυγμένα τρόφιμα που χάνουν μπροστά στα μάτια μας τον πάγο τους.
empty alt

Θυμηθείτε ξανά την πραγματική γεύση της… ντομάτας!

Μπορεί η ντομάτα να ξαναβρεί τον… παλιό καλό εαυτό της; Το αγαπημένο και δημοφιλές λαχανικό, βρήκε έναν καλό σύμμαχο που θα υπερασπιστεί την παλιά της γεύση: την επιστήμη! Οι επιστήμονες λοιπόν ανακοίνωσαν ότι ανακάλυψαν το γενετικό «κλειδί» για να αποκαταστήσουν τη γεύση της ντομάτας, η οποία...
empty alt

Αποκλειστικό: Αυτό είναι το μενού που ετοίμασε ο Έκτορας Μποτρίνι για το δείπνο Τσίπρα -Τζεντιλόνι

Ο Έκτορας Μποτρίνι ήταν ο σεφ που επιμελήθηκε το επίσημο δείπνο του πρώτου Ανώτατου Συμβουλίου Συνεργασίας Ελλάδας-Ιταλίας.
empty alt

Αυτό το παγωτό είναι φτιαγμένο από…σκουπίδια!

Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο δυτικός κόσμος είναι οι απίστευτες ποσότητες φαγητού που μπορεί να καταναλωθεί αλλά καταλήγει στα σκουπίδια γιατί δεν έχει ωραία εμφάνιση, γιατί πέρασε η ημερομηνία λήξης, κλπ.
empty alt

Το πρώτο αυτοματοποιημένο μπεργκεράδικο στις ΗΠΑ έχει ελληνική υπογραφή

Φαντάσου το μπέργκερ σου να σου το ετοιμάζει όχι υπάλληλος αλλά ένα μεγάλο ρομπότ. Αυτό το σενάριο γίνεται πραγματικότητα στο πρώτο μπεργκεράδικο με αυτόματο μηχάνημα παρασκευής μπέργκερ, που θα λειτουργεί επίσημα από το Σεπτέμβριο στο Σαν Φρανσίσκο.
empty alt

Στις ΗΠΑ άνοιξε το πρώτο κατάστημα χωρίς υπαλλήλους και χωρίς ταμεία

Φαντάσου να μπαίνεις σε ένα κατάστημα χωρίς υπαλλήλους, να κάνεις τα ψώνια της ημέρας, να ζυγίζεις τα φρούτα και τα λαχανικά σου και να φεύγεις χωρίς να πληρώνεις με μετρητά, ούτε καν με κάρτα, και δίχως να περιμένεις σε ουρές και ταμεία.
empty alt

Τριήμερο Φεστιβάλ με «ΓΕΥΣΗ από το ΜΕΛΛΟΝ» στο ΑΒ Ελληνικό

Με οδηγό τη «χαρά να προσφέρει το καλύτερο», η ΑΒ Βασιλόπουλος γιορτάζει τα 80 της χρόνια και μας προσκαλεί στο κατάστημα του μέλλοντος στο ΑΒ Ελληνικό, για να ανακαλύψουμε ολοκαίνουρια τμήματα και νέες ψηφιακές υπηρεσίες.
empty alt

Μύλοι Λούλη. Μια γιορτή φρέσκου ψωμιού στον Πειραιά

H εταιρεία Μύλοι Λούλη, με βαθιά ιστορία και παράδοση 7 γενιών, σε συνεργασία με το Σωματείο Αρτοποιών Πειραιώς & Νήσων, υπό την αιγίδα του Δήμου Πειραιά και με την ευγενική υποστήριξη του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά, συνδιοργάνωσε από τις 21-24 Σεπτεμβρίου την Γιορτή Ψωμιού στην πλατεία...
Back To Top