Έκτορας Μποτρίνι: μοναδικές συνταγές και θέματα από τον βραβευμένο σεφ.

Αν συνηθίζεις να τρως σοκολάτα για πρωινό, φάε τις νέες σοκολάτες με γεύση πρωινού

0     

Αν συνηθίζεις να τρως σοκολάτα για πρωινό, φάε τις νέες σοκολάτες με γεύση πρωινού

compartes_avocado

Όλοι ξέρουμε ότι η καλύτερη ώρα για να απολαύσεις μια σοκολάτα είναι νωρίς το πρωί, γιατί τότε έχεις περισσότερες πιθανότητες να την «κάψεις» μέσα στην ημέρα. Την επόμενη φορά που θα το κάνεις, λοιπόν, μπορείς να συνδυάσεις… δύο σε ένα, καταναλώνοντας μια σοκολάτα με γεύση πρωινού!

Κι όμως, αυτή ακριβώς είναι η περιγραφή μιας νέας σειράς με σοκολάτες που υπογράφει η αμερικανική εταιρεία Compartes. Ανάμεσα στις επιλογές της; Σοκολάτα με γεύση αυγόφετας, αβοκάντο, δημητριακών, καλαμποκίσιου ψωμιού αλλά και καφέ με ντόνατς!

Όμως η εκκεντρικότητα δεν σταματά στις γεύσεις, αλλά συνεχίζεται και στο σχεδιασμό, καθώς αυτές οι μπάρες σοκολάτας αποτελούνται από τριγωνάκια αντί για τα «κλασικά» τετραγωνάκια ή ορθογώνια.

«Νομίζω ότι τα πάντα έχουν ωραιότερη γεύση όταν συνδυάζονται με σοκολάτα» είναι το προσωπικό μότο του ιδρυτή της εταιρείας Compartes, Jonathan Grahm, ο οποίος όχι αναπάντεχα, τρώει σοκολάτα για πρωινό: «Συνήθως τα πρωινά επισκέπτομαι το εργαστήριο και κάνω δοκιμές και αυτό είναι το πρωινό μου, το οποίο μάλιστα είναι διαφορετικό κάθε φορά. Σήμερα το πρωί, για παράδειγμα, δοκίμασα σοκολάτα σε γεύση μηλόπιτας, σοκολάτα σε γεύση πατατάκια και σοκολάτα ουίσκι. Όταν εργάζεσαι όλη μέρα σε ένα εργαστήριο σοκολάτας, κάθε πρωινό σου είναι μια καινούρια περιπέτεια!».