Όλοι ξέρουμε ότι η καλύτερη ώρα για να απολαύσεις μια σοκολάτα είναι νωρίς το πρωί, γιατί τότε έχεις περισσότερες πιθανότητες να την «κάψεις» μέσα στην ημέρα.

Όλοι ξέρουμε ότι η καλύτερη ώρα για να απολαύσεις μια σοκολάτα είναι νωρίς το πρωί, γιατί τότε έχεις περισσότερες πιθανότητες να την «κάψεις» μέσα στην ημέρα. Την επόμενη φορά που θα το κάνεις, λοιπόν, μπορείς να συνδυάσεις… δύο σε ένα, καταναλώνοντας μια σοκολάτα με γεύση πρωινού!

Κι όμως, αυτή ακριβώς είναι η περιγραφή μιας νέας σειράς με σοκολάτες που υπογράφει η αμερικανική εταιρεία Compartes. Ανάμεσα στις επιλογές της; Σοκολάτα με γεύση αυγόφετας, αβοκάντο, δημητριακών, καλαμποκίσιου ψωμιού αλλά και καφέ με ντόνατς!

Όμως η εκκεντρικότητα δεν σταματά στις γεύσεις, αλλά συνεχίζεται και στο σχεδιασμό, καθώς αυτές οι μπάρες σοκολάτας αποτελούνται από τριγωνάκια αντί για τα «κλασικά» τετραγωνάκια ή ορθογώνια.

«Νομίζω ότι τα πάντα έχουν ωραιότερη γεύση όταν συνδυάζονται με σοκολάτα» είναι το προσωπικό μότο του ιδρυτή της εταιρείας Compartes, Jonathan Grahm, ο οποίος όχι αναπάντεχα, τρώει σοκολάτα για πρωινό: «Συνήθως τα πρωινά επισκέπτομαι το εργαστήριο και κάνω δοκιμές και αυτό είναι το πρωινό μου, το οποίο μάλιστα είναι διαφορετικό κάθε φορά. Σήμερα το πρωί, για παράδειγμα, δοκίμασα σοκολάτα σε γεύση μηλόπιτας, σοκολάτα σε γεύση πατατάκια και σοκολάτα ουίσκι. Όταν εργάζεσαι όλη μέρα σε ένα εργαστήριο σοκολάτας, κάθε πρωινό σου είναι μια καινούρια περιπέτεια!».

empty alt

«Χρώματα και Αρώματα» στο Ίδρυμα Θεοχαράκη

Τι υπέροχο να ανακαλύπτει κανείς τον μοναδικό κόσμο των μπαχαρικών μέσα από ένα ταξίδι σε πολιτισμούς και κουλτούρες! Στο εργαστήρι «Χρώματα και Αρώματα» που διοργανώνει το Ίδρυμα Θεοχαράκη, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν, να δημιουργήσουν και να «ταξιδέψουν»! Μια συνάντηση πολιτισμών...
empty alt

Έφτιαξαν ρεπλίκα της Beyonce από.. τυρί

Όταν η διάσημη τραγουδίστρια ανακοίνωσε τη δίδυμη εγκυμοσύνη της τον Φεβρουάριο με μερικές ομολογουμένως εξαίσιες φωτογραφίες, το νέο έκανε τον γύρο του κόσμου σε λίγες μόνο ώρες.
empty alt

Η 24η Μαΐου είναι αφιερωμένη στο λατρεμένο Bánh mì

Αυτό το σάντουιτς θέλεις να το δοκιμάσεις. Πώς το ξέρω; Μα είναι ένα από τα πιο αγαπημένα γαστρονομικά trends διεθνώς.
empty alt

Η μεσογειακή διατροφή κάνει την «καλή» χοληστερίνη… καλύτερη

Ζούμε στη Μεσόγειο, τρεφόμαστε από τα πιο ζηλευτά φρούτα και λαχανικά και σύσσωμη η επιστημονική κοινότητα εκθειάζει τα οφέλη της συγκεκριμένης διατροφής.
empty alt

Ποιο ελληνικό νησί ψήφισε η Telegraph για το φαγητό του;

Οι ειδικοί της Telegraph ταξίδεψαν, ερεύνησαν και προτείνουν τα 19 καλύτερα ελληνικά νησιά, με κριτήριο τι είδους διακοπές θέλει να κάνει κανείς.
empty alt

Δείτε τι έφαγε παρουσιαστής του CNN και προκάλεσε σοκ!

Παρουσιαστής του CNN αντιμετωπίζει έντονη κριτική μετά την απόφασή του να φάει μέρος από ανθρώπινο εγκέφαλο, στο πλαίσιο ντοκιμαντέρ, για μία ινδουιστική σέκτα, της οποίας τα μέλη κανιβαλίζουν.
empty alt

Η τάση στη γαστρονομία που τείνει να γίνει διαχρονική

Μετά το γαλλικό και το ιταλικό φαγητό, μια άλλη εθνική κουζίνα (ή μάλλον… πολυεθνική) κατακτά τα τελευταία χρόνια τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους του κόσμου.
empty alt

NEO Τόστιμο! Το Κρίς Κρίς επαναλανσάρει το Τόστιμο και καινοτομεί ξανά

Ακόμα πιο απολαυστικό και μαλακό!
Back To Top