Με σεβασμό στην ελληνική γη και τους καλλιεργητές της, η 3αλφα – ΑΦΟΙ Κ. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Α.Ε.Β.Ε. είναι μία από τις πρώτες εταιρείες που οργάνωσε από το 2009 τους τοπικούς προμηθευτές της, δημιουργώντας την «ομάδα παραγωγών 3αλφα» που σήμερα αριθμεί 330 ενεργά μέλη! Η Καβάλα, οι Σέρρες, το […]

Με σεβασμό στην ελληνική γη και τους καλλιεργητές της, η 3αλφα – ΑΦΟΙ Κ. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Α.Ε.Β.Ε. είναι μία από τις πρώτες εταιρείες που οργάνωσε από το 2009 τους τοπικούς προμηθευτές της, δημιουργώντας την «ομάδα παραγωγών 3αλφα» που σήμερα αριθμεί 330 ενεργά μέλη!

Η Καβάλα, οι Σέρρες, το Κιλκίς, ο Έβρος, η Θεσσαλονίκη, οι Πρέσπες, η Καστοριά, η Λάρισα, η Βοιωτία και η Κορινθία είναι μόνο μερικά σημεία της ελληνικής περιφέρειας όπου οι συνεργαζόμενοι παραγωγοί καλλιεργούν όσπρια 3αλφα εφαρμόζοντας Πιστοποιημένες Διαδικασίες σύμφωνα με το Σύστημα Ολοκληρωμένης Διαχείρισης στην Γεωργική Παραγωγή ρυζιών και οσπρίων (AGRO 2-1, AGRO 2-2). Το Σύστημα αυτό είναι βασισμένο σε ορθές γεωργικές πρακτικές που σέβονται το περιβάλλον, προστατεύουν την υγεία του παραγωγού-καλλιεργητή και συνδράμουν ώστε το τελικό προϊόν να προσφέρεται στον καταναλωτή ακόμα πιο υγιεινό και ασφαλές.

Η 3αλφα, έχοντας πάντα ως κεντρικό άξονα να προσφέρει τα ποιοτικότερα και αγνότερα προϊόντα, επιλέγει και φέρνει στο τραπέζι μας τους καλύτερους καρπούς της ελληνικής γης, όπως φασόλια (χονδρά, πλακέ, μέτρια, γίγαντες), φακές, ρεβίθια και φάβα. Παράλληλα δίνει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να γνωρίζουν τον τόπο προέλευσης τους αλλά και το ονοματεπώνυμο του παραγωγού, αναγράφοντάς τα στη συσκευασία του κάθε προϊόντος.

empty alt

Ο μεγαλύτερος πειρασμός σε μια δίαιτα, είναι η… παρέα!

Εντάξει, αυτό είναι γνωστό και χωρίς να το πουν και οι επιστήμονες: ο μεγαλύτερος πειρασμός για όποιον ή όποια προσπαθεί να χάσει κιλά, είναι όταν πρέπει να φάει με παρέα συγγενική, φιλική ή επαγγελματική, σύμφωνα με μια νέα μικρή αμερικανική επιστημονική έρευνα.
empty alt

Η γαστρονομική έκθεση «Ελλάδος γεύση» συνεχίζεται

Έχει ξεκινήσει από τις 18 και θα διαρκέσει έως τις 21 Μαΐου, η έκθεση «Ελλάδος Γεύση» που φιλοξενείται στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου. Στην έκθεση συμμετέχουν οι περιφέρειες Αττικής, Νοτίου Αιγαίου, Πελοποννήσου, Ηπείρου και Κεντρικής Μακεδονίας προβάλλοντας τη γαστρονομία των περιοχών τους.
empty alt

Η χρυσή πίτσα «Τραμπ» που θα θρέψει εκατοντάδες άστεγους

Πίτσα πασπαλισμένη με νιφάδες χρυσού και προορίζεται για τους λάτρεις του Ντόναλντ Τραμπ αλλά και για όσους διαθέτουν μεγάλα πορτοφόλια… Η ορκωμοσία του νέου προέδρου των ΗΠΑ, ανήκουν πια στο παρελθόν, αλλά το φαγητό παραμένει πάντα στην πρώτη γραμμή.
empty alt

Η εφαρμογή που φέρνει πιο κοντά το κρασί με το τυρί!

Για εκείνους που συχνά έρχονται αντιμέτωποι με το αιώνιο δίλημμα, ποιο κρασί να επιλέξω για κάθε τυρί, η λύση είναι απλή: app ή ελληνικά εφαρμογή.
empty alt

Το μυστικό που βοήθησε την Oprah Winfrey να χάσει 20 κιλά

Η Oprah Winfrey πάλευε με τη ζυγαριά της για πολλά χρόνια. Μέχρι που, επιτέλους κατάφερε να χάσει 20 ολόκληρα κιλά.
empty alt

Αυτό το παγωτό είναι φτιαγμένο από…σκουπίδια!

Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο δυτικός κόσμος είναι οι απίστευτες ποσότητες φαγητού που μπορεί να καταναλωθεί αλλά καταλήγει στα σκουπίδια γιατί δεν έχει ωραία εμφάνιση, γιατί πέρασε η ημερομηνία λήξης, κλπ.
empty alt

Μια νέα γενιά Αμερικανών δημιουργών συνδυάζει ζαχαροπλαστική και αρχιτεκτονική

Μερικοί από τους καλύτερους σήμερα ζαχαροπλάστες στην Αμερική έχουν ένα αναπάντεχο υπόβαθρο: σπουδές στην αρχιτεκτονική. Στη δημιουργία κάθε γλυκού ακολουθούν τα ίδια βήματα με την κατασκευή ενός κτιρίου.
empty alt

Tα 5 νέα συναρπαστικά προϊόντα ρυζιού Uncle Ben’s

Πέντε νέες και συναρπαστικές γεύσεις ρυζιού παρουσίασε χθες το Uncle Ben’s, σε μια ξεχωριστή εκδήλωση με live cooking από τον Chef Νικόλα Σακελλαρίου και παρουσιαστές το μοναδικό δίδυμο των Μάκη Παπαδημητρίου και Γιώργο Χρυσοστόμου.

Back To Top