Η σάλτσα Barilla Pesto alla Genovese, με την υπογραφή της κορυφαίας εταιρείας ζυμαρικών στον κόσμο, μετέφερε μια μοναδική γευστική εμπειρία δημιουργίας, αποκάλυψης και απόλαυσης στους επισκέπτες του Golden Hall.

Η σάλτσα Barilla Pesto alla Genovese, με την υπογραφή της κορυφαίας εταιρείας ζυμαρικών στον κόσμο, μετέφερε μια μοναδική γευστική εμπειρία δημιουργίας, αποκάλυψης και απόλαυσης στους επισκέπτες του Golden Hall.

barilla_pesto_1

Το άρωμα του φρέσκου ιταλικού βασιλικού, με πρωταγωνιστή τη σάλτσα Barilla Pesto alla Genovese, «πλημμύρισε» το χώρο του Golden Hall, από την 1η μέχρι την 9η Νοεμβρίου, μεταφέροντας στον κόσμο το γευστικό ταξίδι της δημιουργίας της! Περισσότεροι από 10.000 επισκέπτες προσέγγισαν τους ‘Masters of Pasta’ για να γνωρίσουν από κοντά την αυθεντική σάλτσα Pesto alla Genovese της Barilla. Τον 100% φρέσκο ιταλικό βασιλικό σε συνδυασμό με τη ξεχωριστή γεύση του τυριού Parmigiano Reggiano Π.Ο.Π. γεύτηκαν σε μπρουσκέτες ιταλικού στυλ περισσότεροι από 6.000 διερχόμενοι ενώ μπορούσαν παράλληλα να φωτογραφηθούν στο Barilla photobooth που τους μετέφερε νοητά σε ένα χωράφι με βασιλικό στην Πάρμα της Ιταλίας!

barilla_pesto_2

Μια ιστορία αγάπης με πράσινο χρώμα, ήρθε για να χαρίσει στα ζυμαρικά και όχι μόνο την πλούσια γεύση της αυθεντικής ιταλικής κουζίνας. Ο ιδιαίτερος συνδυασμός από αγνά και φρέσκα υλικά δημιουργεί τη μοναδική κρεμώδη υφή της σάλτσας Barilla Pesto alla Genovese, μιας και μόνο τα εκλεκτά συστατικά μπορούν να φέρουν στο τραπέζι την παραδοσιακή ιταλική γεύση.
Στην Barilla ξέρουμε μόνο έναν τρόπο για να φτιάχνουμε την Pesto… ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΗ! Αυτόν των αυθεντικών ιταλικών υλικών όπως παρουσιάστηκε και στη φρέσκια & ανανεωμένη τηλεοπτική αλλά και digital καμπάνια, τους τελευταίους δύο μήνες, παρασύροντας τους θεατές σε μια γαστρονομική απόλαυση που εσωκλείεται σε ένα βαζάκι Barilla Pesto alla Genovese!

Barilla Pesto alla Genovese… μια πραγματικά απολαυστική γευστική εμπειρία!

empty alt

Η άμυνα της κανέλας

Ένα ακόμη ευεργετικό αποτέλεσμα της κανέλας φέρνουν στο φως επιστήμονες από της Σχολής Μηχανικών του Πανεπιστημίου της Μελβούρνης.
empty alt

Στις 6 Ιουνίου πάμε κέντρο για να δοκιμάσουμε κρασιά Χατζημιχάλη

Αν δεν πρόλαβες να πας σε κάποιο Οινοποιείο για να δοκιμάσεις τα αγαπημένα σου κρασιά με τις «Ανοιχτές Πόρτες», την Τρίτη 6 Ιουνίου είναι η επόμενη ευκαιρία σου! Τα κρασιά του Κτήματος Χατζημιχάλη στην Αταλάντη θα πραγματοποιήσουν ένα γευσιγνωστικό δείπνο στο Roof Garden του Monk Wine...
empty alt

Χορτοφάγοι δοκιμάζουν κρέας για πρώτη φορά έπειτα από χρόνια!

Θα ενδίδατε σε έναν γευστικό πειρασμό που αφήσατε πίσω σας χάρη σε μια διαφορετική ιδεολογία; Ένα ενδιαφέρον πείραμα ετοίμασε η ομάδα της online ομάδας Facts βάζοντας τρεις χορτοφάγους να δοκιμάσουν κρέας έπειτα από πολυετή αποχή – από ένα, πέντε και 30 χρόνια.
empty alt

Αποκλειστικό: Αυτό είναι το μενού που ετοίμασε ο Έκτορας Μποτρίνι για το δείπνο Τσίπρα -Τζεντιλόνι

Ο Έκτορας Μποτρίνι ήταν ο σεφ που επιμελήθηκε το επίσημο δείπνο του πρώτου Ανώτατου Συμβουλίου Συνεργασίας Ελλάδας-Ιταλίας.
empty alt

Το κρασί κινδυνεύει να γίνει είδος πολυτελείας;

Οι τρεις κορυφαίες χώρες στην οινοποιία έχουν δει τα τελευταία χρόνια την παραγωγή κρασιού να πέφτει κατακόρυφα, προσεγγίζοντας το χαμηλότερο επίπεδο των τελευταίων πενήντα χρόνων, σύμφωνα με την Independent.
empty alt

Η είδηση που έλειπε για να φτιάξει η μέρα σου: αβοκάντο χωρίς κουκούτσι

Αν απολαμβάνεις τα αβοκάντο, ξέρεις πολύ καλά ότι ο μεγαλύτερος μπελάς κατά την προετοιμασία τους για το φαγητό είναι η αφαίρεση του πυρήνα.
empty alt

Η Οξοποιία Ζαφειρόπουλος στην 5η Food Expo με νέα προϊόντα

Στην μεγαλύτερη και σημαντικότερη έκθεση Τροφίμων & Ποτών της Ν.Α. Ευρώπης παρουσίασε η Οξοποιία Ζαφειρόπουλος τα νέα προϊόντα Μουστάρδας και Έξτρα Παρθένου Ελαιόλαδου καθώς και τις νέες επαγγελματικές συσκευασίες της.
empty alt

Κοζανίτικη Πρωτόπιτα από την alfa

Μια πολύ ξεχωριστή αλμυρή βασιλόπιτα, με παραμυθένια γεύση και μαγική ιστορία κυκλοφορεί η alfa: λέγεται Κοζανίτικη Πρωτόπιτα και διαδίδει σε όλη την Ελλάδα ένα πρωτοχρονιάτικο έθιμο της Κοζάνης – της πόλης όπου, έφηβος ακόμη, ο Αθανάσιος Κουκουτάρης έβαλε τα θεμέλια για την ίδρυση της...

Back To Top