Η σάλτσα Barilla Pesto alla Genovese, με την υπογραφή της κορυφαίας εταιρείας ζυμαρικών στον κόσμο, μετέφερε μια μοναδική γευστική εμπειρία δημιουργίας, αποκάλυψης και απόλαυσης στους επισκέπτες του Golden Hall.

Η σάλτσα Barilla Pesto alla Genovese, με την υπογραφή της κορυφαίας εταιρείας ζυμαρικών στον κόσμο, μετέφερε μια μοναδική γευστική εμπειρία δημιουργίας, αποκάλυψης και απόλαυσης στους επισκέπτες του Golden Hall.

barilla_pesto_1

Το άρωμα του φρέσκου ιταλικού βασιλικού, με πρωταγωνιστή τη σάλτσα Barilla Pesto alla Genovese, «πλημμύρισε» το χώρο του Golden Hall, από την 1η μέχρι την 9η Νοεμβρίου, μεταφέροντας στον κόσμο το γευστικό ταξίδι της δημιουργίας της! Περισσότεροι από 10.000 επισκέπτες προσέγγισαν τους ‘Masters of Pasta’ για να γνωρίσουν από κοντά την αυθεντική σάλτσα Pesto alla Genovese της Barilla. Τον 100% φρέσκο ιταλικό βασιλικό σε συνδυασμό με τη ξεχωριστή γεύση του τυριού Parmigiano Reggiano Π.Ο.Π. γεύτηκαν σε μπρουσκέτες ιταλικού στυλ περισσότεροι από 6.000 διερχόμενοι ενώ μπορούσαν παράλληλα να φωτογραφηθούν στο Barilla photobooth που τους μετέφερε νοητά σε ένα χωράφι με βασιλικό στην Πάρμα της Ιταλίας!

barilla_pesto_2

Μια ιστορία αγάπης με πράσινο χρώμα, ήρθε για να χαρίσει στα ζυμαρικά και όχι μόνο την πλούσια γεύση της αυθεντικής ιταλικής κουζίνας. Ο ιδιαίτερος συνδυασμός από αγνά και φρέσκα υλικά δημιουργεί τη μοναδική κρεμώδη υφή της σάλτσας Barilla Pesto alla Genovese, μιας και μόνο τα εκλεκτά συστατικά μπορούν να φέρουν στο τραπέζι την παραδοσιακή ιταλική γεύση.
Στην Barilla ξέρουμε μόνο έναν τρόπο για να φτιάχνουμε την Pesto… ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΗ! Αυτόν των αυθεντικών ιταλικών υλικών όπως παρουσιάστηκε και στη φρέσκια & ανανεωμένη τηλεοπτική αλλά και digital καμπάνια, τους τελευταίους δύο μήνες, παρασύροντας τους θεατές σε μια γαστρονομική απόλαυση που εσωκλείεται σε ένα βαζάκι Barilla Pesto alla Genovese!

Barilla Pesto alla Genovese… μια πραγματικά απολαυστική γευστική εμπειρία!

empty alt

Διεθνής διάκριση για νεαρή Ελληνίδα σεφ

Κράτησε στη μνήμη σου αυτό το όνομα, γιατί ίσως να το συναντάς όλο και συχνότερα στο μέλλον: Η νεαρή σεφ Κωνσταντίνα Βούλγαρη Κοντεσοπούλου είναι η νικήτρια του τοπικού διαγωνισμού S.
empty alt

Νέο σπρέι παρατείνει τη διάρκεια ζωής των φρούτων για μήνες

Μια καινούρια τεχνική, που αναπτύχθηκε από επιστήμονες του κορεάτικου Ινστιτούτου Επιστήμης και Τεχνολογίας (KAIST) με τη χρήση νανοτεχνολογίας, διατηρεί τα φρούτα φρέσκα για πολλές εβδομάδες.
empty alt

Αυτό το κρασί λατρεύουν οι Μιλένιαλς

Εύκολο στους συνδυασμούς, οικονομικό και εύγευστο, το ροζέ κρασί, υποτιμημένο μέχρι πρότινος, έχει αρχίσει να κερδίζει την προτίμηση της γενιάς των Μιλένιαλς.
empty alt

Ο μεγαλύτερος πειρασμός σε μια δίαιτα, είναι η… παρέα!

Εντάξει, αυτό είναι γνωστό και χωρίς να το πουν και οι επιστήμονες: ο μεγαλύτερος πειρασμός για όποιον ή όποια προσπαθεί να χάσει κιλά, είναι όταν πρέπει να φάει με παρέα συγγενική, φιλική ή επαγγελματική, σύμφωνα με μια νέα μικρή αμερικανική επιστημονική έρευνα.
empty alt

Πώς είναι ένα σοκολατένιο αυγό αξίας σχεδόν 6.000 ευρώ;

Ένα από τα ακριβότερα (αν όχι το ακριβότερο) σοκολατένια αυγά παρουσίασε η σοκολατοποιία πολυτελείας Godiva διά χειρός της pastry chef Cherish Finden.
empty alt

Τα πιο hot cocktails περιέχουν ρόκα, γιαούρτι και τσάι kombucha

Μπορεί κάποιοι από εμάς να «φάγαμε» τα νιάτα μας ανακατεύοντας κόκα κόλα με ρούμι και μπίρα με σφηνάκια, όμως σήμερα σε πολλά από τα πιο δημοφιλή μπαρ σερβίρονται χυμοί, σμούθι ή, στη «χειρότερη» περίπτωση, μπίρες από μικροζυθοποιίες.
empty alt

Πέταξε από σήμερα το χαρταετό της Καθαράς Δευτέρας και βοήθησε την ΕΛΕΠΑΠ!

Φέτος η Καθαρά Δευτέρα ήρθε… τον Ιανουάριο για τον Μακεδονικό Χαλβά, που στις 29/1 μεταμόρφωσε το χώρο του εστιατορίου Hide & Seek All Day Bar-Restaurant στο Χαλάνδρι σε Καθαροδευτεριάτικο τοπίο! Χαρταετοί, συνθέσεις από φρέσκα λουλούδια, νηστίσιμοι μεζέδες και ελληνική μουσική προσκάλεσαν τους...
empty alt

Τα ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΑΥΓΑ με νέα ταυτότητα!

Τα Ηπειρώτικα Αυγά, της Πτηνοτροφικής Ιωαννίνων Α.Ε., που για περισσότερα από 50 χρόνια προσφέρουν σε κάθε ελληνικό νοικοκυριό φρέσκα αυγά από κότες ταϊσμένες με αγνές πρώτες ύλες, μας συστήνονται ξανά με νέο λογότυπο και νέο tagline καθώς και νέες συσκευασίες δίνοντας έμφαση στον τόπο προέλευσης...
Back To Top