Η σάλτσα Barilla Pesto alla Genovese, με την υπογραφή της κορυφαίας εταιρείας ζυμαρικών στον κόσμο, μετέφερε μια μοναδική γευστική εμπειρία δημιουργίας, αποκάλυψης και απόλαυσης στους επισκέπτες του Golden Hall.

Η σάλτσα Barilla Pesto alla Genovese, με την υπογραφή της κορυφαίας εταιρείας ζυμαρικών στον κόσμο, μετέφερε μια μοναδική γευστική εμπειρία δημιουργίας, αποκάλυψης και απόλαυσης στους επισκέπτες του Golden Hall.

barilla_pesto_1

Το άρωμα του φρέσκου ιταλικού βασιλικού, με πρωταγωνιστή τη σάλτσα Barilla Pesto alla Genovese, «πλημμύρισε» το χώρο του Golden Hall, από την 1η μέχρι την 9η Νοεμβρίου, μεταφέροντας στον κόσμο το γευστικό ταξίδι της δημιουργίας της! Περισσότεροι από 10.000 επισκέπτες προσέγγισαν τους ‘Masters of Pasta’ για να γνωρίσουν από κοντά την αυθεντική σάλτσα Pesto alla Genovese της Barilla. Τον 100% φρέσκο ιταλικό βασιλικό σε συνδυασμό με τη ξεχωριστή γεύση του τυριού Parmigiano Reggiano Π.Ο.Π. γεύτηκαν σε μπρουσκέτες ιταλικού στυλ περισσότεροι από 6.000 διερχόμενοι ενώ μπορούσαν παράλληλα να φωτογραφηθούν στο Barilla photobooth που τους μετέφερε νοητά σε ένα χωράφι με βασιλικό στην Πάρμα της Ιταλίας!

barilla_pesto_2

Μια ιστορία αγάπης με πράσινο χρώμα, ήρθε για να χαρίσει στα ζυμαρικά και όχι μόνο την πλούσια γεύση της αυθεντικής ιταλικής κουζίνας. Ο ιδιαίτερος συνδυασμός από αγνά και φρέσκα υλικά δημιουργεί τη μοναδική κρεμώδη υφή της σάλτσας Barilla Pesto alla Genovese, μιας και μόνο τα εκλεκτά συστατικά μπορούν να φέρουν στο τραπέζι την παραδοσιακή ιταλική γεύση.
Στην Barilla ξέρουμε μόνο έναν τρόπο για να φτιάχνουμε την Pesto… ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΗ! Αυτόν των αυθεντικών ιταλικών υλικών όπως παρουσιάστηκε και στη φρέσκια & ανανεωμένη τηλεοπτική αλλά και digital καμπάνια, τους τελευταίους δύο μήνες, παρασύροντας τους θεατές σε μια γαστρονομική απόλαυση που εσωκλείεται σε ένα βαζάκι Barilla Pesto alla Genovese!

Barilla Pesto alla Genovese… μια πραγματικά απολαυστική γευστική εμπειρία!

empty alt

Μία 17χρονη φτιάχνει τέχνη από τον αφρό του latte!

Μέχρι τώρα ξέραμε ότι επιδέξιοι baristas μπορούν να κάνουν διάφορα σχέδια στον αφρό του καφέ, όπως καρδούλες, δεντράκια, κλπ.
empty alt

Έρχεται το αβοκάντο light!

Το αβοκάντο μπορεί να έχει αναδειχθεί σε σύμβολο της υγιεινής διατροφής στο Instagram, όμως χαρακτηρίζεται από ένα σημαντικό μειονέκτημα για όσους προσπαθούν να χάσουν βάρος: είναι πλούσιο σε λιπαρά (αν και πρόκειται για τα λεγόμενα «υγιεινά» λιπαρά).
empty alt

Η εφαρμογή που φέρνει πιο κοντά το κρασί με το τυρί!

Για εκείνους που συχνά έρχονται αντιμέτωποι με το αιώνιο δίλημμα, ποιο κρασί να επιλέξω για κάθε τυρί, η λύση είναι απλή: app ή ελληνικά εφαρμογή.
empty alt

Ζεμύθεια 2018: οι βουκολικοί αθλητικοί αγώνες από τη Ζεμύθα ΗΠΕΙΡΟΣ

Όταν ένα τυροκομικό προϊόν τόσο μοναδικό όσο η Ζεμύθα ΗΠΕΙΡΟΣ βγαίνει στο προσκήνιο, δεν θα μπορούσε παρά να «βγει» με έναν μοναδικό τρόπο.
empty alt

Αυτό είναι το καλύτερο τυρί στον κόσμο

Εμφανίστηκε στην αγορά μόλις πριν από δύο χρόνια, αλλά το Cornish Ken, ένα τυρί της βρετανικής εταιρείας Lynher Dairies Cheese Company, κατάφερε να διακριθεί ανάμεσα σε 3.000 άλλα, από 34 χώρες, στον 30ο Παγκόσμιο Διαγωνισμό Τυριού και να κατακτήσει τον τίτλο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή.
empty alt

Εσύ θα δοκίμαζες αυτή την τούρτα;

Στην εποχή των αλλόκοτων διατροφικών τάσεων, μάλλον δεν μας κάνει εντύπωση μία ακόμα που έκανε την εμφάνισή της στο δυτικό κόσμο: η τούρτα από κρέας, που έγινε διάσημη όταν παρουσιάστηκε στη δημοφιλή αμερικανική τηλεοπτική εκπομπή μαγειρικής At Home with Amy Sedaris.
empty alt

Αντίο κόκκινο και λευκό, καλώς ήρθες μπλε κρασί!

«Το ροζέ κρασί είναι ξεπερασμένο. Το λευκό και το κόκκινο ανήκουν στους προηγούμενους αιώνες», με αυτή τη φράση το περιοδικό Time μάς συστήνει το… μπλε κρασί, προϊόν μιας ισπανικής εταιρείας.
empty alt

Αν συνηθίζεις να τρως σοκολάτα για πρωινό, φάε τις νέες σοκολάτες με γεύση πρωινού

Όλοι ξέρουμε ότι η καλύτερη ώρα για να απολαύσεις μια σοκολάτα είναι νωρίς το πρωί, γιατί τότε έχεις περισσότερες πιθανότητες να την «κάψεις» μέσα στην ημέρα.
Back To Top