Η σάλτσα Barilla Pesto alla Genovese, με την υπογραφή της κορυφαίας εταιρείας ζυμαρικών στον κόσμο, μετέφερε μια μοναδική γευστική εμπειρία δημιουργίας, αποκάλυψης και απόλαυσης στους επισκέπτες του Golden Hall.

Η σάλτσα Barilla Pesto alla Genovese, με την υπογραφή της κορυφαίας εταιρείας ζυμαρικών στον κόσμο, μετέφερε μια μοναδική γευστική εμπειρία δημιουργίας, αποκάλυψης και απόλαυσης στους επισκέπτες του Golden Hall.

barilla_pesto_1

Το άρωμα του φρέσκου ιταλικού βασιλικού, με πρωταγωνιστή τη σάλτσα Barilla Pesto alla Genovese, «πλημμύρισε» το χώρο του Golden Hall, από την 1η μέχρι την 9η Νοεμβρίου, μεταφέροντας στον κόσμο το γευστικό ταξίδι της δημιουργίας της! Περισσότεροι από 10.000 επισκέπτες προσέγγισαν τους ‘Masters of Pasta’ για να γνωρίσουν από κοντά την αυθεντική σάλτσα Pesto alla Genovese της Barilla. Τον 100% φρέσκο ιταλικό βασιλικό σε συνδυασμό με τη ξεχωριστή γεύση του τυριού Parmigiano Reggiano Π.Ο.Π. γεύτηκαν σε μπρουσκέτες ιταλικού στυλ περισσότεροι από 6.000 διερχόμενοι ενώ μπορούσαν παράλληλα να φωτογραφηθούν στο Barilla photobooth που τους μετέφερε νοητά σε ένα χωράφι με βασιλικό στην Πάρμα της Ιταλίας!

barilla_pesto_2

Μια ιστορία αγάπης με πράσινο χρώμα, ήρθε για να χαρίσει στα ζυμαρικά και όχι μόνο την πλούσια γεύση της αυθεντικής ιταλικής κουζίνας. Ο ιδιαίτερος συνδυασμός από αγνά και φρέσκα υλικά δημιουργεί τη μοναδική κρεμώδη υφή της σάλτσας Barilla Pesto alla Genovese, μιας και μόνο τα εκλεκτά συστατικά μπορούν να φέρουν στο τραπέζι την παραδοσιακή ιταλική γεύση.
Στην Barilla ξέρουμε μόνο έναν τρόπο για να φτιάχνουμε την Pesto… ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΗ! Αυτόν των αυθεντικών ιταλικών υλικών όπως παρουσιάστηκε και στη φρέσκια & ανανεωμένη τηλεοπτική αλλά και digital καμπάνια, τους τελευταίους δύο μήνες, παρασύροντας τους θεατές σε μια γαστρονομική απόλαυση που εσωκλείεται σε ένα βαζάκι Barilla Pesto alla Genovese!

Barilla Pesto alla Genovese… μια πραγματικά απολαυστική γευστική εμπειρία!

empty alt

Τα μυστικά των αιωνόβιων Ιταλών

Ένας στους 10 κατοίκους έχουν περάσει τα 100 τους χρόνια – 81 από τους συνολικώς 700 κατοίκους του έχουν ήδη περάσει το ορόσημο των 100 ετών – πολλοί από αυτούς έχουν περάσει και τα 110, ενώ σχεδόν άλλοι 200 το πλησιάζουν! Αυτός είναι ο λόγος που οι […]
empty alt

Τα γονίδια φταίνε

Για τις ιδιοτροπίες που εκδηλώνει το παιδί στο φαγητό φταίνε τα γονίδια. Αυτό υποστηρίζει διεθνή μελέτη που δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό περιοδικό Journal of Child Psychology and Psyshiatry.
empty alt

Είναι λάθος η αποφυγή της γλουτένης;

Σύμφωνα με νέα αμερικανική έρευνα, οι άνθρωποι που αποφεύγουν τη γλουτένη, μπορεί να αυξήσουν τον κίνδυνο εμφάνισης διαβήτη τύπου 2, ενώ η κατανάλωση περισσότερης γλουτένης μειώνει αυτό τον κίνδυνο.
empty alt

Ο μεγαλύτερος πειρασμός σε μια δίαιτα, είναι η… παρέα!

Εντάξει, αυτό είναι γνωστό και χωρίς να το πουν και οι επιστήμονες: ο μεγαλύτερος πειρασμός για όποιον ή όποια προσπαθεί να χάσει κιλά, είναι όταν πρέπει να φάει με παρέα συγγενική, φιλική ή επαγγελματική, σύμφωνα με μια νέα μικρή αμερικανική επιστημονική έρευνα.
empty alt

Spaghetti donuts: Τα νέα αγαπημένα των food bloggers

Λίγο τα social media, λίγο η κρίση, οι εστιάτορες ανά τον κόσμο στίβουν το κεφάλι τους για να βρουν πρωτότυπες ιδέες και να προσελκύσουν πελατεία.
empty alt

Αυτό το παγωτό είναι φτιαγμένο από…σκουπίδια!

Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο δυτικός κόσμος είναι οι απίστευτες ποσότητες φαγητού που μπορεί να καταναλωθεί αλλά καταλήγει στα σκουπίδια γιατί δεν έχει ωραία εμφάνιση, γιατί πέρασε η ημερομηνία λήξης, κλπ.
empty alt

ΑΒ Βασιλόπουλος: 80 χρόνια και του πουλιού το γάλα

Η ΑΒ Βασιλόπουλος, 80 χρόνια τώρα, αναζητά με μεράκι τα πιο εκλεκτά προϊόντα από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο και μοιράζεται με όλους όσοι την εμπιστεύονται καθημερινά, την ίδια αγάπη για ποιότητα, ποικιλία και ανώτερη γεύση.
empty alt

Οι «Γεύσεις του Κόσμου» της 3αλφα μας ταξιδεύουν στα καταστήματα ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ με εξωτικά Live Cooking Events!

Το πιο συναρπαστικό ταξίδι γεύσεων με πρωταγωνιστή τα 3αλφα ρύζια της σειράς «Γεύσεις του Κόσμου» ξεκινάει στα καταστήματα ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ.

Back To Top