Είναι ένα αυθεντικό κρεοπωλείο-deli που δημιουργήθηκε πρόσφατα από μία παρέα ανθρώπων με γνώση στο χώρο του κρέατος που ένιωσαν την ανάγκη να κάνουν κάτι δικό τους και να μεταλαμπαδεύσουν τις γνώσεις τους στους απανταχού καλοφαγάδες.

Είναι ένα αυθεντικό κρεοπωλείο-deli που δημιουργήθηκε πρόσφατα από μία παρέα ανθρώπων με γνώση στο χώρο του κρέατος που ένιωσαν την ανάγκη να κάνουν κάτι δικό τους και να μεταλαμπαδεύσουν τις γνώσεις τους στους απανταχού καλοφαγάδες.Το Carnicero έχει κερδίσει τη θέση του στην αγορά των βορείων προαστίων τον τελευταίο χρόνο και σε καλεί στις 25 Μαΐου σε μία βραδιά BBQ, με ζουμερά κρέατα από σπουδαίες ράτσες, ψημένα από τους σεφ της Weber.

Θα τα συνδυάσεις με Rufus sauces, μουστάρδες και chutneys και θα τα απολαύσεις σιγοπίνοντας εκλεκτές μπύρες και Bloody Mary.


Παράλληλα, οι ειδικοί του Carnicero (που σημαίνει κρεοπωλείο στα Ισπανικά) θα σε μυήσουν στα μυστικά του καλού barbeque, δίνοντας σου έξυπνα tips για να πετύχεις το σωστό ψήσιμο.

Παράλληλα θα σου προτείνουν νέες συνταγές για να κάνεις και εσύ το δικό σου ξεχωριστό BBQ event τώρα που έρχεται το καλοκαιράκι.

Για αυτό μη χάσεις το event στο Carnicero στο Νέο Ψυχικό (Δημ.Βασιλείου 18) που θα γίνει στις 25 Μαΐου, από τις 17.30 και για 4 ώρες.

 

empty alt

Ροζ αφρώδες γάλα: Η επόμενη μεγάλη τάση;

Σε μια εποχή που η φράση «δυσανεξία στη λακτόζη» εμφανίζεται σε όλο και περισσότερες δίαιτες του συρμού και που το γάλα δίνει τη θέση του στους πράσινους χυμούς και το τσάι matcha, ένα καινούριο προϊόν έρχεται με τη φιλοδοξία να το ξανακάνει… της μόδας.
empty alt

Ποιο ελληνικό νησί ψήφισε η Telegraph για το φαγητό του;

Οι ειδικοί της Telegraph ταξίδεψαν, ερεύνησαν και προτείνουν τα 19 καλύτερα ελληνικά νησιά, με κριτήριο τι είδους διακοπές θέλει να κάνει κανείς.
empty alt

Έρχεται το αβοκάντο light!

Το αβοκάντο μπορεί να έχει αναδειχθεί σε σύμβολο της υγιεινής διατροφής στο Instagram, όμως χαρακτηρίζεται από ένα σημαντικό μειονέκτημα για όσους προσπαθούν να χάσουν βάρος: είναι πλούσιο σε λιπαρά (αν και πρόκειται για τα λεγόμενα «υγιεινά» λιπαρά).
empty alt

Στις ΗΠΑ ανοίγει ένα μουσείο για το αβοκάντο

Και εκεί που νομίζαμε ότι τα είχαμε δει όλα για το αβοκάντο, το απόλυτο φρούτο της γενιάς των Millennials, έρχονται το καλοκαίρι τα εγκαίνια ενός Μουσείου του Αβοκάντο (του λεγόμενου CADO Museum) στις ΗΠΑ και πιο συγκεκριμένα στο Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνια.
empty alt

Πέντε σημαντικοί λόγοι να μαγειρέψεις στον ατμό!

Οι περισσότεροι από εμάς από τη μία αναζητούμε την υγιεινή διατροφή, με πολλά λαχανικά, άπαχο κρέας και λίγα λίπη.
empty alt

Πώς είναι ένα σοκολατένιο αυγό αξίας σχεδόν 6.000 ευρώ;

Ένα από τα ακριβότερα (αν όχι το ακριβότερο) σοκολατένια αυγά παρουσίασε η σοκολατοποιία πολυτελείας Godiva διά χειρός της pastry chef Cherish Finden.
empty alt

Ο Μάγειρας του Αιώνα

Αποχαιρετάμε τον Paul Bocuse, τον «μάγειρα του αιώνα» όπως τον χαρακτήρισε το 2011 ο οδηγός Gault et Millau, που πέθανε πριν λίγες ώρες σε ηλικία 91 ετών.
empty alt

Οι «Γεύσεις του Κόσμου» της 3αλφα μας ταξιδεύουν στα καταστήματα ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ με εξωτικά Live Cooking Events!

Το πιο συναρπαστικό ταξίδι γεύσεων με πρωταγωνιστή τα 3αλφα ρύζια της σειράς «Γεύσεις του Κόσμου» ξεκινάει στα καταστήματα ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ.
Back To Top