Έκτορας Μποτρίνι: μοναδικές συνταγές και θέματα από τον βραβευμένο σεφ.

Μπορείς να πεις όχι σε ένα λαχταριστό BBQ event;

0     

Μπορείς να πεις όχι σε ένα λαχταριστό BBQ event;

Είναι ένα αυθεντικό κρεοπωλείο-deli που δημιουργήθηκε πρόσφατα από μία παρέα ανθρώπων με γνώση στο χώρο του κρέατος που ένιωσαν την ανάγκη να κάνουν κάτι δικό τους και να μεταλαμπαδεύσουν τις γνώσεις τους στους απανταχού καλοφαγάδες.Το Carnicero έχει κερδίσει τη θέση του στην αγορά των βορείων προαστίων τον τελευταίο χρόνο και σε καλεί στις 25 Μαΐου σε μία βραδιά BBQ, με ζουμερά κρέατα από σπουδαίες ράτσες, ψημένα από τους σεφ της Weber.

Θα τα συνδυάσεις με Rufus sauces, μουστάρδες και chutneys και θα τα απολαύσεις σιγοπίνοντας εκλεκτές μπύρες και Bloody Mary.

carnicero
Παράλληλα, οι ειδικοί του Carnicero (που σημαίνει κρεοπωλείο στα Ισπανικά) θα σε μυήσουν στα μυστικά του καλού barbeque, δίνοντας σου έξυπνα tips για να πετύχεις το σωστό ψήσιμο.

Παράλληλα θα σου προτείνουν νέες συνταγές για να κάνεις και εσύ το δικό σου ξεχωριστό BBQ event τώρα που έρχεται το καλοκαιράκι.

Για αυτό μη χάσεις το event στο Carnicero στο Νέο Ψυχικό (Δημ.Βασιλείου 18) που θα γίνει στις 25 Μαΐου, από τις 17.30 και για 4 ώρες.