Το ελληνικό προϊόν διακρίθηκε στην κατηγορία της Ανώτερης Γεύσης.

Το Εν Ελλάδι Pork Steak της Creta Farms απέσπασε το Διεθνές Βραβείο Ανώτερης Γεύσης 2 χρυσών αστεριών από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης και Ποιότητας (iTQi), στο πλαίσιο των Superior Taste Awards 2018. Τα τρόφιμα και ποτά που τιμώνται με τα συγκεκριμένα βραβεία αναδεικνύονται μέσω της αμερόληπτης διαδικασίας της «τυφλής δοκιμής» από 120 κορυφαίους σεφ και γευσιγνώστες.

Τα ζώα της Creta Farms είναι τα πρώτα στον κόσμο που εκτρέφονται χωρίς αντιβιοτικά πάχυνσης, με κλασική μουσική, εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο, κρητικά superfoods και αρωματικά βότανα με αποτέλεσμα να υπογράφουν για τη γεύση τους και να ξεχωρίζουν!

Με περισσότερη ποσότητα ελαιόλαδου στην εκτροφή, το κρέας γίνεται ακόμα πιο ζουμερό και τρυφερό, βελτιώνοντας το προφίλ των λιπαρών. Τα κρητικά superfoods με αντιοξειδωτική και αντιμικροβιακή δράση θωρακίζουν τον οργανισμό του ζώου, ενώ τα αρωματικά βότανα κάνουν το κρέας να μυρίζει μοναδικά.

Η ειδική διατροφή, που παράγεται στην ιδιόκτητη μονάδα παραγωγής ζωοτροφών της Creta Farms, σε συνδυασμό με άριστες συνθήκες εκτροφής (κλασική μουσική, ιδανική θερμοκρασία), χαλαρώνουν το ζώο και δημιουργούν το πιο ευκολοχώνευτο και γευστικό κρέας.

creta750

empty alt

Έρχεται τον Ιούνιο το Sani Gourmet

Η γνωστή ετήσια γαστρονομική διοργάνωση, το Sani Gourmet έρχεται φέτος στη Χαλκιδική, από τις 23 μέχρι τις 27 Ιουνίου, με ταλαντούχους σεφ από την Ελλάδα και το εξωτερικό! Η διοργάνωση διαρκεί πέντε ημέρες που θα περιλαμβάνουν αφιερώματα σε πολλές και διαφορετικές κουζίνες.
empty alt

«Κοιμήθηκα με τα μαλλιά μου μέσα σ’ ένα άδειο κουτί πίτσας»

Έχεις διαβάσει άρθρα, έχεις ακούσει ειδικούς, έχεις ίσως ζήσει μια εμπειρία διατροφικής διαταραχής. Έχεις όμως δει ποτέ ένα θεατρικό έργο που να πραγματεύεται αυτό το φλέγον ζήτημα; Το έργο «Κοιμήθηκα με τα μαλλιά μου μέσα σ’ ένα άδειο κουτί πίτσας» της Έρσης Νιαώτη ανεβαίνει από τον Θεατρικό […]
empty alt

The Bean, the Blend, the Barista

Από την ίδρυση της «Kafea Εμπορική Τεχνική ΑΕ», το 1988, που τα πρώτα στέκια της Αθήνας ανακάλυπταν τον αυθεντικό Ιταλικό espresso illy, έως σήμερα, έχουν κυλήσει πολλές σταγόνες αρωματικού espresso! Όσοι τότε προέβλεπαν ότι ο νέος καφές είναι ένας πειραματισμός, μία εφήμερη, ξενόφερτη μόδα που θα...
empty alt

Χρυσό βραβείο για την Μπατζίνα της Χρυσής Ζύμης

Χρυσό βραβείο απέσπασε η Μπατζίνα της Χρυσής Ζύμης για την Καμπάνια Λανσαρίσματος στα Σελφ Σέρβις Excellence Awards 2018.
empty alt

Αυτή η νέα γεύση παγωτού μάλλον θα συνόδευε τέλεια… μια σαλάτα με θαλασσινά

Με παγωτά που περιέχουν από ενεργό άνθρακα μέχρι τσάι matcha, οι εταιρείες παρασκευής παγωτού φαίνεται να συναγωνίζονται η μία την άλλη για το ποια θα φτιάξει την πιο ασυνήθιστη γεύση.
empty alt

Μεγάλος νικητής για τους Χρυσούς Σκούφους 2018 ο Έκτορας Μποτρίνι

Θριαμβευτής των Χρυσών Σκούφων 2018 αναδείχθηκε το «Etrusco» του Έκτορα Μποτρίνι, ανεβαίνοντας μάλιστα βαθμολογικά σε σχέση με πέρυσι.
empty alt

Η νέα διατροφική τάση που σαρώνει στη Δύση βρίσκεται ήδη στο ντουλάπι σου

Το φιστικοβούτυρο έχει βρει προσφάτως έναν αντίπαλο στην αμερικανική διατροφή, από την οποία ξεκινούν πολλές νέες τάσεις για να κατακτήσουν το δυτικό κόσμο.
empty alt

Έχεις δοκιμάσει σοκολάτα ηλικίας εκατό χρόνων;

Πριν από έναν περίπου αιώνα, κάπου ανάμεσα στο 1910 και το 1914, μια μικρή Βρετανίδα ονόματι Eileen Margaret Elmes πήρε για δώρο Χριστουγέννων ένα κουτί με σοκολάτες οι οποίες είχαν τη μορφή των χαρακτήρων από το παραμύθι της Κοκκινοσκουφίτσας.
Δεν υπάρχουν άρθρα για προβολή
Back To Top