Καλλίγραμμες κοπέλες, πήραν μαρούλια και αντί να φτιάξουν μια χορταστική σαλάτα, έφτιαξαν μπικίνι! Με αυτά το χορταστικά μπικίνι βγήκαν χθες στους κεντρικούς δρόμους της Αβάνας για να ενθαρρύνουν ντόπιους και επισκέπτες να γίνουν χορτοφάγοι.

Καλλίγραμμες κοπέλες, πήραν μαρούλια και αντί να φτιάξουν μια χορταστική σαλάτα, έφτιαξαν μπικίνι! Με αυτά το χορταστικά μπικίνι βγήκαν χθες στους κεντρικούς δρόμους της Αβάνας για να ενθαρρύνουν ντόπιους και επισκέπτες να γίνουν χορτοφάγοι.

Τα μοντέλα που συμμετείχαν στην εκστρατεία μιας αμερικανικής οργάνωσης υπέρ των δικαιωμάτων των ζώων περπάτησαν και πόζαραν για φωτογραφίες στη διάσημη οδό Ομπίσπο της Αβάνας, δίνοντας στους περαστικούς συμβουλές για το πώς να σώσουν τα ζώα, να είναι υγιείς και να προστατεύουν το περιβάλλον με το να γίνουν χορτοφάγοι. Παράλληλα, μοίρασαν συνταγές με τις χορτοφαγικές εκδοχές παραδοσιακών κουβανέζικων πιάτων.

«Είμαστε εδώ για να στείλουμε ένα μήνυμα σε όλους να συμπονούν τα ζώα, να μην καταναλώνουν κρέας και να επιλέξουν μια χορτοφαγική διατροφή», δήλωσε η Κιάρα Μπένακ, ένα από τα μοντέλα που συμμετείχε στην εκστρατεία της οργάνωσης PETA.

Είναι η πρώτη φορά που η PETA πηγαίνει στην Κούβα για να προωθήσει τη χορτοφαγική διαστροφή μετά τη χαλάρωση των περιορισμών στα ταξίδια μεταξύ των ΗΠΑ και της Κούβας.

Παρόλο που οι Κουβανοί δεν τρώνε πολύ κρέας λόγω της υψηλής τιμής του, η πρωτοβουλία έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από τους κατοίκους της Αβάνας, καθώς πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να ενημερωθούν, αλλά και να μιλήσουν και να φωτογραφηθούν με τα μοντέλα.

empty alt

Η τάση στη γαστρονομία που τείνει να γίνει διαχρονική

Μετά το γαλλικό και το ιταλικό φαγητό, μια άλλη εθνική κουζίνα (ή μάλλον… πολυεθνική) κατακτά τα τελευταία χρόνια τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους του κόσμου.
empty alt

Το ελαιόλαδο σε βοηθάει να μη γίνεις…χρυσόψαρο!

Το λένε και «ελληνικό χρυσάφι». Είναι το ελαιόλαδο και αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της μεσογειακής διατροφής που έχει πολλές φορές αναγνωριστεί για τη συμβολή της στην καλή υγεία του οργανισμού.
empty alt

Το Bahar Project έρχεται στην Αθήνα να σου συστήσει άλλες κουζίνες και πολιτισμούς!

Σε λίγες μέρες έρχεται στην Αθήνα το Bahar Project, ένα ταξίδι ανακάλυψης και γνώσης μέσα από τη μαγειρική.
empty alt

Πώς είναι ένα σοκολατένιο αυγό αξίας σχεδόν 6.000 ευρώ;

Ένα από τα ακριβότερα (αν όχι το ακριβότερο) σοκολατένια αυγά παρουσίασε η σοκολατοποιία πολυτελείας Godiva διά χειρός της pastry chef Cherish Finden.
empty alt

Η CRETA FARMS τώρα και στα ράφια της αλυσίδας Δ. ΜΑΣΟΥΤΗΣ

Τη στρατηγικής σημασίας συνεργασία για το μεγαλύτερο παραγωγό χοιρινού κρέατος της χώρας μας ανακοίνωσε η CRETA FARMS.
empty alt

H Barilla ενώνει τις δυνάμεις της με τον Roger Federer

Στο νέο διαφημιστικό της Barilla, που προβάλλεται ήδη σε 40 χώρες, ο καταξιωμένος πρωταθλητής του τένις Roger Federer συμμετέχει σε έναν «αγώνα μαγειρικής» με το βραβευμένο με Michelin Star σεφ Davide Oldani, με στόχο να ετοιμάσουν ένα πιάτο σπαγγέτι με κόκκινη σάλτσα υπό τους ήχους του Ζορμπά.
empty alt

Κάνε την κάθε σου μέρα την καλύτερη της ζωής σου!

Kάτσε μέσα. Βγες έξω. Κάνε αυτό. Κάν’ το έτσι. Μην το κάνεις. Πόσες φορές σου έχουν πει τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνεις; Πόσες φορές σου έχουν πει «μα καλά, ποιος βγαίνει πια έξω», ή «τι εννοείς θα κάτσεις μέσα;».
empty alt

ΑΒ Βασιλόπουλος: Δημιουργούμε την ΑΒ του αύριο

Η ΑΒ Βασιλόπουλος επισφραγίζει τη μεγάλη διαδρομή των 80 χρόνων της και δημιουργεί σήμερα την ΑΒ του αύριο.

Back To Top