Έκτορας Μποτρίνι: μοναδικές συνταγές και θέματα από τον βραβευμένο σεφ.

Η γιαπωνέζα μπλόγκερ που καταβροχθίζει μπροστά από μια κάμερα!

0     

Η γιαπωνέζα μπλόγκερ που καταβροχθίζει μπροστά από μια κάμερα!

Μικρή στο μάτι… Η μικροσκοπική γιαπωνέζα μπλόγκερ Kinoshita Yuka, κατέγραψε σε βίντεο τον εαυτό της να καταβροχθίζει μέσα σε ελάχιστα λεπτά,  4.307 θερμίδες επιλέγοντας ένα άκρως ανθυγιεινό μενού. Ανάμεσα σε αυτά που έβαλε στο πιάτο της και αργότερα στο στομάχι της, ήταν ένα ολόκληρο κοτόπουλο!

Το πεντάλεπτο αυτό κλιπ, ανέβηκε στο κανάλι της στο YouTube το οποίο είχε πάνω από 740.000 views και συνεχώς αυξάνονται, από τη πρώτη στιγμή που ανέβηκε, πριν περίπου 2 μήνες.

«Το λίπος λιώνει και το κρέας είναι τοσο νόστιμο», λέει η ίδια. «Μου αρέσει η πέτσα του κοτόπουλου», συμπληρώνει. Η Yuka, ξεκίνησε το να… τραπεζώνει τον εαυτό της μπροστά από μια κάμερα, ανεβάζοντας τα βίντεο στο κανάλι της στο YouTube, το 2014 πέντε χρόνια μετά τη συμμετοχή της σε διαγωνισμό φαγητού. Η 32χρονη χαριτωμένη κοπέλα, ανέβαζε καθημερινά βίντεο, στα οποία καταγράφεται να καταναλώνει γεύματα από 5.000 μέχρι 23.000 θερμίδες! Φυσικά, όλα αυτά τα κάνει γιατί εκατομμύρια χρήστες λατρεύουν να τη βλέπει να τρώει… Αν δε το πιστεύετε, μάθετε ότι μέχρι τον Νοέμβριο του 2016, τα βίντεό της έχουν συγκεντρώσει πάνω από 680 εκατομμύρια views!