Μικρή στο μάτι… Η μικροσκοπική γιαπωνέζα μπλόγκερ Kinoshita Yuka, κατέγραψε σε βίντεο τον εαυτό της να καταβροχθίζει μέσα σε ελάχιστα λεπτά,  4.307 θερμίδες επιλέγοντας ένα άκρως ανθυγιεινό μενού.

Μικρή στο μάτι… Η μικροσκοπική γιαπωνέζα μπλόγκερ Kinoshita Yuka, κατέγραψε σε βίντεο τον εαυτό της να καταβροχθίζει μέσα σε ελάχιστα λεπτά,  4.307 θερμίδες επιλέγοντας ένα άκρως ανθυγιεινό μενού. Ανάμεσα σε αυτά που έβαλε στο πιάτο της και αργότερα στο στομάχι της, ήταν ένα ολόκληρο κοτόπουλο!

Το πεντάλεπτο αυτό κλιπ, ανέβηκε στο κανάλι της στο YouTube το οποίο είχε πάνω από 740.000 views και συνεχώς αυξάνονται, από τη πρώτη στιγμή που ανέβηκε, πριν περίπου 2 μήνες.

«Το λίπος λιώνει και το κρέας είναι τοσο νόστιμο», λέει η ίδια. «Μου αρέσει η πέτσα του κοτόπουλου», συμπληρώνει. Η Yuka, ξεκίνησε το να… τραπεζώνει τον εαυτό της μπροστά από μια κάμερα, ανεβάζοντας τα βίντεο στο κανάλι της στο YouTube, το 2014 πέντε χρόνια μετά τη συμμετοχή της σε διαγωνισμό φαγητού. Η 32χρονη χαριτωμένη κοπέλα, ανέβαζε καθημερινά βίντεο, στα οποία καταγράφεται να καταναλώνει γεύματα από 5.000 μέχρι 23.000 θερμίδες! Φυσικά, όλα αυτά τα κάνει γιατί εκατομμύρια χρήστες λατρεύουν να τη βλέπει να τρώει… Αν δε το πιστεύετε, μάθετε ότι μέχρι τον Νοέμβριο του 2016, τα βίντεό της έχουν συγκεντρώσει πάνω από 680 εκατομμύρια views!

 

empty alt

Τα μυστικά των αιωνόβιων Ιταλών

Ένας στους 10 κατοίκους έχουν περάσει τα 100 τους χρόνια – 81 από τους συνολικώς 700 κατοίκους του έχουν ήδη περάσει το ορόσημο των 100 ετών – πολλοί από αυτούς έχουν περάσει και τα 110, ενώ σχεδόν άλλοι 200 το πλησιάζουν! Αυτός είναι ο λόγος που οι […]
empty alt

Η εφαρμογή που φέρνει πιο κοντά το κρασί με το τυρί!

Για εκείνους που συχνά έρχονται αντιμέτωποι με το αιώνιο δίλημμα, ποιο κρασί να επιλέξω για κάθε τυρί, η λύση είναι απλή: app ή ελληνικά εφαρμογή.
empty alt

Θυμηθείτε ξανά την πραγματική γεύση της… ντομάτας!

Μπορεί η ντομάτα να ξαναβρεί τον… παλιό καλό εαυτό της; Το αγαπημένο και δημοφιλές λαχανικό, βρήκε έναν καλό σύμμαχο που θα υπερασπιστεί την παλιά της γεύση: την επιστήμη! Οι επιστήμονες λοιπόν ανακοίνωσαν ότι ανακάλυψαν το γενετικό «κλειδί» για να αποκαταστήσουν τη γεύση της ντομάτας, η οποία...
empty alt

Burger Fest 2017: 18 – 21 Μαΐου στην Τεχνόπολη

Το food festival της Αθήνας αφιερωμένο στο burger επιστρέφει 18 έως 21 Μαΐου, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, και οι οπαδοί των burgers το περιμένουν πώς και τι! Τα Burger Houses που θα συμμετάσχουν στο Burger Fest ‘17 είναι τα εξής: – Barbeque Franklyn Smokehouse – Beerger […]
empty alt

Ένα γάλα φυτικής προέλευσης που δεν ήξερες ότι υπάρχει

Πλέον στην αγορά θα βρεις μια μεγάλη ποικιλία σε γάλα φυτικής προέλευσης, όπως γάλα αμυγδάλου, γάλα φουντουκιού και γάλα σόγιας.
empty alt

Στο Παρίσι άνοιξε πρόσφατα ένα εστιατόριο γυμνιστών

Το O’Naturel, που άνοιξε πριν από μερικές εβδομάδες στο Παρίσι, σερβίρει ένα μενού κλασικής γαλλικής κουζίνας, που περιλαμβάνει φουά γκρα και κρεμ μπριλέ.
empty alt

Εκτοξεύονται οι πωλήσεις των vegan προϊόντων

Μέσα στην τελευταία δεκαετία έχει τετραπλασιαστεί ο αριθμός των ανθρώπων που ακολουθεί μια vegan διατροφή (δηλαδή απέχει όχι μόνο από το κρέας, αλλά από κάθε τροφή ζωικής προέλευσης).
empty alt

Αυτά τα κρεμμύδια δεν θα σε κάνουν να κλαις

Αν το σκέφτεσαι διπλά προτού χρησιμοποιήσεις κρεμμύδια σε μια συνταγή επειδή το καθάρισμά τους πάντα σε κάνει να κλαις, ίσως ζηλέψεις τους Αμερικανούς διαβάζοντας αυτή την είδηση.
Back To Top