Έχεις διαβάσει άρθρα, έχεις ακούσει ειδικούς, έχεις ίσως ζήσει μια εμπειρία διατροφικής διαταραχής. Έχεις όμως δει ποτέ ένα θεατρικό έργο που να πραγματεύεται αυτό το φλέγον ζήτημα; Το έργο «Κοιμήθηκα με τα μαλλιά μου μέσα σ’ ένα άδειο κουτί πίτσας» της Έρσης Νιαώτη ανεβαίνει από τον Θεατρικό […]

Έχεις διαβάσει άρθρα, έχεις ακούσει ειδικούς, έχεις ίσως ζήσει μια εμπειρία διατροφικής διαταραχής. Έχεις όμως δει ποτέ ένα θεατρικό έργο που να πραγματεύεται αυτό το φλέγον ζήτημα;

 

Το έργο «Κοιμήθηκα με τα μαλλιά μου μέσα σ’ ένα άδειο κουτί πίτσας» της Έρσης Νιαώτη ανεβαίνει από τον Θεατρικό Οργανισμό “Νέος Λόγος” και το Studio Μαυρομιχάλη, σε σκηνοθεσία και ερμηνεία της Στέλλας Κρούσκα. 

Μια γυναίκα αποφασίζει να μιλήσει για το πρόβλημα που την βασανίζει. Νευρική ανορεξία και Βουλιμία. Οι δύο όψεις του ιδίου νομίσματος. Ένας δυνατός και θαρραλέος μονόλογος για ένα πρόβλημα που παρά την έκτασή του παραμένει ταμπού.

Πολύ πρωτότυπο: 
Όταν πας να το δεις δεν θα παρακολουθήσεις μόνο τον μονόλογο. Θα έχει και συνέχεια καθώς η παράσταση πλαισιώνεται από σειρά συζητήσεων, με καλεσμένους από διάφορους χώρους. 

Τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου καλεσμένη στο Studio Μαυρομιχάλη για τη συζήτηση με το κοινό θα είναι η Μυρτώ Πιταούλη, δημοσιογράφος και συγγραφέας του βιβλίου «Το ημερολόγιο μιας ανορεξικής». Πρόκειται για το πρώτο της βιβλίο και αφορά στη σοβαρή περιπέτεια που αντιμετώπισε κατά την εφηβεία της με την νευρική ανορεξία. Θα έχουμε την ευκαιρία να συζητήσουμε μαζί της για το πώς μπορεί κάποιος να απεγκλωβιστεί από τις διατροφικές διαταραχές και να επανακτήσει την υγεία και τον έλεγχο της ζωής του.

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ :
Κάθε Δευτέρα στις 21.00

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ :
Κανονικό : 10 ευρώ
Φοιτητικό, κάτω των 25 ετών και άνω των 65 ετών: 8 ευρώ
Άνεργοι, ατέλειες : 5 ευρώ

ΔΙΑΡΚΕΙΑ : 65 λεπτά (χωρίς διάλειμμα)

Studio Μαυρομιχάλη: Μαυρομιχάλη 134, Εξάρχεια
τηλ. 2106453330
www.studiomavromihali.gr
Αλεξάνδρα Παπαδάκη

empty alt

Επικίνδυνα πλαστικά μπουκάλια

Πλαστικά μπουκάλια, καλλυντικά, παιδικά προϊόντα και συσκευασίες τροφίμων μπορούν να μειώσουν τα επίπεδα βιταμίνης D στο αίμα.
empty alt

Μια σάλτσα από την Ανατολή κατακτά την Ευρώπη

Μια σάλτσα που έρχεται από το Χαλέπι της Συρίας και η οποία χρησιμοποιείται συχνά στην τουρκική κουζίνα, η λεγόμενη Muhammara, έχει αρχίσει να εξαπλώνεται και στη δυτική γαστρονομία χάρη στην ιδιαίτερη γεύση και την ευελιξία της, καθώς μπορεί να αναλάβει πολλούς ρόλους: να χρησιμοποιηθεί ως...
empty alt

Cloud eggs: Η νέα μανία του Instagram

To 2016 ήταν η χρονιά του sushi burger- το 2017 φαίνεται να ανήκει στο cloud egg! Αυτά τα αυγά έχουν γίνει το νέο trend που τρως για πρωινό και σου φτιάχνει τη διάθεση καθώς ο κρόκος στη μέση αντιπροσωπεύει τον ήλιο και τα φουσκωμένα ασπράδια μοιάζουν με […]
empty alt

Ένα δαχτυλίδι φτιαγμένο από Campari

Το Campari, το γνωστό λικέρ με το έντονο κόκκινο χρώμα, μεταμορφώθηκε σε βρώσιμα «δαχτυλίδια κοκτέιλ», ιδανικά για όσες αγαπούν τα κοσμήματα και… το αλκοόλ.
empty alt

Τι απειλεί τα γαλλικά κρουασάν;

«Καμπανάκι» έκρουσαν οι αρτοποιοί και οι κατασκευαστές γλυκών και μπισκότων την Γαλλία λόγω της τεράστιας αύξησης στην τιμή του βούτυρου τον τελευταίο χρόνο που φαίνεται να «απειλεί» σοβαρά πλέον τα διάσημα γαλλικά κρουασάν, τα μπριός, τις τάρτες και όλη την παραγωγή γλυκών! Ο Γενικός Γραμματέας...
empty alt

Γάλα καμήλας: το νέο superfood;

Μπορεί να προσθέτεις κέιλ στις ομελέτες σου, να απολαμβάνεις το φρυγανισμένο ψωμί σου με μια φέτα αβοκάντο και να έχεις καθιερώσει κάθε απόγευμα να πίνεις ένα τσάι matcha, όμως δεν είσαι αρκετά ενημερωμένος για ό,τι νεότερο συμβαίνει στη διατροφή αν δεν έχεις δοκιμάσει ακόμα γάλα καμήλας.
empty alt

Βρετανική αλυσίδα σουπερμάρκετ αρχίζει να πουλάει «ληγμένα» προϊόντα

Μεγάλη βρετανική αλυσίδα σουπερμάρκετ ανακοίνωσε ότι αρχίζει να πουλάει προϊόντα ακόμα και ένα μήνα αφού έχει περάσει η ημερομηνία που αναγράφεται στην ένδειξη «Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από…».
empty alt

Αυτό είναι το καλύτερο τυρί στον κόσμο

Εμφανίστηκε στην αγορά μόλις πριν από δύο χρόνια, αλλά το Cornish Ken, ένα τυρί της βρετανικής εταιρείας Lynher Dairies Cheese Company, κατάφερε να διακριθεί ανάμεσα σε 3.000 άλλα, από 34 χώρες, στον 30ο Παγκόσμιο Διαγωνισμό Τυριού και να κατακτήσει τον τίτλο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή.
Back To Top