Έκτορας Μποτρίνι: μοναδικές συνταγές και θέματα από τον βραβευμένο σεφ.

Η λιχουδιά που θα σε κάνει περιζήτητο στα sites γνωριμιών

0     

Η λιχουδιά που θα σε κάνει περιζήτητο στα sites γνωριμιών

guacamole

Υπάρχουν διάφοροι υποτιθέμενοι κανόνες επιτυχίας στα διαδικτυακά ραντεβού, αλλά όπως ανακάλυψαν ειδικοί αναλυτές της εφαρμογής γνωριμιών Zoosk, το φαγητό είναι πάντα σέξι. Ιδιαίτερα κάποιες συγκεκριμένες τροφές.

Αφού έκαναν μια δημοσκόπηση σε 7.000 αδέσμευτους χρήστες, ανέλυσαν 3,7 εκατομμύρια online προφίλ και 364 εκατομμύρια πρώτα μηνύματα, διαπίστωσαν ότι η λιχουδιά που ανοίγει το δρόμο για μια νέα διαδικτυακή γνωριμία είναι η μεξικανική σάλτσα γκουακαμόλε. Μια κυριολεκτικά καυτή ανακάλυψη.

Ακόμα και η απλή αναφορά της λέξης «γκουακαμόλε» αρκεί για να εκτοξεύσει κάποιος τις πιθανότητες να βρει ανταπόκριση στο μήνυμα που στέλνει στο υποψήφιο ταίρι. Ο παραπάνω όρος αυξάνει τις απαντήσεις σε ερωτικά μηνύματα κατά 144%, ενώ τα αντίστοιχα ποσοστά αύξησης που συνοδεύουν τις λέξεις «πατάτα» και «σοκολάτα» ανέρχονται στο 101% και 100% αντίστοιχα. Ποιος θα το φανταζόταν ότι το «γκουακαμόλε» είναι ισχυρότερο αφροδισιακό από τη σοκολάτα.

«Οι προτιμήσεις μας στο φαγητό επηρεάζουν το πώς αλληλεπιδρούμε με τον άλλο ερωτικά», σχολιάζουν οι ειδικοί. «Και συνήθως όταν το φαγητό συναντά το ρομάντζο, το αποτέλεσμα είναι θετικό».

Αν, τώρα, μετά την αναφορά του γκουακαμόλε καταφέρεις να εξασφαλίσεις ένα ραντεβού, διάβασε εδώ πώς θα σχεδιάσεις το απόλυτο ερωτικό μενού.