Με τη διαχρονική υποστήριξη του Μακεδονικού Χαλβά, που προσέφερε απόλαυση, δύναμη και ενέργεια σε χιλιάδες αθλητές όλων των ηλικιών, πραγματοποιήθηκε και φέτος το μεγαλύτερο multi-sport event της Ελλάδας, το Spetses Mini Marathon! Η φετινή, ένατη κατά σειρά, διοργάνωση έλαβε χώρα το τριήμερο 4-6 Οκτωβρίου και μονοπώλησε το […]

Με τη διαχρονική υποστήριξη του Μακεδονικού Χαλβά, που προσέφερε απόλαυση, δύναμη και ενέργεια σε χιλιάδες αθλητές όλων των ηλικιών, πραγματοποιήθηκε και φέτος το μεγαλύτερο multi-sport event της Ελλάδας, το Spetses Mini Marathon! Η φετινή, ένατη κατά σειρά, διοργάνωση έλαβε χώρα το τριήμερο 4-6 Οκτωβρίου και μονοπώλησε το ενδιαφέρον.
Για μια ακόμη χρονιά, ο Μακεδονικός Χαλβάς έδωσε το σύνθημα για την έναρξη της διοργάνωσης, με το καθιερωμένο δείπνο καλωσορίσματος που φέτος φιλοξενήθηκε για πρώτη φορά στο ιστορικό Poseidonion Grand Hotel την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου. Ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Μακεδονικού Χαλβά, αθλητές, VIP και δημοσιογράφοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν υπέροχες παραδοσιακές γεύσεις αλλά και Μακεδονικό Χαλβά και Μακεδονικό Ταχίνι σε γλυκές δημιουργίες!
Παράλληλα, όσοι επισκέφθηκαν το νησί κατά τη διάρκεια του τριημέρου, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μερίδες Μακεδονικού Χαλβά, που προσφέρουν γεύση και ενέργεια οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, αλλά και να φωτογραφηθούν ως… πρωταθλητές σε ειδικό photobooth που στήθηκε στην Πλατεία Ποσειδωνίου!
Φέτος, την ομάδα του Μακεδονικού Χαλβά εκπροσώπησε επάξια η δημοσιογράφος Πόπη Τσαπανίδου, η οποία έτρεξε στη διαδρομή των 5 χιλιομέτρων, φωτογραφήθηκε στο photobooth και μοιράστηκε με το κοινό μηνύματα δύναμης και ενέργειας, αλλά και οι αθλητές Γιάννης Κονδύλης, Γιώργος Κωνσταντάρας και Χαράλαμπος Πιτσόλης, ο οποίος αναδείχθηκε μεταξύ των δύο πρώτων στη διαδρομή 25χλμ.
Με σύνθημα «Νίκη Είναι η Συμμετοχή», το 9ο Spetses Mini Marathon προσέλκυσε το ενδιαφέρον χιλιάδων ανθρώπων όλων των ηλικιών, από 42 διαφορετικές χώρες. Μεταξύ αυτών, τη διοργάνωση τίμησαν με την παρουσία τους καταξιωμένοι αθλητές και VIP, όπως οι Γιάννης Δρυμωνάκος, Στέφανος Δημητριάδης, Μιχάλης Καλομοίρης, Δημήτρης Κουλούρης, Κρίστελ Βουρνά, Κλέλια και Άννη Πανταζή, Νόρα Δράκου, Μαρία Μπόζη, Ραφαηλίνα Κλωναρίδου, Τζέλη Σκαρλάτου, Ελισάβετ Πεσιρίδου, Γιώτα Βλαχάκη, Αναστασία Μαρινάκου, Ευαγγελία Πλατανιώτη Μάκης Καλαράς, Εφη Γκουλή, Νίκος Παπαγγελής και πολλοί άλλοι.

Mak_xalvas_9

Δρ. Μαρίνα-Λύδα Κουταρέλλη, Πόπη Τσαπανίδου

Mak_xalvas_1

Λήδα Παπάζογλου-Βατσάκη, Marketing Manager «Μακεδονικός Χαλβάς», Δρ. Μαρίνα-Λύδα Κουταρέλλη, Πόπη Τσαπανίδου

Mak_xalvas_6

Μαρία Γεωργάκαινα, Μαίρη Ρετσίνα

Mak_xalvas_4

Άρης Καβατζίκης, Χριστίνα Πολίτη, Στέλιος Καφαντάρης

Mak_xalvas_3

Δρ. Μαρίνα-Λύδα Κουταρέλλη, Γιάννης Δρυμωνάκος

Mak_xalvas_7

Θάνος Ταρατόρας, Δημήτρης Πέτρου

Mak_xalvas_8

Μαρία Γεωργάκαινα, Κωνσταντίνος Αντωνιάδης

Mak_xalvas_5

Δρ. Μαρίνα-Λύδα Κουταρέλλη, Ρένος Ρώτας

Θέλετε κι εσείς ένα θρεπτικό boost στην καθημερινότητά σας; Δοκιμάστε μια μερίδα Μακεδονικού Χαλβά πριν ή μετά από κάθε δραστηριότητα και γεμίστε την κάθε μέρα σας με ενέργεια!

empty alt

Τα γονίδια φταίνε

Για τις ιδιοτροπίες που εκδηλώνει το παιδί στο φαγητό φταίνε τα γονίδια. Αυτό υποστηρίζει διεθνή μελέτη που δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό περιοδικό Journal of Child Psychology and Psyshiatry.
empty alt

«Χρώματα και Αρώματα» στο Ίδρυμα Θεοχαράκη

Τι υπέροχο να ανακαλύπτει κανείς τον μοναδικό κόσμο των μπαχαρικών μέσα από ένα ταξίδι σε πολιτισμούς και κουλτούρες! Στο εργαστήρι «Χρώματα και Αρώματα» που διοργανώνει το Ίδρυμα Θεοχαράκη, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν, να δημιουργήσουν και να «ταξιδέψουν»! Μια συνάντηση πολιτισμών...
empty alt

Ποιο ελληνικό νησί ψήφισε η Telegraph για το φαγητό του;

Οι ειδικοί της Telegraph ταξίδεψαν, ερεύνησαν και προτείνουν τα 19 καλύτερα ελληνικά νησιά, με κριτήριο τι είδους διακοπές θέλει να κάνει κανείς.
empty alt

Μπορείς να πεις όχι σε ένα λαχταριστό BBQ event;

Είναι ένα αυθεντικό κρεοπωλείο-deli που δημιουργήθηκε πρόσφατα από μία παρέα ανθρώπων με γνώση στο χώρο του κρέατος που ένιωσαν την ανάγκη να κάνουν κάτι δικό τους και να μεταλαμπαδεύσουν τις γνώσεις τους στους απανταχού καλοφαγάδες.
empty alt

Νέο σπρέι παρατείνει τη διάρκεια ζωής των φρούτων για μήνες

Μια καινούρια τεχνική, που αναπτύχθηκε από επιστήμονες του κορεάτικου Ινστιτούτου Επιστήμης και Τεχνολογίας (KAIST) με τη χρήση νανοτεχνολογίας, διατηρεί τα φρούτα φρέσκα για πολλές εβδομάδες.
empty alt

Γάλα καμήλας: το νέο superfood;

Μπορεί να προσθέτεις κέιλ στις ομελέτες σου, να απολαμβάνεις το φρυγανισμένο ψωμί σου με μια φέτα αβοκάντο και να έχεις καθιερώσει κάθε απόγευμα να πίνεις ένα τσάι matcha, όμως δεν είσαι αρκετά ενημερωμένος για ό,τι νεότερο συμβαίνει στη διατροφή αν δεν έχεις δοκιμάσει ακόμα γάλα καμήλας.
empty alt

Το νεοϋορκέζικο μουσείο φαγητού και ποτού είναι μοναδικό στο είδος του

Ένα νέο είδος μουσείου που «ζωντανεύει τον κόσμο του φαγητού με εκθέματα που μπορείτε να γευτείτε, να αγγίξετε και να μυρίσετε».
empty alt

Έχεις δοκιμάσει σοκολάτα ηλικίας εκατό χρόνων;

Πριν από έναν περίπου αιώνα, κάπου ανάμεσα στο 1910 και το 1914, μια μικρή Βρετανίδα ονόματι Eileen Margaret Elmes πήρε για δώρο Χριστουγέννων ένα κουτί με σοκολάτες οι οποίες είχαν τη μορφή των χαρακτήρων από το παραμύθι της Κοκκινοσκουφίτσας.
Back To Top