Γιατί τα ζυμαρικά MISKO είναι πάντα εδώ για να μας προσφέρουν καθημερινές στιγμές απόλαυσης, γεμίζοντάς μας χαρά με την εξαιρετική τους γεύση και τη μοναδική, διαχρονική τους ποιότητα.

Γιατί τα ζυμαρικά MISKO είναι πάντα εδώ για να μας προσφέρουν καθημερινές στιγμές απόλαυσης, γεμίζοντάς μας χαρά με την εξαιρετική τους γεύση και τη μοναδική, διαχρονική τους ποιότητα.

Γιατί η MISKO, για περισσότερα από 92 χρόνια, είναι η αγαπημένη επιλογή των Ελλήνων καταναλωτών. Είναι η παράδοση που περνάει από γενιά σε γενιά, αλλά και η σταθερή παρουσία στο τραπέζι της ελληνικής οικογένειας.

Γιατί η MISKO συνοδεύει τις πιο σημαντικές μας στιγμές μέσα από τις συνταγές της στο οικογενειακό, και όχι μόνο, τραπέζι και τις κάνει ξεχωριστές μια και η γεύση τους παραμένει αναλλοίωτη.

Γιατί η MISKO είναι δίπλα μας σε κάθε περίσταση της ζωής μας.
Πάντα εκεί μετά την δουλειά, μετά από μια δύσκολη μέρα, στο πρώτο ραντεβού, μαζί στο κυριακάτικο τραπέζι, μαζί μετά από ένα ξενύχτι με φίλους αλλά και όποτε έχεις χρειαστεί κάτι νόστιμο… να σε βγάλει από τη δύσκολη θέση!

Γιατί τα ζυμαρικά MISKO ήταν, είναι και θα είναι εδώ να γεμίζουν το πιάτο μας…

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΑΡΑ!

Δελτίο τύπου.

empty alt

«Cucina amore mio» παρουσίαση του νέου μου βιβλίου.

Χθες το βράδυ ήταν όμορφα. Υποδέχτηκα στο Botrini’s τους φίλους μου, προσωπικούς κι επαγγελματικούς: συναδέλφους σεφ, δημοσιογράφους, φωτογράφους, ανθρώπους που με στηρίζουν τόσα χρόνια… Ήμουν χαρούμενος, όχι μόνο γιατί παρουσιάσαμε το καινούργιο μου site www.botrini.gr και το καινούργιο μου...
empty alt

Η νέα τάση στο Instagram που μπορεί να αντικαταστήσει τα mason jars

Ξεκίνησαν από –πού αλλού; – την Ιαπωνία και την Κορέα και δεν αποκλείεται να αντικαταστήσουν τα mason jars.
empty alt

Η 24η Μαΐου είναι αφιερωμένη στο λατρεμένο Bánh mì

Αυτό το σάντουιτς θέλεις να το δοκιμάσεις. Πώς το ξέρω; Μα είναι ένα από τα πιο αγαπημένα γαστρονομικά trends διεθνώς.
empty alt

Το S.Pellegrino και το Acqua Panna στηρίζουν την υψηλή γαστρονομία

Τα αγαπημένα fine dining νερά S.Pellegrino και Acqua Panna, η επιλογή των κορυφαίων εστιατορίων και σεφ διεθνώς, έδωσαν φέτος δυναμικό «παρών» σε δύο από τους πιο σημαντικούς θεσμούς της ελληνικής γαστρονομίας.
empty alt

Όσπρια 3αλφα διά χειρός Ελλήνων παραγωγών

Με σεβασμό στην ελληνική γη και τους καλλιεργητές της, η 3αλφα – ΑΦΟΙ Κ. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Α.Ε.Β.Ε. είναι μία από τις πρώτες εταιρείες που οργάνωσε από το 2009 τους τοπικούς προμηθευτές της, δημιουργώντας την «ομάδα παραγωγών 3αλφα» που σήμερα αριθμεί 330 ενεργά μέλη! Η Καβάλα, οι Σέρρες, το […]
empty alt

Τώρα κυκλοφορεί και ροζέ βότκα!

Ενώ το ροζέ κρασί φαίνεται να κερδίζει έδαφος στη γενιά των Μιλένιαλς, μόλις έκανε την εμφάνισή του και ένα ακόμα ποτό στο πιο «θηλυκό» και ρομαντικό χρώμα: η ροζέ βότκα.
empty alt

Η νέα τάση; Vegan κρασί!

Με ένα άρθρο που τιτλοφορείται «Vegan κρασί: σύντομα κοντά σας» η Guardian κάνει ένα μίνι αφιέρωμα στη νέα αυτή τάση, που έρχεται να προστεθεί στις ολοένα περισσότερες διατροφικές επιλογές των vegans (όσων απέχουν από όλα τα ζωικά προϊόντα) στις μέρες μας.
empty alt

Έρχεται το αβοκάντο-γίγας

Αν δεν έχεις σιχαθεί ακόμα τα αβοκάντο, τώρα είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα το κάνεις. Γιατί μόλις εθεάθη στη μακρινή γη της Αυστραλίας ένα αβοκάντο γίγας ονόματι Avozilla, που πήρε το όνομά του από το avocado και το κινηματογραφικό τέρας Godzilla.
Back To Top