Το O’Naturel, που άνοιξε πριν από μερικές εβδομάδες στο Παρίσι, σερβίρει ένα μενού κλασικής γαλλικής κουζίνας, που περιλαμβάνει φουά γκρα και κρεμ μπριλέ.

Το O’Naturel, που άνοιξε πριν από μερικές εβδομάδες στο Παρίσι, σερβίρει ένα μενού κλασικής γαλλικής κουζίνας, που περιλαμβάνει φουά γκρα και κρεμ μπριλέ.

Όμως το βασικό χαρακτηριστικό του είναι ότι οι θαμώνες του απολαμβάνουν το δείπνο τους όπως τους γέννησε η μάνα τους.

Μόλις φτάνουν στο εστιατόριο, βγάζουν όλα τα ρούχα τους και τα αφήνουν, μαζί με οποιαδήποτε πολύτιμα αντικείμενα (ανάμεσα σε αυτά τη φωτογραφική μηχανή και το κινητό τους τηλέφωνο) σε ένα ντουλάπι, προτού κατευθυνθούν προς το τραπέζι όπου έχουν κάνει κράτηση.

Ο ιδιοκτήτες του, Mike και Stephane Saada, δεν αποθαρρύνθηκαν από το γεγονός ότι ένα εστιατόριο γυμνιστών που είχε ανοίξει στο Λονδίνο έκλεισε μετά από μόλις λίγους μήνες λειτουργίας. Άλλωστε, σύμφωνα με το ABC, η Πόλη του Φωτός φαίνεται να αποτελεί ένα πιο πρόσφορο έδαφος, καθώς «περισσότεροι από 3,5 εκατομμύρια άνθρωποι –ανάμεσα σε αυτούς, 2 εκατομμύρια τουρίστες– κάνουν γυμνισμό κάθε χρόνο στη Γαλλία».

Οι διαδικτυακές κριτικές είναι διχασμένες. Ενδεικτικά, ένας επισκέπτης του O’Naturel παραπονέθηκε ότι οι πλήρως ενδεδυμένοι σερβιτόροι προκαλούν μια κάποια αμηχανία στους θαμώνες.

Σε κάθε περίπτωση, στο O’Naturel ισχύει αυστηρά ο κανόνας «μην αγγίζετε»: «Αν κάποιος αναζητά ερωτικό σύντροφο, θα πρέπει να επιλέξει κάποιο άλλο μέρος», είπε χαρακτηριστικά η Stephane Saada.

empty alt

Τι απειλεί τα γαλλικά κρουασάν;

«Καμπανάκι» έκρουσαν οι αρτοποιοί και οι κατασκευαστές γλυκών και μπισκότων την Γαλλία λόγω της τεράστιας αύξησης στην τιμή του βούτυρου τον τελευταίο χρόνο που φαίνεται να «απειλεί» σοβαρά πλέον τα διάσημα γαλλικά κρουασάν, τα μπριός, τις τάρτες και όλη την παραγωγή γλυκών! Ο Γενικός Γραμματέας...
empty alt

Η μεσογειακή διατροφή κάνει την «καλή» χοληστερίνη… καλύτερη

Ζούμε στη Μεσόγειο, τρεφόμαστε από τα πιο ζηλευτά φρούτα και λαχανικά και σύσσωμη η επιστημονική κοινότητα εκθειάζει τα οφέλη της συγκεκριμένης διατροφής.
empty alt

Δες γιατί πρέπει να τρως μπροστά σε καθρέφτη

Σου έχει κοπεί η όρεξη; Νιώθεις ότι το φαγητό σου είναι άνοστο και δεν είσαι ευχαριστημένος με τίποτα; Φάε μπροστά σε ένα καθρέφτη! Η όρεξη σου θα επανέλθει και το φαγητό σου θα σου φαίνεται πεντανόστιμο.
empty alt

Καφές από μανιτάρια: η νέα τρέλα

Μια νέα τάση έχει αρχίσει να κατακτά την Ευρώπη. Ένα χαρμάνι καφέ που περιέχει «προσαρμογόνα» ή, όπως είναι ευρύτερα γνωστά, μανιτάρια.
empty alt

Το S.Pellegrino και το Acqua Panna στηρίζουν την υψηλή γαστρονομία

Τα αγαπημένα fine dining νερά S.Pellegrino και Acqua Panna, η επιλογή των κορυφαίων εστιατορίων και σεφ διεθνώς, έδωσαν φέτος δυναμικό «παρών» σε δύο από τους πιο σημαντικούς θεσμούς της ελληνικής γαστρονομίας.
empty alt

Ηπειρώτικο Στραγγιστό γιαούρτι από την ΔΩΔΩΝΗ

Η ΔΩΔΩΝΗ, η κορυφαία γαλακτοβιομηχανία της Ηπείρου, δημιούργησε το νέο ΔΩΔΩΝΗ Ηπειρώτικο Στραγγιστό, εμπνευσμένη από την παραδοσιακή ηπειρώτικη συνταγή, απαντώντας στις ανάγκες των σύγχρονων καταναλωτών.
empty alt

Αυτά τα κρεμμύδια δεν θα σε κάνουν να κλαις

Αν το σκέφτεσαι διπλά προτού χρησιμοποιήσεις κρεμμύδια σε μια συνταγή επειδή το καθάρισμά τους πάντα σε κάνει να κλαις, ίσως ζηλέψεις τους Αμερικανούς διαβάζοντας αυτή την είδηση.
empty alt

Αμοργιανές Μυρωδιές

Έχετε σκεφτεί πόσες παραδοσιακές συνταγές έχουν τα νησιά μας; Κάθε νησί έχει και την δική του μυρωδιά, τα δικά του χρώματα, έτσι και η Αμοργός.
Back To Top