Το O’Naturel, που άνοιξε πριν από μερικές εβδομάδες στο Παρίσι, σερβίρει ένα μενού κλασικής γαλλικής κουζίνας, που περιλαμβάνει φουά γκρα και κρεμ μπριλέ.

Το O’Naturel, που άνοιξε πριν από μερικές εβδομάδες στο Παρίσι, σερβίρει ένα μενού κλασικής γαλλικής κουζίνας, που περιλαμβάνει φουά γκρα και κρεμ μπριλέ.

Όμως το βασικό χαρακτηριστικό του είναι ότι οι θαμώνες του απολαμβάνουν το δείπνο τους όπως τους γέννησε η μάνα τους.

Μόλις φτάνουν στο εστιατόριο, βγάζουν όλα τα ρούχα τους και τα αφήνουν, μαζί με οποιαδήποτε πολύτιμα αντικείμενα (ανάμεσα σε αυτά τη φωτογραφική μηχανή και το κινητό τους τηλέφωνο) σε ένα ντουλάπι, προτού κατευθυνθούν προς το τραπέζι όπου έχουν κάνει κράτηση.

Ο ιδιοκτήτες του, Mike και Stephane Saada, δεν αποθαρρύνθηκαν από το γεγονός ότι ένα εστιατόριο γυμνιστών που είχε ανοίξει στο Λονδίνο έκλεισε μετά από μόλις λίγους μήνες λειτουργίας. Άλλωστε, σύμφωνα με το ABC, η Πόλη του Φωτός φαίνεται να αποτελεί ένα πιο πρόσφορο έδαφος, καθώς «περισσότεροι από 3,5 εκατομμύρια άνθρωποι –ανάμεσα σε αυτούς, 2 εκατομμύρια τουρίστες– κάνουν γυμνισμό κάθε χρόνο στη Γαλλία».

Οι διαδικτυακές κριτικές είναι διχασμένες. Ενδεικτικά, ένας επισκέπτης του O’Naturel παραπονέθηκε ότι οι πλήρως ενδεδυμένοι σερβιτόροι προκαλούν μια κάποια αμηχανία στους θαμώνες.

Σε κάθε περίπτωση, στο O’Naturel ισχύει αυστηρά ο κανόνας «μην αγγίζετε»: «Αν κάποιος αναζητά ερωτικό σύντροφο, θα πρέπει να επιλέξει κάποιο άλλο μέρος», είπε χαρακτηριστικά η Stephane Saada.

empty alt

Ένα νέο θεματικό πάρκο αφιερωμένο στα ζυμαρικά άνοιξε (πού αλλού;) στην Ιταλία

Στην Μπολόνια της βόρειας Ιταλίας, γνωστή και ως «la grassa» («η στρουμπουλή») για τον πλούτο και τις τοπικές λιχουδιές της, πατρίδα για τα τορτελίνια, την Παρμεζάνα, το προσούτο και το βαλσαμικό ξίδι, μόλις άνοιξε τις πόρτες του το πρώτο θεματικό πάρκο που είναι αφιερωμένο στα ζυμαρικά.
empty alt

Πώς μια γιαγιά μαγείρισσα από τη Χίο έγινε viral σε όλο τον κόσμο

Όσα γκουρμέ πιάτα κι αν δοκιμάσεις, πάντα θα επιζητάς το ζεστό, καλομαγειρεμένο φαγητάκι της γιαγιάς σου. Αυτό που έχεις συνδέσει με τις παιδικές σου αναμνήσεις, τα ροζιασμένα της χέρια και την ανιδιοτελή της αγάπη.
empty alt

Αποκωδικοποίησαν το DNA της ποικιλίας καφέ «αράμπικα»

Επιστήμονες στις ΗΠΑ αποκωδικοποίησαν το πλήρες γονιδίωμα του φυτού του καφέ, που παράγει τη δημοφιλέστατη σε όλο τον κόσμο ποικιλία «αράμπικα» (arabica), η οποία αποτελεί πάνω από το 70% της παγκόσμιας παραγωγής καφέ.
empty alt

«Κοιμήθηκα με τα μαλλιά μου μέσα σ’ ένα άδειο κουτί πίτσας»

Έχεις διαβάσει άρθρα, έχεις ακούσει ειδικούς, έχεις ίσως ζήσει μια εμπειρία διατροφικής διαταραχής. Έχεις όμως δει ποτέ ένα θεατρικό έργο που να πραγματεύεται αυτό το φλέγον ζήτημα; Το έργο «Κοιμήθηκα με τα μαλλιά μου μέσα σ’ ένα άδειο κουτί πίτσας» της Έρσης Νιαώτη ανεβαίνει από τον Θεατρικό […]
empty alt

Ταξίδεψε στις γεύσεις του κόσμου με το Refugee Food Festival!

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων στις 20 Ιουνίου το Refugee Food Festival έρχεται στην Αθήνα από τις 18 Ιουνίου έως τις 22 Ιουνίου.
empty alt

Το διατροφικό crash test των δυο πλανηταρχών: Τι τρώει ο Ομπάμα και τι ο Τραμπ!

Ο Μπαράκ Ομπάμα δε μένει πια εδώ (Λευκός Οίκος)… Στις 20 Ιανουαρίου όλος ο πλανήτης παρακολούθησε τον Ντόναλντ Τραμπ να ορκίζεται μπροστά από το Καπιτώλιο ως ο 45ος πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών και έκτοτε παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα τις όποιες νέες κινήσεις του.
empty alt

Ζεμύθεια 2018: οι βουκολικοί αθλητικοί αγώνες από τη Ζεμύθα ΗΠΕΙΡΟΣ

Όταν ένα τυροκομικό προϊόν τόσο μοναδικό όσο η Ζεμύθα ΗΠΕΙΡΟΣ βγαίνει στο προσκήνιο, δεν θα μπορούσε παρά να «βγει» με έναν μοναδικό τρόπο.
empty alt

Ανοίγει το πρώτο Μουσείο Γλυκών στη Νέα Υόρκη

Πριν από ενάμιση περίπου χρόνο, τον Ιούλιο του 2016, λειτούργησε στη Νέα Υόρκη το λεγόμενο Μουσείο του Παγωτού, που παρά το όνομά του ήταν μια περιοδική έκθεση διάρκειας ενός μήνα.
Back To Top