Το O’Naturel, που άνοιξε πριν από μερικές εβδομάδες στο Παρίσι, σερβίρει ένα μενού κλασικής γαλλικής κουζίνας, που περιλαμβάνει φουά γκρα και κρεμ μπριλέ.

Το O’Naturel, που άνοιξε πριν από μερικές εβδομάδες στο Παρίσι, σερβίρει ένα μενού κλασικής γαλλικής κουζίνας, που περιλαμβάνει φουά γκρα και κρεμ μπριλέ.

Όμως το βασικό χαρακτηριστικό του είναι ότι οι θαμώνες του απολαμβάνουν το δείπνο τους όπως τους γέννησε η μάνα τους.

Μόλις φτάνουν στο εστιατόριο, βγάζουν όλα τα ρούχα τους και τα αφήνουν, μαζί με οποιαδήποτε πολύτιμα αντικείμενα (ανάμεσα σε αυτά τη φωτογραφική μηχανή και το κινητό τους τηλέφωνο) σε ένα ντουλάπι, προτού κατευθυνθούν προς το τραπέζι όπου έχουν κάνει κράτηση.

Ο ιδιοκτήτες του, Mike και Stephane Saada, δεν αποθαρρύνθηκαν από το γεγονός ότι ένα εστιατόριο γυμνιστών που είχε ανοίξει στο Λονδίνο έκλεισε μετά από μόλις λίγους μήνες λειτουργίας. Άλλωστε, σύμφωνα με το ABC, η Πόλη του Φωτός φαίνεται να αποτελεί ένα πιο πρόσφορο έδαφος, καθώς «περισσότεροι από 3,5 εκατομμύρια άνθρωποι –ανάμεσα σε αυτούς, 2 εκατομμύρια τουρίστες– κάνουν γυμνισμό κάθε χρόνο στη Γαλλία».

Οι διαδικτυακές κριτικές είναι διχασμένες. Ενδεικτικά, ένας επισκέπτης του O’Naturel παραπονέθηκε ότι οι πλήρως ενδεδυμένοι σερβιτόροι προκαλούν μια κάποια αμηχανία στους θαμώνες.

Σε κάθε περίπτωση, στο O’Naturel ισχύει αυστηρά ο κανόνας «μην αγγίζετε»: «Αν κάποιος αναζητά ερωτικό σύντροφο, θα πρέπει να επιλέξει κάποιο άλλο μέρος», είπε χαρακτηριστικά η Stephane Saada.

empty alt

Η Αντζελίνα Τζολί μαγειρεύει και τρώει… ταραντούλες και σκορπιούς!

Φυσικά δε περιμένει κανείς η Αντζελίνα Τζολί να είναι μια κλασική μαμά, που να μαγειρεύει στα παιδιά της βαρετά φαγητά… κεφτεδάκια με πατάτες και ρολό κιμά.
empty alt

Η πιο γλυκιά δουλειά στον κόσμο; Δηλώστε συμμετοχή!

Είναι η ιδανική δουλειά για έναν εθισμένο στη σοκολάτα… Το όνειρο λοιπόν γίνεται πραγματικότητα από την Mondelez International, την εταιρεία πίσω από μερικά διάσημα brands όπως Oreo και Cadbury, η οποία ανακοίνωσε την πρόθεσή της να εντάξει στην ομάδα έναν δοκιμαστή σοκολάτας.
empty alt

Η Οξοποιία Ζαφειρόπουλος στην 5η Food Expo με νέα προϊόντα

Στην μεγαλύτερη και σημαντικότερη έκθεση Τροφίμων & Ποτών της Ν.Α. Ευρώπης παρουσίασε η Οξοποιία Ζαφειρόπουλος τα νέα προϊόντα Μουστάρδας και Έξτρα Παρθένου Ελαιόλαδου καθώς και τις νέες επαγγελματικές συσκευασίες της.
empty alt

Αλλαντικά από 100% φρέσκο ορεινό κοτόπουλο, χωρίς γλουτένη

Αναζητάς ένα νόστιμο και ελαφρύ σνακ για να «κόψει» την πείνα μέχρι το επόμενο γεύμα; Ή ιδέες για το σχολικό κολατσιό των παιδιών σου; Τη λύση θα σου δώσουν τα ολοκαίνουργια αλλαντικά από 100% φρέσκο ορεινό κοτόπουλο, χωρίς γλουτένη, που μόλις κυκλοφόρησε ο Αγροτικός Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός...
empty alt

Τα ΑΒ Food Tours ξεκίνησαν και μας φέρνουν γλυκιές κι αλμυρές επιλογές για snacking, μόνο στα ΑΒ!

Στην ΑΒ Βασιλόπουλος, εδώ και 80 χρόνια, ξεχωρίζουμε για την άριστη ποιότητα και την ποικιλία των προϊόντων μας, ενώ συνεχίζουμε να ανακαλύπτουμε νέες και μοναδικές γεύσεις για κάθε γούστο.
empty alt

Κουνουπίδι: διαδέχεται το ρύζι και το αλεύρι;

Ένα πρώην μεγαλοστέλεχος του μάρκετινγκ, η Gail Becker, από τότε που απέκτησε δύο παιδιά με κοιλιοκάκη άρχισε να αναζητά τροφές χωρίς γλουτένη, προσπάθεια που την οδήγησε στην απόφαση να φτιάξει τη δική της ζύμη, αντικαθιστώντας το λευκό αλεύρι με κουνουπίδι.
empty alt

Αυτά τα κρεμμύδια δεν θα σε κάνουν να κλαις

Αν το σκέφτεσαι διπλά προτού χρησιμοποιήσεις κρεμμύδια σε μια συνταγή επειδή το καθάρισμά τους πάντα σε κάνει να κλαις, ίσως ζηλέψεις τους Αμερικανούς διαβάζοντας αυτή την είδηση.
empty alt

Το S.Pellegrino & Acqua Panna στους Χρυσούς Σκούφους 2020

Το light sparkling φυσικό μεταλλικό νερό S.Pellegrino & το φυσικό μεταλλικό νερό Acqua Panna έδωσαν το δυναμικό «παρών» για 11η χρονιά ως επίσημος χορηγός στους «Χρυσούς Σκούφους».
Back To Top