Από την ίδρυση της «Kafea Εμπορική Τεχνική ΑΕ», το 1988, που τα πρώτα στέκια της Αθήνας ανακάλυπταν τον αυθεντικό Ιταλικό espresso illy, έως σήμερα, έχουν κυλήσει πολλές σταγόνες αρωματικού espresso! Όσοι τότε προέβλεπαν ότι ο νέος καφές είναι ένας πειραματισμός, μία εφήμερη, ξενόφερτη μόδα που θα διαρκέσει […]

Από την ίδρυση της «Kafea Εμπορική Τεχνική ΑΕ», το 1988, που τα πρώτα στέκια της Αθήνας ανακάλυπταν τον αυθεντικό Ιταλικό espresso illy, έως σήμερα, έχουν κυλήσει πολλές σταγόνες αρωματικού espresso!

Όσοι τότε προέβλεπαν ότι ο νέος καφές είναι ένας πειραματισμός, μία εφήμερη, ξενόφερτη μόδα που θα διαρκέσει «όσο κρατάει ένας espresso», δεν δικαιώθηκαν. Αντιθέτως, δικαιώθηκαν η διορατικότητα, η τόλμη, η προσήλωση και η εμμονή των ανθρώπων της Kafea στην ανάπτυξη του ποιοτικότερου καφέ στον κόσμο.

2

Σήμερα, 30 χρόνια μετά, η «Kafea Εμπορική Τεχνική ΑΕ, με την πολύτιμη κληρονομιά, εμπειρία και τεχνογνωσία της πιο πρωτοπόρου εταιρείας στη διάθεση espresso στην Ελλάδα, συγχωνεύεται με την «Attica Terra Food & Drinks AEBE», την από 10ετίας παραγωγό εταιρεία του espresso Dimello στη χώρα μας.

Η νέα εταιρεία που προκύπτει από τη συγχώνευση φέρει την επωνυμία KAFEA TERRA Food & Drinks AEBE και συνεχίζει με συνέπεια και προσήλωση, πάνω στον ίδιο άξονα τεχνογνωσίας, καινοτομίας και ανάπτυξης άριστου espresso.

3

Τόσο οι ανθρώπινοι, όσο και οι φυσικοί, τεχνολογικοί και οικονομικοί πόροι της εταιρείας αφιερώνονται στους τρεις πυλώνες που αποτελούν τη βάση για τη δυναμική πορεία της προς το μέλλον :

  • The Bean… συνεργασίες με σεβασμό στους καφεκαλλιεργητές, που μοχθούν να φθάνει στα χέρια μας ο πιο λατρεμένος σπόρος της φύσης.
  • The Blend… εφαρμογή σύγχρονων τεχνολογικών υποδομών και ανεξάντλητη έρευνα, με πάθος για διαρκή βελτίωση και εξέλιξη.
  • The Barista… εκπαίδευση για ένα άριστο αποτέλεσμα στο φλιτζάνι που ταξιδεύει τους καταναλωτές στο μαγικό κόσμο του καφέ και φέρνει πάντα χαμόγελο στα χείλη!

4

Η κα. Νιόβη Καλλέργη, Διευθύντρια Marketing & Επικοινωνίας της KAFEA TERRA Food & Drinks AEBE, αναφερόμενη στη συγχώνευση σχολίασε τα εξής: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που αυτές οι δύο ηγέτιδες εταιρείες ενώνουν τις δυνάμεις τους! Η οργάνωσή μας, το δίκτυο εμπορικών συνεργατών και όλοι οι κρίκοι της αλυσίδας μέχρι τον τελικό καταναλωτή δημιουργούν πλέον έναν μεγάλο οργανισμό ο οποίος με γνώμονα την καινοτομία, εκπαίδευση και τεχνική υποστήριξη υψηλών προδιαγραφών, συνεχίζει την επιτυχημένη του πορεία αποτελώντας ένα πρότυπο επιχειρηματικό μοντέλο για τη χώρα μας.»

5

«Οι εγκαταστάσεις στη ΒΙ.ΠE. Παιανίας, συστεγάζουν την πρότυπη βιομηχανική μονάδα παραγωγής του espresso Dimello, με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό ελέγχου πράσινου καφέ και το διοικητικό κέντρο της KAFEA TERRA. Η ορθολογική και αποτελεσματική διοικητική λειτουργία σε συνδυασμό με την τεχνολογία αιχμής που διαθέτει η βιομηχανική μας μονάδα αποτελούν τις βασικές προϋποθέσεις για το αναπτυξιακό όραμα της εταιρίας».

Καταλήγοντας, η κα. Νιόβη Καλλέργη υπογραμμίζει: «Με αμέριστο πάθος και αφοσίωση να προσφέρουμε έναν άριστο espresso και προσανατολισμένοι στην επίτευξη μεγαλύτερων στόχων, προχωράμε ακόμα πιο δυνατοί και περήφανοι … όχι μόνο για όσα όμορφα έχουμε καταφέρει, αλλά και για όσα έχουμε ακόμα να πούμε και ακόμα περισσότερο να ζήσουμε !».

logo-kafea-terra-transparent

More info : www.kafeaterra.gr
KAFEA TERRA Food & Drinks ΑΕΒΕ
ΝΑΞΟΥ 12 -14, 190 02 ΠΑΙΑΝΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
Τηλ. 213 090 5500
e-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

empty alt

Κρύβονται για να φάνε σοκολάτα

Τέσσερις στους δέκα τρώνε κρυφά σοκολάτα! Το ένοχο μυστικό αποκαλύπει δημοσκόπηση, που πραγματοποιήθηκε σε 3.000 εθελοντές για λογαριασμό του Βρετανικού Ιδρύματος Καρδιάς (BHF), και αποκάλυψε ότι άντρες και γυναίκες χρησιμοποιούν πολλά και διαφορετικά κόλπα για να κρύψουν από τον/την σύντροφό τους πόση...
empty alt

Το καλύτερο εστιατόριο στο Λονδίνο για το TripAdvisor (κυριολεκτικά) δεν υπάρχει

Ένας νεαρός συντάκτης φαγητού ονόματι Oobah Butler άρχισε να αναρωτιέται μήπως δεν πηγαίνει κάτι καλά στο Tripadvisor γιατί διάφοροι «ιδιοκτήτες εστιατορίων μου πρόσφεραν δέκα λίρες για να γράψω μια θετική κριτική του χώρου τους, παρόλο που δεν είχα φάει ποτέ εκεί».
empty alt

27-28 Μαΐου: Αυτό το Σαββατοκύριακο θα είναι γεμάτο κρασί!

Άκρως οινικό θα είναι αυτό το Σαββατοκύριακο, καθώς τα οινοποιεία της Ελλάδας συμμετέχουν στην καμπάνια του Ευρωπαϊκού Δικτύου Πόλεων του Κρασιού «Ανοιχτές Πόρτες 2017».
empty alt

Να το κόλπο για να βγαίνει εύκολα η κέτσαπ από το μπουκάλι

Πόσες φορές έχεις πιάσει τον εαυτό σου να εκνευρίζεσαι όταν έπειτα από πολλαπλά τραντάγματα του μπουκαλιού της κέτσαπ, το περιεχόμενο δεν λέει να πέσει με τίποτα! Αυτό που πιθανόν αγνοείς, είναι ότι επιστήμονες του Πανεπιστημίου ΜΙΤ των ΗΠΑ ανακάλυψαν ένα νέο πολύ ολισθηρό υλικό επίστρωσης, το...
empty alt

Επιστρέφει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ζυμαρικών!

Το Pasta World Championship της διάσημης και πολυαγαπημένης ιταλικής μάρκας ζυμαρικών Barilla επιστρέφει στις 24 – 25 Οκτωβρίου και υπόσχεται να σου… γαργαλίσει τον ουρανίσκο! Για 7η συνεχόμενη χρονιά, 18 ταλαντούχοι σεφ ηλικίας μέχρι 35 ετών θα λάβουν μέρος στη διήμερη γαστριμαργική πρόκληση,...
empty alt

Μια σειρά αντικειμένων κουζίνας που είναι αφιερωμένη στον Άγιο Βαλεντίνο!

Καθώς, όπως λένε, ο έρωτας περνάει από το στομάχι, το γαλλικό brand Le Creuset λανσάρισε ενόψει της γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου μια σειρά από είδη κουζίνας με άκρως ρομαντική διάθεση και ευρηματικό design.
empty alt

Η «επανάσταση» στο τοστ ξεκινά με Adoro Creamy Gouda!

Back to school σημαίνει, μεταξύ άλλων, και back to… τοστάκι! Το πιο υγιεινό και γρήγορο γεύμα, που συνοδεύει μικρούς και μεγάλους, όλη μέρα, από το πρωινό ως τη βραδινή μελέτη, είναι ιδιαίτερα νόστιμο και θρεπτικό όταν γίνεται με Adoro Creamy Gouda, αφού για κάθε φέτα 30 γραμμαρίων […]
empty alt

Γιατί «ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΑΡΑ»;

Γιατί τα ζυμαρικά MISKO είναι πάντα εδώ για να μας προσφέρουν καθημερινές στιγμές απόλαυσης, γεμίζοντάς μας χαρά με την εξαιρετική τους γεύση και τη μοναδική, διαχρονική τους ποιότητα.
Back To Top