Από την ίδρυση της «Kafea Εμπορική Τεχνική ΑΕ», το 1988, που τα πρώτα στέκια της Αθήνας ανακάλυπταν τον αυθεντικό Ιταλικό espresso illy, έως σήμερα, έχουν κυλήσει πολλές σταγόνες αρωματικού espresso! Όσοι τότε προέβλεπαν ότι ο νέος καφές είναι ένας πειραματισμός, μία εφήμερη, ξενόφερτη μόδα που θα διαρκέσει […]

Από την ίδρυση της «Kafea Εμπορική Τεχνική ΑΕ», το 1988, που τα πρώτα στέκια της Αθήνας ανακάλυπταν τον αυθεντικό Ιταλικό espresso illy, έως σήμερα, έχουν κυλήσει πολλές σταγόνες αρωματικού espresso!

Όσοι τότε προέβλεπαν ότι ο νέος καφές είναι ένας πειραματισμός, μία εφήμερη, ξενόφερτη μόδα που θα διαρκέσει «όσο κρατάει ένας espresso», δεν δικαιώθηκαν. Αντιθέτως, δικαιώθηκαν η διορατικότητα, η τόλμη, η προσήλωση και η εμμονή των ανθρώπων της Kafea στην ανάπτυξη του ποιοτικότερου καφέ στον κόσμο.

2

Σήμερα, 30 χρόνια μετά, η «Kafea Εμπορική Τεχνική ΑΕ, με την πολύτιμη κληρονομιά, εμπειρία και τεχνογνωσία της πιο πρωτοπόρου εταιρείας στη διάθεση espresso στην Ελλάδα, συγχωνεύεται με την «Attica Terra Food & Drinks AEBE», την από 10ετίας παραγωγό εταιρεία του espresso Dimello στη χώρα μας.

Η νέα εταιρεία που προκύπτει από τη συγχώνευση φέρει την επωνυμία KAFEA TERRA Food & Drinks AEBE και συνεχίζει με συνέπεια και προσήλωση, πάνω στον ίδιο άξονα τεχνογνωσίας, καινοτομίας και ανάπτυξης άριστου espresso.

3

Τόσο οι ανθρώπινοι, όσο και οι φυσικοί, τεχνολογικοί και οικονομικοί πόροι της εταιρείας αφιερώνονται στους τρεις πυλώνες που αποτελούν τη βάση για τη δυναμική πορεία της προς το μέλλον :

  • The Bean… συνεργασίες με σεβασμό στους καφεκαλλιεργητές, που μοχθούν να φθάνει στα χέρια μας ο πιο λατρεμένος σπόρος της φύσης.
  • The Blend… εφαρμογή σύγχρονων τεχνολογικών υποδομών και ανεξάντλητη έρευνα, με πάθος για διαρκή βελτίωση και εξέλιξη.
  • The Barista… εκπαίδευση για ένα άριστο αποτέλεσμα στο φλιτζάνι που ταξιδεύει τους καταναλωτές στο μαγικό κόσμο του καφέ και φέρνει πάντα χαμόγελο στα χείλη!

4

Η κα. Νιόβη Καλλέργη, Διευθύντρια Marketing & Επικοινωνίας της KAFEA TERRA Food & Drinks AEBE, αναφερόμενη στη συγχώνευση σχολίασε τα εξής: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που αυτές οι δύο ηγέτιδες εταιρείες ενώνουν τις δυνάμεις τους! Η οργάνωσή μας, το δίκτυο εμπορικών συνεργατών και όλοι οι κρίκοι της αλυσίδας μέχρι τον τελικό καταναλωτή δημιουργούν πλέον έναν μεγάλο οργανισμό ο οποίος με γνώμονα την καινοτομία, εκπαίδευση και τεχνική υποστήριξη υψηλών προδιαγραφών, συνεχίζει την επιτυχημένη του πορεία αποτελώντας ένα πρότυπο επιχειρηματικό μοντέλο για τη χώρα μας.»

5

«Οι εγκαταστάσεις στη ΒΙ.ΠE. Παιανίας, συστεγάζουν την πρότυπη βιομηχανική μονάδα παραγωγής του espresso Dimello, με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό ελέγχου πράσινου καφέ και το διοικητικό κέντρο της KAFEA TERRA. Η ορθολογική και αποτελεσματική διοικητική λειτουργία σε συνδυασμό με την τεχνολογία αιχμής που διαθέτει η βιομηχανική μας μονάδα αποτελούν τις βασικές προϋποθέσεις για το αναπτυξιακό όραμα της εταιρίας».

Καταλήγοντας, η κα. Νιόβη Καλλέργη υπογραμμίζει: «Με αμέριστο πάθος και αφοσίωση να προσφέρουμε έναν άριστο espresso και προσανατολισμένοι στην επίτευξη μεγαλύτερων στόχων, προχωράμε ακόμα πιο δυνατοί και περήφανοι … όχι μόνο για όσα όμορφα έχουμε καταφέρει, αλλά και για όσα έχουμε ακόμα να πούμε και ακόμα περισσότερο να ζήσουμε !».

logo-kafea-terra-transparent

More info : www.kafeaterra.gr
KAFEA TERRA Food & Drinks ΑΕΒΕ
ΝΑΞΟΥ 12 -14, 190 02 ΠΑΙΑΝΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
Τηλ. 213 090 5500
e-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

empty alt

Στις ΗΠΑ ανοίγει ένα μουσείο για το αβοκάντο

Και εκεί που νομίζαμε ότι τα είχαμε δει όλα για το αβοκάντο, το απόλυτο φρούτο της γενιάς των Millennials, έρχονται το καλοκαίρι τα εγκαίνια ενός Μουσείου του Αβοκάντο (του λεγόμενου CADO Museum) στις ΗΠΑ και πιο συγκεκριμένα στο Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνια.
empty alt

Μεγάλος νικητής για τους Χρυσούς Σκούφους 2018 ο Έκτορας Μποτρίνι

Θριαμβευτής των Χρυσών Σκούφων 2018 αναδείχθηκε το «Etrusco» του Έκτορα Μποτρίνι, ανεβαίνοντας μάλιστα βαθμολογικά σε σχέση με πέρυσι.
empty alt

Χρυσό βραβείο για την Μπατζίνα της Χρυσής Ζύμης

Χρυσό βραβείο απέσπασε η Μπατζίνα της Χρυσής Ζύμης για την Καμπάνια Λανσαρίσματος στα Σελφ Σέρβις Excellence Awards 2018.
empty alt

Μια σειρά αντικειμένων κουζίνας που είναι αφιερωμένη στον Άγιο Βαλεντίνο!

Καθώς, όπως λένε, ο έρωτας περνάει από το στομάχι, το γαλλικό brand Le Creuset λανσάρισε ενόψει της γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου μια σειρά από είδη κουζίνας με άκρως ρομαντική διάθεση και ευρηματικό design.
empty alt

Μια Ελληνίδα γιαγιά σεφ στη Νέα Υόρκη

Στο Στάτεν Άιλαντ της Νέας Υόρκης λειτουργεί ένα ξεχωριστό εστιατόριο. Στο Enoteca Maria, του Ιταλού Τζόντι Σκαραβέλα, δεν μαγειρεύει κάποιος φημισμένος σεφ αλλά γιαγιάδες από όλο τον κόσμο, από τις Φιλιππίνες μέχρι και την Αργεντινή.
empty alt

Η MISKO στηρίζει τα παιδικά χωριά SOS

Η MISKO, που εδώ και 92 χρόνια αποτελεί την αγαπημένη μάρκα ζυμαρικών και συντροφεύει γευστικά τους Έλληνες καταναλωτές σε όλες τους τις στιγμές, αποδεικνύει έμπρακτα το ενδιαφέρον της προς την κοινωνία στηρίζοντας το έργο των Παιδικών Χωριών SOS.
empty alt

Αυτά τα κρεμμύδια δεν θα σε κάνουν να κλαις

Αν το σκέφτεσαι διπλά προτού χρησιμοποιήσεις κρεμμύδια σε μια συνταγή επειδή το καθάρισμά τους πάντα σε κάνει να κλαις, ίσως ζηλέψεις τους Αμερικανούς διαβάζοντας αυτή την είδηση.
empty alt

Βρώσιμα πιάτα, ποτήρια και καλαμάκια είναι το μέλλον

«Είναι τα βρώσιμα πιάτα, ποτήρια και καλαμάκια το μέλλον της συσκευασίας;». Αυτό τον τίτλο έχει ένα καινούριο, μεγάλο αφιέρωμα της βρετανικής εφημερίδας Telegraph στη νέα τάση που υπόσχεται να μειώσει τη χρήση πλαστικών, ανακουφίζοντας τον πλανήτη από ένα μεγάλο φορτίο.
Back To Top