Από την ίδρυση της «Kafea Εμπορική Τεχνική ΑΕ», το 1988, που τα πρώτα στέκια της Αθήνας ανακάλυπταν τον αυθεντικό Ιταλικό espresso illy, έως σήμερα, έχουν κυλήσει πολλές σταγόνες αρωματικού espresso! Όσοι τότε προέβλεπαν ότι ο νέος καφές είναι ένας πειραματισμός, μία εφήμερη, ξενόφερτη μόδα που θα διαρκέσει […]

Από την ίδρυση της «Kafea Εμπορική Τεχνική ΑΕ», το 1988, που τα πρώτα στέκια της Αθήνας ανακάλυπταν τον αυθεντικό Ιταλικό espresso illy, έως σήμερα, έχουν κυλήσει πολλές σταγόνες αρωματικού espresso!

Όσοι τότε προέβλεπαν ότι ο νέος καφές είναι ένας πειραματισμός, μία εφήμερη, ξενόφερτη μόδα που θα διαρκέσει «όσο κρατάει ένας espresso», δεν δικαιώθηκαν. Αντιθέτως, δικαιώθηκαν η διορατικότητα, η τόλμη, η προσήλωση και η εμμονή των ανθρώπων της Kafea στην ανάπτυξη του ποιοτικότερου καφέ στον κόσμο.

2

Σήμερα, 30 χρόνια μετά, η «Kafea Εμπορική Τεχνική ΑΕ, με την πολύτιμη κληρονομιά, εμπειρία και τεχνογνωσία της πιο πρωτοπόρου εταιρείας στη διάθεση espresso στην Ελλάδα, συγχωνεύεται με την «Attica Terra Food & Drinks AEBE», την από 10ετίας παραγωγό εταιρεία του espresso Dimello στη χώρα μας.

Η νέα εταιρεία που προκύπτει από τη συγχώνευση φέρει την επωνυμία KAFEA TERRA Food & Drinks AEBE και συνεχίζει με συνέπεια και προσήλωση, πάνω στον ίδιο άξονα τεχνογνωσίας, καινοτομίας και ανάπτυξης άριστου espresso.

3

Τόσο οι ανθρώπινοι, όσο και οι φυσικοί, τεχνολογικοί και οικονομικοί πόροι της εταιρείας αφιερώνονται στους τρεις πυλώνες που αποτελούν τη βάση για τη δυναμική πορεία της προς το μέλλον :

  • The Bean… συνεργασίες με σεβασμό στους καφεκαλλιεργητές, που μοχθούν να φθάνει στα χέρια μας ο πιο λατρεμένος σπόρος της φύσης.
  • The Blend… εφαρμογή σύγχρονων τεχνολογικών υποδομών και ανεξάντλητη έρευνα, με πάθος για διαρκή βελτίωση και εξέλιξη.
  • The Barista… εκπαίδευση για ένα άριστο αποτέλεσμα στο φλιτζάνι που ταξιδεύει τους καταναλωτές στο μαγικό κόσμο του καφέ και φέρνει πάντα χαμόγελο στα χείλη!

4

Η κα. Νιόβη Καλλέργη, Διευθύντρια Marketing & Επικοινωνίας της KAFEA TERRA Food & Drinks AEBE, αναφερόμενη στη συγχώνευση σχολίασε τα εξής: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που αυτές οι δύο ηγέτιδες εταιρείες ενώνουν τις δυνάμεις τους! Η οργάνωσή μας, το δίκτυο εμπορικών συνεργατών και όλοι οι κρίκοι της αλυσίδας μέχρι τον τελικό καταναλωτή δημιουργούν πλέον έναν μεγάλο οργανισμό ο οποίος με γνώμονα την καινοτομία, εκπαίδευση και τεχνική υποστήριξη υψηλών προδιαγραφών, συνεχίζει την επιτυχημένη του πορεία αποτελώντας ένα πρότυπο επιχειρηματικό μοντέλο για τη χώρα μας.»

5

«Οι εγκαταστάσεις στη ΒΙ.ΠE. Παιανίας, συστεγάζουν την πρότυπη βιομηχανική μονάδα παραγωγής του espresso Dimello, με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό ελέγχου πράσινου καφέ και το διοικητικό κέντρο της KAFEA TERRA. Η ορθολογική και αποτελεσματική διοικητική λειτουργία σε συνδυασμό με την τεχνολογία αιχμής που διαθέτει η βιομηχανική μας μονάδα αποτελούν τις βασικές προϋποθέσεις για το αναπτυξιακό όραμα της εταιρίας».

Καταλήγοντας, η κα. Νιόβη Καλλέργη υπογραμμίζει: «Με αμέριστο πάθος και αφοσίωση να προσφέρουμε έναν άριστο espresso και προσανατολισμένοι στην επίτευξη μεγαλύτερων στόχων, προχωράμε ακόμα πιο δυνατοί και περήφανοι … όχι μόνο για όσα όμορφα έχουμε καταφέρει, αλλά και για όσα έχουμε ακόμα να πούμε και ακόμα περισσότερο να ζήσουμε !».

logo-kafea-terra-transparent

More info : www.kafeaterra.gr
KAFEA TERRA Food & Drinks ΑΕΒΕ
ΝΑΞΟΥ 12 -14, 190 02 ΠΑΙΑΝΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
Τηλ. 213 090 5500
e-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

empty alt

Ο Έκτορας Μποτρίνι κατέκτησε και πάλι το χρυσό

Ο σκούφος αποτελεί το κατεξοχήν σήμα κατατεθέν ενός σεφ. Αν είσαι ο Έκτορας Μποτρίνι, οι σκούφοι είναι ατελείωτοι και μάλιστα φτιαγμένοι από χρυσάφι.
empty alt

Έρχεται η ιδανική μπίρα για τους φαν του Game of Thrones

Σκέφτεσαι κάτι καλύτερο από ένα επεισόδιο Game of Thrones παρέα με την αγαπημένη σου μπίρα; Ίσως ένα επεισόδιο Game of Thrones παρέα με μια νέα μπίρα που ονομάζεται Winter is Here.
empty alt

Το ροζ μαρούλι είναι η νέα τάση

Στην εποχή που οι ζωηρόχρωμες τροφές κερδίζουν πόντους προτίμησης απλώς και μόνο για τη φωτογένειά τους, από το μαύρο παγωτό με ενεργό άνθρακα μέχρι τα καταπράσινα σμούθι με σπιρουλίνα, έρχεται το ροζ μαρούλι να προστεθεί στην παλέτα της διατροφής μας.
empty alt

H Barilla «έτρεξε» σε Τήνο και Λευκάδα!

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες δρόμου στην Τήνο και στη Λευκάδα. Η Barilla για πρώτη χρονιά έδωσε το παρών δείχνοντας έμπρακτα τη στήριξη της στους αθλητές, τις οικογένειες και τους επισκέπτες και προσφέροντάς τους υγιεινά και νόστιμα γεύματα που αναδεικνύουν τα τοπικά προϊόντα...
empty alt

Ένα καινούριο τυρί έχει άρωμα Prosecco

Αν συνηθίζεις να συνοδεύεις το κρασί με ένα πλατό τυριών, τώρα υπάρχει ένα προϊόν που συνδυάζει και τα δύο: το βρετανικό τυρί Wensleydale με άρωμα Prosecco, το οποίο επιπλέον έχει ένα εντυπωσιακό ροζ χρώμα που οφείλει στις νότες ράσμπερι με τις οποίες έχει εμπλουτιστεί.
empty alt

Βρώσιμα πιάτα, ποτήρια και καλαμάκια είναι το μέλλον

«Είναι τα βρώσιμα πιάτα, ποτήρια και καλαμάκια το μέλλον της συσκευασίας;». Αυτό τον τίτλο έχει ένα καινούριο, μεγάλο αφιέρωμα της βρετανικής εφημερίδας Telegraph στη νέα τάση που υπόσχεται να μειώσει τη χρήση πλαστικών, ανακουφίζοντας τον πλανήτη από ένα μεγάλο φορτίο.
empty alt

Έχεις δοκιμάσει σοκολάτα ηλικίας εκατό χρόνων;

Πριν από έναν περίπου αιώνα, κάπου ανάμεσα στο 1910 και το 1914, μια μικρή Βρετανίδα ονόματι Eileen Margaret Elmes πήρε για δώρο Χριστουγέννων ένα κουτί με σοκολάτες οι οποίες είχαν τη μορφή των χαρακτήρων από το παραμύθι της Κοκκινοσκουφίτσας.
empty alt

Αυτό το καλοκαίρι απολαμβάνουμε την pizza μετα…μουσικής!

Ξέρουμε πως αυτό το καλοκαίρι θα είναι διαφορετικό.  Αλλά αυτό που δεν πρέπει να ξεχνάμε είναι ότι θα το ζήσουμε! Οι νέες καταστάσεις έχουν επηρεάσει την καθημερινότητα μας αλλά και κάποιες από τις αγαπημένες μας δραστηριότητες, όπως τις μουσικές σκηνές, τις συναυλίες, τους κινηματογράφους.
Back To Top