Η πλειονότητα τον έμαθε ως τον δημιουργό του πιο γλυκού Κύβου του Ρούμπικ! Ο ίδιος είναι ήδη διάσημος για τα αναγεννησιακά χρώματα που χρησιμοποιεί ζωγραφίζοντας κυριολεκτικά στην κουζίνα του.

 

Η πλειονότητα τον έμαθε ως τον δημιουργό του πιο γλυκού Κύβου του Ρούμπικ! Ο ίδιος είναι ήδη διάσημος για τα αναγεννησιακά χρώματα που χρησιμοποιεί ζωγραφίζοντας κυριολεκτικά στην κουζίνα του. Κυρίες και κύριοι, ο μεσιέ Σεντρίκ Γκρολέ!
Μικροί κύβοι από φιστίκι, λεμόνι και φουντούκι, τοποθετημένοι σε ορόφους που αναπαριστούν το puzzle που συνέλαβε ο Ernő Rubik, σε μορφή όπως σίγουρα δεν την είχε φανταστεί: σε Rubik’s Cakes!

Το κυβιστικό αυτό γλυκό δημιουργήθηκε για πρώτη φορά το 2013 από τον Γάλλο ζαχαροπλάστη Σεντρίκ Γκρολέ, ο οποίος δημιουργεί για λογαριασμό του πολυτελούς εστιατορίου Meurice- ναι, εκεί όπου επίσης μεγαλουργεί ο σεφ Alain Ducasse!

 

Για το Instagram, ξεκάθαρα ο Κύβος ερρίφθη, ή άλλον το εντελώς αντίθετο: αναρτάται συνεχώς από τον πατισιέρ λαμβάνοντας άπειρα likes.

Όχι ότι αυτό θα αφορά και πολύ τον Γκρολέ, που έχει ψηφιστεί ο καλύτερος ζαχαροπλάστης για το 2015 και το 2016 και είναι περιζήτητος σε όλον τον κόσμο.

Εμείς είμαστε σίγουρα followers του- ας γευτούμε τουλάχιστον με τα μάτια αυτά τα χρωματιστά δημιουργήματα της Τέχνης του!

 

Από την Αλεξάνδρα Παπαδάκη

 

empty alt

Έφτιαξαν ρεπλίκα της Beyonce από.. τυρί

Όταν η διάσημη τραγουδίστρια ανακοίνωσε τη δίδυμη εγκυμοσύνη της τον Φεβρουάριο με μερικές ομολογουμένως εξαίσιες φωτογραφίες, το νέο έκανε τον γύρο του κόσμου σε λίγες μόνο ώρες.
empty alt

Burger Fest 2017: 18 – 21 Μαΐου στην Τεχνόπολη

Το food festival της Αθήνας αφιερωμένο στο burger επιστρέφει 18 έως 21 Μαΐου, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, και οι οπαδοί των burgers το περιμένουν πώς και τι! Τα Burger Houses που θα συμμετάσχουν στο Burger Fest ‘17 είναι τα εξής: – Barbeque Franklyn Smokehouse – Beerger […]
empty alt

Γάλα καμήλας: το νέο superfood;

Μπορεί να προσθέτεις κέιλ στις ομελέτες σου, να απολαμβάνεις το φρυγανισμένο ψωμί σου με μια φέτα αβοκάντο και να έχεις καθιερώσει κάθε απόγευμα να πίνεις ένα τσάι matcha, όμως δεν είσαι αρκετά ενημερωμένος για ό,τι νεότερο συμβαίνει στη διατροφή αν δεν έχεις δοκιμάσει ακόμα γάλα καμήλας.
empty alt

Ο Έκτορας Μποτρίνι κατέκτησε και πάλι το χρυσό

Ο σκούφος αποτελεί το κατεξοχήν σήμα κατατεθέν ενός σεφ. Αν είσαι ο Έκτορας Μποτρίνι, οι σκούφοι είναι ατελείωτοι και μάλιστα φτιαγμένοι από χρυσάφι.
empty alt

5,6,7/5: Η 2η Gourmet Exhibition στη Θεσσαλονίκη

Μετά από την επιτυχία της πρώτης έκθεσης πριν από έναν χρόνο, η 2η Gourmet Exhibition επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη! Πρόκειται για μια έκθεση που στόχο έχει την ανάδειξη και προώθηση εκλεκτών προϊόντων και αξίζει να τη μάθουν τόσο επαγγελματίες όσο και λάτρεις της γεύσης.
empty alt

Τον Μάρτιο, κάθε ώρα θα είναι ώρα για τσάι

Επειδή η παροιμία «Μάρτης, γδάρτης…» βγαίνει πάντα αληθινή και το κρύο καλά κρατεί, ο μήνας που έρχεται είναι ιδανικός για να καθιερώσουμε καθημερινά μια πρωινή ή απογευματινή ιεροτελεστία τσαγιού.
empty alt

Η Ροδουλα δυναμώνει την συνεργασία της με τον ΑΒ

Η εταιρεία Ροδούλα με πάνω από 20 χρόνια επιτυχημένης πορείας στον χώρο της ζύμης και του γλυκού προμηθεύοντας καταστήματα εστίασης, στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ενισχύει την παρουυσία της τα τελευταία 4 χρονιά και στο κομμάτι του Supermarket.
empty alt

ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΙΑΤΟ ΣΟΥ!

Πανδαισία  χρωμάτων, ανατρεπτικοί συνδυασμοί  λαχανικών και οσπρίων, ασυνήθιστα συστατικά όπως γλυκοπατάτες, ρομανέσκο και ραντίτσιο σε εμπνευστικές συνταγές, πρωταγωνιστούν στη νέα τηλεοπτική ταινία της Knorr με μήνυμα «Κάτι καλό ξεκινάει από το πιάτο σου»! Στόχος της Knorr είναι να εμπνεύσει τους...
Back To Top