Αν πιστεύεις ότι είσαι υπερβολικά μεγάλος σε ηλικία για να φτιάξεις ένα vlog, δεν έχεις γνωρίσει ακόμα τη Mastanamma.

Αν πιστεύεις ότι είσαι υπερβολικά μεγάλος σε ηλικία για να φτιάξεις ένα vlog, δεν έχεις γνωρίσει ακόμα τη Mastanamma.

Αυτή η Ινδή δείχνει βήμα βήμα παραδοσιακές συνταγές της χώρας της μέσα από βιντεάκια που το καθένα προσελκύει εκατομμύρια views. Το κανάλι της στο YouTube μέχρι στιγμής μετρά 400.000 συνδρομητές. Όμως το εντυπωσιακότερο όλων είναι ότι η Mastanamma δηλώνει 106 ετών. Και παρότι δεν έχει πιστοποιητικό γέννησης, βλέποντάς τη δεν έχουμε λόγο να μην πιστέψουμε ότι είναι αιωνόβια.

Πίσω από την κάμερα βρίσκεται ο δισέγγονός της, K Laxman, που έχει καταφέρει να την κάνει σταρ του διαδικτύου.

Στις αναρτήσεις της βλέπουμε τη Mastanamma σε ένα χωράφι να φτιάχνει εξωτικά πιάτα όπως κοτόπουλο με καρπούζι καθαρίζοντας τα λαχανικά με τα χέρια της.

Ένα από τα ελάχιστα εργαλεία που χρησιμοποιεί είναι ένα παραδοσιακό μαχαίρι ονόματι Bonti, ενώ τα φαγητά ψήνονται σε έναν απλό φούρνο.

Ωστόσο το ρεπερτόριο των συνταγών της επεκτείνεται και σε δυτικές λιχουδιές όπως οι τηγανιτές πατάτες και τα μπέργκερ κοτόπουλου.

Η Mastanamma, που στο παρελθόν δούλευε ως σεφ στο ξενοδοχείο του γιου της, έχει σχολιάσει ότι στην αρχή είχε μπερδευτεί από τον τρόπο λειτουργίας του YouTube, αλλά τώρα απολαμβάνει το γεγονός ότι μοιράζεται τις συνταγές της με ένα τόσο ευρύ κοινό.

Σε ένα βίντεο όπου αφηγείται την ιστορία της ζωής της μαθαίνουμε ότι παντρεύτηκε στα έντεκα χρόνια της, δεν πήγε ποτέ σχολείο, και ότι στο παρελθόν κουβαλούσε στην πλάτη της τσουβάλια με ρύζι βάρους εκατό κιλών.

Δεν θα εκπλαγούμε αν σύντομα δούμε να κυκλοφορεί και το πρώτο της βιβλίο μαγειρικής.

empty alt

Ροζ αφρώδες γάλα: Η επόμενη μεγάλη τάση;

Σε μια εποχή που η φράση «δυσανεξία στη λακτόζη» εμφανίζεται σε όλο και περισσότερες δίαιτες του συρμού και που το γάλα δίνει τη θέση του στους πράσινους χυμούς και το τσάι matcha, ένα καινούριο προϊόν έρχεται με τη φιλοδοξία να το ξανακάνει… της μόδας.
empty alt

Εσύ θα έπινες cheese tea; (ναι είναι τσάι με τυρί)

Το cheese tea είναι το νέο trend που μετά την Ασία μεταναστεύει και στην Αμερική, με το πρώτο μαγαζί που το σερβίρει να ανοίγει (που αλλού;) στη Νέα Υόρκη.
empty alt

Spaghetti donuts: Τα νέα αγαπημένα των food bloggers

Λίγο τα social media, λίγο η κρίση, οι εστιάτορες ανά τον κόσμο στίβουν το κεφάλι τους για να βρουν πρωτότυπες ιδέες και να προσελκύσουν πελατεία.
empty alt

Η μεσογειακή διατροφή κάνει την «καλή» χοληστερίνη… καλύτερη

Ζούμε στη Μεσόγειο, τρεφόμαστε από τα πιο ζηλευτά φρούτα και λαχανικά και σύσσωμη η επιστημονική κοινότητα εκθειάζει τα οφέλη της συγκεκριμένης διατροφής.
empty alt

Χορτοφάγοι δοκιμάζουν κρέας για πρώτη φορά έπειτα από χρόνια!

Θα ενδίδατε σε έναν γευστικό πειρασμό που αφήσατε πίσω σας χάρη σε μια διαφορετική ιδεολογία; Ένα ενδιαφέρον πείραμα ετοίμασε η ομάδα της online ομάδας Facts βάζοντας τρεις χορτοφάγους να δοκιμάσουν κρέας έπειτα από πολυετή αποχή – από ένα, πέντε και 30 χρόνια.
empty alt

Η μεσογειακή δίαιτα, ασπίδα κατά του καρκίνου του στήθους

Μικρότερο κίνδυνο για καρκίνο του μαστού, αντιμετωπίζουν όσες γυναίκες ακολουθούν συστηματικά τη μεσογειακή διατροφή, σύμφωνα με νέα έρευνα από Ολλανδούς.
empty alt

Επιστρέφει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ζυμαρικών!

Το Pasta World Championship της διάσημης και πολυαγαπημένης ιταλικής μάρκας ζυμαρικών Barilla επιστρέφει στις 24 – 25 Οκτωβρίου και υπόσχεται να σου… γαργαλίσει τον ουρανίσκο! Για 7η συνεχόμενη χρονιά, 18 ταλαντούχοι σεφ ηλικίας μέχρι 35 ετών θα λάβουν μέρος στη διήμερη γαστριμαργική πρόκληση,...
empty alt

BOOST ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ: ΨΩΜΙ ΓΙΑ ΤΟΣΤ PROTEIN ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟ

Η αγαπημένη μάρκα ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ παράγει καθημερινά μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων κορυφαίας διατροφικής αξίας, υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών και απαράμιλλης γεύσης.
Back To Top