Αν πιστεύεις ότι είσαι υπερβολικά μεγάλος σε ηλικία για να φτιάξεις ένα vlog, δεν έχεις γνωρίσει ακόμα τη Mastanamma.

Αν πιστεύεις ότι είσαι υπερβολικά μεγάλος σε ηλικία για να φτιάξεις ένα vlog, δεν έχεις γνωρίσει ακόμα τη Mastanamma.

Αυτή η Ινδή δείχνει βήμα βήμα παραδοσιακές συνταγές της χώρας της μέσα από βιντεάκια που το καθένα προσελκύει εκατομμύρια views. Το κανάλι της στο YouTube μέχρι στιγμής μετρά 400.000 συνδρομητές. Όμως το εντυπωσιακότερο όλων είναι ότι η Mastanamma δηλώνει 106 ετών. Και παρότι δεν έχει πιστοποιητικό γέννησης, βλέποντάς τη δεν έχουμε λόγο να μην πιστέψουμε ότι είναι αιωνόβια.

Πίσω από την κάμερα βρίσκεται ο δισέγγονός της, K Laxman, που έχει καταφέρει να την κάνει σταρ του διαδικτύου.

Στις αναρτήσεις της βλέπουμε τη Mastanamma σε ένα χωράφι να φτιάχνει εξωτικά πιάτα όπως κοτόπουλο με καρπούζι καθαρίζοντας τα λαχανικά με τα χέρια της.

Ένα από τα ελάχιστα εργαλεία που χρησιμοποιεί είναι ένα παραδοσιακό μαχαίρι ονόματι Bonti, ενώ τα φαγητά ψήνονται σε έναν απλό φούρνο.

Ωστόσο το ρεπερτόριο των συνταγών της επεκτείνεται και σε δυτικές λιχουδιές όπως οι τηγανιτές πατάτες και τα μπέργκερ κοτόπουλου.

Η Mastanamma, που στο παρελθόν δούλευε ως σεφ στο ξενοδοχείο του γιου της, έχει σχολιάσει ότι στην αρχή είχε μπερδευτεί από τον τρόπο λειτουργίας του YouTube, αλλά τώρα απολαμβάνει το γεγονός ότι μοιράζεται τις συνταγές της με ένα τόσο ευρύ κοινό.

Σε ένα βίντεο όπου αφηγείται την ιστορία της ζωής της μαθαίνουμε ότι παντρεύτηκε στα έντεκα χρόνια της, δεν πήγε ποτέ σχολείο, και ότι στο παρελθόν κουβαλούσε στην πλάτη της τσουβάλια με ρύζι βάρους εκατό κιλών.

Δεν θα εκπλαγούμε αν σύντομα δούμε να κυκλοφορεί και το πρώτο της βιβλίο μαγειρικής.

empty alt

Αυτό το κρασί λατρεύουν οι Μιλένιαλς

Εύκολο στους συνδυασμούς, οικονομικό και εύγευστο, το ροζέ κρασί, υποτιμημένο μέχρι πρότινος, έχει αρχίσει να κερδίζει την προτίμηση της γενιάς των Μιλένιαλς.
empty alt

Η Αντζελίνα Τζολί μαγειρεύει και τρώει… ταραντούλες και σκορπιούς!

Φυσικά δε περιμένει κανείς η Αντζελίνα Τζολί να είναι μια κλασική μαμά, που να μαγειρεύει στα παιδιά της βαρετά φαγητά… κεφτεδάκια με πατάτες και ρολό κιμά.
empty alt

Αποκωδικοποίησαν το DNA της ποικιλίας καφέ «αράμπικα»

Επιστήμονες στις ΗΠΑ αποκωδικοποίησαν το πλήρες γονιδίωμα του φυτού του καφέ, που παράγει τη δημοφιλέστατη σε όλο τον κόσμο ποικιλία «αράμπικα» (arabica), η οποία αποτελεί πάνω από το 70% της παγκόσμιας παραγωγής καφέ.
empty alt

Αυτό το παγωτό είναι φτιαγμένο από…σκουπίδια!

Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο δυτικός κόσμος είναι οι απίστευτες ποσότητες φαγητού που μπορεί να καταναλωθεί αλλά καταλήγει στα σκουπίδια γιατί δεν έχει ωραία εμφάνιση, γιατί πέρασε η ημερομηνία λήξης, κλπ.
empty alt

Στο Παρίσι άνοιξε πρόσφατα ένα εστιατόριο γυμνιστών

Το O’Naturel, που άνοιξε πριν από μερικές εβδομάδες στο Παρίσι, σερβίρει ένα μενού κλασικής γαλλικής κουζίνας, που περιλαμβάνει φουά γκρα και κρεμ μπριλέ.
empty alt

Κάνε την κάθε σου μέρα την καλύτερη της ζωής σου!

Kάτσε μέσα. Βγες έξω. Κάνε αυτό. Κάν’ το έτσι. Μην το κάνεις. Πόσες φορές σου έχουν πει τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνεις; Πόσες φορές σου έχουν πει «μα καλά, ποιος βγαίνει πια έξω», ή «τι εννοείς θα κάτσεις μέσα;».
empty alt

Επιστρέφει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ζυμαρικών!

Το Pasta World Championship της διάσημης και πολυαγαπημένης ιταλικής μάρκας ζυμαρικών Barilla επιστρέφει στις 24 – 25 Οκτωβρίου και υπόσχεται να σου… γαργαλίσει τον ουρανίσκο! Για 7η συνεχόμενη χρονιά, 18 ταλαντούχοι σεφ ηλικίας μέχρι 35 ετών θα λάβουν μέρος στη διήμερη γαστριμαργική πρόκληση,...
empty alt

Μια νέα γενιά Αμερικανών δημιουργών συνδυάζει ζαχαροπλαστική και αρχιτεκτονική

Μερικοί από τους καλύτερους σήμερα ζαχαροπλάστες στην Αμερική έχουν ένα αναπάντεχο υπόβαθρο: σπουδές στην αρχιτεκτονική. Στη δημιουργία κάθε γλυκού ακολουθούν τα ίδια βήματα με την κατασκευή ενός κτιρίου.
Back To Top