Αν πιστεύεις ότι είσαι υπερβολικά μεγάλος σε ηλικία για να φτιάξεις ένα vlog, δεν έχεις γνωρίσει ακόμα τη Mastanamma.

Αν πιστεύεις ότι είσαι υπερβολικά μεγάλος σε ηλικία για να φτιάξεις ένα vlog, δεν έχεις γνωρίσει ακόμα τη Mastanamma.

Αυτή η Ινδή δείχνει βήμα βήμα παραδοσιακές συνταγές της χώρας της μέσα από βιντεάκια που το καθένα προσελκύει εκατομμύρια views. Το κανάλι της στο YouTube μέχρι στιγμής μετρά 400.000 συνδρομητές. Όμως το εντυπωσιακότερο όλων είναι ότι η Mastanamma δηλώνει 106 ετών. Και παρότι δεν έχει πιστοποιητικό γέννησης, βλέποντάς τη δεν έχουμε λόγο να μην πιστέψουμε ότι είναι αιωνόβια.

Πίσω από την κάμερα βρίσκεται ο δισέγγονός της, K Laxman, που έχει καταφέρει να την κάνει σταρ του διαδικτύου.

Στις αναρτήσεις της βλέπουμε τη Mastanamma σε ένα χωράφι να φτιάχνει εξωτικά πιάτα όπως κοτόπουλο με καρπούζι καθαρίζοντας τα λαχανικά με τα χέρια της.

Ένα από τα ελάχιστα εργαλεία που χρησιμοποιεί είναι ένα παραδοσιακό μαχαίρι ονόματι Bonti, ενώ τα φαγητά ψήνονται σε έναν απλό φούρνο.

Ωστόσο το ρεπερτόριο των συνταγών της επεκτείνεται και σε δυτικές λιχουδιές όπως οι τηγανιτές πατάτες και τα μπέργκερ κοτόπουλου.

Η Mastanamma, που στο παρελθόν δούλευε ως σεφ στο ξενοδοχείο του γιου της, έχει σχολιάσει ότι στην αρχή είχε μπερδευτεί από τον τρόπο λειτουργίας του YouTube, αλλά τώρα απολαμβάνει το γεγονός ότι μοιράζεται τις συνταγές της με ένα τόσο ευρύ κοινό.

Σε ένα βίντεο όπου αφηγείται την ιστορία της ζωής της μαθαίνουμε ότι παντρεύτηκε στα έντεκα χρόνια της, δεν πήγε ποτέ σχολείο, και ότι στο παρελθόν κουβαλούσε στην πλάτη της τσουβάλια με ρύζι βάρους εκατό κιλών.

Δεν θα εκπλαγούμε αν σύντομα δούμε να κυκλοφορεί και το πρώτο της βιβλίο μαγειρικής.

empty alt

Η μεσογειακή διατροφή κάνει την «καλή» χοληστερίνη… καλύτερη

Ζούμε στη Μεσόγειο, τρεφόμαστε από τα πιο ζηλευτά φρούτα και λαχανικά και σύσσωμη η επιστημονική κοινότητα εκθειάζει τα οφέλη της συγκεκριμένης διατροφής.
empty alt

Η τάση στη γαστρονομία που τείνει να γίνει διαχρονική

Μετά το γαλλικό και το ιταλικό φαγητό, μια άλλη εθνική κουζίνα (ή μάλλον… πολυεθνική) κατακτά τα τελευταία χρόνια τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους του κόσμου.
empty alt

Το ελαιόλαδο σε βοηθάει να μη γίνεις…χρυσόψαρο!

Το λένε και «ελληνικό χρυσάφι». Είναι το ελαιόλαδο και αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της μεσογειακής διατροφής που έχει πολλές φορές αναγνωριστεί για τη συμβολή της στην καλή υγεία του οργανισμού.
empty alt

5,6,7/5: Η 2η Gourmet Exhibition στη Θεσσαλονίκη

Μετά από την επιτυχία της πρώτης έκθεσης πριν από έναν χρόνο, η 2η Gourmet Exhibition επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη! Πρόκειται για μια έκθεση που στόχο έχει την ανάδειξη και προώθηση εκλεκτών προϊόντων και αξίζει να τη μάθουν τόσο επαγγελματίες όσο και λάτρεις της γεύσης.
empty alt

Θυμηθείτε ξανά την πραγματική γεύση της… ντομάτας!

Μπορεί η ντομάτα να ξαναβρεί τον… παλιό καλό εαυτό της; Το αγαπημένο και δημοφιλές λαχανικό, βρήκε έναν καλό σύμμαχο που θα υπερασπιστεί την παλιά της γεύση: την επιστήμη! Οι επιστήμονες λοιπόν ανακοίνωσαν ότι ανακάλυψαν το γενετικό «κλειδί» για να αποκαταστήσουν τη γεύση της ντομάτας, η οποία...
empty alt

Τρία νέα πρωτοποριακά προϊόντα προστίθενται στη σειρά τυριών ΗΠΕΙΡΟΣ

Νέες γεύσεις, νέες συσκευασίες που απαντούν στις επιθυμίες και τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή
empty alt

Το S.Pellegrino & Acqua Panna στους Χρυσούς Σκούφους 2020

Το light sparkling φυσικό μεταλλικό νερό S.Pellegrino & το φυσικό μεταλλικό νερό Acqua Panna έδωσαν το δυναμικό «παρών» για 11η χρονιά ως επίσημος χορηγός στους «Χρυσούς Σκούφους».
empty alt

NEO Τόστιμο! Το Κρίς Κρίς επαναλανσάρει το Τόστιμο και καινοτομεί ξανά

Ακόμα πιο απολαυστικό και μαλακό!
Back To Top