Αποχαιρετάμε τον Paul Bocuse, τον «μάγειρα του αιώνα» όπως τον χαρακτήρισε το 2011 ο οδηγός Gault et Millau, που πέθανε πριν λίγες ώρες σε ηλικία 91 ετών.

Αποχαιρετάμε τον Paul Bocuse, τον «μάγειρα του αιώνα» όπως τον χαρακτήρισε το 2011 ο οδηγός Gault et Millau, που πέθανε πριν λίγες ώρες σε ηλικία 91 ετών. Δεν ξέρω ποιοι θα αρχίσουν να διηγούνται πόσο καλά τον ήξεραν ή πόσες φορές είχαν φάει στο Collonges-au-Mont-d’Or… Καλύτερα να τηρήσουμε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του μεγάλου αυτού μάγειρα κι ας κρατήσουμε κατά νου στη φράση του: «Travailler comme si on devait vivre cent ans, et vivre comme si on devait mourir demain»: (Δούλευε σαν να πρόκειται να ζήσεις εκατό χρόνια και ζήσε σαν να πρόκειται να πεθάνεις αύριο).
Paix à son âme!

empty alt

Τα ανθισμένα ντόνατς!

  Γλυκά ή λουλούδια; Αν αναρωτιέσαι τι να προσφέρεις σε κάποιον που αγαπάς, η νέα τάση έρχεται να σου δώσει την απάντηση! Θέλεις να πάρεις κάτι όμορφο στη μαμά σου για τη Γιορτή της Μητέρας, και δεν ξέρεις τι.
empty alt

«Μεθύστε» με τον νέο καφέ με άρωμα… Jack Daniel’s

Λατρεύεις το ουίσκι, σου αρέσει και ο καφές… Τώρα μπορείς να τα κάνεις ταυτόχρονα, χωρίς τις άσχημες συνέπειες ενός hangover.
empty alt

Ήρθε το πρώτο Gin & Tonic σε tea bags!

Αναρωτιέσαι, νωρίς το απόγευμα, αν θα παραγγείλεις τσάι ή ποτό; Θα ήθελες να μετατρέψεις τις πιο δύσκολες ώρες στο γραφείο σε happy hours, προσθέτοντας μία τζούρα αλκοόλ στο τσάι σου χωρίς να το πάρει χαμπάρι το αφεντικό; Μόλις ήρθε η λύση σε όλα τα προβλήματά σου.
empty alt

Βρετανική αλυσίδα σουπερμάρκετ αρχίζει να πουλάει «ληγμένα» προϊόντα

Μεγάλη βρετανική αλυσίδα σουπερμάρκετ ανακοίνωσε ότι αρχίζει να πουλάει προϊόντα ακόμα και ένα μήνα αφού έχει περάσει η ημερομηνία που αναγράφεται στην ένδειξη «Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από…».
empty alt

Ζεμύθεια 2018: οι βουκολικοί αθλητικοί αγώνες από τη Ζεμύθα ΗΠΕΙΡΟΣ

Όταν ένα τυροκομικό προϊόν τόσο μοναδικό όσο η Ζεμύθα ΗΠΕΙΡΟΣ βγαίνει στο προσκήνιο, δεν θα μπορούσε παρά να «βγει» με έναν μοναδικό τρόπο.
empty alt

Το Bahar Project έρχεται στην Αθήνα να σου συστήσει άλλες κουζίνες και πολιτισμούς!

Σε λίγες μέρες έρχεται στην Αθήνα το Bahar Project, ένα ταξίδι ανακάλυψης και γνώσης μέσα από τη μαγειρική.
empty alt

Η νέα τρέλα; «Υγιεινά πάρτι» που συνδυάζουν το δείπνο με επιτόπια ιατρικά τσεκάπ

Σε κάθε πάρτι που σέβεται τον εαυτό του, οι καλεσμένοι καταναλώνουν σεβαστές ποσότητες αλκοόλ και φαγητού και χορεύουν μέχρι το πρωί, σωστά; Αυτή η περιγραφή θεωρείται ξεπερασμένη, τουλάχιστον για τους οπαδούς της τάσης #healthyliving, που διαρκώς κερδίζει έδαφος ακόμα και σε νεότερες ηλικίες.
empty alt

Η ΔΩΔΩΝΗ συμμετέχει στο πρόγραμμα ενημέρωσης της φέτας ΠΟΠ με τον διακριτικό τίτλο FETA PDO, LET’S GET REAL!

Η Γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ, κορυφαία εταιρεία παραγωγής και διάθεσης φέτας ΠΟΠ στην Ελλάδα αλλά και σε 50 χώρες διεθνώς, συμμετέχει στο πρόγραμμα FETA PDO, LET’S GET REAL!, το οποίο υλοποιεί ο ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ με εκτελεστικό οργανισμό τη Novacert ΕΠΕ, για την προάσπιση της φέτας ΠΟΠ και την εκπαίδευση […]
Back To Top