Τα Ηπειρώτικα Αυγά της Πτηνοτροφικής Ιωαννίνων Α.Ε. προσφέρουν στην ελληνική αγορά τη Νο1 πηγή πρωτεΐνης από φρέσκα αυγά με ονομασία προέλευσης! Το παστεριωμένο 100% ασπράδι αυγού κυκλοφορεί στην αγορά από τα Ηπειρώτικα Αυγά σε χαρτοκυτίο Pure Pak για τη διασφάλιση της ασφάλειας του προϊόντος και της υγείας […]

Τα Ηπειρώτικα Αυγά της Πτηνοτροφικής Ιωαννίνων Α.Ε. προσφέρουν στην ελληνική αγορά τη Νο1 πηγή πρωτεΐνης από φρέσκα αυγά με ονομασία προέλευσης!

Το παστεριωμένο 100% ασπράδι αυγού κυκλοφορεί στην αγορά από τα Ηπειρώτικα Αυγά σε χαρτοκυτίο Pure Pak για τη διασφάλιση της ασφάλειας του προϊόντος και της υγείας των καταναλωτών ενώ διατηρείται στους 0–3 0C για 35 ημέρες από την παραγωγή του. Η συσκευασία διατίθεται στη λιανική αγορά στα 500ml και είναι κατάλληλη προς κατανάλωση οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε.

Το υψηλής διατροφικής αξίας ασπράδι αυγού, με ονομασία προέλευσης, δεν περιέχει γλουτένη, συντηρητικά και λιπαρά ενώ αποτελεί την καλύτερη πηγή πρωτεϊνών καθώς καλύπτει τις καθημερινές ανάγκες του ανθρώπινου οργανισμού. Επιπλέον, με το ασπράδι των Ηπειρώτικων Αυγών δημιουργείτε τις πιο healthy συνταγές όπως ομελέτες, μαρέγκες, μους και σνακς καθώς και τα πιο απολαυστικά κρύα ροφήματα.

Το 100% υγρό ασπράδι αυγού των Ηπειρώτικων Αυγών είναι ο σύμμαχος σας για ισορροπημένη διατροφή και ευεξία!

Σχετικά με την Πτηνοτροφική Ιωαννίνων:
Η Πτηνοτροφική Ιωαννίνων Α.Ε. ξεκίνησε το 1962 από τα Ιωάννινα, μια εταιρία αμιγώς οικογενειακή, και εξελίχθηκε σε μία από τις μεγαλύτερες πτηνοτροφικές επιχειρήσεις της Ελλάδας στον τομέα της παραγωγής αυγών, της παστερίωσης αυγών και της παραγωγής οργανικού λιπάσματος. Με αφοσίωση στη δουλειά της και σεβασμό στον καταναλωτή, προσφέρει σε κάθε ελληνικό νοικοκυριό, φρέσκα αυγά από κότες ταϊσμένες με αγνές πρώτες ύλες. Παράγει και διαχειρίζεται ετησίως πάνω από 150 εκατομμύρια αυγά. Είναι η 1η εταιρεία που έφερε τα φρέσκα παστεριωμένα προϊόντα αυγού στο ράφι στην ελληνική αγορά. Από το 2017 μέχρι και σήμερα έχει επενδύσει πάνω από 5 εκατομμύρια ευρώ για τον εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεών της.

empty alt

Τα μυστικά των αιωνόβιων Ιταλών

Ένας στους 10 κατοίκους έχουν περάσει τα 100 τους χρόνια – 81 από τους συνολικώς 700 κατοίκους του έχουν ήδη περάσει το ορόσημο των 100 ετών – πολλοί από αυτούς έχουν περάσει και τα 110, ενώ σχεδόν άλλοι 200 το πλησιάζουν! Αυτός είναι ο λόγος που οι […]
empty alt

Η άμυνα της κανέλας

Ένα ακόμη ευεργετικό αποτέλεσμα της κανέλας φέρνουν στο φως επιστήμονες από της Σχολής Μηχανικών του Πανεπιστημίου της Μελβούρνης.
empty alt

«Μεθύστε» με τον νέο καφέ με άρωμα… Jack Daniel’s

Λατρεύεις το ουίσκι, σου αρέσει και ο καφές… Τώρα μπορείς να τα κάνεις ταυτόχρονα, χωρίς τις άσχημες συνέπειες ενός hangover.
empty alt

Ανοίγει το πρώτο Μουσείο Γλυκών στη Νέα Υόρκη

Πριν από ενάμιση περίπου χρόνο, τον Ιούλιο του 2016, λειτούργησε στη Νέα Υόρκη το λεγόμενο Μουσείο του Παγωτού, που παρά το όνομά του ήταν μια περιοδική έκθεση διάρκειας ενός μήνα.
empty alt

Μια Ελληνίδα γιαγιά σεφ στη Νέα Υόρκη

Στο Στάτεν Άιλαντ της Νέας Υόρκης λειτουργεί ένα ξεχωριστό εστιατόριο. Στο Enoteca Maria, του Ιταλού Τζόντι Σκαραβέλα, δεν μαγειρεύει κάποιος φημισμένος σεφ αλλά γιαγιάδες από όλο τον κόσμο, από τις Φιλιππίνες μέχρι και την Αργεντινή.
empty alt

Περισσότερα χρήματα της γενιάς των Μιλένιαλ πηγαίνουν στον καφέ παρά στην αποταμίευση

Αν δεν μπορείς να φανταστείς την ημέρα σου χωρίς δύο (και τρία και τέσσερα….) φλιτζάνια καφέ, τότε είσαι ένας άξιος εκπρόσωπος της γενιάς των Μιλένιαλ.
empty alt

Γιατί «ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΑΡΑ»;

Γιατί τα ζυμαρικά MISKO είναι πάντα εδώ για να μας προσφέρουν καθημερινές στιγμές απόλαυσης, γεμίζοντάς μας χαρά με την εξαιρετική τους γεύση και τη μοναδική, διαχρονική τους ποιότητα.
empty alt

Αυτά τα κρεμμύδια δεν θα σε κάνουν να κλαις

Αν το σκέφτεσαι διπλά προτού χρησιμοποιήσεις κρεμμύδια σε μια συνταγή επειδή το καθάρισμά τους πάντα σε κάνει να κλαις, ίσως ζηλέψεις τους Αμερικανούς διαβάζοντας αυτή την είδηση.
Back To Top