Τα Ηπειρώτικα Αυγά της Πτηνοτροφικής Ιωαννίνων Α.Ε. προσφέρουν στην ελληνική αγορά τη Νο1 πηγή πρωτεΐνης από φρέσκα αυγά με ονομασία προέλευσης! Το παστεριωμένο 100% ασπράδι αυγού κυκλοφορεί στην αγορά από τα Ηπειρώτικα Αυγά σε χαρτοκυτίο Pure Pak για τη διασφάλιση της ασφάλειας του προϊόντος και της υγείας […]

Τα Ηπειρώτικα Αυγά της Πτηνοτροφικής Ιωαννίνων Α.Ε. προσφέρουν στην ελληνική αγορά τη Νο1 πηγή πρωτεΐνης από φρέσκα αυγά με ονομασία προέλευσης!

Το παστεριωμένο 100% ασπράδι αυγού κυκλοφορεί στην αγορά από τα Ηπειρώτικα Αυγά σε χαρτοκυτίο Pure Pak για τη διασφάλιση της ασφάλειας του προϊόντος και της υγείας των καταναλωτών ενώ διατηρείται στους 0–3 0C για 35 ημέρες από την παραγωγή του. Η συσκευασία διατίθεται στη λιανική αγορά στα 500ml και είναι κατάλληλη προς κατανάλωση οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε.

Το υψηλής διατροφικής αξίας ασπράδι αυγού, με ονομασία προέλευσης, δεν περιέχει γλουτένη, συντηρητικά και λιπαρά ενώ αποτελεί την καλύτερη πηγή πρωτεϊνών καθώς καλύπτει τις καθημερινές ανάγκες του ανθρώπινου οργανισμού. Επιπλέον, με το ασπράδι των Ηπειρώτικων Αυγών δημιουργείτε τις πιο healthy συνταγές όπως ομελέτες, μαρέγκες, μους και σνακς καθώς και τα πιο απολαυστικά κρύα ροφήματα.

Το 100% υγρό ασπράδι αυγού των Ηπειρώτικων Αυγών είναι ο σύμμαχος σας για ισορροπημένη διατροφή και ευεξία!

Σχετικά με την Πτηνοτροφική Ιωαννίνων:
Η Πτηνοτροφική Ιωαννίνων Α.Ε. ξεκίνησε το 1962 από τα Ιωάννινα, μια εταιρία αμιγώς οικογενειακή, και εξελίχθηκε σε μία από τις μεγαλύτερες πτηνοτροφικές επιχειρήσεις της Ελλάδας στον τομέα της παραγωγής αυγών, της παστερίωσης αυγών και της παραγωγής οργανικού λιπάσματος. Με αφοσίωση στη δουλειά της και σεβασμό στον καταναλωτή, προσφέρει σε κάθε ελληνικό νοικοκυριό, φρέσκα αυγά από κότες ταϊσμένες με αγνές πρώτες ύλες. Παράγει και διαχειρίζεται ετησίως πάνω από 150 εκατομμύρια αυγά. Είναι η 1η εταιρεία που έφερε τα φρέσκα παστεριωμένα προϊόντα αυγού στο ράφι στην ελληνική αγορά. Από το 2017 μέχρι και σήμερα έχει επενδύσει πάνω από 5 εκατομμύρια ευρώ για τον εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεών της.

empty alt

Αυτό το φαγητό, που βρέθηκε σε ένα ναυάγιο 150 ετών, είναι ακόμα βρώσιμο

Το 1856 το ατμόπλοιο Arabia, που ξεκίνησε για ένα ταξίδι στον ποταμό Μιζούρι των ΗΠΑ για να μεταφέρει προμήθειες σε 16 πόλεις, συγκρούστηκε με έναν τεράστιο κορμό δέντρου που είχε πέσει στον ποταμό και βυθίστηκε, ευτυχώς χωρίς μεγάλες απώλειες (εκτός από ένα άτυχο μουλάρι που είχε προσδεθεί στο […]
empty alt

Εσύ θα έπινες cheese tea; (ναι είναι τσάι με τυρί)

Το cheese tea είναι το νέο trend που μετά την Ασία μεταναστεύει και στην Αμερική, με το πρώτο μαγαζί που το σερβίρει να ανοίγει (που αλλού;) στη Νέα Υόρκη.
empty alt

Τουρτίτσα θα πάρετε;

Σε γάμους και γενέθλια η τούρτα παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο. Και καμιά φορά, όσο πιο μεγάλη και εντυπωσιακή είναι, τόσο το καλύτερο.
empty alt

Πώς οι κοτομπουκιές ενός έφηβου έσπασαν το Twitter

Όταν ο νεαρός Wilkerson ζήτησε από τα Wendy’s δωρεάν κοτομπουκιές για ένα χρόνο, με αντάλλαγμα retweets, η εταιρεία απάντησε λακωνικά τον αριθμό που ήθελε: 18 εκατομμύρια! Ένα απίστευτο νούμερο, όπως καταλαβαίνεις.
empty alt

Αν συνηθίζεις να τρως σοκολάτα για πρωινό, φάε τις νέες σοκολάτες με γεύση πρωινού

Όλοι ξέρουμε ότι η καλύτερη ώρα για να απολαύσεις μια σοκολάτα είναι νωρίς το πρωί, γιατί τότε έχεις περισσότερες πιθανότητες να την «κάψεις» μέσα στην ημέρα.
empty alt

Ανοίγει το πρώτο Μουσείο Γλυκών στη Νέα Υόρκη

Πριν από ενάμιση περίπου χρόνο, τον Ιούλιο του 2016, λειτούργησε στη Νέα Υόρκη το λεγόμενο Μουσείο του Παγωτού, που παρά το όνομά του ήταν μια περιοδική έκθεση διάρκειας ενός μήνα.
empty alt

Μακεδονικός Χαλβάς: Το πιο θρεπτικό και υγιεινό “boost” του 9ου Spetses Mini Marathon!

Με τη διαχρονική υποστήριξη του Μακεδονικού Χαλβά, που προσέφερε απόλαυση, δύναμη και ενέργεια σε χιλιάδες αθλητές όλων των ηλικιών, πραγματοποιήθηκε και φέτος το μεγαλύτερο multi-sport event της Ελλάδας, το Spetses Mini Marathon! Η φετινή, ένατη κατά σειρά, διοργάνωση έλαβε χώρα το τριήμερο 4-6...
empty alt

Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ένα… παξιμάδι

Γεννημένος στις Κυκλάδες, ο Μανώλης Καραμολέγκος μεγάλωσε στον οικογενειακό φούρνο των γονιών του, όπου είχε την τύχη να γευτεί ίσως ένα από τα νοστιμότερα παξιμάδια της Ελλάδας.
Back To Top