Τη στρατηγικής σημασίας συνεργασία για το μεγαλύτερο παραγωγό χοιρινού κρέατος της χώρας μας ανακοίνωσε η CRETA FARMS.

Τη στρατηγικής σημασίας συνεργασία για το μεγαλύτερο παραγωγό χοιρινού κρέατος της χώρας μας ανακοίνωσε η CRETA FARMS. Πλέον τα προϊόντα της κρητικής εταιρείας παίρνουν τη θέση τους στα ράφια της αλυσίδας καταστημάτων Δ. ΜΑΣΟΥΤΗΣ.

Ο Βαλάντιος Απέργης, Sales Director της CRETA FARMS, δήλωσε σχετικά: «Η συνεργασία με την Δ. ΜΑΣΟΥΤΗΣ μας κάνει ιδιαίτερα χαρούμενους καθώς αποτελεί τον leader του λιανεμπορίου στη Βόρεια και Κεντρική Ελλάδα. Μέσα από την είσοδο μας προσδοκούμε να αναπτύξουμε περαιτέρω το ηγετικό μας μερίδιο και να καλύψουμε τις καθημερινές διατροφικές ανάγκες ακόμη περισσότερων καταναλωτών που αναζητούν καινοτομία και γεύση!».

Τα 273 καταστήματα της Δ. ΜΑΣΟΥΤΗΣ χαρακτηρίζονται από την ποικιλία και την ποιότητα των προϊόντων που διαθέτουν και η CRETA FARMS δε θα μπορούσε να λείπει από τα ράφια της, όντας ο ηγέτης στο χώρο της αλλαντοβιομηχανίας.

H CRETA FARMS στο πλαίσιο της εξέλιξής της σε μια εταιρεία τροφίμων, πέρα από την κατηγορία των αλλαντικών, πραγματοποιεί σημαντικά βήματα και όσον αφορά στη διάθεση νωπού και κατεψυγμένου χοιρινού κρέατος ειδικής εκτροφής μέσα από το κανάλι του οργανωμένου λιανεμπορίου τροφίμων.

empty alt

Η ασπίδα των κράνμπερι

Τα κράνμπερι (φίγγι) μπορούν να ελέγξουν τις λοιμώξεις. Αυτό υποστηρίζουν τα αποτελέσματα της έρευνα επιστημόνων του Πανεπιστημίου Μακ Γκιλ και του Ινστιτούτου «Armand-Frappier», με επικεφαλής τους Δρ Ερικ Ντεζιελ και Ναταλι Τουφενκτζι.
empty alt

Μια σάλτσα από την Ανατολή κατακτά την Ευρώπη

Μια σάλτσα που έρχεται από το Χαλέπι της Συρίας και η οποία χρησιμοποιείται συχνά στην τουρκική κουζίνα, η λεγόμενη Muhammara, έχει αρχίσει να εξαπλώνεται και στη δυτική γαστρονομία χάρη στην ιδιαίτερη γεύση και την ευελιξία της, καθώς μπορεί να αναλάβει πολλούς ρόλους: να χρησιμοποιηθεί ως...
empty alt

Αποκωδικοποίησαν το DNA της ποικιλίας καφέ «αράμπικα»

Επιστήμονες στις ΗΠΑ αποκωδικοποίησαν το πλήρες γονιδίωμα του φυτού του καφέ, που παράγει τη δημοφιλέστατη σε όλο τον κόσμο ποικιλία «αράμπικα» (arabica), η οποία αποτελεί πάνω από το 70% της παγκόσμιας παραγωγής καφέ.
empty alt

Επιτέλους! Ήρθε ο goth latte για τις μέρες που έχεις τις «μαύρες» σου

Είναι κάποιες μέρες που έχεις τις «μαύρες» σου και το δείχνεις με όποιο τρόπο μπορείς. Μαύρα ρούχα, διάθεση «προσοχή, δαγκώνει» και σκέψεις απαισιοδοξίας.
empty alt

Η νέα hot vlogger μαγειρικής στο YouTube είναι 106 ετών

Αν πιστεύεις ότι είσαι υπερβολικά μεγάλος σε ηλικία για να φτιάξεις ένα vlog, δεν έχεις γνωρίσει ακόμα τη Mastanamma.
empty alt

Ποιο ελληνικό νησί ψήφισε η Telegraph για το φαγητό του;

Οι ειδικοί της Telegraph ταξίδεψαν, ερεύνησαν και προτείνουν τα 19 καλύτερα ελληνικά νησιά, με κριτήριο τι είδους διακοπές θέλει να κάνει κανείς.
empty alt

Αυτή η νέα γεύση παγωτού μάλλον θα συνόδευε τέλεια… μια σαλάτα με θαλασσινά

Με παγωτά που περιέχουν από ενεργό άνθρακα μέχρι τσάι matcha, οι εταιρείες παρασκευής παγωτού φαίνεται να συναγωνίζονται η μία την άλλη για το ποια θα φτιάξει την πιο ασυνήθιστη γεύση.
empty alt

Γιατί «ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΑΡΑ»;

Γιατί τα ζυμαρικά MISKO είναι πάντα εδώ για να μας προσφέρουν καθημερινές στιγμές απόλαυσης, γεμίζοντάς μας χαρά με την εξαιρετική τους γεύση και τη μοναδική, διαχρονική τους ποιότητα.
Back To Top