Οι ειδικοί της Telegraph ταξίδεψαν, ερεύνησαν και προτείνουν τα 19 καλύτερα ελληνικά νησιά, με κριτήριο τι είδους διακοπές θέλει να κάνει κανείς.

Οι ειδικοί της Telegraph ταξίδεψαν, ερεύνησαν και προτείνουν τα 19 καλύτερα ελληνικά νησιά, με κριτήριο τι είδους διακοπές θέλει να κάνει κανείς. Μια τέλεια διαφήμιση για τη χώρα μας, που μας ανοίγει την όρεξη για διακοπές!

Και έτσι θεωρούν ότι η Ζάκυνθος διαθέτει τις καλύτερες παραλίες, η Κέρκυρα είναι ιδανική για οικογενειακές διακοπές, η Δήλος για όσους ενδιαφέρονται για την ιστορία και τον πολιτισμό, η Μύκονος για τα ξενοδοχεία της, η Κεφαλονιά για το κρασί της…

Για το φαγητό όμως ποιο νησί λες ότι πήρε την πρώτη θέση; Το μαντεύεις μήπως;

Ναι, η Telegraph εκθειάζει την Κρήτη και δη το νότιο μέρος της, «στο οποίο παράγεται μια μεγάλη ποικιλία τροφίμων, ακόμα και αβοκάντο και μπανάνες», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Στην εν λόγω έρευνα δίνεται έμφαση στην αναβίωση της ελληνικής κουζίνας, μέσα από γευστικά πιάτα συνοδευόμενα από ρακή ή τσικουδιά ενώ γίνεται αναφορά και στον αγροτουρισμό που αναπτύσσεται στην Ελλάδα, και δη στην Κρήτη.

Οι ειδικοί της Telegraph λένε, μάλιστα, ότι μια αγροτική φάρμα είναι το καλύτερο μέρος για να γευτεί κάποιος τα ωραιότερα πιάτα!

Όσοι έχουμε κάνει διακοπές στην Κρήτη, και μας έχει μείνει αξέχαστη η φιλοξενία, οι παραλίες, και φυσικά το φαγητό που γευτήκαμε, ξέρουμε καλά πόση αλήθεια κρύβει αυτή η έρευνα που μας έφερε νωρίς το καλοκαίρι και τις διακοπές…

*Αν θέλεις να διαβάσεις ολόκληρο το άρθρο, μπες στο:
http://www.telegraph.co.uk/travel/destinations/europe/greece/galleries/best-greek-islands/

empty alt

Η χρυσή πίτσα «Τραμπ» που θα θρέψει εκατοντάδες άστεγους

Πίτσα πασπαλισμένη με νιφάδες χρυσού και προορίζεται για τους λάτρεις του Ντόναλντ Τραμπ αλλά και για όσους διαθέτουν μεγάλα πορτοφόλια… Η ορκωμοσία του νέου προέδρου των ΗΠΑ, ανήκουν πια στο παρελθόν, αλλά το φαγητό παραμένει πάντα στην πρώτη γραμμή.
empty alt

Τι απειλεί τα γαλλικά κρουασάν;

«Καμπανάκι» έκρουσαν οι αρτοποιοί και οι κατασκευαστές γλυκών και μπισκότων την Γαλλία λόγω της τεράστιας αύξησης στην τιμή του βούτυρου τον τελευταίο χρόνο που φαίνεται να «απειλεί» σοβαρά πλέον τα διάσημα γαλλικά κρουασάν, τα μπριός, τις τάρτες και όλη την παραγωγή γλυκών! Ο Γενικός Γραμματέας...
empty alt

Τουρτίτσα θα πάρετε;

Σε γάμους και γενέθλια η τούρτα παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο. Και καμιά φορά, όσο πιο μεγάλη και εντυπωσιακή είναι, τόσο το καλύτερο.
empty alt

Θυμηθείτε ξανά την πραγματική γεύση της… ντομάτας!

Μπορεί η ντομάτα να ξαναβρεί τον… παλιό καλό εαυτό της; Το αγαπημένο και δημοφιλές λαχανικό, βρήκε έναν καλό σύμμαχο που θα υπερασπιστεί την παλιά της γεύση: την επιστήμη! Οι επιστήμονες λοιπόν ανακοίνωσαν ότι ανακάλυψαν το γενετικό «κλειδί» για να αποκαταστήσουν τη γεύση της ντομάτας, η οποία...
empty alt

Καφές ή κρασί; Αυτό το ποτό συνδυάζει και τα δύο μαζί

Κάποιες μέρες που βγαίνεις βόλτα με φίλους, δεν ξέρεις τι να παραγγείλεις: Η ώρα σε εμπνέει και για καφέ και για κρασί.
empty alt

Τα Marks & Spencer Food σε ταξιδεύουν γευστικά στην Ιταλία!

Ο Σεπτέμβριος είναι πλέον εδώ και τα Marks & Spencer Food προτείνουν γεύσεις με ιταλική φινέτσα. Δοκιμάστε σπαγγέτι με λαχταριστή Sause Carbonara, μια συνταγή εύκολη, γρήγορη και πεντανόστιμη.
empty alt

Ανοίγει το πρώτο Μουσείο Γλυκών στη Νέα Υόρκη

Πριν από ενάμιση περίπου χρόνο, τον Ιούλιο του 2016, λειτούργησε στη Νέα Υόρκη το λεγόμενο Μουσείο του Παγωτού, που παρά το όνομά του ήταν μια περιοδική έκθεση διάρκειας ενός μήνα.
empty alt

Γίνε κι εσύ Master of Dinner με την Barilla, τον Πάνου Ιωαννίδη & την ομάδα του!

Τι είναι αυτό που κάνει ένα δείπνο μοναδικό; Σίγουρα τα εντυπωσιακά και νόστιμα πιάτα αλλά είναι αυτό αρκετό; Ποιο είναι το κατάλληλο κρασί για το μενού; Πως θα ετοιμάσεις την κατάλληλη ατμόσφαιρα για την περίσταση; Εάν έχεις όλες αυτές τις απορίες, τώρα η Barilla είναι εδώ για […]
Back To Top