Ένα τεύχος γεμάτο δροσερές συνταγές. Με την αγορά του συνεισφέρεις και εσύ σε έναν καλό σκοπό! Το καλοκαιρινό τεύχος του ΑΒ Food Stories είναι εδώ, στα καταστήματα ΑΒ, με διπλό “απολαυστικό” εξώφυλλο και μας περιμένει να μοιραστούμε τις ιστορίες μας.

Ένα τεύχος γεμάτο δροσερές συνταγές. Με την αγορά του συνεισφέρεις και εσύ σε έναν καλό σκοπό!

Το καλοκαιρινό τεύχος του ΑΒ Food Stories είναι εδώ, στα καταστήματα ΑΒ, με διπλό “απολαυστικό” εξώφυλλο και μας περιμένει να μοιραστούμε τις ιστορίες μας. Τώρα που ξαναβρισκόμαστε με ασφάλεια στη βεράντα ή τον κήπο, τώρα που το καλοκαίρι δημιουργεί τις αφορμές για νέες εμπειρίες, για μικρές ή μεγάλες απολαύσεις που μοιραζόμαστε με τους αγαπημένους μας στο σπίτι ή και έξω, το ΑΒ Food Stories είναι ένας πολύτιμος φίλος για όλους.

Συντροφιά με το καλοκαιρινό ΑΒ Food Stories, φτιάχνουμε απολαυστικούς μεζέδες, διοργανώνουμε Fish BBQ με πεντανόστιμα και θρεπτικά ψάρια, εντυπωσιάζουμε σαν mixologists με δροσερά cocktails, “κλείνουμε” αποθεωτικά με σπιτικά παρφέ και σεμιφρέντο! Ανακαλύπτουμε γευστικά μυστικά από τη μαγευτική Λήμνο και κάνουμε φιέστα στο σπίτι μας με φημισμένα Μεξικάνικα πιάτα!

Το περιοδικό ΑΒ Food Stories, μπορούμε να το διαβάσουμε και… ανάποδα! Διότι έτσι #allazoumesinithies και ανακαλύπτουμε το healthy section. Δοκιμάζουμε ένα λαχταριστό vegan menu, “ζωντανεύουμε” τα πιάτα και τη διάθεσή μας με εντυπωσιακά πολύχρωμα γεύματα, μαγειρεύουμε για κάθε μέρα εύκολα και οικονομικά με μόνο 4 υλικά, μετατρέπουμε γνωστές καλοκαιρινές συνταγές στην πιο ελαφριά και υγιεινή εκδοχή τους, χωρίς να χάνουμε τίποτα σε γεύση!

Το πιο σημαντικό, όμως, είναι ότι με την αγορά του περιοδικού στη συμβολική τιμή των €0,30 συνεισφέρουμε σε έναν καλό σκοπό. Όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις του ΑΒ Food Stories προσφέρονται στην ενίσχυση του Ινστιτούτου Prolepsis και τοπικών φορέων (ιδρύματα, ΜΚΟ, κοινωνικά παντοπωλεία δήμων και σχολεία) τα οποία βοηθούν χιλιάδες συνανθρώπους μας. Ένα μικρό ποσό από τον καθένα μας, που στο σύνολό του κάνει τη διαφορά!

Ανακάλυψε και εσύ το νέο τεύχος του ΑΒ Food Stories στα καταστήματα ΑΒ και “γράψε” τις δικές σου καλοκαιρινές ιστορίες!

empty alt

Μόνο για σήμερα, μπορείς να κάνεις δικά σου αυτά τα ποτήρια από… τυρί

Αναρωτιέσαι τι δώρο θα κάνεις σε ένα φίλο που αγαπά το αλκοόλ και το καλό τυρί και μπορείς να διαθέσεις ένα… τουλάχιστον γενναιόδωρο ποσό; Τότε, σου έχουμε την τέλεια πρόταση.
empty alt

Ο τούρκος… χασάπης που έγινε viral!

Συμπεριφέρεται στο κρέας με τρυφερότητα και ιδιαίτερη φροντίδα… Και όταν έρχεται η ώρα να το αλατίσει, τότε η στιγμή γίνεται viral! Ο άντρας που κατάφερε να εισβάλει στα social media το 2017 και να τα αναστατώσει ονομάζεται Nusret Gökçe και είναι Τούρκος κρεοπώλης και σεφ.
empty alt

Μια σάλτσα από την Ανατολή κατακτά την Ευρώπη

Μια σάλτσα που έρχεται από το Χαλέπι της Συρίας και η οποία χρησιμοποιείται συχνά στην τουρκική κουζίνα, η λεγόμενη Muhammara, έχει αρχίσει να εξαπλώνεται και στη δυτική γαστρονομία χάρη στην ιδιαίτερη γεύση και την ευελιξία της, καθώς μπορεί να αναλάβει πολλούς ρόλους: να χρησιμοποιηθεί ως...
empty alt

Οι Ιάπωνες έφτιαξαν το πρώτο παγωτό που δεν λιώνει

Όχι ότι μέσα στο καταχείμωνο αντιμετωπίζεις τέτοιες ανησυχίες, αλλά σε μερικούς μήνες δεν θα χρειάζεται να κάνεις αγώνα δρόμου με αντίπαλο το χρόνο για να φας το παγωτό σου προτού λιώσει και τρέξει στο χωνάκι και στο χέρι σου.
empty alt

The Bean, the Blend, the Barista

Από την ίδρυση της «Kafea Εμπορική Τεχνική ΑΕ», το 1988, που τα πρώτα στέκια της Αθήνας ανακάλυπταν τον αυθεντικό Ιταλικό espresso illy, έως σήμερα, έχουν κυλήσει πολλές σταγόνες αρωματικού espresso! Όσοι τότε προέβλεπαν ότι ο νέος καφές είναι ένας πειραματισμός, μία εφήμερη, ξενόφερτη μόδα που θα...
empty alt

Η παγωτοποιία που κατηγορείται ως «βλάσφημη»

Μια καναδική παγωτοποιία έχει κατηγορηθεί ως «βλάσφημη» από χιλιάδες πιστούς στο διαδίκτυο, λόγω του ονόματός της. Η Sweet Jesus (ένα λογοπαίγνιο που θα μπορούσε να αποδοθεί στα ελληνικά ως «Χριστούλη μου!»), ονομάστηκε έτσι από την αγγλική φράση που χρησιμοποιείται συστηματικά στην καθομιλουμένη...
empty alt

Ψήφισε την Ελληνίδα που διεκδικεί τον τίτλο του Καλύτερου Young Chef στον κόσμο

Η αντίστροφη μέτρηση για το μεγάλο φινάλε του διαγωνισμού S. Pellegrino Young Chef 2018 έχει αρχίσει. Από τις 11 έως τις 13/5 στο Μιλάνο, 21 ταλαντούχοι νέοι σεφ από όλες τις γωνιές του κόσμου θα αναδείξουν τις μαγειρικές τους ικανότητες και τη δημιουργικότητά τους διεκδικώντας το σημαντικό […]
empty alt

Αυτό το καλοκαίρι απολαμβάνουμε την pizza μετα…μουσικής!

Ξέρουμε πως αυτό το καλοκαίρι θα είναι διαφορετικό.  Αλλά αυτό που δεν πρέπει να ξεχνάμε είναι ότι θα το ζήσουμε! Οι νέες καταστάσεις έχουν επηρεάσει την καθημερινότητα μας αλλά και κάποιες από τις αγαπημένες μας δραστηριότητες, όπως τις μουσικές σκηνές, τις συναυλίες, τους κινηματογράφους.
Back To Top